|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2013
28.11.2012 19:32:49   
tijati
pozdravček
danes sem imela MO in je vse ok......in kaže da je punčka...malo sem bila v "bedu" saj sem si želela fantka ampak bo sam da bo zdravo...

sara0 glede pomena tudi mene zanima če imaš čas da napišeš?
GV/TT/BPD 47 (POMEN)
posteljica je spredaj
vodilni plodov del: piše prečna lega wtf?
femur imam 33 (pomen)
obseg glavice imam pa 147

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
28.11.2012 19:47:16   
trixxy
tijati pri punčkah se lahko zelo zmotijo, ker se lahko pojavi lulček, tak da ni še vse 100%. Razen, če ti je res natančno pogledala in pokazala luliko. Glih danes mi je soseda razlagala kako so njeni znanki napovedali punčko in rodil se je fantek. user posted image .

Čestitam punce za uspešne MO. user posted image Jaz pa jutri popoldne. Ne vem kako bom zdržala user posted image

(odgovor članu tijati)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
28.11.2012 19:52:23   
tijati
boš boš srečno jutri.........

glede spola pa sem vprašala ali je 90% JE REKLA DA JAuser posted image
sej vem da bom imela to pikico rada tako kot to našo 4 letnico ampak k je v meni taka želja po fantku da sem bila prov slabe volje......pa vsi danes sprašujejo kaj je a nisi vprašala............user posted image sem rekla da ne, ker vsi čakajo da rečem fant jeuser posted image .....

ah ja je treba prespati................

ne vem pa če se lahko zgodi da ji zraste lulčekuser posted image ...v 20 tednu bi že...

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
28.11.2012 20:04:03   
trixxy
Lahk ga je skrivala. Nikoli ne veš user posted image

(odgovor članu tijati)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
28.11.2012 20:51:18   
doberdan

nick, starost, kraj, število user posted image

1.4.
Ejla, 2user posted image
*lala*, 23, Logatec, 1user posted image
copi_87
Olivija*
sara0
_Cicika_, 1user posted image

2.4.
barbara_s, 1user posted image
Pulha, 25, Primorska
cvekica, 24, Bela krajina

3.4.
kuverta, 31, Ljubljana
Tajka, 2user posted image

4.4.
struckaa
doberdan, Ljubljana, 1user posted image

5.4.
Mincaa, 1user posted image
1bebika, 32, 1user posted image
Pikicastonoga, 32, 1user posted image
katniss, 26
drugič nosečka, 1user posted image
simi5, 1user posted image

6.4.
anonimna 2011, 27, 1user posted image
Rozica983, Ljubljana

7.4.
anomis24, Jesenice

8.4.
*mavrica*
nadinne, 29, Gorenjska, 1user posted image
Soncnica12, Domžale
anonimnauser posted image , 36, 2user posted image

9.4.
trixxy, Ljubljana
lepjedan, 27, Ljubljana
Suzy139, Celje

11.4.
Nejkec, 2user posted image
izalina, 26, 1user posted image

12.4.
rožica5
skorpijonka3
grašek, 41, 2user posted image

14.4.
mateja5354, Cerknica

15.4.
bilabong
*ninchy, 1user posted image
Pkica, 27, Domžale, 1user posted image
san, Ljubljana, 5user posted image

16.4.
SrčicaSonček, 27, Maribor
jesenika, 26, Notranjska

17.4.
tijati, 1user posted image
Bellika
sonce79, 1user posted image
oska, 31, Domžale, 1user posted image

18.4.
Cherish, 28
lizikaa, 26, Maribor
saby85, 27
Tami.K

19.4.
Dijana_86
sarcy21, 27, Ljubljana, 2user posted image

20.4.
minka tonka, 27, Dolenjska, 1user posted image
Sisy, 33, Ljubljana, 2user posted image
*Lila, 25, Primorska
orsina, 2user posted image
pisanica

