|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres in po...
16.1.2013 14:18:16   
Frodo Bisagin
Zelo zanimivo in pestro dogajanje.. Skupni imenovalec je seveda dobro za Slovenijo in nikjer niti slucajno ni zaslediti kaksnega drugega interesa ali vracanja uslug:

http://www.delo.si/novice/politika/nadskof-stres-cerkev-izvaja-moralni-pritisk.html

Se nekaj o morali, etiki in eticnih staliscih:
http://www.dnevnik.si/slovenija/v-ospredju/nadskof-stres-o-odstopu-janse-in-jankovica-vsak-je-nedolzen-dokler-se-mu-krivde-ne-dokaze


http://www.mladina.si/119627/sds-s-pisemsko-ofenzivo-v-tujini/

http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/default.asp?kaj=3&id=2013011605874233

http://www.dnevnik.si/slovenija/v-ospredju/jansa-virant-erjavec-zerjav-bi-vladali-ceno-pa-naj-placa-sds

http://www.dnevnik.si/slovenija/v-ospredju/tuji-mediji-v-protestih-vidijo-dvig-politicne-kulture-v-sloveniji-precej-manj-naklonjeni-vladi

Ocitno se res dela zgolj to, kar je za "drzavo" in njeno "ljudstvo" "najboljse"...

Pa se dodatek o (pre)vzornem delu - dokazovanje (pre)slepe zvestobe (tukaj so se plasnice sredstvo globalizacije)...

http://www.dnevnik.si/slovenija/v-ospredju/policija-zaradi-cloveskega-obroca-oglobila-univerzo-v-ljubljani-rektorja-in-tajnico

< Sporočilo je popravil Frodo Bisagin -- 16.1.2013 14:22:38 >


_____________________________

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres i...
16.1.2013 14:26:27   
LuLu
Opažam, da se kaže potreba po podpforumu na RR "Politična dogajanja v Sloveniji"... moderatorji!!! user posted image

(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
16.1.2013 16:02:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres i...
16.1.2013 16:54:38   
daddy
Ma ne moreš verjet, kako predvidljivi so, no ...... patetično, res.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres i...
16.1.2013 17:17:40   
Colt
Podgane cvilijo v agoniji potencialne odstavitve od korita!

_____________________________

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!



(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres i...
16.1.2013 17:36:08   
polho3006
Beda od bede tole Stresovo natolcevanje!!! Poišče naj tistih **** milionov ki jih je katoliška cerkev ˝izgubila˝. Še bolj me je pa groza, kar kurjo polt sem dobila ko sem včeraj prebrala izjavo SDS od nekih mokrih sanjah ne vem koga že...pa kaj ste nori, taki primitivci nam vladajo!!! Po eni strani kao verski fanatiki, potem pa...o mokrih sanjah.user posted image user posted image BLJAK!!!!

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres i...
16.1.2013 17:39:05   
Colt
Ni problem samo v Stresu. Problem je v vseh vladah zadnjih 20 let!

_____________________________

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!



(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres i...
16.1.2013 20:15:31   
nejcko
Ko smo že ravno pri raznih pismih - tole post na temo ˝dopisovanja˝ na sosednjem forumu me je včeraj nasmejal do solz

Kopiram:

Zgodovina nas uči, da se dogodki ponavljajo, le akterji so drugi. Zgodovina je tudi polna primerov ponavljajočih se množičnih podpor voditeljem, pri čemer so odigrale pomembno vlogo v razvoju demokracije. Tudi vsebine podpore so si izjemno podobne. Je pa nekaj malega novega. Tehnologija je prinesla nov način izražanja podpore. Nekoč so to bile brzojavke, danes so to tviti in e-maili. Poglejmo!

»Cilj klevet je zaviranje gradnje socializma v Jugoslaviji, ki vsak dan dosega nove zmage in v katerem delavske množice s partijo, centralnim komitejem in tovarišem Titom na čelu gradijo socializem in tako krepijo napredne sile v svetu!« – Brzojavka »trudbenikov« Centralne mašinske radionice v Titogradu tovarišu Titu.

