|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2013
28.11.2012 8:36:19   
trixxy
PikicaStonoga ti zavidam današnji dan user posted image . Jaz bi tud malo lenarila, potem pa šla mal v šoping user posted image . Drugače pa sej veš, da če se ne pozdraviš do konca, da se bolezen hitro vrne? Ampak te pa razumem, da imaš dost 4ih sten.

Punce a veste, da je konec tedna že december? Veseli december user posted image . No upam, da bom šla na kak kuhanček. Sej en ne škodi za nosečke, a ne? user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
28.11.2012 8:55:18   
PikicaStonoga
trixxy ja dost mam doma e bila 11 delovnih dni, meša se mi še in včeraj sem se prvič začela veselit, da grem delat! to pomeni, da sem ready ;) načeloma sem zdrava, počutim se zdravo, edino še nimam najboljšega glasu, zdravnica pravi, da je to verjetno posledica kašljanja ... in je hotla da še ostane, doma, ker sem učiteljica in bom težko na sabem glasu ...vendar sem si že zorganizirala delo tako, da bom čet in pet in naslednji teden čim bolj tiho (govorni nastopi učencev, ocenjejvanje, samostojno reevanje učnih listov, samostojno delo v računalnici ipd.) It'a ll good! ;)

Še tri teden pa bo božič, novo leto in bom en teden doma, mislim da zmorem oddleat 3 teden ... pol pa sam še 2 mesca :)))

Zdele mi je pa res fajn: dežek pada jaz pa v postli :) ne vem al čem knjigo brat al it spat (brala sem knjgo do pol enih zjutraj in potem spet od šestoh do sedmih, ko sem budila družinico in pomagala, da sta se mpž in hčerka spravila v služb in vrtec ...tko da definitivno se morm to dopoldne naspat! ;)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
28.11.2012 9:28:08   
barbara_s
Živjo punce,

vas malo pozdravim ob jutranjem user posted image (ne, ni kava... - spet pijem rooibos, zdaj mi je postal že všeč user posted image ).

Danes smo vsi malo čudno spali - tamala je tako živo sanjala, da se je naglas jezila na nevem koga (se ne spomni niti ona sama), pa vmes malo jokala, pa se spet jezila... Jaz se ponoči počutim kot slon; pa sploh ne vem, zakaj. Se mi zdi, kot da sem strašno nerodna in da traja celo večnost, da se prekotalim z enega boka na drug bok. Podnevi sem čisto fit, še lovim se lahko s tamalo, ponoči pa kot ena stara mamca. Malo čudno...

Drugače je pa vse kul. V kleti sem našla en zaklad: škatlo z nosečniškimi cunjami, ki sem jih nosila 7 let nazaj user posted image . Večinoma mi je vse v redu, tako da hlač mi ne bo treba novih kupovat (evo, pa sem prišparala enih 70 EUR, a ne ?). Ostalo bom pa kupila po potrebi. Je pa res, da sem do sedaj večinoma nosila krila, tako da moram vseeno malo v šoping.

Lepo se imejte, lep delovni dan za vse, ki ste v službi... pa uspešno okrevanje in počivanje za tiste, ki ste na bolniški... pa če je katera (slučajno) na dopustu, naj pa sploh uživa user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 2753
28.11.2012 9:57:26   
katniss
Dobro jutro!
A je danes bla polna luna? Jaz nikakor nisem mogla spat... Pa sem probala zdaj zjutraj malo potegnituser posted image

kuverta: Tudi nas decko je tiscal glavico v moj kolk ampak smo ga malo pobezali, pa se je na sreco hitro dalo vse zmerit.. Sam profila ni zelel pokazat!

sara0: Upam, da bos uzivala ob pogledu na malo bitje danes. Drzim pesti, da je vse vredu user posted image

Tajka: Tudi nas se je odlocil, da bo fantekuser posted image Mislim, da napake res ni, ker je bilo to zelo jasno za videt... Pa se meni se je zdelo, da sem takoj ko je dala sondo na trebuh, videla kako mu nekaj malce 'visi' ven med nogicamiuser posted image

PikicaStonoga: Kaj pa ucis? Anglescino mogoce? user posted image Potem imava se to skupno, poleg tega, da imava obe rok 5.aprila! No jaz se ne ucim, sem se ravno iz faksa zvlekla, ko se je najin fantic najavil..
V glavnem, uzivaj danesuser posted image

barbara_s: Mislim, da si kr malo vec prisparala.. Se mi zdi, da so te stvari obupno drage, jaz pa res rabim kaki novi plasc. Se ze cel teden spravljam na lov, danes verjetno ne bo slo, bo pa jutri.

