Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres in podobne afne... (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


Frodo Bisagin -> Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres in podobne afne... (16.1.2013 14:18:16)

Zelo zanimivo in pestro dogajanje.. Skupni imenovalec je seveda dobro za Slovenijo in nikjer niti slucajno ni zaslediti kaksnega drugega interesa ali vracanja uslug:

http://www.delo.si/novice/politika/nadskof-stres-cerkev-izvaja-moralni-pritisk.html

Se nekaj o morali, etiki in eticnih staliscih:
http://www.dnevnik.si/slovenija/v-ospredju/nadskof-stres-o-odstopu-janse-in-jankovica-vsak-je-nedolzen-dokler-se-mu-krivde-ne-dokaze


http://www.mladina.si/119627/sds-s-pisemsko-ofenzivo-v-tujini/

http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/default.asp?kaj=3&id=2013011605874233

http://www.dnevnik.si/slovenija/v-ospredju/jansa-virant-erjavec-zerjav-bi-vladali-ceno-pa-naj-placa-sds

http://www.dnevnik.si/slovenija/v-ospredju/tuji-mediji-v-protestih-vidijo-dvig-politicne-kulture-v-sloveniji-precej-manj-naklonjeni-vladi

Ocitno se res dela zgolj to, kar je za "drzavo" in njeno "ljudstvo" "najboljse"...

Pa se dodatek o (pre)vzornem delu - dokazovanje (pre)slepe zvestobe (tukaj so se plasnice sredstvo globalizacije)...

http://www.dnevnik.si/slovenija/v-ospredju/policija-zaradi-cloveskega-obroca-oglobila-univerzo-v-ljubljani-rektorja-in-tajnico




LuLu -> RE: Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres in podobne afne... (16.1.2013 14:26:27)

Opažam, da se kaže potreba po podpforumu na RR "Politična dogajanja v Sloveniji"... moderatorji!!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (16.1.2013 16:02:16)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




daddy -> RE: Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres in podobne afne... (16.1.2013 16:54:38)

Ma ne moreš verjet, kako predvidljivi so, no ...... patetično, res.




Colt -> RE: Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres in podobne afne... (16.1.2013 17:17:40)

Podgane cvilijo v agoniji potencialne odstavitve od korita!




polho3006 -> RE: Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres in podobne afne... (16.1.2013 17:36:08)

Beda od bede tole Stresovo natolcevanje!!! Poišče naj tistih **** milionov ki jih je katoliška cerkev ˝izgubila˝. Še bolj me je pa groza, kar kurjo polt sem dobila ko sem včeraj prebrala izjavo SDS od nekih mokrih sanjah ne vem koga že...pa kaj ste nori, taki primitivci nam vladajo!!! Po eni strani kao verski fanatiki, potem pa...o mokrih sanjah.[sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif] BLJAK!!!!




Colt -> RE: Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres in podobne afne... (16.1.2013 17:39:05)

Ni problem samo v Stresu. Problem je v vseh vladah zadnjih 20 let!




nejcko -> RE: Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres in podobne afne... (16.1.2013 20:15:31)

Ko smo že ravno pri raznih pismih - tole post na temo ˝dopisovanja˝ na sosednjem forumu me je včeraj nasmejal do solz

Kopiram:

Zgodovina nas uči, da se dogodki ponavljajo, le akterji so drugi. Zgodovina je tudi polna primerov ponavljajočih se množičnih podpor voditeljem, pri čemer so odigrale pomembno vlogo v razvoju demokracije. Tudi vsebine podpore so si izjemno podobne. Je pa nekaj malega novega. Tehnologija je prinesla nov način izražanja podpore. Nekoč so to bile brzojavke, danes so to tviti in e-maili. Poglejmo!

»Cilj klevet je zaviranje gradnje socializma v Jugoslaviji, ki vsak dan dosega nove zmage in v katerem delavske množice s partijo, centralnim komitejem in tovarišem Titom na čelu gradijo socializem in tako krepijo napredne sile v svetu!« – Brzojavka »trudbenikov« Centralne mašinske radionice v Titogradu tovarišu Titu.