»Gospod predsednik Janša. Z vami sem vse od dne, ko ste omogočili rojstvo moje domovine Slovenije, in vse dni, ko so vas neprestano teptali in podlo napadali z enim samim ciljem, da vas za vse večne čase izbrišejo iz političnega življenja in sebi omogočijo nekontrolirano vladanje. Z vami sem z vso svojo bitjo tudi zdaj, v za vas in vašo družino najtežjih časih. Vendar, gospod predsednik, za Slovenijo gre, zato vzdržite! – E-mail gospe Marinke gospodu Janši.

»Tovariš Tito, bolj o tebi širijo klevete in laži, ti si nam vse ljubši in dražji!« – Brzojavka brigadirjev na mladinski akciji Novi Beograd.

»Spoštovani premier Janša, pošteni ljudje smo z vami in upam, da se bodo tudi drugi, vsaj kolikor toliko razumni državljani vendarle zavedli grožnje, ki prihaja s strani potuhnjene in pokvarjene levice, ter vam stopili ob bok pri vseh preizkušnjah, ki nas čakajo v prihodnosti. Iz naših src vam v podporo! – Tvit gospoda Metoda.

»Izražamo neizmerno ljubezen največjemu in najljubšemu sinu delavskega razreda in naših narodov, tovarišu Titu. Soglasno in ostro obsojamo klevetniško kampanjo proti naši partiji CK in tebi osebno. Najboljši odgovor klevetnikom, ki so trdili, da Jugoslavija ne gre po poti socializma, je naš v praksi neštetokrat dokazan proletarski internacionalizem!« – Brzojavka udeležencev drugega sindikalnega kongresa jugoslovanskih železničarjev.

»Spoštovani predsednik J. J., vem, da ti je v teh časih še posebno težko, sploh ob dejstvu, da si ves čas predmet diskvalifikacij in likvidacij. Že od prvega dne tvojega vodenja je namen zrušiti to vlado, ki si prizadeva, da Slovenijo prav ti popelješ iz krize. Jaz v dobrem in slabem stojim ob tebi, na tvoji poti in smo vsak dan močnejši. S svojim dosedanjim delom si dokazal, da se ti gre za stvar in delaš v dobro vseh... Z nezaupnico bi izgubili dodano vrednost v stranki in državi, zato se nam še kako gre, da ti uspe ob nenehnem metanju polen pod noge!« – Tvit gospoda Gregorja.

»Gospod Milošević. Ostro protestiramo proti zahtevi, da odstopite. Vi ste srbski narod dvignili iz pepela, mu vrnili dostojanstvo, zahvaljujoč vam smo znova začeli verjeti vase, vi ste promovirali demokracijo v Srbiji...« – Brzojavka združenja državljanov RAS iz Novega Pazarja.

»Spoštovani gospod predsednik SDS in predsednik vlade, gospod Janez Janša, s hvaležnostjo za vsa Vaša dobra dela za naše skupno dobro se Vas člani MS za edinost kristjanov spominjamo v molitvi in pri večerni maši. Popolnoma Vam zaupamo in Vas podpiramo. Prosimo, vztrajajte v tem težkem boju. Danes smo prosili vse angele in nadangele, vse svetnike in mučence za moč in pogum ter zmago Resnice. Ne bojte se, nebesa so z Vami. Ne zapustite nas in ne dovolite, da ponovno zmagajo temne sile. Bog Vas blagoslovi!« – Tvit Brigite in prijateljev.

»Dragi naš gospod Milošević. Verjamemo, da ne boste omahovali v teh usodnih trenutkih in pristali na odstop, ki ga zahtevajo tisti, ki si želijo uničenje srbskega naroda in vazalni položaj Srbije, ki bi jo radi spremenili v beograjski pašaluk!« – Brzojavka delavcev lozniške tovarne konfekcije Moda.

