Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 17.1.2013 9:20:50
|
|
|
|
CheryBlossom
|
Midva z mojim sva videla danes oba zelo svetlo drugo črtico, ampak jaz kar še ne verjamem... Trebuh še vedno boli kot, da bo M vsak čas, tako, da ne me še barvat v roza. Ko bosta črtici resnično lepo vidni bom verjela, da je to to. Srčno upam, da bosta čez 2 dni črtici bolj močni in da sem res ! Kako ste kaj ostale?
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 17.1.2013 9:32:42
|
|
|
|
Penny
|
Še vse rahle črtice so se ta mesec spremenile v lep plusek, tako da tudi v tvojo ne dvomim, CheryBlossom .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 17.1.2013 9:35:56
|
|
|
|
tara04
|
CheryBlossom upam da bo čez dva dni res močna črtica in ti bomo lahko vse čestitale...kateri test si pa delala? Drugače črtica je črtica in mislim da je to to!! Držim pesti... Mo j D dan je jutri, znakov nobenih...(.)(.) so me ta mesec močno bolele 1 teden pred...sedaj me pa že dva ni občutno manj, tako da mislim da zopet ne bo nič... Sem izgubila vso upanje in jo jutri kar pričakujem ter se že psihično pripravljam na novi krog . Meni pa tale sneg ni čisto nič všeč, rada ga imam v hribih...v mestu pa žal ne..sem bolj morski tip. Bi prav pasal zdajle en rajski otok Čakajoče kako kaj gre? Ste že kaj nestrpne
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 17.1.2013 9:37:08
|
|
|
|
bybyka_1987
|
danes mi koncn odpre to okence....mislim da je ena nova med nami dobrodosla.... CheryBlossom joj jaz bi ti ze kar cestitala...seveda bo se bol mocne crtke....:) drzim pesti... morem priznat da se je res zlo lepo zacel tale mesec...:) joj je kar tesko tkle cakati sploh k ves da si na koncu meseca :) pri nas v celju ga tudi fajn mece...hjoj ta sneg....sej ne da ga ne maram ampak najrajsi bi ze pomlad...da bo tolplo in da lahko zacneva hiso rihtat..... ma pa res vsak letni cas svoj car....ampak najrajsi imam pomlad,pa tudi poletje.... tara04 ja jaz sem zlo nestrpna...ne smem je dobit 28ga....26ga sva pa rekla z mojmu da lulava.....ceprow wem sem trdno prepricana da spet ne bo nic...pa ne wem zakaj...
< Sporočilo je popravil bybyka_1987 -- 17.1.2013 9:39:37 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 17.1.2013 9:37:39
|
|
|
|
puppe
|
CheryBlossom ja tudi jaz sem imela pri prvem testu rahlo črtico, ko pa sem čez nekaj dni delala test CB pa se mi je pokazal lep plusek....tako da tudi jaz mislim da je to to in da vama je uspelo dobiti roza virus trezka no kako kaže pri ostalih
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 17.1.2013 9:51:25
|
|
|
|
ta*mala
|
jutro. CheryBlossom sej bo... boš vidla! Tud tvoja črtica bo ratala bl močno rozaaaaaa Jaz pa še čakam... danes je 24. dan ciklusa... tko da še mal bo treba potrpet... načeloma mam na 28 dni... prva po ss je bla na 30, tako, da tam nekje drug teden sred tedna je naj nebi bilo... Glede na bolečine v jajčnikih, predvidevam da 22.1. ampak datum kr pustmo, tko k je, k nikol ne veš, kdaj te preseneti Sem si pa včeri naročila zalogo testov naročila O teste in N teste in močno upam, da prvih sploh ne bom rabla A ve, ki še čakate mate kakšne novoletne zaobljube o hujšanju, telovadbi... jaz se vseeno držim plana pa telovadim tud še vseen... sej nima bit kej narobe, če bi slučajno kej blo, ane?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 17.1.2013 10:23:49
