Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 27.12.2012 11:50:13
|
|
|
|
Iskrica 86
|
hvala punce za vse čestitke in dobre želje. test mi je delala G na redni kontroli 4.12. vendar je pokazal negativno, naredila mi je tudi UZ in je videla samo zadebeljeno sluznico sej če računam takrat ni videla ničesar saj sm bila noseča ne vem mogoče 2 tedna. malo me je bilo strah da nebi tablete kaj vplivale na plod ampak me je G potolažila da naj nebi bilo nič saj je plod takšen kot mora biti in srček deluje normalno. To pa je biu en poBožični čudež. Še vedno ne morem vrjet da se vse to NAMA dogaja, sva še oba kr mal v šoku.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 27.12.2012 12:02:40
|
|
|
|
GregUr
|
je pa tudi hecna tale G. kot da nebi vedela da ne more kar takoj po O test pokazat pozitivno, sploh če se v maternici tudi še nič ne vidi zato pa berem pri pušenjaku, da nekateri (čeprav se ženske jezijo, ker bi rade čimprej če se že ni prijelo nič) G pač čakajo še kakšen teden ali dva, pa potem ponovijo vse to. no ja, konec dober, vse dobro, zdej pa res srečno do konca in naprej, naj srček veselo bije
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 27.12.2012 12:12:49
|
|
|
|
ta*mala
|
Gregur, sem zjutraj klicala G, pa ima očitno dopust... sj veš privatnik pa to Tko da bom poklicala takoj po novem letu... in pričakujem da me naroči 4. al pa 7.1. Tok za seznam - če bo kej akcije, je ne pričakujem 23.1.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 27.12.2012 12:39:00
|
|
|
|
Iskrica 86
|
ali PRIČAKUJEMO 3.1. lidik (1.krog po SS in 1.krog po histeroskopiji) 4.1. mehurcica 7.1. Penny(3.krog) 9.1. Pinas Anonimna (2.krog po SS) 12.1. teodora75 14.1. pika555 15.1. Anonimna 16.1. puppe 18.1. tara04(19.krog) 20.1. S*(14.krog) 23.1. ta*mala(1.krog po SS) 27.1. tara.81 X.1. LittleSun anckica witch(3.krog po THL) SKUPAJ NAS JE: 16 NOSEČK: USPEŠNOST: NAVIJAČICE: witch, Katte, puppe, Pinas, Iskrica 86, niinii, Penny, LittleSun, anonimna , mamica deklicam, ta*mala, curly, GregUr, Nikki34, teodora75, MEGi20
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 27.12.2012 13:10:09
|
|
|
|
Penny
|
Iskrica, pa si sicer imela redne cikluse na 28 dni? Ker tale se ti je konkretno zamaknil oz. vsaj ovulacija ... Zato pa Pušenjak piše, da se s sprožitvijo M počaka in se je ne dela takoj, ker nikoli ne veš očitno ... No meni je FF postavil ovulacijo na 15. dan (24.12.), tako kot tudi prejšnji ciklus, zato nič ne bom spreminjala dneva nepričakovane. Bo kar vredu :). Sem v FF vnesla še ostale letošnje cikluse in na podlagi znakov (boleče br) nekako prišla do zaključka, da imam lutealno fazo dolgo "samo" 12 dni. Sem še na "varni strani", samo tisti blagi ne-izcedki prej me malo skrbijo. Sicer so zadnje čase šele 10. oz. 11. dan po ovulaciji, kar je tudi na varni strani (ni pred 9. dnem po O), ampak vseeno je to mogoče nek znak, da z mojim progesteronom ni vse tipi-topi .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 27.12.2012 13:40:35
|
|
|
|
jona klara
|
tudi jaz se spet selim k vam, niso me me presenetila decemberska darila.Pričakujem pa jo okoli 19.1.tečemo 14 krog od kar štejemo, sicer še par krogov zraven lidik- kako kaj ti?