23.4.
erikka, Štajerska
anonimna3, 33, Primorska, 2user posted image

24.4.
summer11, 31, 1user posted image
Neli81, Celje, 1user posted image

26.4.
PrincipesaD

27.4.
ROXY_, 32, Celje, 1user posted image
naja17, Gorenjska, 1user posted image

28.4.
klavdyk, Koroška, 2user posted image
natalija.m

29.4.
Februarka08, 2user posted image
top10, 1user posted image

30.4.
nanita, 24, 1user posted image
chatarinchy, 23, Gorenjska

Marec 2013
16.3.
Mamaja, 35, Ljubljana

Naslednji pregledi – pregled (P), morfologija (MO)

29.11.
doberdan, MO
trixxy, MO
izalina, MO
30.11.
cvekica, MO
saby85, P
nadinne, MO
anomis24, MO

4.12.
anonimna3, P
7.12.
Neli81, MO
Suzy139, MO
nanita, P
11.12.
saby85, MO
katniss, P
13.12.
sarcy21, MO
ROXY_, MO
14.12.
Tajka
17.12.
klavdyk, MO
18.12.
san, P
19.12.
_Cicika_
24.12.
anonimnauser posted image , P

Skupaj nas je: 70

Z nami so pot začele:
anonimna Urša
moja sončka
allstarka
katrin***
ircomp
Nataša31
jolic
Tippi

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
28.11.2012 21:29:28   
Tajka
oj,

katniss: fino da bo imel naš fant mal fantovske družbeuser posted image .......bo pr nas kr mal spremembe po punčkah

Jest sem se tud odločila da ne bom gužve aprila delala, bom enkrat konc marca rodilauser posted image  user posted image

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
28.11.2012 21:32:57   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: tijati

boš boš srečno jutri.........

glede spola pa sem vprašala ali je 90% JE REKLA DA JAuser posted image
sej vem da bom imela to pikico rada tako kot to našo 4 letnico ampak k je v meni taka želja po fantku da sem bila prov slabe volje......pa vsi danes sprašujejo kaj je a nisi vprašala............user posted image sem rekla da ne, ker vsi čakajo da rečem fant jeuser posted image .....

ah ja je treba prespati................

ne vem pa če se lahko zgodi da ji zraste lulčekuser posted image ...v 20 tednu bi že...

tijati, jaz te razumem!!!
osebno si sploh ne predstalvjam, da bi imela fantka ... lulčka :P imam doma 4letno prncesko in mi je vse jasno, kako delat s punčno in potihem sem si ZASE želela punčko, ZA DRUGE (da bo mir, ker si velina želi pač fantka), sem si pa želela fantka ... da potem ne bi poslušala :( ni prijetno a ne ... in sem bla zarad folka mal v bedu žal tko je ...
sem pa vesela, da je vse OK, res se veselim punčke, čeprav vem, da bi bili nekateri srečnejši in bolj veseli fantka in čeprav VEM; da nimamo ćenske NIČ s spolom, da to določi moški, se kar malo krivo počutim ... ne znamr azložit, sam TE razumem!!! ;)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu tijati)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
28.11.2012 21:35:59   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Tajka

oj,

katniss: fino da bo imel naš fant mal fantovske družbeuser posted image .......bo pr nas kr mal spremembe po punčkah

Jest sem se tud odločila da ne bom gužve aprila delala, bom enkrat konc marca rodilauser posted image  user posted image

ej jaz tud, sem se odločila za MAREC!!! :))))

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Tajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
28.11.2012 21:45:58   
Tajka
pa še tavelka hčer tud za marec navija, ker ima takrat tud ona roj.dan........

pikica stonoga: kaj pa veš mogoče bomo pa še skupaj v porodnišnici.......user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
28.11.2012 22:12:49   
sara0
BDP 5.76cm
HC 21.33cm
AC 18.17cm
FTA 26.27cm ??? KAJ JE TO??
FL 4.17cm

Se vam zdi ok? Imate tudi ve take približne izvide?