Na Balkanu pravzaprav nič novega.

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
16.1.2013 20:42:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres i...
16.1.2013 23:16:58   
Frodo Bisagin

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*
Frodo, se ti kar zasmilijo, a ne, revčki bogi, nerazumlejni v svoji želji vladati za vsako ceno in zgolj s svojo resnico, namesto da bi bilo ljudstvo hvaležno za taka državotvorna in domoljubna dejanja, kot je malo korupcije tu in tam, nastavljanje svojih kadrov tu in tam, izkrivljanje zakonodaje, uvajanje nadzora v vse veje oblasti,... (sarkazem, seveda user posted image ).


Tako se trudijo, da se nekako uredijo, ustalijo in preskrbijo pa jim zlobnezi, komunisti, ta rdeci.. ze od 1983 leta ne dajo.... Ma res no, kaksna nesramnost... (v istem duhu sarkazma)

Janezovi domoljubni nasveti:
Nasvet št. 203: "Če moraš na hitro zaposliti nekaj domoljubov, oglobi vse in vsakogar, da prispevaš k izravnanemu proračunu."
Nasvet št. 201: "Navdušen sem nad Azerbajdžanom. Tu KPK ni, premier pa ima veliko več denarja kot župan prestolnice."


Prispevam se meni ljub domoljubni nasvet:
Nasvet št. 197: "Ni res, da me domoljubi po božje malikujejo. Je pa res, da sem troedin, saj združujem v sebi zakonodajno, izvršno in sodno oblast."


_____________________________

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres i...
16.1.2013 23:22:48   
Frodo Bisagin

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Podgane cvilijo v agoniji potencialne odstavitve od korita!


Borba za korito je kratkorocna in ne tako pomembna. Dolgorocni cilji so dalec globlji in koreniti, predvsem pa IMO za narod slabi in pogubni.


_____________________________

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres i...
16.1.2013 23:39:59   
Frodo Bisagin

IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

Beda od bede tole Stresovo natolcevanje!!! Poišče naj tistih **** milionov ki jih je katoliška cerkev ˝izgubila˝. Še bolj me je pa groza, kar kurjo polt sem dobila ko sem včeraj prebrala izjavo SDS od nekih mokrih sanjah ne vem koga že...pa kaj ste nori, taki primitivci nam vladajo!!! Po eni strani kao verski fanatiki, potem pa...o mokrih sanjah.user posted image user posted image BLJAK!!!!


Primitiven je lahko vsakdo, tezko je pa biti pameten... Ceprav ce bolje premislim.. tudi biti primitiven ni lahko - konkurenca je premocna...

user posted image


_____________________________

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres i...
17.1.2013 8:36:31   
alda
mislim :bolano !!
Hujš ko v otroškem vrtcu ,ko se otroci kregajo in ravsajo za igračo,ki je dana enmu drugemu!
Pa hodijo tožarit vzgojiteljici, in ko vidijo da nič ne dosežejo, doma staršem napletejo svojo zgodbo in ti bodo šli vse do ravnatelja al pa če treba do ministra, sam da bodo dokazali ,da se njihovemu otroku godi krivica.
Uni drugi otroci iz ozadja,ga po krivem obtožujejo ,da je on tisti, ki začenja prepire, da je on tisti, ki hoče vse imet,.... Ma bogi njihov otrok, on bi pa samo rad da bi se vsi lahko igrali (haaaaaa,ha)
Ja in uni otrok ki ima igračo, pa itak ima vedno rdečo majco al pa vsaj kapo user posted image

Nejcko ta tvoj post še kako drži-žal !!


