katniss
|
Dobro jutro! Jaz mljaskam drugi zajtrk Sva imela ob 8h oba z mozem zobozdravnika, sem na hitrico nekaj muslijev pojedla, zdaj so mi pa sardele tak zadisale, da sem mogla nekaj ukrenit . Hvala za cestitke za hisko . Pocasi bom verjetno ze dojela, da se seliva, ce ne prej, ko bo treba vse v skatle spakirat! A ve katera slucajno, ce lahko uporabljam propolis v nosecnosti? Zobozdravnica je rekla, da imam neko bunko na dlesni. Meni zgleda kot mozolj. Ni zelela slikat z rentgenom, mene pa zob tudi ne boli tako, da sva se odlocli, da spremljava in po porodu bolj podrobno pregledamo. Tu ne poznajo propolisa, jaz pa vem, da bi to verjetno znalo pomagat in ga lahko dobim iz Slovenije. V kaksnem primeru vas dajo na testiranje za sladkorno? Mene mislim, da to niti ne caka, ker je pregled samoplacniski brez posebnih indikacij. V druzini smo imeli samo en primer sladkorne, tako da dvomim da je to indikacija... Bi bilo pa verjetno fino, da se pozanimam ane? Se do zdaj nisem kaj dosti ukvarjala s tem, se mi zdi, da je v Sloveniji precej strahu okrog tega, medtem ko je tukaj dosti bolj umirjeno. Ampak verjetno bi bilo fajn vedet.. Tippi: Joj kako fino je videt, da si usmerjena v prihodnost in da gledas naprej! Zelim ti vse najboljse Ko pa ti je tezko, pa lahko vedno racunas na nas tukaj na forumu. (No, pa vse lepe novicke so vedno dobrodosle, itak hehe.) Pkica, Tajka, Soncnica12: Cestitke za MO! Je prav fino videt nase nadobudneze in vedet, da vse raste tam kot more. tijati: Vso sreco jutri! Glede napovedi spola jaz ne morem nic rect, ker nisem sla na NS ampak upam, da tvoje dete ne bo sramezljivo in bo kaj pokazalo! Februarka08: Super, da se tvoja dva skratka pocutita bolje Tole z napihnjenostjo mi je tudi poznano... Neprijetn obcutek. Midva sva dva dni nazaj oba nekaj pojedla, na sreco imam dober zelodec, ker mi je bilo samo rahlo slabo (sem mislila, da so se spet zacele slabosti bleh..) pa je moz prezivel kar nekaj casa na wcju, mene je pa naslednji dan napihnilo, ko zogico. Na sreco je bilo to tudi vse.
|