|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2013
10.11.2012 15:38:01   
vzgojiteljica82
Ja, družba za vozičkat :)))
Prej sem imela g. v Kranju, v porodnišnici. Dr, Kastrati. Ampak ta zgodba je mimo, čeprav se zdajle bliža PDP nesojenega dojenčka (27.11.) :(

Ti si v redu? Zakaj pa so ti morali delati cerklažo?

(odgovor članu MalinaNina)
Neposredna povezava do sporočila: 876
10.11.2012 17:48:16   
MalinaNina
Jaz sem OK. Cerklazo so mi delali, ker sem prvic rodila v 32. tednu in imam sibak maternicni vrat. Tako so me zasili, da se ne bi spet prehitro odprla in rodila. Cakam ponedeljek, da grem domov in stisnem svojga kodrcka :) To pa lepo, da sta se hitro odlocila se za enega. Sedaj pa stiskam pesti, da bo vse ok!!!

(odgovor članu vzgojiteljica82)
Neposredna povezava do sporočila: 877
10.11.2012 20:57:57   
jonajona
Pozdravljene!

Tudi jaz se vam pridružujem. PDP imam 15.5.1013.
Imam eno vprašanje, ali gre katera od vas na dvojni hormonski test. Na NS je bil rezultat 2mm, oziroma1:3000.
Zbegana sem, ker očitno nisem dobro razumela ginekologinje. Rekla je, da grem lahko se na ta dvojni hormonski test. Žal mi je da je nisem bolje povprašala o rezultatu.
Kakšno je vase mnenje i kake rezultate ste imele.

Lepo se imejte!!!!!!

(odgovor članu MalinaNina)
Neposredna povezava do sporočila: 878
10.11.2012 23:25:54   
Anonimen
Tole bi utegnil kadilke zanimat:

http://med.over.net/forum5/read.php?19,8215910

(odgovor članu jonajona)
  Neposredna povezava do sporočila: 879
11.11.2012 11:00:58   
mala lizika
Imam eno vprašanje, ali gre katera od vas na dvojni hormonski test. Na NS je bil rezultat 2mm, oziroma1:3000.

jonajona tole ti prilepim :
Vrednosti meritev :
Pri plodu med 11. in 14. tednom nosečnosti je nuhalna svetlina povprečno velika 1-2,5 mm. Vrednosti višje od 3,0 mm veljajo za povišane, nad 6,0 mm pa močno povišane.

Statistično je kromosomska mutacija prisotna pri 2 od 10 otrok z nuhalno svetlino večjo od 3,0 mm. Nekateri zdravniki svetujejo analizo kromosomov pri svetlini, večji od 2,5 mmm, zlasti zato, ker gre za preiskavo, ki lahko pokaže tudi lažne negativne izide.

Pogostejši od lažnih negativnih so lažni pozitivni rezulati. Torej preiskava pokaže na anomalije, čeprav je otrok zdrav. Razlog za lažne pozitivne rezultate je često napaka pri merjenju; zdravnik lahko namreč nuhalno svetlino zamenja s plodnikom in izmeri preveliko vrednost.

Jaz mislim, da se nimaš kaj bat. Baje, da dostim omenijo dvojni hormonski test, če je svetlina nad 2. Tudi meni ga je, sem pa imela 1,9. Rekla je, da ga grem lahko naredit, ni pa nič narobe, če ga ne bom. Če pa je 2,5 pa normalno, da greš naredit. Po moje so skrbi odveč. Tudi jaz sem se par dni živcirala zaradi tega. Potem sem si pa ponavljala besede G, da je vse v mejah normale, da je NS glede na rezultate in starost nizka. In res je, do 2,5 je vse ok. tako kot piše zgoraj. Je pa res, da po moje tud malo služjo na teh stvareh, ker baje je dvojni hormonski test 40 eur.
Tako je moje mnenje. Upam, da se ne motim. Seveda pa čakam tudi kaj bo moj G rekel na rezultat 19. nov.
Srečno!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 880
11.11.2012 12:25:16   
nanita

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Anonimen

Vse to sem že prebrala in pogoglala....vseeno hvala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 881
11.11.2012 21:13:26   
Pupi Sanda
Jonajona
meni so nuhalno izmerili 2,4mm in tveganje 1:483 (povprečje za mojo starost je 1: 557). Takoj so mi ponudili, da grem še na dvojni test pa nisem šla. Zakaj? Spet mi bodo računali še eno verjetnost, ki mi ne bo dala nobene garancije, da bo vse OK. Bom pa šla raje še na drugo mnenje, če že plačujem še na eno nuhalno, bolj zato, da bom spet videla malega pikeca user posted image

veš kaj? prijateljica mi je rekla: daj vrzi v vrečo 483 belih kroglic. Kolikšno srečo moraš imeti, da vzameš ven tisto eno rdečo?
Je večja verjetnost, da imam na cesti nesrečo.