|
|
|
|
Kaličopka6
|
Zdravo punce! Tudi jaz se vam pridružujem in navijam prav za vsako med vami! Midva greva v prvi krog po moji laparoskopski drilling operaciji obeh jajčnikov in histeroskopski odstranitvi pregrade, oboje v začetku decembra. Upam, da zdaj imam ovulacije, da bodo cikli redni in da nama uspe. M ne pričakujem prvi teden v februarju (nevem še kakšni so moji cikli, ker sem dobila šele prvo m po operacijah, prej so bli pa zeeeeloooo razvelečeni). Danes imam 14. dan cikla, ta teden vsak dan in upava, da bova končno po dveh letih zagledala pluseeeek! :) Če pa ne bom pa presrečna, če bom vsaj m dobila ob normalnem času, ne pa s pol leta ali več zamika :S. V glavnem, srečno vsem! Uživajte!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 17.1.2013 11:52:06
|
|
|
|
Anonimen
|
mojcapokrajculja, iskrene čestitke! CheryBlossom, juhu! Mislim, da bosta črtici postali močnejši! Kaličopka, držim pesti, da so te poštimali in da bo čim prej! A
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 17.1.2013 12:46:59
|
|
|
|
lici
|
zdravo, sicer sem se že pridružla skupini II pričakujemo FEBRUARJA, zdaj pa se bom še k vam "prištulila". Me sprejmete? Nisem čisto prepričana kdaj naj (ne)pričakujem , ponavadi imam ciklus na 28-30 dni. Prvi dan zadnje M je bil 1.1., tako da je čisto možno da jo v januarju dobim še enkrat. Močno upam da je sploh ne bo, naj bo raje .!!! Testkat ne mislim pred 1.2., če bom lahko zdražala, se pa bojim da bo itak prej prišla, imam tak občutek. Lepo pozdravljam vse sveže , vsem ostalim pa želim, da čimpraj nalulate velike debele ++++++, navijam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 17.1.2013 13:26:16
|
|
|
|
witch
|
trezka CheryBlossom čestitam za rahlo črtico in močno držim pesti, da bo močnejša in da daš dovoljenje da te barvam roza tara04 držim pesti, da pa vsi ti znaki le napovedujejo pluska dobrodošli kaličopka in lici
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 17.1.2013 18:39:33
|
|
|
|
CheryBlossom
|
Punce iz vaših ust v Božja ušesa... Resnično upam, da nama je uspelo. Tako me je strah, da se bo ulila in da mogoče sva si črtico samo domišljala. Po taki izkušnji kot sem jo doživela, me je popolnoma vsega kar je povezano z nosečnostjo strah, ampak želja je pa resnično velika. Se pa zavedam, da mala dušica bo prišla kadar bo njen čas za zemeljsko življenje in nič prej. Naš angelček pa bo varoval mene in pikico v trebuščku, v to sem prepričana... Lici in Kaličopka6 dobrodošli! Tara04 saj veš, dokler ni je še vedno upanje! Tako, da UPAJMO na ... Drugače pa vem kako se počutiš. Trezka, Shana86 pošiljam objemčke Uuuu ta*mala še prav maaaaalo, evo, jaz že navijam, da bosta ! Jaz imam tudi pravo zalogo, pa da ne govorim, da sem že skoraj vse porabila, ker sem bila tako neučakana že od prejšnjega tedna.. Pa ti tudi witch, samo še par dni.. Mene je prejšnje dni tudi precej bolela glava, ampak sem bila bolna (samo bolela me je glava pa zamašen nos, vročine pa nič), no danes sem pa boljše in tudi končno sem se spravila učit, ker imam naslednji teden že prvi izpit! Mojcapokrajculja čeeeestitam! Punce naredite si lep večer!