A tako torej, sploh ni nujno da je punčkica? hmm... mislim da je že dovolj razvidno zdaj če kaj štrli ali ne user posted image

Haha vse manj aprilčicuser posted image

Lahko noč mamicam in otročičkomuser posted image

(odgovor članu Tajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
29.11.2012 0:32:46   
san
pozdravljene, toliko klepetate - pridne, da sem uspela le zadnjo stran prebrat in pa na predzadnji jabolčni štrudel in sedaj sem laaačnaaaauser posted image

čestitke vsem za uspešno MOuser posted image in dobordošla nova aprilčicauser posted image

Sara0, moji podatki seprecej razlikujejo od tvojih, kar je normalno, saj sem samam imela morfologijo v 20 tednu, tako lahko primerjaš le s kakšno prbližno tvojih tednov. za moje pojme je čisto ok.
FTA kratica tudi meni ni poznana, jaz jo imam na uz slikci, v materinski ni napisane.

tijati pomen tvojih kratic je: Gv gestacijska verčka/razdalja teme trtica/prečni premer lobanje - predvidevam, da v različnem obdobju nosečnosti merijo drugo vrednst, pri tebi predvidevam je to prečni premer lobanje 4,7 cm
posteljica je spredaj, lahko bi bila le še zadaj, to ni nič takega, pač lega posteljice
vodilni plodov del je pomemben na koncu nosečnosti, če je otrok že obrnjen z glavico dol
femur je pa dolžina stegnenice

meni je tako lepa misel na punčko, da upam, da se ni zmotila, ker sedaj sem se že tako tega privadila, da bi me kar šokirala, če mi reče naslednjič, da bo fantuser posted image . no, ponavadi se tam okoli 14 tedna do 16 tedna še lahko zmoti, ker obema š**** ven štrli (lulček ali ščegetavček) oz. tudi kasneje, če plodek skriva spol, če pa se lepo vidi, potem se tam okoli 20 tedna nekako že zelo fino vidi lulčka in se dobro loči ali bo fant ali punca

jaz se na splošno počutim super ok, danes me edino malce matra leva stran glave pri očesu. upam, da ne bo kaka migrena. ima katera težave z njimi? jaz sicer zelo zelo redko (vse skupaj sem jo imela od 18 leta dalje 6-krat, 3-krat v zadnjih dveh letih), tako me še vedno preseneti.

grem počasi v vodoravni položaj, še prej pa neki v usta dat, da bom lepše spalauser posted image

preberem za nazaj pa drugič
lepo bodite

(odgovor članu tijati)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
29.11.2012 7:36:25   
Tajka
Dobro jutro,

Dons pa jest častim eno user posted image .................jest sem si jo že privoščila..............

Gibanje otročka: tud jaz čutim bl nežno al pa sploh ne čist vsak dan.....ampak me je ginekologinja potolažila da je še čas in da naj nič ne skrbim..........pa tud mal debelejšo trebušno steno mam user posted image pa se menda tud to pozna

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
29.11.2012 7:48:35   
top10
Dobro jutro!

Tajka hvala za kavico :)

Včeraj se ni bilo časa javit, imela sem redni pregled, naredila mi je še vaginalni UZ, da je pogledala kako je z MV. Vse je o.k.user posted image , pa povedala je, da se v trebuščku skriva user posted image . Mi smo zelo veseli, bica pa malo manj, saj so pri hiši sami fanki, pa si je želela user posted image . Jaz se pa z drugimi in okolico sploh ne obremenjujem, važno mi je to, kar si mi trije želimo, na druge se požvižgam... Sem pridelala +2 kg, tak da bo. Aja, pa datum PDP-ja imam 01.05.2013, sva se mogli zmenit, ker mi nonstop druge datume gleda, pa je pol rekla naj bo 01.05.2013, po zadnji menstruaciji, na NS je bil PDP 25.04.2012... mah sej ni važno, jaz bom kr med vami ostala, sem se vas že vzela za svoje :)

MO imam 17.12.2012, tak kot ti klavdyk, kdaj imaš uro?