Pa tudi, če bi mi povedali, da bo imel otroček okvaro, nisem prepričana, da bi šla delat splav...Zakaj? Ker ti v roke ne položijo 10 let starega otroka z Downovim sindromom, ampak malega dojenčka s katerim se skupaj učiš kaj sploh pomeni, da ni enak drugim, ki ga počasi vzljubiš in ga ne bi zamenjal za nobenega drugega in z njim živiš iz dneva v dan, vsak dan posebej. Skozi življenje sem doma dostikrat slišala tale stavek, ki se mi je zasidral v možgane: Dovolj je dnevu lastna teža! user posted image

(odgovor članu jonajona)
Neposredna povezava do sporočila: 882
12.11.2012 8:03:29   
naja17
Dobro jutro souser posted image ....

Je že 4 tedne od mojega zadnjega pregleda in to je res že skrajni čas za ponovni pregled, sam jaz sem ga prestavila na naslednji teden zaradi službe in zdej se mi bo vleklooooo user posted image .
Slabosti so ponehale, bruhanja ni več, jem, grešim, še vedno mislim, da moja sladkorna ni tko grozna user posted image , bomo vidli rezultate decembra.

No, po naslednjem pregledu, pa bom vidla a se vam pridružim na FBju al ne, ker pač čakam, a bo obdržal majski datum, al bom mogla k aprilčicam user posted image .

Lep začetek tedna!

(odgovor članu Pupi Sanda)
Neposredna povezava do sporočila: 883
13.11.2012 9:54:44   
babyboooom
prve brcike
prepisano iz "dojenčkovega dnevnika" ... 18.5. (1. dan zadnje M je bil pa nekje konec decembra), torej sem bila noseča skoraj 5 mesecev.
Zdaj se pa ne spomnim, a sem zabeležila res prve brce, al to, ko sem prvič čutila user posted image , ker najprej čutiš, kakor pravijo, pa je res, kot da ti ena riba not plava. Luštno. komi čakam!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 884
13.11.2012 10:28:55   
zvezdicax
Ojla, kako ste kaj?
Meni se je počutje zelo izboljšalo, mela sm glivično vnetje in dobila svečke in k sreči je vse ok.
Danes sem dopolnila 16.teden..na trenutke gre kar hitro user posted image glede brcik, sem v prejšnji nosečnosti začutla v 18.tednu in zdej pa že dva dni čutim neke metuljčke in vem da je to to user posted image

A ve boste šle v šolo za starše? Jst bi šla, ker prejšnjič nisem šla, ampak sem malo v dilemi..tle v Postojni je šola se začela zdej in naslednjič je marca do aprila...in glede na mojo prejšnjo nosečnost, ko mi je MV popoščal v 28.tednu, se lahko to ponovi, pa še ginekolog pravi, da mi porod sprožil prej 2-3 tedne prej...zdej pa ne vem al naj grem zdej al naj počakam na marec, ko lahko ne bom upala...oba z možem imava tokrat željo it...kaj bi vi rekle?

(odgovor članu babyboooom)
Neposredna povezava do sporočila: 885
13.11.2012 12:55:50   
Samsam
Aah, lana83 prave barabe so očitno... vsaj pulmologinja vztraja. verjetno teh 14cm pomeni da je cel otroček tako velik, skupaj z nogicamiuser posted image . Pri meni je bilo na NS v 12t5d napisano 9cm.. Sem pa zdajle pogledala "izvid" oz. tist A4 list ki ga dobiš zraven pa piše EDD by dates: 2 May 2013, tako da ni nič spremenjen datum pa tudi rekel ni nič. Utrip je bil pa 159 bmp user posted image .

jaz imam naslednji pregled čez 2 tedna pa morem rečit da me malo skrbi dajejo user posted image . V petek sem padla na stopnišču, sicer sem se ujela na poličko pri oknu in vanj "zletela" z desnim bokom pa ni bilo nobenih posebnih bolečin ali izcedkov ampak me vseeno malo skrbi. Danes sem pa okrog 6h zjutraj začutila tako neke vrste otrditev pod popkom navzven ampak ni bil cel trebuh trd.. bilo je kot da bi bil otroček z glavico tam naslonjen.. Sem potem malo svetlobe usmerila v "bunkico" pa se je malo zmanjšala...
Nasplošno se pa počutim tak... hecno... občasna slabost in tu pa tam še bruham 1x na dan, drugače pa se mi zdi da mam tak hecen okus v ustih pa tak kot da bi bila neka slabost prisotna ves čas. če nič ne grizem se počutim tak kot sem opisala, občasno pomaga če žvečim sladek žvečilni, se pa zgodi da mi potem žvečilni neha "pasat" in sem na istem kot prej user posted image .