< Sporočilo je popravil CheryBlossom -- 17.1.2013 18:40:11 >
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 18.1.2013 7:56:39
|
|
|
|
witch
|
ali PRIČAKUJEMO 1.1. pikizenc 4.1. mehurcica brioš 7.1. Penny(3.krog) 9.1. Pinas Anonimna (2.krog po SS) 12.1. teodora75 goplay 14.1. pika555 15.1. Anonimna snowgirl 16.1. puppe mojcapokraculja 17.1 CheryBlossom 18.1. tara04(19.krog) 19.1 jona klara(14.krog) trezka 20.1. S*(14.krog) 23.1. ta*mala(1.krog po SS) Arual pišanec 24.1. cebelica_2(2.krog) 26.1. lidik (2.krog po SS in 2.krog po histeroskopiji) 27.1. tara.81 28.1. bybyka_1987(4.krog) lillith82 (13. krog) 30.1. d_m_b 31.1 Anonimna (3. krog) monsy lici X.1. LittleSun anckica witch(3.krog po THL) Perzefona* _sushine_ luckasmucka Kaličopka6 SKUPAJ NAS JE: 37 NOSEČK: 6 USPEŠNOST: 16,21 NAVIJAČICE: witch, Katte, puppe, Pinas, Iskrica 86, niinii, Penny, LittleSun, anonimna , mamica deklicam, ta*mala, curly, GregUr, Nikki34, teodora75, MEGi20, Tippi, Nessika18, niinii, LunaSonce, pikizenc, zvezdica.zaspanka83, biroš, kaatkaa,
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 18.1.2013 7:58:53
|
|
|
|
witch
|
CheryBlossom pri meni bi naj bil dan d v nedeljo. Znaka za M ni še nobenega, me pa navadno joške bolijo pa zvija me že kak teden prej. Zdaj pa nič. Edino glavobol ostaja držim pesti za tvoj izpit.
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 18.1.2013 8:05:27
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch CheryBlossom pri meni bi naj bil dan d v nedeljo. Znaka za M ni še nobenega, me pa navadno joške bolijo pa zvija me že kak teden prej. Zdaj pa nič. Edino glavobol ostaja držim pesti za tvoj izpit. Jaz sem prišla spet malo navijat! witch zate pa še vedno mislim, da so vesoljčki napovedali malega vesoljčka! ej, res!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 18.1.2013 8:23:59
|
|
|
|
CheryBlossom
|
Samo ena črtica je , nimam pojma kaj se dogaja.. pa še ni, mi pa ni še nikoli zamujala...
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 18.1.2013 9:03:19
|
|
|
|
tara04
|
CheryBlossom a si delala isti test danes? Katerega pa? Ali je bila rahla crtica takrat debela? Če še nisi, probaj s CB, ta bi ti moral pravilno pokazati. Držim močno pesti, da si imela danes en čuden test in da ti naslednji pokaže močno !! Moj D dan je danes, ampak ne mislim delati testa do ponedeljka, saj se mi tudi ne zdi da je uspelo...imam bolj malo upanja . Zaenkrat pa nič znakov, razen da so (.)(.) danes še manj polne, tako da je verjetno pred vrati . Navijam za vse čakajoče, tiste ki pa vas je že obiskala pa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 18.1.2013 9:24:23
|
|
|
|
puppe
|
CheryBlossom ne še izgubit upanja, probaj s testom CB, mogoče boš tam zagledala magični + navijam in pošiljam veliko za vse čakajoče, in da čim prej zagledate naj vas zajame roza virus. navijam in še enkrat navijam Naj bo januar čim bolj roza
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 18.1.2013 9:33:23
|
|
|
|
oreh
|
Živjo, sem prišla malo pokukat, dokler mi računalnik spet ne crkne.. pa da vidim kako je kaj witch... No, tale nedelja bi pa res lahko bila nekaj posebnega , navijam draga Witch! kapo dol punce, kar 6 vas je že, pa še malo manj kot pol januarja je pred nami, čestitiam . Cheryb. probaj res narediti še z CB. No, lep vikend vsem!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 18.1.2013 10:28:17
|
|
|
|
witch
|
Tippi upam, da je kaj čarovnice v tebi hvala ti CheryBlossom naredi cb. Ta je najbolj točen. Jaz pa držim pesti. tara04 Vsaka svoje telo najbolj pozna, zato ti ne bom rekla mogoče pa bo. Tak da ko tetka pride se zjokaj potem pa pozitivno naprej. oreh hvala Ko se ti računalnik pozdravi nam pa le pridi sporočit kako je pikica. Pa ti? Punce hvala vam veliko mi pomeni da mislite na mene, da navijate za mene, me vzpodbujate in vedno ko sem na tleh me dvignete. Hvala vam.