Redni pregled in test za cuker pa 14.01.2013. Sem ji namignila, da ga pa nebi pila, pa me ni najbolj poslušala.user posted image

Vse neki pečete, js sem pa včeri sadno torto pekla, je imel stric r.d. pa je mali full užival zravn.

Lep dan želim!

(odgovor članu Tajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
29.11.2012 7:55:55   
Pkica
Jutro user posted image

Hvala za kavico, tudi jst sm si jo že privoščila!

Evo včeraj sm se končno spravla na telovadbo in bilo je supre. Danes me že manj trtica boli! Tko da zdej bom hodila vsaj 1x na teden. Sm pa zdej vidla kok sm okorna.. noroooooo kokr sm bla pred nosečnostjo aktivna sm bla včer vsa trda, ampak bomo to zrihtal, da ne bo tko ostalo...user posted image

Drugače pa jst mojo pikico čutim že vsak dan. Kak dan je bl živahna kak dan pa mal manj....user posted image  ampak ni lepšega ko jo začutišuser posted image

Dobrodošle vse nove uffff ja bo kolona aprila v porodnišnici, pa same pupe..... ampak mislm, da še user posted image  prihajajo...

Vsem bravo za opravljeno MO pa držim za lepe novičke, tistim ki mate danes MO.... da pride kak fant na vrstouser posted image

user posted image  želim vam en lep četrtek, jst komaj čakam vikend, saj je napovedano sneženje. Komaj čakam sneg...................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
29.11.2012 7:59:56   
Pkica
Top10 bravo zauser posted image . Sej pri meni so pa vsi pričakovali, da zdej pa bo prišel en fnt k hiši....... hahah pa spet ena piška....... pa se popolnoma nč ne sekiram važn da je otroček ok............user posted image

(odgovor članu Pkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
29.11.2012 8:38:28   
klavdyk
hej,
Top10-js mam ob 10.45-čist pred malco:) ka pa ti? a Uz ti je delala? sej men se je Juvanova zmeraj zdela fajna, tk da res ni tk kot pravijo da nardijo pri nas sm 2-3 uz. ja cuker bomo očitno vse pile. a ti že zdaj 17.12.? men je rekla, da pol nasl., ne še zdaj

lp

< Sporočilo je popravil klavdyk -- 29.11.2012 8:40:03 >

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu Pkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
29.11.2012 9:13:14   
top10
klavdyk jaz pa 11:15, tak da se boma vidle, pol grema pa na pijačo! Ja delala mi ga je zato, ker sem ji rekla, da ko en cajt stojim, da mam full čudn občutek, pol je pa rekla, da boma pomirjeni obe, da mi nardi UZ MV. Cuker bom pila pa 14.01.2013, fuj fej, mi je že zdaj slabo...

Jaz tudi komaj čakam sneg!

Vsem ostalim pa čestitke, za dobro opravljene MO!

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
29.11.2012 9:30:21   
Soncnica12
Jutro punce! Sesamo zelo na hitro javljam danes.. Čestitam vsem za MO!
Pkca, fino da ti je uspelo it na telovadbo in da si bila zadovoljna! Jaz sem imela včeraj eno službeno prireditev (na katero sem prej čisto pozabila), tako da spet ni bilo nič user posted image -tale telovadba mi kot kaže ni usojena..No,vseeno upam, da ČISTO ZARES pridem prihodnjo sredo (ob ponedeljkih bom verjetno hodila na Plesno pripravo na porod). Kateri dan boš pa ti hodila?

Počutje OK, edino včeraj popoldan sem bila na smrt zaspana,ampak to je bilo verjetno zaradi nizkega pritiska.
Redim se "po standardih" - od začetka pridelala cca 5 kg.
CUKER - mene ni do zdaj še ničtestiralauser posted image oz. mi sploh nič ni omenila, da bi naredila kakšen test.. Hmmm.
Pritisk mam OK, pravzaprav ves čas 55-60/120.
Kar se tiče nabavljanja stvari za malo princesko pa pride na vrsto verjetno šele po novem letu- časa bo še dovolj..
Lep dan vsemuser posted image !