Vceraj sem po posti dobila take fajne nosecniske kopalke. Zgledajo, ko ena oblekica! Bo treba it sprobat.. Ce ne drugega, greva z dragim med prazniki v toplice. Se ze veselimuser posted image
Zdaj se na hitro te moje muslije z banano pojem. potem se verjetno kaki toast z ribjim namazom in skocim do kolegice. Zvecer pa mislim, da bo treba kaki jabolcni strudl spect! Ko sem se zbudila, sem mela obcutek, da ga lahko voham... Ampak more bit res pravi, domaci, tako da bomo videli, ce bo uspelouser posted image
Lep dan vam zelim in vsem, ki greste na MO, uzivajte!

(odgovor članu barbara_s)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
28.11.2012 10:31:55   
katniss
Ok, se eno hitro vprasanje: Kje ponavadi cutite otrocka?
Jaz imam vcasih obcutek, da ga je vsepovsod polno (zakaj se mi zdi, da bo tudi cez kako leto pa pol enako, ko bo raziskoval?user posted image ). Ponoci ga dostikrat cutim zelo nizko, tam nekje tocno nad simfizo, zdaj pa me je zacel pod zelodec noter brcat... Ocitno ima veliko prostora za plavanje in obracanje.user posted image

(odgovor članu katniss)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
28.11.2012 11:02:49   
trixxy
katniss moja tamala je bila tako pridna v trebuhu, skoz je spala, komaj kdaj sem jo čutila, sam ko seje obračala,sem vedela.  Zdaj pa..... brez besed. Ne vem od kje ji tolk energije in moči user posted image .

Jaz pa tega  user posted image  komaj kdaj čutim. Zvečer mogoče, ko se uležem pred TV in to vedno na istem mestu. Imam pa občutek, da se je usedel na rit in me brca v mehur. Bomo videli jutri user posted image . Očitno bo to dete tud pridno v trebuhu, potem pa bom dobila dodatne sive lase. user posted image

(odgovor članu katniss)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
28.11.2012 11:46:55   
PikicaStonoga
katniss ... JA ANGLEŠČINO!!! :))) WIIIIIIIIIIIII Pa tud jaz obožjem jabolčni štrudl, sem ga spekla dva pekača v nedeljo, joj spet bi ga jedla ;) Ta vikend spet pečem ;)

trixxy ... tud jaz malo čutim otroka, ni to nič narobe, eni so bolj divji, drugi bolj mirni ;) to nič ne pomeni ... mojo prvo hčerkico sem tudi malo čudtila, včasih kak dans ploh ne haha, zdja čutim ponavadi zjutraj in zvečer, še vedno nežno in nizko spodaj, ker mala miš še vedno sedi in zgleda ima noge spodaj in me nežno brca :)

Joj kolk je že ura ... nekaj pojest, kopel, glavo prav, potem pa shopping, tolk se veselim it vn iz bajte! ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
28.11.2012 11:48:31   
PikicaStonoga
katniss iz kje pa si že ti?

domžalčanke in okolica, NUJNO javite, kako je blo na telovadbi ... mogoče bi pa jaz drug teden KONČNO začela migat :)))

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2758
28.11.2012 11:57:09   
Mamaja
Ojla sonosečke!

Najprej user posted image za Tippi. Vesela sem da si se oglasila in da ostajaš pozitivna.

težave s spanjem ja, očitno je ena čudna luna,jaz tudi zanič spim zadnje dni.user posted image

srečno vsem, ki imate te dni morfologijo

katniss tudi meni se zdi, da moje dete plava vsenaokoli user posted image . Se je pa ta teden malo ustalilo in večinoma bolj spodaj miga, okoli popka so gibi nežnejši. Tako da si midva domišljava, da so spodaj noge, zgoraj pa roke user posted image

barbara_s pa si res našla zaklad, te cunje so tako salamensko drage.

Sicer sem pa pred kratkim prišla s telovadbe (body balance). Je nepopisno pasalo. Opažam pa, da sem po vadbi strašansko lačna. Bi vola pojedla,če bi jedla meso user posted image . Ima še katera tak grozen tek po vadbi? Pa še nekaj: vidim, da nadopoldanskih vadbah zmorem precej več kot na večernih. Kot bi se mi baterije izpraznile do večera...

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
28.11.2012 12:14:31   
trixxy
Mamaja kam pa hodiš na Body balance?