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 18.1.2013 10:54:51
|
|
|
|
Luckasmucka
|
Živjo, punce, upam, da ste v redu in polne pozitivne energije! Zame teče 4. krog, upam, da zadnji. Danes me je začelo malo špikat spodaj, ampak zelo dobro vem, kaj vse dela psiha . Moji ciklusi so zelo svojeglavi, od 29 do 40 dni in je zelo težko ujet ovulacijo, O teste sem tudi poskusila - brez uspeha. No, test bom naredila nekje 26., pa upejmo, da bo . Lep vikend vsem in čim več
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 18.1.2013 11:22:14
|
|
|
|
snowgirl
|
Witch jz mislim da so mel dobri možje prste vmes. Mene je namreč od O naprej (potem ko sem za nazaj računala), vsak dan bolela glava, če ne bi bla tolk anti in če ne bi planirala , bi pojedla škatlo tablet na dan... No, po 10dneh ko je test pokazal , pa sem vedela zakaj. In verjamem, da če še tistih običajnih PMS znakov nimaš, da boš nalulala Prav res res upam, da ne boš več v naši čakalnici ampak v tisti kjer čakajo da ne bodo več ampak srečne mamice
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 18.1.2013 11:32:24
|
|
|
|
Pinas
|
CheryBlossom-Clearblue-ni druge! Držim pesti! Witch-komaj čakam na to nedeljo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 18.1.2013 11:36:42
|
|
|
|
bybyka_1987
|
Luckasmucka heheh tudi jaz lulam 26.ga....sicer imam urng tocen in redenb 28dnevni ciklus :) in tudi jaz sem v 4 krogu...doma imam nenacrtvoanbo 6 letnico in 3 lete starga klomifencka :) pa mene tudi glava boli ze od petka,utrujena slabost,v pondelk me jecelo prsut skoraj v bruha spravil a nasledn dan sem ga jedla in zdaj normaln dalje,pa smrdel mi je noro k sem kuhala zelenjavno juho...hb je to sedaj mimo...sem pa skoraj vsak dan napihnjena,vetrovi,pa zaspana,pila bi kar naprej...je pa res da bo jutri komaj en teden od O in vem da dela to psiha...PACKA ENA witch tudi jaz drzim pesti zate,sicer ne wem nic kaj veliko..
< Sporočilo je popravil bybyka_1987 -- 18.1.2013 11:38:06 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 18.1.2013 11:44:40
|
|
|
|
curly
|
witch, tudi jaz te vsak dan spremljam in navijam zate. P.S. Tudi mene takrat niso bolele (.)(.) kot ponavadi prej, par dni po O. Tokrat so me začele boleti šele po izostanku. Vem, da ni veliko, je pa nekaj. Držim pestiiiiii!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 18.1.2013 13:31:19
|
|
|
|
jona klara
|
nisem se okužila z roza virusom.Moja prišla na 25 dan, spet razočaranje.Sita sem že tega.Pa tako mora biti za nekatere. Čestitke vsem novim nosečkam, pa srečno nosečnost! S*- kaj pa ti, še malo pa boš videla kako je pri tebi. LIDIK_ kako si ti? litle sun- vem kako ti je.A ti že imaš enega otročka? srečno vsem, naj bo rozika
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?