Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Si ti fašist, revolucionar, al` samo mentalno retardiran? Si mi pa dal res izjemno dobro izbiro. Pozabil pa si omenit četrto opcijo. Opcijo dolgoletnega vplačevalca davkov, proizvajalca dodane vrednosti in aktivnega državljana, kateri se včasih vpraša zakaj aparat ne deluje? In nisem edini ki se vpraša zakaj aparat ne deluje! 90ega leta vas je bilo 60 000, danes vas je blizu 200 000! V dobi interneta, računalnikov in hiper intenzivne komunikacije. Ni blema, lahko me proglasiš za retardiranca..se pa bodo stvari počasi spucale in razčistile. Želim ti vse dobro! Seveda, sploh ne dvomim. Koga to VAS dE Vinci, kdo smo to MI, ki da ne pripadamo VAM???????? Očitno je, da si izgubil kompas, ni ti jasno koga bi se še lotil, da sebe povzdigneš v aktivnega, davkoplačevalskega, poštenega, marljivega, pridnega, dAlavnega, spodobnega, idelanega zeta povprečne slovenske matere. Pred leti, ko je bila aktualna hajka na JS si se lotil vseh, ki se okoriščajo na račun poštenih delavcev, opletal z žaljivkami, temi istimi, ki jih uporabljaš tudi danes za neke popolnoma druge ljudi, da bi na koncu prišel do vseh NAS, ki nismo TI. Po sistemu trenutno najbolj kontroverzne osebe - da mu ne omenjam imena, neću od kurve da pravim marku. Resnično je grozljivo, da človek, ki se smatra tako poseben, da se naslovi kot proizvajalec dodane vrednosti (samo za info, baje da v tem segmentu močno zaostajamo za npr. Avstrijci, očitno si premalo prispeval) tako površno, preprosto in splošno zajema realnost. Da nekoga oz. nekaj, ki ne samo v pogojniku temveč tudi dejansko služi družbi smatra kot neupravičenega, nedopustnega parazita vseh državljanov. Ne da se mi, niti slučajno ne verjamem, da boš poskušal videt situacijo iz druge perspektive, da rezimiram - Slovenija je zelo primerljiva z ostalimi članicami, glede JU smo nekje v povprečju, četudi upoštevamo večjo brezposelnost v zadnjih letih, ni nobenih razlogov, da bi se tako drastično rezalo. Če smatraš, da je potrebno odpuščati, to ne bo nujno dvignilo produktivnosti, lahko pa pošteno vpliva na kvaliteto javne oskrbe. Negativno seveda. Osebno si ne bi želel zdravstvenega ali šolskega standarda, kot ga ima Romunija npr. In - kako pozabljivi smo - ni javni sektor zavozil gospodarstvo. ... brezveze, že tri leta se ponavljam. Res, totalno brezveze, tudi jaz se že tri leta ponavljam. Javni sektor/javna uprava ni zavozil gospodarstva? Vidiš, jaz pa kot ''''retardiranec'''' sem mislil da med JS/JU spada tudi sodstvo, policija, tožilci, advokati..in če si dovolim it na še mal višji nivo...(sploh iz naslova zakonodajnega telesa) parlament, inštitucije, agencije....ja kdo je potem sploh dovolil uničenje gospodarstva pri nas? Kot vidim zadeve jaz osebno...3/4% JIM (ne vam, JIM) plačujemo za delovanje, plače itd itd...ampak a to deluje? Lahko me demoniziraš do konca, ampak jaz nisem kriv da te je postalo strah. Pa ni strah samo tebe, strah je še ogromno ljudi poleg tebe! Pa pozabi že enkrat moje ''''brušenje vil''''! Znamo se pogovarjat tudi kot ljudje! No, sedaj pa lahko usekaš! Sej po retardirancu ni težko vsekat ane? Samo v svoj račun vzami da nas je retardirancev kar nekaj...še bolj bizarno pa se sliši, sicer težko razumljivo...da retardiranci proizvajamo tvojo plačo!
< Sporočilo je popravil Colt -- 18.1.2013 17:09:53 >