»Gospod predsednik Janša. Z vami sem vse od dne, ko ste omogočili rojstvo moje domovine Slovenije, in vse dni, ko so vas neprestano teptali in podlo napadali z enim samim ciljem, da vas za vse večne čase izbrišejo iz političnega življenja in sebi omogočijo nekontrolirano vladanje. Z vami sem z vso svojo bitjo tudi zdaj, v za vas in vašo družino najtežjih časih. Vendar, gospod predsednik, za Slovenijo gre, zato vzdržite! – E-mail gospe Marinke gospodu Janši.

»Tovariš Tito, bolj o tebi širijo klevete in laži, ti si nam vse ljubši in dražji!« – Brzojavka brigadirjev na mladinski akciji Novi Beograd.

»Spoštovani premier Janša, pošteni ljudje smo z vami in upam, da se bodo tudi drugi, vsaj kolikor toliko razumni državljani vendarle zavedli grožnje, ki prihaja s strani potuhnjene in pokvarjene levice, ter vam stopili ob bok pri vseh preizkušnjah, ki nas čakajo v prihodnosti. Iz naših src vam v podporo! – Tvit gospoda Metoda.

»Izražamo neizmerno ljubezen največjemu in najljubšemu sinu delavskega razreda in naših narodov, tovarišu Titu. Soglasno in ostro obsojamo klevetniško kampanjo proti naši partiji CK in tebi osebno. Najboljši odgovor klevetnikom, ki so trdili, da Jugoslavija ne gre po poti socializma, je naš v praksi neštetokrat dokazan proletarski internacionalizem!« – Brzojavka udeležencev drugega sindikalnega kongresa jugoslovanskih železničarjev.

»Spoštovani predsednik J. J., vem, da ti je v teh časih še posebno težko, sploh ob dejstvu, da si ves čas predmet diskvalifikacij in likvidacij. Že od prvega dne tvojega vodenja je namen zrušiti to vlado, ki si prizadeva, da Slovenijo prav ti popelješ iz krize. Jaz v dobrem in slabem stojim ob tebi, na tvoji poti in smo vsak dan močnejši. S svojim dosedanjim delom si dokazal, da se ti gre za stvar in delaš v dobro vseh... Z nezaupnico bi izgubili dodano vrednost v stranki in državi, zato se nam še kako gre, da ti uspe ob nenehnem metanju polen pod noge!« – Tvit gospoda Gregorja.

»Gospod Milošević. Ostro protestiramo proti zahtevi, da odstopite. Vi ste srbski narod dvignili iz pepela, mu vrnili dostojanstvo, zahvaljujoč vam smo znova začeli verjeti vase, vi ste promovirali demokracijo v Srbiji...« – Brzojavka združenja državljanov RAS iz Novega Pazarja.

»Spoštovani gospod predsednik SDS in predsednik vlade, gospod Janez Janša, s hvaležnostjo za vsa Vaša dobra dela za naše skupno dobro se Vas člani MS za edinost kristjanov spominjamo v molitvi in pri večerni maši. Popolnoma Vam zaupamo in Vas podpiramo. Prosimo, vztrajajte v tem težkem boju. Danes smo prosili vse angele in nadangele, vse svetnike in mučence za moč in pogum ter zmago Resnice. Ne bojte se, nebesa so z Vami. Ne zapustite nas in ne dovolite, da ponovno zmagajo temne sile. Bog Vas blagoslovi!« – Tvit Brigite in prijateljev.

»Dragi naš gospod Milošević. Verjamemo, da ne boste omahovali v teh usodnih trenutkih in pristali na odstop, ki ga zahtevajo tisti, ki si želijo uničenje srbskega naroda in vazalni položaj Srbije, ki bi jo radi spremenili v beograjski pašaluk!« – Brzojavka delavcev lozniške tovarne konfekcije Moda.

