|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.12.2012 11:44:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu CheryBlossom)
  Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: II pričakujemo JANUARJA 2013
28.12.2012 12:12:49   
GregUr

IZVIRNO SPOROČILO: Penny

IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

se pardoniram user posted image user posted image ampak res sem prebrala kot da tebe zanima, ker ne veš zakaj naj bi se delal vsak dan ob istem času user posted image tko da mi je pol oproščenega! user posted image user posted image

Pa še druga polovica ti je oproščena, ker si noseča user posted image .

dankešn!! user posted image user posted image hihi user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 177
28.12.2012 12:16:04   
GregUr

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

IZVIRNO SPOROČILO: CheryBlossom

... ljubi Bog, kaj pa je šlo narobe?  

Srček prenehal biti kar naenkrat, par dni prej na pregledu pa še vse bp... user posted image user posted image user posted image

Želja po otroku pa je zelo velika, zato se podajamo v nove boje...user posted image Naša angelska deklica pa nas bo varovala, da bo vse v redu, da pridemo srečno do konca... user posted image

...sonček zlati... user posted image   user posted image   user posted image   ... nobena mamica ne bi smela tega izkusiti... NIKOLI... user posted image   user posted image   user posted image  
In res je,  nebo je polno naših malih angelčkov...

user posted image   user posted image    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

ja, točno to Michelle - nobena mamica nebi smela dat to čez. res ne. user posted image
CheryBlossom čeprav je od dogodka že nekaj časa preteklo, vem da nisi pozabila. žal mi je za vašo izgubo. user posted image user posted image user posted image verjamem, da vas vaš angelček čuva. user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 178
28.12.2012 13:22:47   
CheryBlossom

IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

IZVIRNO SPOROČILO: CheryBlossom

... ljubi Bog, kaj pa je šlo narobe?  

Srček prenehal biti kar naenkrat, par dni prej na pregledu pa še vse bp... user posted image user posted image user posted image

Želja po otroku pa je zelo velika, zato se podajamo v nove boje...user posted image Naša angelska deklica pa nas bo varovala, da bo vse v redu, da pridemo srečno do konca... user posted image

...sonček zlati... user posted image   user posted image   user posted image   ... nobena mamica ne bi smela tega izkusiti... NIKOLI... user posted image   user posted image   user posted image  
In res je,  nebo je polno naših malih angelčkov...

user posted image   user posted image    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

ja, točno to Michelle - nobena mamica nebi smela dat to čez. res ne. user posted image
CheryBlossom čeprav je od dogodka že nekaj časa preteklo, vem da nisi pozabila. žal mi je za vašo izgubo. user posted image user posted image user posted image verjamem, da vas vaš angelček čuva. user posted image user posted image

Ne, nikoli ne bom pozabila... Ne mine dan, da se ne bi spomnila na mojo angelsko deklico.. user posted image

Ampak sem pa prepričana, da bo naslednjič vse tako kot mora biti, res upam, da kmalu zagledam magični + oz. user posted image ali user posted image ...

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 179
29.12.2012 11:28:49   
witch
Ker mogoče več ne bom uspela prti do računalnika vam že zdaj želim...

... Vsaki izmed vas želim v novem letu samo eno - SREČO. Ker če si srečen imaš vse. Si zdrava, imaš super službo, dobre odnose s partnerjem, si dobila svojo pikico in uživaš v nosečnosti, rodiš zdravega in čudovitega otroka.
Naj bo za vse nas novo leto čim bolj plodno in nepozabno...

Lep silvestrski večer vam želim in izkoristitega maksimalno. Mogoče je zadnji brez otročka.

user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 29.12.2012 11:31:42 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 180
30.12.2012 9:23:30   
LittleSun
Dobro jutro pupe.
Sporočam veselo noviiiičkooooo: danes ponoči je rodila Helenčica user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 181
30.12.2012 11:14:11   
Penny
Tole je bilo pa samo za las čez rok. Čestitke Helenčici user posted image .

