rakica82
|
Sonček sej naše tud ni pretirano zmedla ura, samo sva midva rekal da je fajn zdej pozimi da gre spat okol 7h, ker je zgodaj tema, predvsem pa zaradi tega ker bomo pol imeli 2. In sva rekla ,da bo lažje, če bo šla Sara zgodaj spat da pol še drugega v miru zrihtava. Tak je plan, kako bo to šlo bomo pa vidli je pa pri nas zadnje 14 tko da čez dan spi max 1 uro, največkrat še manj, vstaja okoli pol sedmih, pol si pa lahko predstavljate, da je ob 19h zadnja ura za spanje. Ne vem kolko časa bo sploh še spala čez dan ,ker mi zdej dela take, da jo dam spat, ker si mane očke, pa kao fertik, pol pa še ene pol ure cela žurka v postelji, če je treba si sezuje nogavice, da jih pol iščem, in ko zaspi je to bolj malo dremeža ,če glih že morem ne.,, ja moj mesec je tu, morem rečt da me je kr malo strah zadnje dni, prvič sem bla čist mirna, zdej pa nisem tok. Pa še vedno nimam prirpavljene torbe za porodnišnico, pa ostalih stvari Kar čakam, itak sem se odločila da pred 24 ne grem rodit , skakanje okrog pa sej veste kako je ko imaš enega mulčka doma, počitek je bolj izjema. Sem la v petek bolna, bruhala še ponoči, v soboto zjutraj sem počivala, popoldne sem že pucala avto, je moj reku dej ti zbriši armaturo, jst pa posesam. Sem ga mogla včeraj prav malo okregat, da menda vidi da sem noseča, naj kdaj da tudsam pobudo da kaj naredi. Ker pri nas je bolj tko, dej a jo lahko ti previješ prosim, ni uno draga počivaj malo, bom jst . Moški