Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 15.1.2013 10:53:02
|
|
|
|
Penny
|
Witch, ne se jezit no .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 15.1.2013 11:14:32
|
|
|
|
Kliki
|
Punce en snezni pozdrav! Spet se malo javljam. Nekatere me ze poznate! Pri nas ni nic novega se vedno cakamo na najlepsi trenutek da trst pokaze . Moja M se je poslovila za ta mesec tako da sem sedaj ravno v obdobju O. Bo treba v akcijo. Lp in se beremo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 15.1.2013 18:57:38
|
|
|
|
Shana86
|
Hej! Vprašanje za klomifenke, še posebej tiste, ki jih je G spremljal z UZ. No seveda bom vesela tudi izkušenj ostalih punc In sicer - če na UZ v ciklu ni bilo vidne ovulacije, je bil pms kaj drugačen kot ponavadi? Namreč mene vedno vsaj en teden pred M začnejo kar fajn bolet (.)(.), nato pa kak dan prej nehajo. Sedaj imam do M še tri dni, (.)(.) so samo malo napete, boleče pa prav nič. Ovulacijski test je bil sicer pravi čas pozitiven (O pred 11-12 dnevi), G me pa ne spremlja z UZ in nimam pojma, če O dejansko je bila. To je moj drugi krog s klomifenom, prvi krog je bilo vse normalno. Saj vem, da je vsak pms lahko malo drugačen, ampak mene čisto VEDNO en teden pred M močno bolijo, ne morem spati na trebuhu ipd. Res mi je butasto, ker ne vem, če se s to kemijo filam čisto za brez veze. Mogoče je tale post malo trapast, ampak moram dati ven iz sebe. Saj veste, kako je, ko vsak trenutek razmišljaš o tem in si tako zelo želiš biti ... Znakov mi je zmanjkalo, zato se sedaj ukvarjam z neznaki.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 15.1.2013 20:17:31
|
|
|
|
bybyka_1987
|
Oj sicer nimam kaj wlko izkusenj z klomifenom kr sm v prvemkrogu uspela, Lahk ti sam to powem da O se mi je izrazito cutla urngbolel jajcnik,kg kar kipnal 10+,ki pa so kuj padl obzanositwi, razdrazlivost!Druga pa se ne spolnemkaj dosti! Hjoj sedaj pa dnewi do O so mi skor priletel,zdaj pa wem da se bo do 28.1.noro vlekl!wem pa da bm ze iz firba vrjetn 2,3dni prej lulala,ampak mam obcutek da tak ne bo,a v decembru sm pa mela filing da je ratal ;-) Opazam da je bebiko nardit kar tezavna stwarca :-( pa sej nam bo uspelo!tamesec se je res dobro zacel,pa se RR mi zlo pocas dela,steka!no wam bm vsaj manj tezila :-)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 16.1.2013 7:00:30
|
|
|
|
pika555
|
mene spet v modro pritekla
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 16.1.2013 7:53:09
|
|
|
|
Shana86
|
pika555 žal mi je bybyka_1987 hvala za odgovor Ja, mene so tudi okoli O grozno boleli jajčniki. Zdaj pa nič od nič... Ja no, bo že. Konec tedna bo pritekla , jaz pa bom pogledala nazaj in rekla ah, še ena varianta pms. In gremo dalje, kot vedno. Punce, navijam Ta mesec ste kar pridne z
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 16.1.2013 8:01:02
|
|
|
|
Pinas
|
pika555-škoda res Dajmo punce,navijam,smo na sredini meseca,tako,da akcija,še je čas,da kaj na Navijam naprej,širim virus in polivam z
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 16.1.2013 8:01:54
|
|
|
|
witch
|
Kliki jaz se te spomnim. Pridi nas še kaj podledat, pa seveda držim pesti, da bo ta O uspešna. Shana86 mene niso spremljali z UZ tak da ene znanstvene podlage nimam. Nisem pa občutila v tistih treh mesecih da bi bilo kaj drugače. Niti med O, niti pred M. Na splošno ni bilo nič drugače. Tak da po tem sklepam, da nisem reagirala na njega. Ko sem ga pa prvi mesec nehala jesti pa sem imela cel mesec pms. Od tega da bi non top jedla,glava me je bolela, bila sem razdražljiva, napihnjena, krče sem imela. Prej pa nič. bybyka mogoče pa je to da ni občutka in znakov pravi znak pika555 Jaz imam še par dni do dneva ko je naj ne bi bilo in ni znakov nobenih. Joške me ne bolijo, ni krčev, ni apetita, edino kar je glava me boli že tri dni zapored
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 16.1.2013 8:03:12
|
|
|
|
witch
|