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 27.12.2012 15:49:23
|
|
|
|
Perzefona*
|
Še ena med vami, ki pričakuje / Za na seznamček pa pomojem nisem, ker zaradi nerednih ciklusov ne vem kdaj naj bi dobila naslednjo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 27.12.2012 16:14:40
|
|
|
|
Penny
|
Lahko se daš pod X.1., ne bi bila edina . Pa dobrodošla.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 27.12.2012 17:11:49
|
|
|
|
CheryBlossom
|
Sem nova tukaj, tako da ŽIVIJO vsem... ;) Že večkrat sem vas brala, sedaj pa sem se odločila, da se pridružim... Ne pričakujem je 17.1., ovulacija bo kmalu tu, tako da smo pridni.. Imam skoraj 23 let in če zanosim bo to moja 4 nosečnost - imam 1 zlatega fantiča in 2 angelčka (enkrat v 7. tednu, skoraj leto nazaj pa sem izgubila otroka v 37. tednu nosečnosti). Upam, da kmalu zagledamo + in da bo tokrat res vse OK do konca! Za vse, ki je ne pričakujete pa držim pesti in naj se "veseli december" prelije v veseli januar
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 27.12.2012 22:18:31
|
|
|
|
witch
|
Dobrodošle vse nove. Se nas je na žalost spet kar nekaj nabralo. Sploh starin Ampak novo leto bo za vse nas uspešno leto. Nekatere bodo pluski razveselili že januarja,nekatere pa pozenje, vse pa bomo nosečke Imam eno vprašanje za vas. Nabavila sem si O teste. In na njih piše, da naj ne bi delal testa s prvim jutranjim urinom. Kakšne imate izkušnje. Je ok, če delam s prvim, ali naj raje enkrat čez dan? Ker pa spet piše, da naj bi delal ob približno istem času. In to je čez dan pri meni skoraj nemogoče
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 27.12.2012 23:28:46
|
|
|
|
Penny
|
Zjutraj je urin preveč koncentriran in naj rezultat ne bi bil realen. Ure jaz ne upoštevam, ampak največkrat pa res kar popoldan delam in tisti dan, ko vidim, da je postala črtica temnejša, test čez par ur ponovim. Zakaj pa ne bi mogla delat testa ob približno istem času?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 28.12.2012 7:58:01
|
|
|
|
Pinas
|
A vse uporabljate O teste? Jaz jih v bistvu nisem še nikoli,zdaj pa premišljujem,kaj če bi jih mogla in če ne bo ,si bom še sama kriva,ker nisem izkoristila te možnosti. Skratka v glavi imam že zdaj najmanj 1000 vprašanj. A test nosečnosti delate kakšen dan pred izostankom M,ali vse čakate? A se sploh splača delati prej?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 28.12.2012 8:32:58
|
|
|
|
GregUr
|
witch jst sem delala tam okrog enih, dveh popoldne. prej sem pazla, da se nisem ravno nalivala. sem pa normalno pila. ko so ble črtice šibke, sem vsak dan ponavljala ob istem času (približno), ko se je pa začela debeliti, sem pa naredila recimo ob dveh prvega, ob sedmih zvečer drugega, pa pol ob desetih zjutraj (ne prvi urin). - takrat črtice že ni blo več Penny zato naj bi delal ob istem času, da veš kakšna je sprememba v 24 urah. da veš primerjat. men se zdi to kar nekako logično. pač spremljaš vsak dan ob isti uri kako narašča LH. sej sama veš kolk je FF jezen če si BT meriš pol ure kasneje navijam za vas, moje drage!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 28.12.2012 8:54:07
|
|
|
|
LittleSun
|
witch jaz sem tudi prebrala, da naj ne bi delal z jutranjim urinom. Na vseh do sedaj, ki sem jih imela to piše. Jaz jih ponavadi delam bolj proti večeru.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 28.12.2012 8:55:17
|
|
|
|
cebelica_2
|
tudi jaz grem dalje v 2. krog... ne pričakujem 24.01.2013. Gremo punce v akcijo!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 28.12.2012 9:14:04
|
|
|
|
Iskrica 86
|
