|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2013
28.12.2012 22:47:24   
Poli_H
Pozdravljene punce!
Tudi jaz bi se želela pridružiti, če nisem prepozna ;-)
To je moja 4. nosečnost, 1. je bil SS, 2. sem imela zlato nosečnost in imam doma 20m staro sončico, 3. (5.5. letos) sem imela SS. Konec avgusta so mi odstranili pregrado, tako da upamo da zdajle pa bo vse ok :-D
med 4 in 5 tednom sem 5 dni imela rjav izcedek, pri 6 tednu svežo krvavitev, tako da zdaj jemljem Utrogestan in sem na bolniški.

Toliko zaenkrat od mene, aja PDP imam ali 21.7. (glede na M) ali 27.7. (glede na 3 dosedanje UZ). 16.1. imam Nuhalno svetlino, po tistem se bo G odločil za PDP...

Uživajte v user posted image :-D

(odgovor članu happyme)
Neposredna povezava do sporočila: 701
29.12.2012 12:37:06   
Powerpuff
Poli_H skoraj identična zgodba kot mojauser posted image v četro nama bo uspelo! Dobrodošlauser posted image

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 702
30.12.2012 23:32:33   
Poli_H
powerpuff se strinjam user posted image srečno! user posted image

drugače pa je tukaj takšno zatišje... a so slučajno ostale šle na fb?komu moram pisati?

(odgovor članu Powerpuff)
Neposredna povezava do sporočila: 703
31.12.2012 10:44:24   
danyy
Poli_H dobrodošla user posted image . Za FB pa piši strelki87user posted image .

Punce, danes lepo praznujte, v letu 2013 pa vam želim le vse najboljše in najlepše.

< Sporočilo je popravil danyy -- 31.12.2012 10:45:04 >

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 704
31.12.2012 12:30:05   
phelps
Pozdravljene!

Tudi jaz bi se vam pridružila. Stara sem 32 let, doma imam že punčko, staro 2 leti. Rok imam 9.7.2013, 27.12. sem tudi jaz imela NS in je bilo vse ok. To je moja tretja nosečnost, avgusta sem imela SS (prazna vrečka). Tudi jaz bi se pridružila FB skupini.

Aja, pa eno srečno trinajstico vsem! user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 705
2.1.2013 19:39:51   
_Kepica_
Zdravo user posted image

Najprej vsem želim veliko novih dogodivščin v letu 2013 in seveda zdrave, vesele in nagajive otročičke :)
Dobrodošle vse nove nosečke. Zdaj nas je pa že nekaj user posted image
Mi smo uživali na morju. Uh, kako je pasalo malo možgane odklopit. Danes pa spet znova veselo na delo. Je bilo super user posted image
Kako ste ve kaj? Vam je še kaj slabosti? Mene zadnje čase noro dajejo večerne slabosti user posted image Vedno moram zaspati v sede in se šele sredi noči potem uležem. Res prav grozno. Upam, da tole kmalu mine. Do kdaj trajajo slabosti po navadi?

Verjamem, da vam trebuščki že fino rasteeejoooo user posted image user posted image Kmalu, pa ne bomo več mogle skrivati nosečnosti user posted image

Toliko od mene za danes. Bodite pridne, imejte se lepo in božajte svoje bušije user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 706
3.1.2013 18:31:08   
Sonce32
_Kepica_ , hvala za lepe želje. Vse najlepše v letu 2013 tudi tebi in ostalim julijkam.user posted image

Julijke smo pa res najmanj aktivne uporabnice foruma. Danes sem komaj našla našo skupinico, je bila čisto pri dnu, celo za julijkami 2012. Se mi zdi, da ste tiste najbolj aktivne pobegnile na fb. Škoda. Upala sem, da bomo bolj čvekaste. user posted image

Lep večer vsem skupaj

(odgovor članu _Kepica_)
Neposredna povezava do sporočila: 707
3.1.2013 18:34:37   
mami 26
punce redko vas prebiram,ker sm bolj na fb-ju
rada bi samo povedala,da me jutri čaka abrazija. danes na NS ni bilo srčka user posted image user posted image

(odgovor članu Sonce32)
Neposredna povezava do sporočila: 708
3.1.2013 19:06:32   
pupa82
mami26 žal mi je in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa kako to? pa tako lepo je kazalo? A si imela vmes kakšne težave, pa krvavitve? Joj no, ne morem verjet. Zdej je še mene stisnlo, ki jo mam v ponedeljek...
Drži se in NE obupaj!!!