(odgovor članu Pkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
29.11.2012 9:32:37   
katniss
Dobro jutro!

Se spomnite mojega strudla? No najvecji problem je zdaj kako ga ne naenkrat pojestuser posted image . Na sreco se do zdaj se nisem zredila (za kako kilo mogoce) ampak, ce bom pa tako nadaljevala kot sem vceraj zacela, pa se bom res prikotalila v april!

Glede meritev in raznih izmer bi rada samo to povedala: manj vznemirjanja, boljse bo. Meni na MO niso nic govorili o merah. Ultrazvok mi je delala babica, posebej usposobljena za to, tako da verjamem, da zna to v nulo naredit. Narjene so bile vse meritve, nikoli ni omenjala stevilk ampak je samo rekla, da je vse v mejah normale in da otrocek vredu raste. Za mene je bilo to dovolj in tudi nisem kaj vec sprasevala, ker sama ne vem dovolj o teh zadevah, da bi lahko ocenjevala. Cim manj se sekirat, cim bolj uzivat, tako probam jaz vsak dan bit. Drugace bi me verjetno ze razneslo od skrbi... user posted image

PikicaStonoga: Yes, anglistke! Jaz sem iz okolice MBja drugace, studirala tudi v MBju, zivim na NL. Sicer s faksom bila totalno nezadovoljna, nisem prepricana ce bi sploh rada ucila, odvisno od dneva.
Ti bi tudi marca ze mela bebico? Jaz sem razmisljala kak bi blo fajn, ce bi se nas mulcek rodil 31/3/13... Taki zabavni datum je user posted image

tijati: Ja nic, bo pa treba se po tretjega v akcijouser posted image
No hec na stran, upam, da ti je danes lazje pri srcku. Meni to ni bilo zelo pomembno ampak verjamem, da te lahko kr precej potre taksna novica, ce si resnicno zelis fantka (ali deklico). Jaz ti zelim, da bi bila predvsem zdrava in da bi se s sestrico radi imeli. user posted image

Dobrodosle nove! Kak smo bli konec junija/julija pridni heheuser posted image

Danes morem pa se malo do mesta sprehodit pa pregledat ponudbo plasckov. Sem starega sprobala pa imam se sicer malo prostora, ampak imam obcutek, da cez kak mesec prostora vec ne bouser posted image

Lep dan vam zelim!

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
29.11.2012 10:15:54   
anomis24
dobro jutro vsem!
vidim da je res veliko punčk,meni je pa vseeno kaj imam,samo da bo zdravo,zato bova s spolom tudi počakala do aprilauser posted image .moj sicer navija za punčkouser posted image ..drugače je pa tudi pri meniuser posted image zelo živahen zadnje dva dni in brca vse povpreko,tudi partner ga je končno začutiluser posted image .

ja drugače sem pa tudi jaz spekla štrudel,k ste mi naredile lušte,in ga danes ni večuser posted image
od začetka sem pa pridelala 5kg.

(odgovor članu katniss)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
29.11.2012 10:21:29   
tijati
pozdravček...

ja sem prespala in se malo pogovorila z mojim, ki je odsoten samo po tel.....in je tudi rekel bo pa še ena princeska samo da bo zdrava......
pač si vsak želi parček pa ampak bomo to tudi tako radi imeli ....sam pripravit se je trebav glavi.....

kar je je:-) lulček ji težko zraste....user posted image

ampak na k....mi pa gredo si k sam čakajo a je user posted image in sem sam odgovarjala da ne vem kaj bo ......matr.....majo dela z nami...vsi tud tastari.....

srečno vsem....
jaz imam naslednji pregled 4.1. in takrat tudi sladkor......