_____________________________

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres i...
17.1.2013 9:11:10   
nejcko



Prispevam se meni ljub domoljubni nasvet:
Nasvet št. 197: "Ni res, da me domoljubi po božje malikujejo. Je pa res, da sem troedin, saj združujem v sebi zakonodajno, izvršno in sodno oblast."



user posted image
Eden boljših nasvetov user posted image

(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres i...
17.1.2013 9:20:11   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko




Prispevam se meni ljub domoljubni nasvet:
Nasvet št. 197: "Ni res, da me domoljubi po božje malikujejo. Je pa res, da sem troedin, saj združujem v sebi zakonodajno, izvršno in sodno oblast."



user posted image
Eden boljših nasvetov user posted image


Ampak to ni nasvet. user posted image


To je dejstvo  user posted image

_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.


(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
17.1.2013 9:22:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu alda)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres i...
17.1.2013 9:26:55   
uškinamama
Že , ko omenjaš cerkveno miš.

Se srečata siva in bela miš, obe shirani.
Bela miš pravi sivi:” Ti si pa najbrž revna cerkvena miš, ki te je tak
zjebala mariborska škofija !”
Siva miš malo ogleduje belo in potem reče: “Ti si pa najbrž miš iz
laboratorija.”
Bela miš pa nazaj: “O ne, ne! Jaz sem v bistvu polarni medved, ki je
preživel Janševe reforme.”

_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
17.1.2013 9:28:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu uškinamama)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
17.1.2013 9:34:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres i...
17.1.2013 9:47:11   
nejcko

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

IZVIRNO SPOROČILO: nejcko




Prispevam se meni ljub domoljubni nasvet:
Nasvet št. 197: "Ni res, da me domoljubi po božje malikujejo. Je pa res, da sem troedin, saj združujem v sebi zakonodajno, izvršno in sodno oblast."



user posted image
Eden boljših nasvetov user posted image


Ampak to ni nasvet. user posted image


To je dejstvo  user posted image



Ja, res. Na žalost user posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres i...
17.1.2013 9:50:59   
Frodo Bisagin

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

IZVIRNO SPOROČILO: nejcko




Prispevam se meni ljub domoljubni nasvet:
Nasvet št. 197: "Ni res, da me domoljubi po božje malikujejo. Je pa res, da sem troedin, saj združujem v sebi zakonodajno, izvršno in sodno oblast."



user posted image
Eden boljših nasvetov user posted image


Ampak to ni nasvet. user posted image


To je dejstvo  user posted image


To je nazoren nasvet kako moras razmisljati, da prides do dokazljivega in neizpodbitnega dejstva user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres i...
17.1.2013 9:52:13   
uškinamama
Ja nejcko, na žalost. Mogoče se tisti smejoček zraven vidi , kot, da me zabava.  Me ne. user posted image  .
Samo sem hotela nekako poudarit, da je dejstvo (s katerim se ne strinjam) . Pa je dejansko izpadlo čudno.

_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.


(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres i...
17.1.2013 9:53:34   
Frodo Bisagin

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*
Pravzaprav se otroci tožarijo na bolj kulturnem nivoju.

Se pa sprašujem v katerem razredu smo mi, če je premier v nižjem srednjem. Spodnji srednji razred cerkvene miške?


Mi nismo v nobenem razredu. Mi smo "igracke", ki jih togotni otroci mecejo cez okno, da bi si dokazali kdo je mocnejsi, boljsi in kdo si vec upa. Kolateralna skoda njihove nezrelosti, neodgovornosti in mentalne nestabilnosti. Najhuje je, ko se zacnejo puliti za isto igraco in nihce noce popustiti...


_____________________________

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres i...
17.1.2013 9:54:05   
Frodo Bisagin

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama
....


Odlicen !!!! user posted image

_____________________________

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres i...
17.1.2013 9:57:05   
Frodo Bisagin

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

To si je za pribit nekam v zadnji kotiček možganov:

http://www.youtube.com/watch?v=rsL6mKxtOlQ



Bolj se ne bi mogla strinjati...

_____________________________

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?