_sonček
|
ja pa iiiiiiiii curly kako lepa novička ČESTITKE!!!!!!! Najprej glede izcedka, če te skrbi, pokliči G in se pojdi pokazat, zgubit nimaš kaj, edino zate bo boljše, ker se boš z njo pogovorila in te bo pomirila, pa še mogoče vidiš pikeca na UZ, ne se pa preveč prestrašit, če še ne boš videla, ker si še premalo noseča...jaz sem imel pregled v 5 tednu, pa me ni hotla pogledat, ker je kao še premalo vse skupaj, mam prvi pregled 2.1., ko bom nosečka več kot 9 tednov... Glede hrane, ostalega...jaz sem v prvi N jedla vse, nisem pa pretiravala v ničemer, tako da kar pometi...nisem jedla srovega mesa, svežih sirov, majoneze in takih stvari, ker to že tako ali tako ne jem, drugače pa sem jedla tudi pršut, klobase,...vse, samo v meji normale, pač sedaj prihaja tak čas in tega bo dosti, tako da bom siguro kaj pojedla...alkohol...popila sem sem in tja (ob priložnostih - rd, nl) kak kozarček vina, tudi nič ne škodi...pojedla sem ogromno, ampak res ogromno solat, raznoraznih, ker sem umirala, tok so mi pasale pa tudi sadja (lubenic, debelo grozdje, jabolka), je pa res treba fino umit... Glede čuvanja...hja, tako je, meni je sedaj v drugo čist drugače, doma mamo pač 1,5 letnega fantka in pač ga moram dvigovat, kaj pa naj, previt ga moram, pa tudi prenest sem in tja, se pa trudim, če je le možno, da to počne in mi pomaga partner, pa da mali tudi več hodi...včasih se temu pač ne da izognit...drugače pa probaj počet vse tako kot sedaj in se probaj sprostit, ker s slabimi mislimi si samo škodiš, bodi pozitivna! Hitro bodo minili tile krizni meseci in pol pride najlepše obdobje Mene je tudi full strah, ko dvigujem malega, pa še sedaj imamo smrt v družini, tudi to me malo skrbi, ker ne vem kako bom, pa na pokopališče in vsa ta žalost, tudi ni ok... full me je strah, da bi blo kaj narobe, samo se probam kulirat in ne slabo mislit, je pa v takih trenutkih težko... Pa še ful, ful se mi vrti, včasih mam občutek, da me bo kar zmanjkalo... Da ne pozabim, čestitke tudi vsem ostalim vse dobro vam želim in upam, da bomo dolgo, dolgo čvekale Sem videla, da ti je Mubi tudi lepo napisala, pa se čisto strinjam z njo glede forumov/interneta, ne preveč brat, ker včasih to človeka res prestraši, delaj po svojem občutku, tukaj pa bomo klepetale, se vzpodbujale, se veselile skupaj, pa če te kaj skrbi/zanima kar vprašaj...glede poroda, pa naj ti povem, da moja zgodba je lepa, prelepa, prekrasen porod, če bo drugi taki, bom presrečna
< Sporočilo je popravil _sonček -- 6.12.2012 10:07:49 >