ali PRIČAKUJEMO 3.1. lidik (1.krog po SS in 1.krog po histeroskopiji) 4.1. mehurcica 7.1. Penny(3.krog) 9.1. Pinas Anonimna (2.krog po SS) 12.1. teodora75 14.1. pika555 15.1. Anonimna 16.1. puppe 17.1 CheryBlossom 18.1. tara04(19.krog) 19.1 jona klara(14.krog) 20.1. S*(14.krog) 23.1. ta*mala(1.krog po SS) 24.1. cebelica_2(2.krog) 27.1. tara.81 X.1. LittleSun anckica witch(3.krog po THL) Perzefona* SKUPAJ NAS JE: 20 NOSEČK: USPEŠNOST: NAVIJAČICE: witch, Katte, puppe, Pinas, Iskrica 86, niinii, Penny, LittleSun, anonimna , mamica deklicam, ta*mala, curly, GregUr, Nikki34, teodora75, MEGi20
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 28.12.2012 9:22:46
|
|
|
|
Iskrica 86
|
Penny moji cikli so bili dolgi od 28 do 30 dni, čeprav večkrat 30 dni.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 28.12.2012 9:52:14
|
|
|
|
witch
|
Hvala vsem za odgovore. Sem se odločila, da v treh letih prvič delam O teste, da vidim, če se slučajno kaj dogaja. Ker naj ne bi imela svojih O. Bom probala enkrat popoldan delati. Saj veste, vedno so ene obveznosti in eno letanje. Lončka pa tudi ne morem vedno s sabo nositi
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 28.12.2012 9:55:18
|
|
|
|
Penny
|
IZVIRNO SPOROČILO: GregUr Penny zato naj bi delal ob istem času, da veš kakšna je sprememba v 24 urah. da veš primerjat. men se zdi to kar nekako logično. pač spremljaš vsak dan ob isti uri kako narašča LH. sej sama veš kolk je FF jezen če si BT meriš pol ure kasneje navijam za vas, moje drage!! Ne, ne, tisto sem Witch vprašala, zakaj ne more delat O-testov vsak dan ob istem času, ker je napisala, da je to zanjo nemogoče. Površno bereš . Ja, FF pusti pa samo +-15 minut , ampak ta mesec se čist lepo gledava (imam budilko nastavljeno, izmerim in zaspim še malo nazaj ).
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.12.2012 10:12:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.12.2012 10:15:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 28.12.2012 10:40:36
|
|
|
|
GregUr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Penny IZVIRNO SPOROČILO: GregUr Penny zato naj bi delal ob istem času, da veš kakšna je sprememba v 24 urah. da veš primerjat. men se zdi to kar nekako logično. pač spremljaš vsak dan ob isti uri kako narašča LH. sej sama veš kolk je FF jezen če si BT meriš pol ure kasneje navijam za vas, moje drage!! Ne, ne, tisto sem Witch vprašala, zakaj ne more delat O-testov vsak dan ob istem času, ker je napisala, da je to zanjo nemogoče. Površno bereš . Ja, FF pusti pa samo +-15 minut , ampak ta mesec se čist lepo gledava (imam budilko nastavljeno, izmerim in zaspim še malo nazaj ). se pardoniram ampak res sem prebrala kot da tebe zanima, ker ne veš zakaj naj bi se delal vsak dan ob istem času tko da mi je pol oproščenega!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 28.12.2012 10:53:05
|
|
|
|
CheryBlossom
|
IZVIRNO SPOROČILO: michelle1 ... ljubi Bog, kaj pa je šlo narobe? Srček prenehal biti kar naenkrat, par dni prej na pregledu pa še vse bp... Želja po otroku pa je zelo velika, zato se podajamo v nove boje... Naša angelska deklica pa nas bo varovala, da bo vse v redu, da pridemo srečno do konca...
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 28.12.2012 10:54:52
|
|
|
|
CheryBlossom
|
Nekaj me zanima.. Včeraj sem delala O test in sta bili obe črtici izraziti.. Torej O je - ampak to je šele 7. dan od ZM. Je možno, da že imam O? A se je kateri že zgodilo podobno?
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 28.12.2012 11:09:15
|
|
|
|
Penny
|
CheryBlossom: jaz imam 27-dnevne cikluse in O-testa nikoli ne delam tako zgodaj, ampak začnem šele 11./12. dan. Enkrat sem ga sicer naredila že 9. dan, ampak je bilo čisto belo belo belo, niti privida črtice ne . Mogoče bo krajši cikel? Baje je lahko pa lažno pozitiven test, če imaš PCO. IZVIRNO SPOROČILO: GregUr se pardoniram ampak res sem prebrala kot da tebe zanima, ker ne veš zakaj naj bi se delal vsak dan ob istem času tko da mi je pol oproščenega! Pa še druga polovica ti je oproščena, ker si noseča .
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?