beti5
|
Pregled pri G je za mano, srček bije, rokice, nogice glavica vse se je vidlo in je ok. Dala mi je info glede NS, najboljši teden je med 7. in 11.1. zdaj pa poslušajte tole: Dr.Strahova me ne vzame,(bila sem drugič že pri njej), ima vse zasedeno. Klicala sem kar dopoldan iz avtomobila, prosim isto med.sestro za kakšno drugo številko za P v Lj, je rekla da je nima. Vedela sem, da moram pohitet, saj so prazniki pred vrati.Dobim končno številko od P v Lj, tri različne številke, pa saj ni problem klicarit, so bile vse prijazne.No, kar želim rečti je to, da mi je že moja G omenila, da mi NS ne pripada na mojih 37, skoraj 38 let, ampak samo amnio. Torej sem plačniška po vseh ambulantah v Lj. Berem po inetrnetu, pa je to res?, ne vem, če si star 35 pa do 36 je gratis, naprej pa ne več. Zanimivo, ne? Naročila sem se v ambulanto v Podutik 8.1. imam NS ter dvojni presej. test na, oboje stane skoraj 100 eur. Zanimivo je, da je kollegica lani prišla tudi v Lj in je imela to dvoje gratis, pa sva istih let. Danes pa so vsi zatrdili drugače. Bom že, saj ni problem, sam čudno je. Na amnio sem pa se odločila bi šla po teh dveh testih, pa upam, da ne bo treba it, če bi bilo kaj narobe. Mislim samo dobro in pozitivno! Lepo bodite in lepe praznike! P.S. ko sem pričakovala drugega sinka sem imela vzdevek sanjacka , tako me moj partner včasih kliče, takrat sem bila zelo aktivna na RR, zdaj imam veliko več obveznosti, vas pa zelo rada berem, zdaj pa sem beti5, ker nas bo julija že 5 pri hiši in če bo tretja punčka bo Beti. Če pa bo fantek pa še razmišljamo, še je čas.......Lp
|