(odgovor članu tijati)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
29.11.2012 11:52:42   
anomis24
tijati sploh se ne sekiraj kaj drugi govorijo in kaj si drugi želijo. važno je da je zdrava. drugim pa sploh ni treba povedati kaj imaš če ne želiš,reci da se ni videlouser posted image . tako da optimistično naprej in uživajta v tem da je vse okuser posted image

(odgovor članu tijati)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
29.11.2012 12:17:40   
klavdyk
Top10-super za fantka:))) sem pozabila prej napisati:)))user posted image user posted image
ja v pon 17 itak pade pijača-te bom počakala. če ne bo kaj vmes prišlouser posted image . aja ti si že kr zdaj dobla datum za nasl. pregled? fajn to, da vsaj malo veš naprej. mam kolegico, ki hodi k gin v mb in je že na prvem pregledu dobila vse datume do 28t naprej. fajn to. no pri nas je to skoraj nemogočeuser posted image . če boš ti taj pila cuker, ga bom js tudi na nasl. pregledu verjetno pol po MO-a pol ti je včeraj kr Juvanova naredila uz? js upam, da bo 17 tudi ona delala uz, ker res fajn vse razloži:))

sem pozabila skoraj povedati-dobila izvid za ščitnico-baje je sedaj normalen izvid tsh 2 pa še nekaj in imam kontrolo feb 2013, ker še vseeno dopušča možnost da je neka avtoimuna bolezen ščitniceuser posted image . sem pa vesela, da še ni treba začeti s tabletkamiuser posted image
čestitke tudi ostalim za preglede user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil klavdyk -- 29.11.2012 12:18:57 >

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu anomis24)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
29.11.2012 13:16:41   
jesenika
Pozdravljene po kakšnem tednu... ste full pridne in vas tok rada beremuser posted image

klavdyk - super za ščitnico...držimo pesti, da bo vse Ok!

Spol - sploh ne razumem tega folka, da se ubadajo in težijo nosečkam kakšen spol bo pri dojenčku...halooo, kakor da imamo kakšen vpliv na to!!! super je če se ti želja po paru uresniči, če se pa ne, se pa glih tako sprijazniš in imaš otroka rad, tako kot prvega...Zdravje user posted image je pa itak na 1. mestu, ane..

Da se pohvalim... z dragim sva v soboto kupila voziček (športni+košara) in lupinico... so prodajali v kompletu, ker je bila akcija - Mura 4 in sva zelo zadovoljna. Izbrala sva modro barvo, pa se mi zdi da je primerna tako za punčko kot fantkauser posted image .. zdaj pa sam še štručko čakava, da jo zapeljeva naokroguser posted image

BRAVO vsem user posted image za super opravljeno MO... jst tudi komaj čakam, da je mimo in držim pesti, da bo vse OK..imam jo 5.12...torej naslednjo sredo pa tudi upam, da nama potrdi user posted image user posted image

En lep pozdravček, pa se tipkamo...

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
29.11.2012 13:24:13   
1bebika
Ejla!!!
Pozdravljene vse noveuser posted image ! in user posted image za vse dobre rezultate pregledov.

Katinss, evo tudi jaz imam rok 5.4. in sem (bila) anglistka, PikicaStonoga, a poveva, da sva bli sošolki na faksu, da sva se skupaj boriliuser posted image user posted image user posted image ? No, jaz sem sicer 7 let poučevala angleščino in pri tem zeeeeelo uživala, a življenje se čudno obrača in pojavila se je priložnost, tako da sem zajadrala v statistične vodeuser posted image , pa še vedno pogrešam učence in ang., čeprav moram reč, da mi v trenutni službi res ni slabegauser posted image .

Mogoče imam recept za tiste, ki bi rade čutle več brcikuser posted image . Naše dete sicer zelo brca, včasih prav boleče, ko pa pojem jabolko pa se začne čisto premetavat (npr. sedaj)-isto je bilo pri prvem in je še zdaj nor na jabolkauser posted image .

Drrugač sem se naročila na 3d in ker so mi dali datum 24. 12. sem prosila za drugega, zdej pa mi pošljejo 2. 2. ? Ma halo?

Aha, pa kar se mer tiče, jaz pojma nimam kaj je v redu in kaj ne, ker si pač razlagam, da če kaj ne bi štimalo bi že G povedal.

No, fejst bodte, pa jabolka tečte jestuser posted image

(odgovor članu jesenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?