(odgovor članu Mamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
28.11.2012 12:34:19   
anomis24
ojla aprilčice,sem nova na vašem forumu,sem v 21 tednu,pdp imam 7.4.,MO imam v petek. čestitam vsem za nosečnost in  želim srečno donositev. sem iz okolice jesenic. najin sonček je tudi po večini živahen zjutraj,večinoma ga čutim v spodnjem delu trebuhauser posted image . katerega spola bouser posted image pa izveva aprilauser posted image

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
28.11.2012 13:09:12   
cvekica
Lep sončen pozdrav,

Se po dolgem počitku spet oglašam malo.user posted image . joj kok ste se razčvekale sem komaj vse prebrala.user posted image
Tippi kako lepo da si se nam oglasila, te vse zelo pogrešamo. No želim ti čim hitrejše okrevanje user posted image

Ja moj user posted image je pa kr živahen. user posted image Čutim ga čez cel dan, ampak ga čutim
skos nizko in to tako brca da se včasih k sm pri miru kr ustrašim kako brcne user posted image . V petek imam MO in komaj komaj
čakam da vidim user posted image in seveda da izvem spol. Me fuuuul zanima.
Ja tudi jaz bom mogla počasi v šoping, tako da najbrž greva v petek po pregledu mau nakupovat user posted image

Anomis24 Dobrodošla med nami user posted image . Vidim da imava na isti dan Mo, user posted image . A to je tvoja prva user posted image ?

Lep sončen dan še naprej

(odgovor članu anomis24)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
28.11.2012 13:21:50   
pisanica
Jabolčni štrudl? Je kdo omenil jabolčni štrudl? Mnjami, to pa je res nekaj dobrega! Sem velik ljubitelj. user posted image

Telovadba: Včeraj sem šla v Ljubljani probat še jogo. Je bilo zelo na izi. Mi je bilo kar fajn, čeprav zaenkrat bi še vseeno malo več akcije rada. user posted image Mamaja: jaz imam strašanski tek vedno, ne samo po vadbi. user posted image

Čutenje otročka: Jaz res zelo malo oziroma zelo poredko čutim kakršnekoli gibe ali podobno, tako da me počasi že malo skrbi. Upam, da je vse ok in bo sonček čim prej zelo očitno pokazal, da je vredu. Če ne drugega bom naslednji teden na MO videla, kaj počne. Res že komaj čakam!

Shopping: O tudi sama moram v boj za hlače it. Če bo dovolj energije bo to kar jutri. PikicaStonoga sporoči kakšna je kaj ponudba.

anomis24: dobrodošla!

Uživajte!!!!

(odgovor članu anomis24)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
28.11.2012 13:40:04   
anomis24
hvala za dobrodošlicouser posted image ubistvu moja druga user posted image ,prva se je končala na žalost marca v 7 tednu z ssuser posted image . tudi pri tej je bilo dokaj rizično saj imam miom na maternici,vendar se je do sedaj vse srečno izšlouser posted image . upam da bo do konca vse okuser posted image . ja res je na isti dan ja.super!

(odgovor članu pisanica)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
28.11.2012 14:08:16   
cvekica
OOOO boga user posted image . Sem brez besed.
Je lepo slišat da je sedaj vredu. Sedaj pa samo uživaj do konca nosečnosti, boš videla da bo vse ok. user posted image
Ja PDP pa imaš na moj rojstni dan user posted image .

Grem še malo delat user posted image Mam še par stvari za rešit.

Uživajte.....

(odgovor članu anomis24)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
28.11.2012 14:44:17   
anomis24
cvekica ja je bilo kar hudo,ampak življenje gre naprej. na srečo mi je partner zelo stal ob strani,mi je to veliko pomenilo takrat. aja ti imaš tudi aprila roj.dan.jaz ga imam 10.4.mogoče bo pa sonček počakal in me presenetiluser posted image

(odgovor članu cvekica)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
28.11.2012 14:44:42   
Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: doberdan

Pa še ta sladkorna no.. Jaz sem prvič noseča in sploh nisem vedela, da dajo vsako na test za to. Verjetno ga bom jaz imela na pregledu po MO.

*Lila, ne delajo ga vsaki. Jaz prvič za to slišim, pa je moj G zelo natančen. Sem mislila, da je kakšno nova stvar, ker pred 2 leti mi ni nihče tega omenil, ampak pravijo punce da ne. Tudi sestra, ki ima 3 majhne otroke in drugo G, ni pri nobenem tega testa imela... Tako da verjetno moraš imeti neke indikacije, da greš potem na ta test.

pri nas dajo avtomatsko vsaki ... sem dobila tudi jaz pred 4 leti ... ne vem čudno
tudi pri nas ga delajo vsaki

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2767
28.11.2012 14:53:28   
Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

katniss iz kje pa si že ti?

domžalčanke in okolica, NUJNO javite, kako je blo na telovadbi ... mogoče bi pa jaz drug teden KONČNO začela migat :)))

Domžalčanke,kam hodite na telivadbo? Otelo? Jaz sem sicer iz Črnuč in tukaj imamo le jogo ki jo vodi moja kolegica,je fajn,a kot je že ena omenila,tudi zame mogoče premal akcije:-)

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2768
28.11.2012 14:56:23   
simi5
Hojla!

