Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: liliana Precej manj naivno in površno kot "Glas za Pahorja je glas za Janšo...." To je izraz straha. Straha, ker se je prav v tem odnosu pahor iskazal kot nedorasel, premalo trden in sposoben, da ga ne bi peljali lulat... To je zgolj strah pred njegovim nastopastvom, za katerim povecini stoji mocna nesposobnost spregledati manipulacije. Jaz bi temu rekla izraz izkušenj. Če so ga prej vsakodnevno zmanipulirali, ne vem, zakaj ga zdaj ne bi. Mateyka, kako kdo koga obravnava glede stila oblačenja, je pa precej odvisno od posameznika. Enim je vseeno za obleke, enim gredo v nos punce v minikah , drugim pa politiki v kavbojkah (koliko je bilo govora o Hanžku in njegovem (ne)stilu oblačenja, pa mi je človek na mestu, še posebej ko je bil varuh človekovih pravic). Če pa si daš možnost, da odzadaj za prvim vtisom vidiš še osebnost, potem sam stil oblačenja odpade oziroma ni več pomemben. Seveda moraš marsikdaj malo čez privzgojene predsodke. Tisti urugvajski predsednik, ki ga omenjaš, je faca sicer tudi drugače, sam ne vem, koliko ga njegovi kolegi kaj poslušajo. Sicer pa opažam v praksi, da me precej drugače obravnavajo, če pridem nekam oblečena v kavbojke in superge ali v kostim in visoke petke in s francosko manikuro. H zdravnikom hodim izključno samo še popedenana v nulo, ker me tako jemljejo resno, kao oseba na pomembnem delovnem mestu, njim bolj enaka. Blesavo, sam žal tako je. Če pa že imamo na tapeti Pahorja in Turka, bi rekla, da prvi precej več zapravi za svoj spoliran zunanji videz kot Turk. (kako se že napiše U s pikicami?) Podpisem od zacetka do konca... !