|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij(k)e 2011
30.10.2012 12:12:51   
rakica82
Kako ste kaj danes? Pri nas sije sonček, je prav lepo čeprav mraz. Sara trenutno spi, mogoče ji rata kakšno urco da vmes skuham kosilo. je pa danes ponoči slabo spala i nsem prej potipala zobke, za dva sem ziher da sta prišla ven, dva še ne vem. Ima torej že 14 zobkovuser posted image

kako so vaši malčki kaj preživeli menjavo urre? Pri nas zdej vstajamo prej, med pol in sedmo, spat gre čez dan še vedno enkrat samo malo prej, zvečer pa itak. Včeraj sva ble same, je moj letel na eno intervenicijo z gasilci in je dvajset do sedmih zvečer samo jokala, se je postavila pred vrata ji odprem, gre do svoje sobe, pa se prime za posteljo in hoče not zlest, pa ne je tko gledala mami prosim dej me spat. Sva se zrihtale in malo čez sedem je bla v postelji, je zaspala tko kot sem jo not dala, čisto fertik.

bubu_bibi kakšna tolažbauser posted image , to je še en mesec. Presneto, res boli.

za diplomo pa ne vem ,lažje je pisat če imaš dobrega mentroja, ampak po drugi strani velja isto za temo, da je fajn da te zanima. Dobro se odloči, da boš čimprej fertik user posted image , pa lahko začnete delat na družbi za vašega miškauser posted image

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 226
31.10.2012 5:14:41   
halonunu
JOIN NOW !!, Ste pripravljeni? ? čudovit vtis in halloween noč !

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 227
1.11.2012 18:31:36   
bubu_bibi
rakica82 - pikica moja, nisem mislila nič slabega user posted image . pač v tem primeru so na vrsti vaje za MMD (se še spomniš od S., menda?) pa lokalno ogrevanje za lajšanje bolečine in to je to. kmalu bo bolje. pa poudarek je bil na tem, da naj malo drugi skačejo okrog tebe. user posted image

kako ste kaj? čisto zatišje je tu...

Pričakala sva! :)

(odgovor članu halonunu)
Neposredna povezava do sporočila: 228
1.11.2012 18:36:25   
rakica82
Bubu_bibi nisem vzela za slavo veš da ne user posted image . Samo tko grozno se je slišalo, do poroda...sej bo bolje.

Mi se počasi pripravljamo za spanje, še zobki, kahlica, kopanje pa bo miška v postelji, mami pa na kavču malo počivala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 229
2.11.2012 8:10:07   
škrpijonka
Joj to prestavljanje ure je našo čisto zmešalo v nedeljo je bila že ob 5 budna, no sedaj se je stanje stabiliziralo. Jaz danes delam, mala pa je doma s tatijem. Smo bili dva dni v prekmurju pri moji mami in mala je uživala, še posebaj ko je  prišel bratranec z svojima juijkama je pa bil žur do kraja. Jaz sem jih morala lovit, plesat z njimi.

Trenutno je nora na Nodija in včeraj sem ji pokazala še Fifi in cvetličniki in je tudi not padla.
Vaši kaj gledajo risanke?

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 230
2.11.2012 8:43:04   
rakica82
mi imamo pa srečo, da je to rpestavljanje ure sploh ne moti, midva ji itak pustiva kot je, torej hodi pozimi potem pač eno uro prej spat, spomladi pa bo šla kasneje. Je najblj simpl pa ni je treba mest s prestavljanjem. Spi mi pa še vedno do 7 zjutrajuser posted image

Škrpijonka lepo, da ste si vzeli malo počitka. Mi gremo pa daens v moje konce, da grem jutri jaz še h fizerju preden rodim pa take stvari. Ti imaš še dlje starše kot jaz.

So pa tako lušni malčki ko se skupaj igrrajo, mi smo bli včeraj popoldne na obisku pri sošolcu odmoejga iz osnovne šole, iam tri punčke, najmlajša je 3 mesece mlajša od naše. Sta tak olušne, se res ful razumeta, pa sta skupja hodiel okrog pa prodile za bobo palčke, pol pa naša primesla knjigico in ta druga punčka meni na kolena, naša tatiju pa smo gledali živalce user posted image . Cukrčki mali. Še se zdej bratita, pa še sošolke bosta, bosta ziher divje.

Risanke pa, sej že veste midva spadava med une tasmotane starše s pravili, ki jih marsikdo ne razume. In med to spada tudi to da televizije še ne pustiva, ker vidim ,da če je slučajno prižgana kak obulji notri, se mi ne zdi dobro. Imamo knjigice, ki pa jiih obožuje.