ali PRIČAKUJEMO 1.1. pikizenc 4.1. mehurcica brioš 7.1. Penny(3.krog) 9.1. Pinas Anonimna (2.krog po SS) 12.1. teodora75 goplay 14.1. pika555 15.1. Anonimna snowgirl 16.1. puppe 17.1 CheryBlossom 18.1. tara04(19.krog) 19.1 jona klara(14.krog) trezka 20.1. S*(14.krog) 23.1. ta*mala(1.krog po SS) Arual pišanec 24.1. cebelica_2(2.krog) 26.1. lidik (2.krog po SS in 2.krog po histeroskopiji) 27.1. tara.81 28.1. bybyka_1987(4.krog) lillith82 (13. krog) 30.1. d_m_b 31.1 Anonimna (3. krog) monsy X.1. LittleSun anckica witch(3.krog po THL) Perzefona* _sushine_ SKUPAJ NAS JE: 33 NOSEČK: 5 USPEŠNOST: 15,15 NAVIJAČICE: witch, Katte, puppe, Pinas, Iskrica 86, niinii, Penny, LittleSun, anonimna , mamica deklicam, ta*mala, curly, GregUr, Nikki34, teodora75, MEGi20, Tippi, Nessika18, niinii, LunaSonce, pikizenc, zvezdica.zaspanka83, biroš, kaatkaa,
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 16.1.2013 8:10:47
|
|
|
|
Pinas
|
witch-ko bi ti vedela,kako je mene bolela glava 3 ali 4 dni in nobena stvar ni pomagala in potem je bil plusek ,tako,da glavo gor punca.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 16.1.2013 8:12:36
|
|
|
|
Shana86
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch Shana86 mene niso spremljali z UZ tak da ene znanstvene podlage nimam. Nisem pa občutila v tistih treh mesecih da bi bilo kaj drugače. Niti med O, niti pred M. Na splošno ni bilo nič drugače. Tak da po tem sklepam, da nisem reagirala na njega. Ko sem ga pa prvi mesec nehala jesti pa sem imela cel mesec pms. Od tega da bi non top jedla,glava me je bolela, bila sem razdražljiva, napihnjena, krče sem imela. Prej pa nič. Ma ja, jaz sem pa prej vedno imela en teden pred M ornk pms, ta mesec pa O ista kot prejšnji mesec ob klomifenu, pms-ja pa od nikoder. Danes se mi je že zdelo, da so me začele boleti. Nakar ugotovim, da me ubistvu bolijo vse mišice okoli, zaradi včerajšnjega kidanja witch, mogoče nama bo pa ravno tale odsotnost znakcev ta mesec prinesla ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 16.1.2013 8:18:33
|
|
|
|
Katte
|
Shana86, jaz sem imela vedno precej močen PMS, ki je dostikrat trajal že od O naprej. Se je pa tudi naredilo, da ga ni bilo oz. je bil minimalen. Moj edini klomifenski krog je bil pa takšen: Med jemanjem klomifena (polovičke) mi je bilo rahlo slabo, precej kmalu sem čutila jajčnike ter samo O (potrjeno z O listki, brez UZ). Potem ni bilo nobenega PMS-a. Kakšna dva dni pred pričakovano so me začele rahlo ščemeti (.)(.) ter čutila sem blage krče v predelu maternice. To je bilo vse. Po dveh dneh zamujanja sem naredila test in je bil . Je pa pri vsaki drugače. Srečno.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 16.1.2013 8:38:56
|
|
|
|
Shana86
|
Katte hvala, si mi polepšala jutro in dala upanje Upam, da se bo nadaljevalo kot pri tebi...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 16.1.2013 9:25:21
|
|
|
|
Luckasmucka
|
Zdravo, punce, še ena v pričakovanju na ! Na otročku delava že par mesecev in vsakič znova se preveč obremenjujem, kaj bo, in sem toliko bolj razočarana, ko je -. Najraje bi se kar zabubila do konca meseca . Naj že mine to čakanje ... Sicer pa imamo doma že pet- in triletnika . Čim bolj prijetno čakanje vam želim!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 16.1.2013 11:36:23
|
|
|
|
bybyka_1987
|
hjoj kako mi danes ta RR steka...skoraj brez sans da odprem okence za odgovor.... witch ja res ...oz ze prow wem da bo tetke...cutim ...O sem imela tam sobota,nedelja.....si pa merim temperaturo in je bil v soboto in nedeljo padec za 0.4 stopinje....vceraj pa plus 0.4...danes pa nisem merila ker sem si pozabila vceraj temperaturo dol zbit in bi verjetno danes narobe pokazal.... mi je moj vceraj reko k sem res spet tecka dam...urng...a si ze lulala si ze nardila test? hahahah sem rekla lubcek moj sele 26.1.lulam je se prehitro :P ampak res nimam nebenga niti malega filinga da bo kaj...sem 1000% prepricana da SPET NI...HJOJ A MI RES TOK HORMONI NAGAJAJO??se dobro da nimam testka dam nebenga in ga ne kupim pred unim datumoom.... pika555
< Sporočilo je popravil bybyka_1987 -- 16.1.2013 11:37:06 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 16.1.2013 11:42:15
|
|
|
|
bybyka_1987
|
Luckasmucka dobrodosla
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 16.1.2013 12:45:31