Na Balkanu pravzaprav nič novega.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (16.1.2013 20:42:37)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Frodo Bisagin -> RE: Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres in podobne afne... (16.1.2013 23:16:58)


IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*
Frodo, se ti kar zasmilijo, a ne, revčki bogi, nerazumlejni v svoji želji vladati za vsako ceno in zgolj s svojo resnico, namesto da bi bilo ljudstvo hvaležno za taka državotvorna in domoljubna dejanja, kot je malo korupcije tu in tam, nastavljanje svojih kadrov tu in tam, izkrivljanje zakonodaje, uvajanje nadzora v vse veje oblasti,... (sarkazem, seveda [sm=smiley1.gif]).


Tako se trudijo, da se nekako uredijo, ustalijo in preskrbijo pa jim zlobnezi, komunisti, ta rdeci.. ze od 1983 leta ne dajo.... Ma res no, kaksna nesramnost... (v istem duhu sarkazma)

Janezovi domoljubni nasveti:
Nasvet št. 203: "Če moraš na hitro zaposliti nekaj domoljubov, oglobi vse in vsakogar, da prispevaš k izravnanemu proračunu."
Nasvet št. 201: "Navdušen sem nad Azerbajdžanom. Tu KPK ni, premier pa ima veliko več denarja kot župan prestolnice."


Prispevam se meni ljub domoljubni nasvet:
Nasvet št. 197: "Ni res, da me domoljubi po božje malikujejo. Je pa res, da sem troedin, saj združujem v sebi zakonodajno, izvršno in sodno oblast."




Frodo Bisagin -> RE: Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres in podobne afne... (16.1.2013 23:22:48)


IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Podgane cvilijo v agoniji potencialne odstavitve od korita!


Borba za korito je kratkorocna in ne tako pomembna. Dolgorocni cilji so dalec globlji in koreniti, predvsem pa IMO za narod slabi in pogubni.




Frodo Bisagin -> RE: Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres in podobne afne... (16.1.2013 23:39:59)


IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

Beda od bede tole Stresovo natolcevanje!!! Poišče naj tistih **** milionov ki jih je katoliška cerkev ˝izgubila˝. Še bolj me je pa groza, kar kurjo polt sem dobila ko sem včeraj prebrala izjavo SDS od nekih mokrih sanjah ne vem koga že...pa kaj ste nori, taki primitivci nam vladajo!!! Po eni strani kao verski fanatiki, potem pa...o mokrih sanjah.[sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif] BLJAK!!!!


Primitiven je lahko vsakdo, tezko je pa biti pameten... Ceprav ce bolje premislim.. tudi biti primitiven ni lahko - konkurenca je premocna...

[img]http://shrani.si/f/4/gi/D1zS5o7/shaw.png[/img]




alda -> RE: Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres in podobne afne... (17.1.2013 8:36:31)

mislim :bolano !!
Hujš ko v otroškem vrtcu ,ko se otroci kregajo in ravsajo za igračo,ki je dana enmu drugemu!
Pa hodijo tožarit vzgojiteljici, in ko vidijo da nič ne dosežejo, doma staršem napletejo svojo zgodbo in ti bodo šli vse do ravnatelja al pa če treba do ministra, sam da bodo dokazali ,da se njihovemu otroku godi krivica.
Uni drugi otroci iz ozadja,ga po krivem obtožujejo ,da je on tisti, ki začenja prepire, da je on tisti, ki hoče vse imet,.... Ma bogi njihov otrok, on bi pa samo rad da bi se vsi lahko igrali (haaaaaa,ha)
Ja in uni otrok ki ima igračo, pa itak ima vedno rdečo majco al pa vsaj kapo [sm=jezicek.gif]

Nejcko ta tvoj post še kako drži-žal !!




nejcko -> RE: Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres in podobne afne... (17.1.2013 9:11:10)




Prispevam se meni ljub domoljubni nasvet:
Nasvet št. 197: "Ni res, da me domoljubi po božje malikujejo. Je pa res, da sem troedin, saj združujem v sebi zakonodajno, izvršno in sodno oblast."