Mam pa res take "mood swings" bi rekla temu. Od trenutkov ko se ful veselim in si dopovedujem da je vse uredu in bo tako ostalo pa do trenutkov ko me skrbi če je vse uredu. Res že komaj čakam prve brcike. user posted image . Aja kar se pa hrane tiče pa jaz še vedno nimam tistega nosečniškega teka... sem prav katastrofa, ker sploh ne vem kaj jesti. Ko sma pa pri mojem doma mi pa ful odgovarja tista "kmečka hrana" kot npr. pasulj, obara ipd. in tistega lahko kar dosti pojem user posted image

(odgovor članu lana83)
Neposredna povezava do sporočila: 886
13.11.2012 15:05:33   
sunisland
Pozdravljene sonosečke!
Pa se vam še jaz pridružujem. Noseča sem 15 tednov, rok imam pa 6.5. To je moja prva nosečnost. Na nuhalni je bilo vse ok. Tako je bilo fajn videti malega pikca, kako se premika. user posted image Tudi jaz že komaj čakam prve brce. Prve 3 mesece sem imela blazno srečo, saj slabosti praktično nisem imela. Le tu in tam se je pojavila in hitro prešla. So se pa pred kratkim začeli blazni glavoboli. Kakšna ideja, kako jih ublažiti? Tabletam se poskušam čim bolj izogibati. Drugače imam pa že cel čas blazen apetit in se komaj držim nazaj. Prej sem se redila po pol kile na mesec, sedaj se mi je pa teža na hitro dvignila za kar 3 kile. Pri ginekologu sicer niso odreagirali, se mi zdi pa zadeva malo nenavadna. Je imela katera od vas podoben problem? Že tako imam nekaj zaloge in se ne bi rada preveč zredila.

(odgovor članu Samsam)
Neposredna povezava do sporočila: 887
13.11.2012 15:43:46   
ina11
Lep pozdrav vsem!

Naša punca pridno raste, zato delamo prostor za nove cotke. Če katero zanima, po simbolični ceni prodam bolj poletna oblačilca za punčko (samo tista res lepo ohranjena, kot nova), in sicer bodiji, majčke, legice, klobučki, oblekce, hlače... 1 EUR za kos

LP,
Ina

(odgovor članu sunisland)
Neposredna povezava do sporočila: 888
13.11.2012 16:06:17   
mala lizika
sunisland dobrodošla in vse ostale ;)) pa še na isti dan imava rok, končno nisem več sama ;)
ina11 katere velikosti pa imaš ta oblačilca? Mene bi zanimalo, samo zdaj še ne, ker res ne bova nič kupla še, vraževerje pa to ;) zadnja dva meseca pa. A imaš mogoče te stvari na fb pod PODARIM, KUPIM RABLJENA OBLAČILA? Pa še ko ni čist ziher, da bo pupika... 100% bomo, ko se bo rodilo.
Samsam po moje ni nič narobe, ker bebike so fejst varovane v naših trebuščkih. Pa še verjetno bi mela kak izcedek. Moja prjatlca je tako teden dni pred porodom padla po ledu in si nogo zvinla in je bilo vse drugo vredu. Dokler se ne udariš v trebuh, je vse ql. Vem pa, da rade delamo paniko in nas skrbi vsaka malenkost, vsaj jaz sem taka, še dobro, da me moj skoz tolaži pa govori naj ne tuhtam tolk negativno. Najboljš je pa res, da se greš pokazat, takrat najbolj veš kako pa kaj in si potem bolj mirna.
zvezdicax kako se je pa kazalo pri tebi to vnetje? Srbi, peče? Ker meni se tudi dozdeva, da imam malo povečan prozoren izcedek. Me pa nič ne peče/srbi... Komaj čakam ponedeljkov pregled, da vidim bebiko in upam, da lepo raste in se razvija, čeprav me je vedno malo strah teh pregledov. Res ne maram zdravnikov in sester. grrr. Tako, da bo še zanimivo, ko bom šla rodit ;))

(odgovor članu ina11)
Neposredna povezava do sporočila: 889
13.11.2012 16:07:52   
tacamuca
Pozdravljeneuser posted image

Včeraj sem imela nuhalno, rezultati so dobriuser posted image , precej boljši kot 4 leta nazaj pri hčerki. Tudi vse meritve ustrezajo trajanju nosečnosti. Rezultat je bil pa 1, 7 mm, tako naj bi bilo tveganje za dawnov sindrom 1:8506. Spol se je sicer videl, ampak glede na to, da je še zgodaj, bova obdržala zase. Počutje je precej boljše, slabosti so le občasne. Glede brcik, jaz sem jih v 1. user posted image začutila kot pokanje mehurčkov v 18. tednu.

