Moyci
|
Živjo punce, evo pa mam spet malo časa kaj napisat. Vsak dan me bolj skrbi cepljenje, mamo ga v ponedeljek upam da bo vse ok. Mavri.ca jst dajem malemu po flaški, ker si črpam moje mleko in mešam skupaj z adaptiranem proti polivanju, poje pa mi odvisno, nekje od 140 do 180 ml na obrok nekje na 3,5 - 4 ure. Mi smo meli ful probleme z adaptiranim mlekom, aptamil Ar ga je ful napenjal in je imel krče po njemu pa še zaprt je bil, potem smo šli na novolac ar ni bilo nič boljše polivanje, kvečjemu slabše in se mu je spet požiralnik vnel tako da sedaj sem pa na Hipp AR in je ok, sicer je še vedno občasno zaprt ampak je bistveno boljše. cunjice pa kupojen v C&a, hofer, lidel sem pa prejšni teden v Takko najdla ful lušten kompletek podloženih žametnih hlačk in poloverja za 10 eur, itak se nisem mogla upret da ne bi kupila =) Mislim da ni idealne tašče, gre pa tudi meni ful na živče ko me hoče nekaj prepričat in mi govori kako je pa ona to počela, pa kaj ona meni, glede dojenja sem jih pa itak ful slišala tak da se mi kar obrne če me še kdo vpraša ali dojim, nobenega pa ne zanima da si že cca 3 mesece vsak dan 4-5 črpam mleko da ga dam malemu, da vsaj nekaj mojega dobi, itak se tašči ne da dopovedat da ima bejbi refluks in da moramo gostiti mleko. Ah bomo že nekak =) Mi pa hvalabogu nimamo problemov za spanje, mamo kar nek ustaljen ritem, na 3-4 ure je, zadnji obrok je ponavadi okrog 9-10 ure, poje, potem ga imam še ene 15 min v naročju ker ga moram imeti nekaj časa še v dvignjenega in mi potem vedno že zaspi in ga nesem samo še v posteljico, če imamo pa kopanje zvečer mi pa potem ponavadi že med hranjenjem zaspi. Je ful priden fantek in rad spi, tako da mamo potem ponoči mir in se prvič zbudi šele okrog 5 ali 6 ure zjutraj, včasih potegne celo do pol 7. mi bomo tudi s krstom še malo počakali, moj ni vern, jaz sem pa rekla da bomo dali ga samo h krstu potem pa nič več naprej, bomo to na pomlad preložili. tacanja pomoje je škoda da čisto opustiš dojenje, ker je fino če mali vsaj malo dobi tvojega mleka, si že poskusila da bi si črpala mleko, jaz si ga črpam in se mi je produkcija mleka ful ful povečala, tako da ga imam ko si iztisnem iz obeh dojk preko 200 ml, tako da si ga zmrzujem in si delam zaloge za kasneje, sedaj si ne črpam cca 4 na dan, in hranim mleko v hladilniku, je pa tudi fino, da jaz lahko kam grem in potem da moj lahko malemu za jesti. Za fb pa povejte če ste za, jst sem radirki na zs poslala podatke. lep večer vsem
|