|
|
|
|
ta*mala
|
dan Jaz sem si tud že začela znake namišljat, čeprou ne razmišljam dost o tem... no se trudm... sam me sem pa tja res spodi kjer naj bi bla maternica mal boli tko k pred M, sam je še kr dalč do dneva D... pa za joške mi tud že ene dva dni ni več čist vsejen... tko same od sebe niti ne bolijo, za šlatat pa tud niso... testov nimam, tko da ni skušnjav... bomo vidl čez kak teden kaj bo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 16.1.2013 14:01:28
|
|
|
|
mojcapokrajculja
|
Živjo punce, za VSE vas nova navijačica, ki je učeraj po doooooolgih 2 letih dočakala Držim pesti tudi za vas in se iskreno veselim z vsako, ki sporoči to čudovito novico***
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 16.1.2013 14:08:31
|
|
|
|
Shana86
|
Ja no, nauk zgodbe - včasih poleg znakov tudi neznaki ne pomenijo Pa drug mesec. mojcapokrajculja
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 16.1.2013 14:24:56
|
|
|
|
ta*mala
|
shana mojcapokraculja pa če sem še slučajno kakšno spregledala, ji želim srečno do konca
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 16.1.2013 14:26:44
|
|
|
|
witch
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pinas witch-ko bi ti vedela,kako je mene bolela glava 3 ali 4 dni in nobena stvar ni pomagala in potem je bil plusek ,tako,da glavo gor punca. Pinas iz tvojih ust v božja ušesa Luckasmucka dobrodošla, upam, da te kmalu pobarvam roza bybyka in ta mala držim pesti za obe. mojcapokraculja čestitam Shana86
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 16.1.2013 14:30:51
|
|
|
|
witch
|
ali PRIČAKUJEMO 1.1. pikizenc 4.1. mehurcica brioš 7.1. Penny(3.krog) 9.1. Pinas Anonimna (2.krog po SS) 12.1. teodora75 goplay 14.1. pika555 15.1. Anonimna snowgirl 16.1. puppe mojcapokraculja 17.1 CheryBlossom 18.1. tara04(19.krog) 19.1 jona klara(14.krog) trezka 20.1. S*(14.krog) 23.1. ta*mala(1.krog po SS) Arual pišanec 24.1. cebelica_2(2.krog) 26.1. lidik (2.krog po SS in 2.krog po histeroskopiji) 27.1. tara.81 28.1. bybyka_1987(4.krog) lillith82 (13. krog) 30.1. d_m_b 31.1 Anonimna (3. krog) monsy X.1. LittleSun anckica witch(3.krog po THL) Perzefona* _sushine_ luckasmucka SKUPAJ NAS JE: 35 NOSEČK: 6 USPEŠNOST: 17,14 NAVIJAČICE: witch, Katte, puppe, Pinas, Iskrica 86, niinii, Penny, LittleSun, anonimna , mamica deklicam, ta*mala, curly, GregUr, Nikki34, teodora75, MEGi20, Tippi, Nessika18, niinii, LunaSonce, pikizenc, zvezdica.zaspanka83, biroš, kaatkaa,
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 16.1.2013 15:54:35
|
|
|
|
Iskrica 86
|
punce kak ste lepo pobarvala seznamček v roza. Čestitke vsem in vse lepo do konca sem vesela za vse vas. Navijamo pa dalje še za vse ostale še 14 dni do konca meseca dejmo ga nrdit najbolj riozastga do sedaj. js sm v mislih z vami in navijam za vse vas Naj tile sneženi dnevi nrdijo neki pozitivnega za vas
< Sporočilo je popravil Iskrica 86 -- 16.1.2013 15:55:25 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 16.1.2013 23:36:34
|
|
|
|
CheryBlossom
|
Komaj se mi je uspelo, da se je odprlo pogovorno okno... Uglavnem jutri spet delam testek, pred 3 dnevi je bil negativen, tako da ne pričakujem prav veliko.. No, nekako sploh nimam upanja. Pa tudi tiste krče imam, ki so značilni pred M. Bomo videli. Sporočim ali je pršla ali pa nas je le pričakalo presenečenje...
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 17.1.2013 8:37:02
|
|
|
|
trezka
|
Jutro! Mene lahko pobarvate modro . . . je pricurljala (predčasno). Ah pa je spet šel mimo dodaten mesec . Sem se pa spomnila, da nisem čestitala vsem, ki vam je uspelo čez praznike pridelati . Super, sem vesela za vsako, ki ji rata. Sneg pa kar gre in gre in gre . . . upam, da se bomo pa jutri lahko šli malo sankat, da pozabim na vse. Imam pa rada vse letne čase, ker ima vsak letni čas svoj čar, tako da tale zima na mene deluje romantično, sploh ko sneži in si nekje zunaj na sprehodu. Kateri letni čas je pa vam najlubši in kaj počnete pozimi v prostem času? Držim pesti v prihodnje za vse ki čakate (čakamo) na veselo novičko. Lp
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?