katniss
|
Dobro jutro! A je danes bla polna luna? Jaz nikakor nisem mogla spat... Pa sem probala zdaj zjutraj malo potegnit kuverta: Tudi nas decko je tiscal glavico v moj kolk ampak smo ga malo pobezali, pa se je na sreco hitro dalo vse zmerit.. Sam profila ni zelel pokazat! sara0: Upam, da bos uzivala ob pogledu na malo bitje danes. Drzim pesti, da je vse vredu Tajka: Tudi nas se je odlocil, da bo fantek Mislim, da napake res ni, ker je bilo to zelo jasno za videt... Pa se meni se je zdelo, da sem takoj ko je dala sondo na trebuh, videla kako mu nekaj malce 'visi' ven med nogicami PikicaStonoga: Kaj pa ucis? Anglescino mogoce? Potem imava se to skupno, poleg tega, da imava obe rok 5.aprila! No jaz se ne ucim, sem se ravno iz faksa zvlekla, ko se je najin fantic najavil.. V glavnem, uzivaj danes barbara_s: Mislim, da si kr malo vec prisparala.. Se mi zdi, da so te stvari obupno drage, jaz pa res rabim kaki novi plasc. Se ze cel teden spravljam na lov, danes verjetno ne bo slo, bo pa jutri. Vceraj sem po posti dobila take fajne nosecniske kopalke. Zgledajo, ko ena oblekica! Bo treba it sprobat.. Ce ne drugega, greva z dragim med prazniki v toplice. Se ze veselim Zdaj se na hitro te moje muslije z banano pojem. potem se verjetno kaki toast z ribjim namazom in skocim do kolegice. Zvecer pa mislim, da bo treba kaki jabolcni strudl spect! Ko sem se zbudila, sem mela obcutek, da ga lahko voham... Ampak more bit res pravi, domaci, tako da bomo videli, ce bo uspelo Lep dan vam zelim in vsem, ki greste na MO, uzivajte!
|