Eno vprašanje: zanima me, če bo katera še jemala folno zdaj od 3. meseca dalje? Glede na prebrano se mi zdi, da nima pomena, edino če bi kak drug dodatek zarad vitaminov.... Zdaj sem jemala femibion 1 in so precej drage. Bo verjetno zdrava hrana s sadjem in zelenjavo kar dovolj?

Čestitke vsem za uspešne preglede, tistim, ki vas še čakajo pa držim pestke, da bo vse ok.
Dobrodošle vse noveuser posted image

(odgovor članu ina11)
Neposredna povezava do sporočila: 890
13.11.2012 16:11:14   
mala lizika
tacamuca čestitke za pregled. Kakšni pa so bili rezultati 4 leta nazaj pri hčerki? Pa je bilo vse ok?
Jaz sem sedaj 15 teden pa sem glih še kupla eno škatlo elevita in jo bom pojedla, potem pa res ne vem. Verjetno bom res nehala pa se raje zdravo prehranjevala.

(odgovor članu tacamuca)
Neposredna povezava do sporočila: 891
13.11.2012 16:17:18   
ina11
Še touser posted image

Velikost cotk je od 1-3 mesece user posted image

(odgovor članu ina11)
Neposredna povezava do sporočila: 892
13.11.2012 17:01:11   
sunisland
mala lizika Hvala za dobrodošlico! user posted image Sem videla, da imava na isti dan rok, ja. Super!
tacamuca Jaz zaenkrat še jemljem Elevit, razmišljam pa o tem, da bi ga nehala oziroma ga nadomestila s kakšnim drugim vitaminskim preparatom. Obvezno jemljem magnezij, ker sem imela že pred nosečnostjo tečave s krči. Če se ful zdravo prehranjuješ, pa po moje ne potrebuješ dodatnih preparatov. Pa čestitke za dobre rezultate! user posted image
samsam Če po padcu nisi imela težav, verjetno ne bi smelo biti nič narobe. Kolegica je padla na avtobusu v osmem mesecu, prav tako na bok, pa je bilo na srečo vse ok. Kot je že rekla mala lizika so naši otročki v trebuhu na srečo zelo dobro zaščiteni. Mood swinge imamo pa po mojem kar vse, tako da te čisto razumem. user posted image
zvezdicax Če imata z možem ful željo iti v šolo za starše, kar pojdita. Mislim, da ti ne bi smeli komplicirati, ker je malo zgodaj. lahko pa pokličeš in preveriš. Po mojih izkušnjah so izredno prijazni (no, vsaj v Lj).

(odgovor članu ina11)
Neposredna povezava do sporočila: 893
13.11.2012 17:21:43   
happy85
No pa končno še jaz zberem pogum, da nekaj napišem.

Pričakujemo drugega otročička, spol se še ne vidi pa zaenkrat tudi nimam namena vprašati. Čeprav me bolj mika, da bi vedela kot pa v prvouser posted image
Rok imam začetek maja, tako da bo lahko mogoče tudi v aprilu...

Prvih brcik še ne pričakujem, je maternica ponovno spredaj tako da verjetno ne bo kakšnih hudih brc.

No glede padca, je meni zadnjič po telefonu rekla, da naj ne bi bilo nič narobe z otrokom, ker je dobro zaščiten v maternici.

Materinska šola ali je ali ni obvezna? Še vedno tega ne vem? Pa ali je dovolj enkrat ali jo je treba pri vsaki nosečnosti opraviti?

(odgovor članu sunisland)
Neposredna povezava do sporočila: 894
13.11.2012 20:41:36   
happy.me
Danes pa sem zakorakala v drugo trimesečje user posted image ..počutim se zmeraj boljš, čeprav sem tko izbirčna pri hrani da je to neverjetno, pri prvi nosečnosti ni bilo tko. Zdej mi pa en trenutek nekaj zapaše in ko si grem to pripravljat, se mi zraven kar želodec obrača in lahko vse samo pospravim.. in te hrane ne jem še kar nekaj naslednjih dni user posted image

Jest sem jedla Fidivit mami, pa jih sicer mam še za kakšne dva tedna, ampak kar pozabim..tko da sem jih ubistvu že nehala jemat..