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 231
5.11.2012 7:43:14   
škrpijonka
Pri nas je tv prižgan vendar je ne zanima, ima samo 3  risanke ki jo potegnejo in jih gleda. Je pa nora na knjige in jih skoz gleda in sprašuje ka to. Ima dojenčico Lili in vleraj je njej kazala knjigice in ji  dajala zdravilo, kot sem ga jaz njej.

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 232
5.11.2012 8:20:03   
rakica82
pri nas pa tko, zadnjič so bli moji na obisku in je moj tata gledal formulo, sva prišle v dnevno , mala pa takoj na kavč. Je gledala čisto nepremično in delala brrmm...dokler nismo ugasnili. Pol pa ni-ni brrmm

Neposredna povezava do sporočila: 233
5.11.2012 8:44:13   
soncek3
Ojla!

Naše ni nič zmotila menjava ure. Pač gre eno uro kasneje spat, itak zdaj ni problema, ko je tema. Poleti pa nikakor jih spravit v posteljo, če je pa skor do devetih dan. Meni kar paše taka ura zdaj. Čeprav, če pa greš kam ven, pa nimaš nič, ko je sama tema. Prideš iz službe, skuhaš, poje, pomiješ, tema. Kaj čmo. Meni je lepo, ko smo zvečer vsi notri, kurimo kamin, punce se igrajo user posted image , kregajouser posted image .

Naša ima tudi zelo rada Nodija. Ima še od starejše sestrice takega čist scufanega, ampak ga kar nosi okoli. Ona tudi te dojenčke, punčke pokriva, vozi v vozičku, jim daje flaško, dudo, tudi hrani, nos čisti, prav posrečena mi je ko vse oponaša,. user posted image .

Rakica, tvoj mesec se je začeluser posted image . Lepo preživi dneve do dneva D. In kot je rekla bubi_bibi naj zdaj malo drugi skačejo okoli tebe.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 234
6.11.2012 14:43:02   
rakica82
Sonček sej naše tud ni pretirano zmedla ura, samo sva midva rekal da je fajn zdej pozimi da gre spat okol 7h, ker je zgodaj tema, predvsem pa zaradi tega ker bomo pol imeli 2. In sva rekla ,da bo lažje, če bo šla Sara zgodaj spat da pol še drugega v miru zrihtava. Tak je plan, kako bo to šlo bomo pa vidliuser posted image

je pa pri nas zadnje 14 tko da čez dan spi max 1 uro, največkrat še manj, vstaja okoli pol sedmih, pol si pa lahko predstavljate, da je ob 19h zadnja ura za spanje. Ne vem kolko časa bo sploh še spala čez dan ,ker mi zdej dela take, da jo dam spat, ker si mane očke, pa kao fertik, pol pa še ene pol ure cela žurka v postelji, če je treba si sezuje nogavice, da jih pol iščem, in ko zaspi je to bolj malo dremeža ,če glih že morem ne.,,

ja moj mesec je tu, morem rečt da me je kr malo strah zadnje dni, prvič sem bla čist mirna, zdej pa nisem tok. Pa še vedno nimam prirpavljene torbe za porodnišnico, pa ostalih stvari Kar čakam, itak sem se odločila da pred 24 ne grem rodituser posted image ,

skakanje okrog pa sej veste kako je ko imaš enega mulčka doma, počitek je bolj izjema. Sem la v petek bolna, bruhala še ponoči, v soboto zjutraj sem počivala, popoldne sem že pucala avto, je moj reku dej ti zbriši armaturo, jst pa posesam. Sem ga mogla včeraj prav malo okregat, da menda vidi da sem noseča, naj kdaj da tudsam pobudo da kaj naredi. Ker pri nas je bolj tko, dej a jo lahko ti previješ prosim, ni uno draga počivaj malo, bom jstuser posted image . Moški user posted image

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 235
6.11.2012 19:01:27   
bubu_bibi
rakica82 - pikica moja, še dobro, da pred 24.11 ne greš nikamor. drug teden pride končno vzmetnica za Tamaučka, da bo imelo dete kam glavico naslonit, ko bo od zunaj. računaj(te) potem, prosim, da se proti koncu drugega tedna oglasimo, ok?

nas pa za izjemo menjava ure čisto ven vrgla. najin Mišek je ob 17h že pripravljen za spat - mu skuham večerjo, jo poje, se okopa in potem - kokar je. najpogosteje okrog 18:30 spi. vstaja pa takrat, ko po stari uri, torej po novem ob 5h! user posted image potem ga še probava nazaj uspavat, včasih rata, včasih ob 6h en od naju obupa in vstane. čez dan spi max pol ure; če bi mu probala zamaknit, da bi šel spat kasneje (in ne ob prvih znakih utrujenosti) bi bilo le več dretja - vstajal bi ravno tako zgodaj, smo že poskušali. saj bo! bomo tole spanje poštimali, glede na to, da zgleda, da v vrtec letos ne bo šel... user posted image

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 236
7.11.2012 8:43:29   
rakica82
bubu_bibi zmenjenouser posted image

mate pa res smolo s tem vrtcem no.