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 182
30.12.2012 11:56:17   
bybyka_1987
Pozdravljene jaz se selim k vam user posted image priso en dan prej!
Grem cetrti krog!naslednjeuser posted image ne pricakujem 28.1.!
Ce ne utegnem pridit na komp ali s telefonom gor vam zelim srecno,zdravo in polno
user posted image leto 2013

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 183
30.12.2012 12:59:12   
_sunshine_
Pozdravljene, evo tudi jaz se pridružujem. Ne pričakujem je x.01.2013, imam popolnoma zmešane cikle. Upajmo skupaj !user posted image

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 184
31.12.2012 10:51:33   
ta*mala
Jutro, punčkeuser posted image Kako ste kaj na ta zadnji dan v letu?user posted image A že nestrpno pričakujete 13-tko??? Jaz jo že, ker bo to najbolj najsrečnejše leto, anede bouser posted image Midva z lupčkom imava iz danes na jutri obletnicouser posted image 11 let, kar je že kar lepa doba... oz sem ful trpežnauser posted image In kje boste čakale? Midva greva sam čez cesto, h mami od njegovga bratranca, k pride gor... s tamalimadvema... in je bol varno da smo tam, kot pri naju, kar naj tam rišeta po stenahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _sunshine_)
Neposredna povezava do sporočila: 185
31.12.2012 11:37:22   
Iskrica 86
user posted image

user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.1.
lidik (1.krog po SS in 1.krog po histeroskopiji)

4.1.
mehurcica

7.1.
Penny(3.krog)

9.1.
Pinas
Anonimna user posted image (2.krog po SS)

12.1.
teodora75

14.1.
pika555

15.1.
Anonimnauser posted image

16.1.
puppe

17.1
CheryBlossom

18.1.
tara04(19.krog)

19.1
jona klara(14.krog)

20.1.
S*(14.krog)

23.1.
ta*mala(1.krog po SS)

24.1.
cebelica_2(2.krog)

27.1.
tara.81

28.1.
bybyka_1987(4.krog)

X.1.
LittleSun
anckica
witch(3.krog po THL)
Perzefona*
_sushine_

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 20

NOSEČK:

user posted image USPEŠNOST: user posted image

NAVIJAČICE:
witch, Katte, puppe, Pinas, Iskrica 86, niinii, Penny, LittleSun, anonimna user posted image , mamica deklicam, ta*mala, curly, GregUr, Nikki34, teodora75, MEGi20

(odgovor članu Iskrica 86)
Neposredna povezava do sporočila: 186
31.12.2012 12:23:40   
Penny
Midva bova verjetno šla silvestrovat kar v center Lj na Kongresni trg (bodo Kingstoni in Natalija Verboten user posted image ), sam najrajš bi šla pa kar pod kouter, sem tolk neki brez energije te dni ...

Pa ja itak komi čakam 2013. Še par dni, pa bom lahko že kak test polulala - tam enkrat v četrtek ali petek. Komi čakam user posted image .

Punce moje user posted image , v 2013 vam (in sebi user posted image ) želim čimveč nalulanih pluskov in dveh črtic in nato lepih nosečnosti in zdravih otročičkov (če pohitimo, se lahko vse to zgodi v 2013 user posted image ). Pa seveda zdravja, sreče in medsebojnega razumevanja (da ne bomo samo o dojenčkih user posted image ).

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 187
31.12.2012 12:37:36   
Iskrica 86

Čudeži obstajajo! Le verjeti je treba vanje.
Naj bo novo leto polno čudežev za vse.

< Sporočilo je popravil Iskrica 86 -- 31.12.2012 12:40:31 >

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 188
31.12.2012 13:01:14   
Pinas
Vsem skupaj in vsaki posebaj želim eno srečno in zdravo leto in da se nam uresniči kakšna skrita in tista malo manj skritas želja!

Mi imamo pozno družinsko kosilo,potem pa lepo domov in crkljanje,to mi še najbolj paše in tega se nikoli ne bi mogla naveličati.

(odgovor članu Iskrica 86)
Neposredna povezava do sporočila: 189
31.12.2012 13:59:04   
ta*mala
user posted image

Staro leto se počasi poslavlja, novo pa že vztrajno trka na naša vrata... Želim vam, da bi bilo leto 2013 najsrečnejše, najuspešnejše, z veliko nalulanimi pluski, polno dobro izkoriščenih plodnih dni, veliko veliko seksa iz ljubezni in polno izpolnjenih želja. Naj vam prinese obilo zdravja, veselja, predvsem pa, da najdete srečo v majnih stvareh. :-)

Lepo praznujte!

