PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: doberdan V tej drugi nosečnosti pa endostavno nimam energije in mi je že samo služba grozen fizični napor, kaj šele vse otalo (pospravljanja, otrok, dodatni projekti ...) in NE ZMOREM in si želim im prej nehat, čeprav VEM, da ne bo šlo ... Lej jo, ne se zdaj sekirat zaradi drugih, boš pa šla na bolniško, itak! Tudi jaz bi šla če ne bi zmogla. Veš, koliko je žensk ki so brez razloga po celo nosečnost na bolniški. Jaz jih kar nekaj poznam, ena se s tem celo vedno pohvali, kako dobro je službo izkoristila, da je imela plačane vse bolniške in porodniške .. vmes je pa delala za družinsko firmo. Pa ima veliko otrok. Ampak briga me, hočem samo reč, da je bolniška namenjena temu, če nisi sposoben delat, tako da si jo brez slabe vesti vzami na koncu, če boš preveč utrujena. Pa upam, da vseeno težave minejo čim prej, da boš vsaj malo uživala v tej nosečnosti. hvala, a veš, da si tud jaz želim čim prej začet uživat ... ker res ni prijetno, da se veselim samo tistih nežnih brcik, kadar so, vse ostalo me pa spravlja v slabo voljo ... je že kr mal depresivno vse skupi ... :( AMPAK delam na tem, da bo ;) danes se res boljše počutim in to mi je v veselje! ;) Ravno se dogovarjam za večerjo s prijatelji, pa za šoping s prijateljico (ker nimam kaj oblečt) ... in to mi tolk manjka, druženje ... bolniška ni nič kaj prijetna ... izolacija doma ... ah ... AMPAK kot prvim BO!!! Pa še ta čudovit boćični čas prihaja, ki bo kljub vremenu na psiho vplival pozitivno! ;) Vsaj name ;)