Brcike..prvič sem začutla tiste metuljčke v 16.tednu, zdej pa sem tut ene dvakrat že nekaj čutila, ampak nič še tako konkretnega, da bi bla 100% da je to to..pričakujem jih pa kmalu..ampak pustimo se presenetiti user posted image

Materinska šola..kar jaz vem ni obvezna, je pa priporočljiva..sama sem šla prvo nosečnost, zdaj pa sigurno ne bom šla, ker mi je blo podn..vsaj pri nas na Jesenicah se mi je zdelo, da so predavanja najbrž ista kot so bila pri naših mamicah user posted image ampak res..slikce vozičkov, lupinice..vse iz časa ko smo bili mi majhni..pa predavanje o tem kako pride do oploditve..očitno že vem če sem tam, al kako user posted image user posted image je pa najbrž povsod malo drugače an..

A ima katera doma angelsound? Jest sem ga kupila (rabljenega) in nevem al jest to kaj ne znam uporabljat, al so slabe baterije, al je aparat zanič, ampak vedno ko poslušam slišim povsod po trebuhu samo svoj "počasen" utrip, nikakor mi ne uspe najt "hitrega" user posted image sicer se probam prepričat, da me ne skrbi, ker ga tut pred nuhalno nisem najdla, pa je blo na pregledu vse ok..ampak mi je ful hudo, ker ga mam doma, pa mi nič ne koristi..kvečjem mi dela nepotrebne skrbi user posted image

Kok pa vam je že kaj zrastel trebušček? Men se že ful pozna in ni več tista napihnjenost, ampak pravi user posted image trebušček..pri prvi nosečnosti se mi je poznal kasneje in tut na koncu ni bil glih ful velik..zdaj mam občutek da bo večji user posted image

uh pa sem napisala cel roman..se opravičujem hehe user posted image

< Sporočilo je popravil happy.me -- 13.11.2012 20:42:47 >

Življenja se ne da ustavit, poglej,
vse kar vidiš se pomika naprej..
Naj slišim tvoj smeh,
naj sije v očeh..

(odgovor članu happy85)
Neposredna povezava do sporočila: 895
13.11.2012 21:32:32   
Niky1986
Pozdravljene!
Tudi jaz pričakujem prvega otroka, 14.5. naj bi bil ta veseli dan :)
Opažam pa, da vas ni veliko iz okolice MB, če sploh katera?

(odgovor članu vzgojiteljica82)
Neposredna povezava do sporočila: 896
13.11.2012 21:45:19   
happy.me
Jeeeeej slišala sem srčka na angelsoundu user posted image user posted image pa seveda moj user posted image tut, da je potrdil, da je res to srček od user posted image , ker se mi je že zgodilo, da sem ga prov vesela klicala nej pride poslušat in on mi pove, da je to moj utirp user posted image ..uglavnem zdej sem vsa srečnauser posted image user posted image

Življenja se ne da ustavit, poglej,
vse kar vidiš se pomika naprej..
Naj slišim tvoj smeh,
naj sije v očeh..

(odgovor članu Niky1986)
Neposredna povezava do sporočila: 897
13.11.2012 23:46:38   
minca_n
Niky1986 ja sem tudi iz okolice MBja. Je pa res da ni skoraj nobene iz MBja.... pa še isti letnici sma (če je v tvojem nicku letnica rojstva) ;)

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu happy.me)
Neposredna povezava do sporočila: 898
14.11.2012 7:29:07   
Pišika
Dobro jutro vsem!

Se samo na hitro oglasim, potem pa v službo. Včeraj opravila NS, rezultat 1,8, je rekla G, da je OK, če želim, lahko grem še na dodaten test. Jaz sem se sicer odločila, da ne grem. Pregled je bil ful fajn, trajal cele pol ure in kar večino časa sva z mojim imela priložnost opazovati pikico, ki je sedaj velika že 7,1 cm. Najprej je pankal, potem pa ga je G prebudila, pa je začel z rokami mahati, se obračati in odpirati usta, kot da bi govoril: kaj me te ne pustite spati... user posted image . Pa celi čas se mu je kolcalo. Sva vprašala za spol, se sicer ni videlo dobro, ker je imel prekrižane noge, ampak je rekla G, da bo bolj verjetno fantek, ker je nekaj skrival med nogicami user posted image Ga je bilo prav lušno gledati, komaj sva z mojim prišla domov, sva že takoj posnetek gledala. PDP se mi je spremenil na 19.05, za seznamček.

minca_n in niky1986, tudi jaz sem iz MB.

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 899
   [Brisano sporočilo]
14.11.2012 7:42:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pišika)
  Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?