(odgovor članu Pinas)
Neposredna povezava do sporočila: 190
31.12.2012 15:48:05   
brioš
Evo iz decembra ( še vedno čakam na user posted image ), se vpisujem k vam. Ne pričakujem v petek. user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 191
31.12.2012 16:52:26   
Penny
Joj moram delit z vami.
Danes (22. dan, 7 dni po O) sem na papirju opazila malo obarvanega izcedka. Ful močno upam, da je vgnezditvena krvavitev, čas je že pravi user posted image . Bazalna temperatura mi sicer nič ni padla danes, je lepo konstantno na 36,6-36,7 (očitno sem prejšnji mesec res imela vročino, ker je bila tik pod 37 v teh dneh po O).
Sem gledala nazaj cikluse in edino junija sem imela rjave izcedke že 23. dan, ostale mesece pa vedno malo dni kasneje (24. - 26. dan in do M) in vedno je bilo precej rjavo-rdeče (sorry, TMI user posted image ). Upam upam upam user posted image , da ta izcedek tokrat pomeni lepo novičko in ne zašuštranega ciklusa s premalo progesterona user posted image .

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 192
31.12.2012 17:59:42   
ta*mala
Penny, ful ful ful močno držim pesti zate, da je to touser posted image user posted image user posted image Vso srečo, pa k ne boš zdržala več da nebi polulala test, pa javi veselo novičkouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 193
31.12.2012 18:16:20   
Night
Evo, še zadnji moj letošnji post, pa upam, da se bom kmalu spravila tudi jaz na kak drug forum. Vas sicer dokaj redno spremljam, ampak ne pišem pogosto.

Jaz imam po moje ovulacijo ravno danes, že 4. dan me boli trebuh, izcedka mam za izvoz, pa tudi ovulacijske teste delam zdaj prvič in vsak dan je črtica bolj močna. Za temperaturo ne vem, kako bo, ker če se mi jutri dvigne, bo po moje popačen rezultat, glede na to, da grem zvečer žurat in ne mislim ob 7h vstat, da si jo zmerim user posted image

Držim pesti za vse, ki še upate tukaj, pa upam, da nam bo leto 2013 bolj naklonjeno.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 194
31.12.2012 18:29:07   
LittleSun
Se še jaz javim pred žurko in obiski user posted image user posted image

želim vam smeha polno prihajajoče leto 2013, predvsem pa vam iz srca želim, da v letu 2013 zagledate magični plusek.

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 195
1.1.2013 11:22:46   
Anonimen
Punce, berem vas, ampak nisem našla časa za pisanje prej... V januarju (februarju?) se vam pridružujem. Dve črtici na testu pričakujem zadnjega januarja ali pa prvega februarja (februar je še predaleč, tko da sem se odločila kar za 31.01. user posted image ). Bo najin 3. krog in bo seveda uspešen! user posted image Vsem želim plodno leto 2013!

Auser posted image

(odgovor članu LittleSun)
  Neposredna povezava do sporočila: 196
1.1.2013 14:07:09   
mamica deklicam
jaz bi pa rabila kakšne vaše nasvete

Menstuacijo sem imela 1.12 in je bila dolga pet dni. Edino krvavitev ni bila močna. Ker sem navajena, da moram takrat imeti vložek na spodnjicam in menjati tanpone na nekaj ur. Nato sem 20.12 dobila čisto rahlo krvavitev, ki se je vlekla celih pet dni. Rabila sem samo dnevne vložke, pa še na njih ni bilo praktično nič. Nato dva dni belina, pa spet nekaj ur malo rdeče sluzi, pa spet dva dni belina. In to se mi sedaj ponavlja.

Kaj je to?
Saj imam 17.1 prvi pregled v Ljubljani a še zmeraj bi rada mnenje še koga drugega

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 197
1.1.2013 14:29:59   
Penny
Si naredila kak N test al misliš, da ni možno? Od drugih "diagnoz" meni pride na misel samo kakšno pomanjkanje progesterona/hormonska zmešnjava?

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 198
1.1.2013 16:08:57   
Night
Jaz tudi predlagam, da narediš test. Kdaj imaš za dobiti M? Če nisi noseča, potem gre verjetno res za motnjo v ciklusu (pomanjkanje progesterona ponavadi povzroča izcedke pred M).

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 199
1.1.2013 18:45:05   
curly
Punce mojeeeee, jaz še vedno navijam za vas, vas berem, ampak se ne javljam toliko, ker imam težave z računalnikom!
Čestitke HeLenčici, ki je rodila! user posted image Veliko prespanih noči in cartanja želim! user posted image

Vsem vam pa... da čim prej nalulate magični plusek in se nam pridružite na temah o nosečnosti! Nobene stare borke nočem več tukaj, vsaki posebej iskreno privoščim, da postanete srečke user posted image ! Veliko medsebojnega razumevanja, osebnega zadovoljstva, ljubezni, sreče in seveda zdravja v letu 2013!!!

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?