Spanje pa sploh, mi pred 6 ne vstajamo, dans se je zbudila ob 6h to je v bistvu najbolj zgodi kar vstane. čez dan pa tudi pr nas kot sem rekla bolj malo. Sva pa res že preden se je menjala ura malo zamikala čas tko da ni blo take panike. Edino spanje čez dan je šlo, pa pravijo eni da malčki pozimi več spijo, ker je pač več teme pa touser posted image . Ja itak.

Aja mi imamo pa spet nove zobkeuser posted image . Trojkice so mislim da 3 zunaj, spet vse v enem tednu, četrta se mi zdi da še ni, ker itak ne dovili ,da ji šlatam. Tamo da imamo vsaj 15 zobkovuser posted image , še malo pa smouser posted image

izkoristite danes sonček, zgleda ga bo nekaj

Neposredna povezava do sporočila: 237
7.11.2012 19:26:28   
bubu_bibi
rakica82 - dobre novičke! vzmetnica pride že jutri! (pa ne pomeni, da moraš tudi ti pohiteti z detecem!) samo verjetno se nam ne uspe še ta teden srečati, ne? no, se slišiva, kako in kaj, oz javi, ko boste bolj prizemljeni doma.

to naše ne-vrtčevanje ima tudi svoje pluse; ne išče skoz nekega nadomestka za dudo, pleše sam in ne v nekih čudnih pozah, v katerih so ga vrtele tam, pije sam iz kozarca (najraje seveda steklenega in to med hojo - ne se zgražat, saj mu preprečujem), je sam z žlico ali vilicami, pobira papirčke po tleh in jih nosi v smeti, krožnike odnaša v kuhinjo, ima veliko manj izpadov trme in jaz ga imam v izobilju!

kako ste kaj ostale?

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 238
13.11.2012 8:12:23   
škrpijonka
Jutro punce, kako ste? Jaz sem včeraj bila na pogovornih uricah v vrtcu in sem bila tako ponosna na mojo pupo kako jo je vzgojiteljica hvalila.

Neposredna povezava do sporočila: 239
13.11.2012 9:57:04   
rakica82
Bubu_bibi te pokličem, da se zeminva veš da

Škrpijonka lepo to, je verjetno mami kar malo zrastla ob pohvalah ne user posted image

Mi smo v redu, mala je tako pridna da jo kar nočem preveč hvalit, da se ne pokvariuser posted image . Zdej se res vidi ,da vse razume, igra se že zelo lepo tudi sama, pomaga doam pa kot velika. Smo bli za vikend pri nojih pa sta bla čist navdušena nona pa nono kok je pridna. Obvezno po obroku pospravi vso posodo v stroj, ven zlagamo vedno skupaj. , pomaga mi obešat cunj,e plenico nese sama v smeti. Zvečer nese sama ene dve stvari v kopalnico ko se gremo rihtat za spat...ko je žejna kaže na kozarec pa reče vodauser posted image user posted image user posted image

skratka ni nam hudegauser posted image

jaz se počai pripravljam upam da zdrži dete notri še 14dni. Mi je prav smešno ko mi vsi govorijo, zdej pa verjetno že odštevaš pa komaj čakaš, jst pa ne ne naj počaka do roka, bo glih pravuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 240
13.11.2012 10:30:44   
bubu_bibi
IZVIRNO SPOROČILO: rakica82

jaz se počai pripravljam upam da zdrži dete notri še 14dni. Mi je prav smešno ko mi vsi govorijo, zdej pa verjetno že odštevaš pa komaj čakaš, jst pa ne ne naj počaka do roka, bo glih pravuser posted image

Se pa spominiš, kako si Sari prigovarjala, naj pa le pohiti? user posted image Samo, da te dete uboga, tako kot Sara, da se še kaj vidimo!

Lp!