Še ena aprilčica. user posted image PDP 5.4., ampak zna bit prej, ker mi obljubljajo carski rez. Smo ga imeli tudi v prvo. In ja....doma imamo že enega sončka. Za spol ne bomo vprašali, ker tudi v prvo nismo in nama je bilo super.

Sem pa ravno iz porodnišnice. user posted image So mi delali morfologijo. Sicer mi jo je že moja ginekologinja, ampak me je še v lj poslala, da me ne bo kaj skrbelo, čeprov je bilo vse ok. user posted image In danes ravno tako.user posted image Res je zakon ginekologinja. V lj pa tudi zelooo prijazni.

Je mogoče katera, ki je že imela napovedan carski rez? Zanima me, če res sprožijo 14dni prej al počakajo na rok, če je z otrokom, plodovnico ipd. vse ok.

Lp vsem user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
28.11.2012 15:07:54   
trixxy
simi5 poznam ene 3 tri, ki so imele napovedan carski rez čisto blizu roka, ena celo 1 dan kasneje. Tak da v istem tednu kot je bil rok. So jih pa seveda spremljali do konca in ker je bilo vse tip top, niso prehitevali dogodkov.

Drugače pa dobrodošle nove user posted image

(odgovor članu simi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
28.11.2012 15:15:22   
cvekica
Verjamem da ti je bilo zelo hudo, hvala bogu da imamo svoje partnerje na katere se lahko vedno zanesemo in nam stojijo ob straniuser posted image .
Ja mogoče nas pa res presenetijo. user posted image .
Vauu še ena nova aprilčica user posted image Dobrodošla simi5 user posted image . Ampak aprila bodo pa res porodnišnice poune
user posted image .
Čestitam za dobro opravljeno Mo user posted image .

(odgovor članu simi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
28.11.2012 15:23:32   
sara0
En leeeep pozdrav! user posted image

No, današnji pregled sem dala skozi in bilo mi je zelo lepouser posted image
Kot kaže bomo dobili pupico :) jeeeej, kako lepo!! Z dragim sva se nasmejala saj sva videla kako zeha, hahaha, po mamici ;)
G pravi da ne vidi nic posebnega, torej predvidevam da je use ok.

Imam pa eno vprasanje za vas... za vse kratice sem ze nasla pomen, le za FTA (26,27cm2) nisem. Bi mogoce katera od vas vedela kaj to pomeni?... zanima me tudi ce kje na 'izvidu' piše velikost ploda?

Aja, pa še PDP se je spremenil :) na 25.3. user posted image ampak za zdaj bom kr z vami ostala, dokler ne bo sigurno :D

fajn se imejte, pa dobrodošle nove! :)
Lp user posted image

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
28.11.2012 15:24:39   
simi5
Hvala trixxy. Prvič so se sredi poroda odločl, da bo treba carskega tako da nisem vedla kak je postopek, če je napovedan. Sicer je pa tud še čas, da se pozanimam pri gin. :)

Lep dan!

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
28.11.2012 16:51:35   
anomis24
nas je pa res veliko aprilauser posted image , nas bojo šibal kot po tekočem trakuuser posted image

dobrodošla simi5user posted image ,čestitike za dobre rezultate na MO

(odgovor članu simi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
28.11.2012 17:56:10   
katniss
Woohoo, kak fino, da imamo se nekaj novih zraven! Jaz vam guzve v Slo. ne bom delala, bom kr tukaj na Nizozemskem ostalauser posted image

Ful fajn dan je bil, strudl se pece tak da drzte pesti! Ga v bistvu prvic sama pecem, no vsaj tak da sem tudi testo sama nardila... Imam dober obcutek, ampak pri teh stvareh nikol ne ves.
Sem pa za najinega telovadca danes kupla tako res res lusno blazino (ok, ko bo malo vecji mu bo verjetno bolj prav prisla kot na zacetku, zdaj je bolj za mojo duso) s sovico, pa se skoraj zastojn je bla! Tak, zdaj pa zaresno vecerjo se nardit pol pa bo ze moz doma in se lahko samo se pred tv poknem. S strudlom sevedauser posted image

(odgovor članu anomis24)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

S KOM ŽIVITE
nataly33

S kom živite v skupnem gospodinjstvu?

sami s partnerjem/možem in otroci (81%)

sama z otroci (5%)

živimo staščo in tastom (13%)

Število vseh glasov: 113

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!