Vidim, da ste vse pobegnile na FB user posted image

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 709
3.1.2013 19:10:04   
mami 26
pupa82 nič straha!!! še mene ni bilo pa sm vedla da je nekaj narobe,ker mi plodovnica odtekala in pa krvavela sm skoz

(odgovor članu pupa82)
Neposredna povezava do sporočila: 710
3.1.2013 19:13:01   
mami 26
pupa82 nič straha!!! vse bo vredu haloooo
jaz sm skoz krvavela in plodovnica mi je odtekala tako da sm vedla da nekaj ne bo vredu,ko sem bila v 10ted na urgenci je še skakljal in mahal a žal v slovouser posted image user posted image

(odgovor članu pupa82)
Neposredna povezava do sporočila: 711
3.1.2013 19:29:16   
pupa82
mami26, kako si pa vedla, da ti plodovnica odteka? Res ne morem verjet, da se ti je to zgodilo user posted image user posted image user posted image  Upam, da ne boš čisto obupala... Ja, jaz nimam nobenih težav, razen občasnih slabosti in včerajšnji grozni glavobol, ki je minil šele po Daleronu user posted image  Drugače me pa občasno spodaj kar nekaj uščipne in prec nardim paniko, sam je to ponavadi takrat, ko sem preveč aktivna...

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 712
3.1.2013 19:41:11   
mami 26
čutila sm ko mi je odtekala..pa nism vedla kaj je to mislila sm da je plodovnica.. ma to je grozno ne privoščim nobenemu user posted image user posted image pač se je moralo to zgodit user posted image
ti pa ne razmišlaj o tem!!!
vse bo ok!!!

(odgovor članu pupa82)
Neposredna povezava do sporočila: 713
3.1.2013 21:05:49   
Powerpuff
Na FB dejansko nihče razen članov skupine ne more brat naših objav... tuki jih bere lahko celotna Slovenija... če se nekdo spusti v to da te najde, te na forumu pač najde. Ve približno kdaj maš rok, s kje si, koliko maš že otrok... in tako bere kaj pišeš... tukaj se pišejo tako bolj neosebne stvari. Na odgovor čakaš ponavadi po par ur, da se te kdo usmili... na FB dobiš več odgovorov v roku parih minut... nekako je bolj pregledno vse. Ubistvu tud tiste, ki nimate še FB profila ga pač lahko ustvarite in se pridružite skupini in čvekate tam. Svoj FB profil pa nastavite v nastavitvah pod skrito in tako vas tudi tam nihče ne najde in vam ne more sploh poslat prošnje za prijatelstvo. Tako se včlaniš kot si se ubistvu na forumu in to je to... nobena znanost. Je pa bolj privatno defenitivno. Samo moja razlaga ne silim pa nikogaruser posted image

mami 26 user posted image user posted image user posted image

Lep večer nosečkeuser posted image

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 714
3.1.2013 23:37:40   
zmedena...
Pozdravljene čvekice user posted image

Sicer sem ta glavna čveka pri avgustovkah, se je pa kasneje izkazalo, da je moj uradni PDP zaenkrat 31.7.user posted image
Malo vas berem in spremljam in super je, da nas je toliko, ki lahko med seboj delimo izkušnje, zgodbe in mnenja user posted image

(odgovor članu Powerpuff)
Neposredna povezava do sporočila: 715
4.1.2013 10:25:22   
pia86
Živjo! Evo en pozdravček še od mene....sm tud jaz med vami. user posted image
PDP imam 14.07.. Do zdaj sem imela en pregled in pa nuhalno. Hvala bogu vse uredu. Naša stručka naj bi imela samo mal počasnejši srčk 157/min. Menda je to malo pod povprečjem. Nevem...  Kok so pa kj vaši srčki utripal?

Lepo se mejte. Aja pa srečno 2013user posted image

user posted image

(odgovor članu zmedena...)
Neposredna povezava do sporočila: 716
4.1.2013 13:18:40   
Anonimen
Na NS je povprečen utrip srčka med 150 in 170bmp. Kdo ti je rekel, da je to pod povprečjem??
Je čisto normalnouser posted image

(odgovor članu pia86)
  Neposredna povezava do sporočila: 717
4.1.2013 14:59:35   
pia86
ginekolog je glih tko mim grede pripomnu, da je utrip malenkost pod povprečjem. Sej najbrž je pač sam tko reku....nevem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 718
4.1.2013 18:04:37   
saramiska
Najprej vsem eno srečno novo leto - veliko zdravja in pa veselja z novim družinskim članom, ki se nam bo pridružil julija! user posted image

mami 26 - user posted image zelo mi je hudo zate... Ne vem, kaj naj rečem, ne predstavljam si, kako ti je. user posted image Ne smeš obupati, mogoče bo pa naslednjič več sreče. En velik objem od mene! user posted image

No, jaz ostajam tukaj, FB sem imela in sem ga skenslala, ker to ni zame in se tudi ne strinjam z njihovo politiko. Kar se varnosti podatkov tiče, lahko vsak napiše, da je julijska nosečnica, pa se bo pridružil skupini, tako da ne verjamem v večjo zasebnost. Po drugi strani pa se nimam pred kom skrivati, ne sramujem se ne svoje nosečnosti ne stvari, ki jih napišem tu gor, in tudi dvomim, da koga toliko zanimam, da po forumih išče moje osebne podatke. Če pa koga zanimajo, pa naj! user posted image

pia86 - 157/min je čisto normalno, povprečje je samo neka srednja vrednost, ne pa edina normalna vrednost, da če nimaš točno 160 utripov/min, potem nisi normalen. Vse bo ok! user posted image