< Sporočilo je popravil bubu_bibi -- 13.11.2012 10:32:57 >

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 241
13.11.2012 11:36:45   
rakica82
Ja s Saro sva ble lepo zmenjene, da more zdržat do 2. julija. Potem sva šla pa 10 dni pred rokom v Kamniško bistirco na izlet in se prav spomnim kako sem se pogovarjala s trebuščkom, da zdej je pa zadnji vikend ko sva sama in da naslednji se vidimo. In evo v petek sem rodilauser posted image

bomo videli koiko uboga to deteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 242
14.11.2012 11:02:26   
bubu_bibi
rakica82 - jaz te lepo prosim, da se tu obvezno vsak dan javljaš, ker me skrbi! saj vem, da te deteta ubogata, a vseeno! user posted image

škrpijonka - čestitke za Malčico, da ji gre tako dobro. kako si pa ti?

najin Mišek je šel danes v vrtec. baje je komaj čakal, je tatija priganjal v garderobi, pa tolkel na vrata od igralnice, jaz pa doma vsa v skrbeh pa žalostna. user posted image samo potem sem lahko v miru 2,5h delala, seminarska je skoraj končana, tako, da... juhuhu!

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 243
14.11.2012 11:45:07   
rakica82
bubu_bibi pridnauser posted image

pa super, da je tako lepo šel v vrtec, priden mišek

jaz sem že mal oodprta drugače, 2 cm, pa maternični vrat čvrst, je napisala v maternisko s klicajem. Pravi, da če mi voda odteče samo na kavč, noge v luft, pa rešilca, da ni šans da grem sama po stopnicahuser posted image

prvič sem pa vse sama, počakala da je moj prišel, pla dol sama, v porodnišnici sem lahko še okol hodila...ampak pravi da ne smem, ker je problem v tem da sem že malo odprta, pa čvrsta. Bomo pač ubogali.

seveda pa še vedno pregovarjam trebušček da še 10 dniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 244
14.11.2012 18:54:12   
bubu_bibi
daj, rakica82, detecu povej, da še nima vzmetnice doma in dokler se ne vidimo, da mu jo prevzamete naj ne hodi ven. ko pa jo izberete, pa, veš, zaradi mene, lahko kar od nas gresta v P. user posted image sicer pa naj pridno počaka, tako kot mamica reče. user posted image

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 245
15.11.2012 9:01:27   
škrpijonka
Punce naša punca ima vročino, ko dam svečko je ok in kot da ji ni nič, ko pa svečka popusti pa spet boga. Zdravnica naju komaj danes sprejme. Včeraj sem bila z njo doma in v službi cela panika zaradi tega, danes sem jo pustila doma z nonotom in upam, da nono zdržita. Sumim pa da so krivi zobje, ker boli jo nič, ko pa jo primem za ličko pa trzne. Bomo videli kaj bo danes. Moram klicat taščo, da naj si proba za jutri menjat smeno in bo ona z njo doma, ker sta veliki prijateljici in bom brez skrbi.

Neposredna povezava do sporočila: 246
15.11.2012 9:41:46   
rakica82
Škrpijonka to znajo bit res zobki. Naša je tudi danes slabo spala, oziroma že dva dni, pa malo topla je, ji sicer nisem merila vročine, ker tudi če je je nizka in ni za zbijat. Vem pa da je še zadnja trojkica tik pod površjem samo še ven more prit.

je pa mela septembra na morju 39 vročine zaradi zobkov. jih to kr fajn namatra.

Neposredna povezava do sporočila: 247
15.11.2012 13:58:30   
škrpijonka
Jaz sem ji lahko merila vročino samo ko spala in bilo 39,9, pa tudi na otip si čutil da je hudo, samo ko jo previjam kar govori ne ne ne in telovadi, tako da je kar  akcija dat svečko. Danes je doma z nonotom in me klical, da je malo mlačna in da je živahna in da tudi je, tako da sem si odahnila. Jutri pa bo zjutraj nona z njo, si je menjala smeno, res imam super taščo in tasta.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 248
19.11.2012 11:04:05   
rakica82
Ojla,

kako ste kaj preživeli vikend? Mi v soboto delobno, smo mal okrog hiše naredili ,v nedeljo pa več al manj cel dan obiski, je blo vreme glih ta pravo.

Naša miška prisno napreduje, zobkov imamo 16user posted image
, včeraj je zvečer prvič sama jedla gres s svojo žlico. DO zdej ji niti nisva probala dat, ni kazala nekega interesa, včerja je pa tati probal in ji je šlo ful lepouser posted image

Bubu_bibi vidiš pridno se javljam na raport, še sem kinder supriseuser posted image . Pa lepo da smo se uspel videt.

Škrpijonka kako si ti kaj? Kako ti kaj kaže s službo?

Kako pa ostale, je spet zatišje tu gor

Neposredna povezava do sporočila: 249
20.11.2012 7:54:52   
bubu_bibi
rakica82 - pa javite za sobo. pa ti seveda javi, ko se dete odloči ven pridet! :)

kako ste kaj, mamice? ste spet vse zbežale na fb? user posted image

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Katero ime za fantka?
milki

Katero ime vam je lepše?

Nikolaj (52%)

Teodor (48%)

Število vseh glasov: 348

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!