[sm=smiley36.gif]
Eden boljših nasvetov [sm=jezicek.gif]




uškinamama -> RE: Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres in podobne afne... (17.1.2013 9:20:11)

IZVIRNO SPOROČILO: nejcko




Prispevam se meni ljub domoljubni nasvet:
Nasvet št. 197: "Ni res, da me domoljubi po božje malikujejo. Je pa res, da sem troedin, saj združujem v sebi zakonodajno, izvršno in sodno oblast."



[sm=smiley36.gif]
Eden boljših nasvetov [sm=jezicek.gif]


Ampak to ni nasvet. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]


To je dejstvo  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.1.2013 9:22:55)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




uškinamama -> RE: Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres in podobne afne... (17.1.2013 9:26:55)

Že , ko omenjaš cerkveno miš.

Se srečata siva in bela miš, obe shirani.
Bela miš pravi sivi:” Ti si pa najbrž revna cerkvena miš, ki te je tak
zjebala mariborska škofija !”
Siva miš malo ogleduje belo in potem reče: “Ti si pa najbrž miš iz
laboratorija.”
Bela miš pa nazaj: “O ne, ne! Jaz sem v bistvu polarni medved, ki je
preživel Janševe reforme.”




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.1.2013 9:28:50)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.1.2013 9:34:25)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




nejcko -> RE: Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres in podobne afne... (17.1.2013 9:47:11)


IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

IZVIRNO SPOROČILO: nejcko




Prispevam se meni ljub domoljubni nasvet:
Nasvet št. 197: "Ni res, da me domoljubi po božje malikujejo. Je pa res, da sem troedin, saj združujem v sebi zakonodajno, izvršno in sodno oblast."



[sm=smiley36.gif]
Eden boljših nasvetov [sm=jezicek.gif]


Ampak to ni nasvet. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]


To je dejstvo  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]



Ja, res. Na žalost [sm=smiley13.gif]




Frodo Bisagin -> RE: Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres in podobne afne... (17.1.2013 9:50:59)


IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

IZVIRNO SPOROČILO: nejcko




Prispevam se meni ljub domoljubni nasvet:
Nasvet št. 197: "Ni res, da me domoljubi po božje malikujejo. Je pa res, da sem troedin, saj združujem v sebi zakonodajno, izvršno in sodno oblast."



[sm=smiley36.gif]
Eden boljših nasvetov [sm=jezicek.gif]


Ampak to ni nasvet. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]


To je dejstvo  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]


To je nazoren nasvet kako moras razmisljati, da prides do dokazljivega in neizpodbitnega dejstva [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]




uškinamama -> RE: Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres in podobne afne... (17.1.2013 9:52:13)

Ja nejcko, na žalost. Mogoče se tisti smejoček zraven vidi , kot, da me zabava.  Me ne. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] .
Samo sem hotela nekako poudarit, da je dejstvo (s katerim se ne strinjam) . Pa je dejansko izpadlo čudno.




Frodo Bisagin -> RE: Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres in podobne afne... (17.1.2013 9:53:34)


IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*
Pravzaprav se otroci tožarijo na bolj kulturnem nivoju.

Se pa sprašujem v katerem razredu smo mi, če je premier v nižjem srednjem. Spodnji srednji razred cerkvene miške?


Mi nismo v nobenem razredu. Mi smo "igracke", ki jih togotni otroci mecejo cez okno, da bi si dokazali kdo je mocnejsi, boljsi in kdo si vec upa. Kolateralna skoda njihove nezrelosti, neodgovornosti in mentalne nestabilnosti. Najhuje je, ko se zacnejo puliti za isto igraco in nihce noce popustiti...




Frodo Bisagin -> RE: Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres in podobne afne... (17.1.2013 9:54:05)


IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama
....


Odlicen !!!! [sm=bravo.gif]




Frodo Bisagin -> RE: Tozarjenja v tujino, moralisticen Stres in podobne afne... (17.1.2013 9:57:05)


IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

To si je za pribit nekam v zadnji kotiček možganov:

http://www.youtube.com/watch?v=rsL6mKxtOlQ



Bolj se ne bi mogla strinjati...




Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>