Čestitke vsem za uspešne preglede! user posted image Jaz imam svoj 2. pregled v torek. Slabosti se pojavljajo le še tu in tam, so jih pa zamenjali glavoboli. Pa teže mi ne uspe spravit gor, imam še vedno 1 kg manj, kot pred nosečnostjo, čeprav nisem bruhala. Eeeh, bo že! user posted image

Vsem en lep večer! user posted image

(odgovor članu pia86)
Neposredna povezava do sporočila: 719
4.1.2013 18:44:10   
pupa82
saramiska se strinjam s tabo. Sicer nisem na fb, ker si tam pa res čisto "razkrit". Tudi jaz nimam kaj skrivat in če koga kaj zanima me lahko vpraša in mu z veseljem povem, da sem končno srečka nosečka. Če pa brska po forumih, pa naj... Pa da ne bo pomote, fb uporabljam, sam glede nosečnosti pa ne. Mi je veliko bolje takole klepetat z vami, tudi odgovore dobim zelooooo hitro.
Potem imaš pregled en dan za mano user posted image . Mene je kar strah, danes je bilo malo bolje, ker mi je spet tako zelo slabo, da je menda vse uredu. Nikar se ne sekiraj glede kil, jih boš že nadoknadila. Jaz sem že pridelala 2  user posted image . Tako da bo veselje, ko naslednjič stopim pri gin na vago user posted image user posted image
Kar se pa pulza tiče, pa mislim, da je piin86 čisto normalen.
Uživajte!!!

(odgovor članu saramiska)
Neposredna povezava do sporočila: 720
4.1.2013 20:19:04   
Sonce32
Dober večer, user posted image

mami 26, en veeeeelik user posted image zate!

Punce, ste že naročene na morfologijo? V katerem tednu nosečnosti jo boste opravljale? Jo ima katera namen opraviti samoplačniško? Moja G namreč nima 3D/4D UZ, zato bom pregled opravila še samoplačniško, ker bi rada videla otročka in dobila CD. user posted image

V katerem tednu naj bi se sploh opravljala morfologija? Nekod berem od 20. do 22. tedna, spet drugod piše od 20. do 24. tedna.

Lep večer user posted image

(odgovor članu pupa82)
Neposredna povezava do sporočila: 721
5.1.2013 8:21:57   
danyy
POzdravček,

mami26, user posted image user posted image user posted image .
Glede morfologije, ta se dela med 20. in 24. tednom. Jaz bom jo imela samo pri svoji G, datum bom pa verjetno dobila na naslednjem pregledu.

Glede pulza, moj je na NS imel 148/min, pa ni G nič komentiral, da bi bilo kaj narobe. Zdaj pa me že malce skrbi.
DRugače pa že lepo slišim srček na Angelsoundu user posted image .
Slabo mi ni več, pride sicer še kak trenutek, ko mi je malo čudno, ampak mine.

(odgovor članu Sonce32)
Neposredna povezava do sporočila: 722
5.1.2013 15:21:51   
zoya30
Ojla nosečke!

Mami26user posted image en velik objem zateuser posted image

Glede kil- punce srečne bodite za vsako kilco ki jo pridobiteuser posted image - ampak res! Zakaj to pišem? Ker sem jaz pri -10 kilah. non stop mi je slabo in par dni nazaj sem še bruhala po 8x na dan +ponoči. Sedaj je malo bolje a apetita nimam nobenega. V glavnem zavistna sem vsakemu in vsaki, ki lahko normalno je kar hoče! Samo v vednostuser posted image
Tudi pri meni bo enkrat bolje-upam.

V torek imam nuhalno in komaj čakam.

Punce lep sončen dan in božajte svoje bušije!!!

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 723
5.1.2013 19:02:47   
leliika
Pozdravljene!

Se pridružujem skupini.. PDP imam 15.7.2012 user posted image imela sem že dva pregleda pri svoji ginekologinji, enega v bolnišnici (rahla krvavitev-izkazalo se je da ni nič hudega), opravila sem že NS in bilo je vse vredu , v torek me pa čaka že naslednji pregled.. sedaj sem noseča 12t in 2 dniuser posted image
Moram povedati, da sem srečna ker se končuje prvo trimesečje ker mi je bilo kar precej slabo, sem bruhala in razpoloženje je bilo tako-tako Do kdaj traja prvo trimesečje do 13 ali 14 tedna?? sem čist zmedena s temi tedni user posted image

Lep pozdrav

(odgovor članu zoya30)
Neposredna povezava do sporočila: 724
7.1.2013 13:53:18   
Sonreir
Čao Julijke,
evo še mene. PDP je 22.7.2013.
Do sedaj sem bila na enem pregledu in sicer na silvestrovo, kjer sem dobila prav luštne 2D in 3D slikice user posted image .
Kmalu grem zaradi mojih let na biopsijo horionskih resic; je pa to moja prva nosečnost in na srečo mi vse ta čas ni bilo slabo.
Vse vas zelo lepo pozdravljam in želim SREČNO 2013!
user posted image

(odgovor članu leliika)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?