Maeve
|
Uf, sme tut jaz potem videla komentarje na fb-ju. In se vprašaš koliko so stare te ženske ... Mislim no, ker to je pa prav najstniško obnašanje. Po mojem radirka bo še najboljše, da jih ignoriramo. Če se opredeljujejo kot bestičke, kar naj. Mi smo pa kulturne Toopsy ja, na to pa sploh nisem pomislila vidiš, da ga enostavno pustiš v lupinici in daš v voziček Pa spomnila sem se, da so itak dvigala. Kolikor se spomnim, se mi mi zdi, da sem videla mamice z vozički po štacuni. Tacanja, mi imamo tudi kavč iz ikee, ki mu lahko menjaš prevleke, sam da imamo mi ektorpa. So pa fajn te prevleke, ker jih lahko opereš. Mi imamo že vse polito od mleka Ampak se to na srečo sploh ne opazi, ker je kavč take fajn barve (čudne zelene). Radirka, meni se tut ne doji več tako lepo, sploh če sva kje drugje in se tam veliko dogaja. Ker je firbec in hoče vse pogledat. In ja, ko kdo pride domov, se on tudi ustavi in pogleda kdo je. Hecni so, ni kaj Ja, moja diploma je tudi znanstvena fantastika!!! Stoji ... Ahh ja, bomo že enkrat ... Toopsy, mislim da je to normalno, da se potem počasneje redijo. Nas je je od drugega do tretjega meseca zredil za eno kilo, prej pa za kilo in pol. Bomo videli kaj bo na pregledu pri štirih mesecih in pol. Drugač pa ja, tudi mi spimo slabo, zbudi se štirikrat ali petkrat na noč in se dojiva. Zdej pa ne vem, ali gre za poskok v rasti ali pa zaradi zagnojenega palčka na nogi. Sem danes opazila, da se mu je tam, kjer se mu je zatrgal noht vnelo in ima malo gnojčka. Sem že klicala pediatrinjo in se greva pokazat, žal šele jutri. Danes imajo gužvo. In mi je prov hudo za tamalega, ker vem, da ga boli ... Upam, da bo jutri vse v redu, da mu ne bo treba kej rezat al pa kaj ... Zdej vsaj spi, da vsaj v spanju pozabi na bolečino. Čeprav ne vem, če joka zaradi tega. mislim, da ga še vedno bolj motijo vetrovi. Še kar se precej zvija in upogiba v trebušku. Pa je pediatrinja rekla, da to ni nič takega in da ima nek gastro-količni refleks. Upam, da ga bo kmalu minilo. Midva greva ven, čeprav je kar mrzlo. Sposodila sem si puhast pajacek, pa dam ga še v zimsko vrečo in greva za slabo uro ven.
|