Sadrika
|
IZVIRNO SPOROČILO: HotCat sadrika: ja sigurno ti mora G pogledati v sredo ali je še na glavi ali ne. In pomojem se potem dogovorita okrog datuma za CR. Tako je vsaj moje mnenje. Kolikor jaz vem v CE v največ primerih niso ravno pristaši porodov v medenični legi...nisem pa sigurna. Mislim da ti vse informacije okrog patronažne dajo v porodnišnici...in jo potem pokličeš ko prideš domov...A ti si se dala testirati za streptokok B? Ja, upam, da bo res pogledala, če je še na glavi, včasih jo je tak težko kaj pregovorit, sam zdej ji bom pač rekla, da ji plačam, sam naj mi pove. In res si niti najmanj ne želim roditi vaginalno, če bi bil slučajno na riti, ampak me je zadnjič spraševala koliko sem visoka in je rekla (160cm) in je rekla, da glede na mojo velikost bi naredili CR. No, zarad tega sm se pol zamislila, da ne naredijo avtomatsko CR koker je jenček v medenični, ampak gledajo tudi konstrukcijo mamice Za testiranje streptokokaB sem ji mislila rečt nazadnje, pa je blo pol blo tko vse drugo in sem pozabla na to, tak, da ne, nisem se testirala. Sedaj pa prebiram Pušenjakove odgovore, kao, da to je itak BV, ker tko hitro vidijo simptome pri otročku in začnejo zdraviti takoj in tudi zdravila hitro pomagajo, tko, da ne vem kaj naj zdaj Kaj pa ti? Imaš namen? araucaria - če imaš rumen ten kože lahko pomeni marsikaj (tudi kakšno jetrno okvaro, če si pa bolj na oranž, pa preveč betakarotena), na tvojem mestu bi se pa posvetovala z G. Imam pa še sama eno vprašanje glede telesne temperature. Nisem ne prehlajena, ne počutim se slabo ali karkoli, sem pa pred kakim mesecem začela opažati, da imam vedno temperaturo nad 37,5 do 38. Ne bi opazila, če ne bi kupila termometra za dojenčka, ki meri preko senzorja, brez dotika. Sem najprej mislila, da kaže narobe, ko sem šla merit temperaturo vsem po vrsti (mami, fotru, mojmu, bratu....) in je vsem pokazala 36,5 do 36,7. Meni vedno več. Premišljujem, da je verjetno povezano z nosečnostjo,ker mi je res vedno vroče in ful zatekam.
|