|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2013
7.11.2012 14:51:37   
zvezdicax
Čebelč, hvala za info, sm pa blond ja in bom uzela barvo brez peroksida user posted image
Glede folne bom tud jst jemala do konca, zarad vitaminov.

(odgovor članu Čebelčk)
Neposredna povezava do sporočila: 851
7.11.2012 14:59:28   
Samsam
no, pa sem le uspela vzpostavit forum... nekaj je nagajalo... Pridne ste čvekice, je bilo fajn prebrat vse novosti user posted image .
čopka12 jaz sem iz Rudnika, po novem letu se pa mogoče seliva v Medvode ker zdaj sva v garsonjeri in že midva "tiščiva" stvari, za otročka je pa treba mal več prostora user posted image .
Drugače sem pa tudi jaz imela težave z glavoboli in jih imam še vedno občasno. Kar se pa bradavičk tiče so me pa prejšnja dva tedna na momente srbele in pekle pa sem potem malo s kremo namazala pa so se pomirile user posted image .
Jaz že komaj čakam na naslednji pregled (še 3 tedne), še bolj pa prve brcike user posted image . Mi je pa ena, ki bo konec meseca postala mami rekla da tud ona je komaj čakala na prve brcike, potem pa ni več blo miru user posted image . Ampak mam raje da me nabrca in vem da je vse dobro user posted image . Danes je pa zunaj spet tak lep sonček, mene je pa pospravljanje zagrablo user posted image .
Kar se pa KG tiče je pa tak.. majhna sem 166cm, pred zanositvijo sem mela okrog 53kg, potem sem do 6 tedna pridobila še 2kg, nato sem pa 3 tedne bruhala in pristala na 50kg in če bi izgubila še kak kg bi me moj kr na infuzijo peljal, ker sem bla res čist adijo. Jutri dopolnim 15 teden, danes sem se tehtala zjutraj pa sem imela 52.6, 2 dni nazaj pa 53.4... Občasno še bruham a ne več kot 2x pa še to zgolj zjutraj, en dan sem pa zvečer... Aja pa ni šans da jem čvrsti jogurt - 100% bom bruhala.. Prej je bil pa ena izmed stvari ki so mi dost pasale. Zdaj so mi pa trenutno kiviji tok dobri user posted image . No, toliko zaenkrat user posted image

(odgovor članu Natasa1983)
Neposredna povezava do sporočila: 852
7.11.2012 15:18:26   
Ninika89
PDP 26.5.2013
Ninika89, 23, Bohova, 1 user posted image NS 14.11

< Sporočilo je popravil Ninika89 -- 7.11.2012 15:19:32 >

(odgovor članu babyboooom)
Neposredna povezava do sporočila: 853
7.11.2012 20:04:09   
lana83
Evo mene poročamuser posted image

Nuhalna 1:1714user posted image baje je to super! Kri je rekla da nima pomena, brez veze, da je rezultat odličen!
Smo pa veliki za skoraj teden dni več kot uradni pdp! Piše da je 14cm velik user posted image Nimam pa pojma ali mi bodo spremenili PDP user posted image Sem predem sem imela UZ pojedla cedevita bombon! Stari je plesal pa z rokicami mahal user posted image user posted image user posted image Pa na glavo je bil skozi obrnjen! Hehe user posted image Komaj ga je ulovilauser posted image . Utrip 158, sploa se pa ni videlo! Že tako se je trudila ker je res non stop migal, skakal, potem je začel kolcati user posted image user posted image

Končno tudi jaz dojemam da bom mami!!! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lana83 -- 7.11.2012 20:11:24 >

(odgovor članu Ninika89)
Neposredna povezava do sporočila: 854
7.11.2012 21:37:02   
happy.me
No pa se vam pridružim še jazuser posted image

To je moja 2user posted image , doma mam 2,5 let starega sinčka (tut majček)..dons sem imela NS in so rezultati super user posted image ..in naj bi bila punčkauser posted image ..

Tok zaenkrat, več pa ko vas uspem prebrat za nazajuser posted image

Še podatki za seznam: happy.me, 23, Jesenice, PDP 13.5. 2user posted image (bajeuser posted image ), 1user posted image , naslednji pregled 29.11.

Življenja se ne da ustavit, poglej,
vse kar vidiš se pomika naprej..
Naj slišim tvoj smeh,
naj sije v očeh..

(odgovor članu lana83)
Neposredna povezava do sporočila: 855
7.11.2012 21:45:21   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: happy.me

No pa se vam pridružim še jazuser posted image

To je moja 2user posted image , doma mam 2,5 let starega sinčka (tut majček)..dons sem imela NS in so rezultati super user posted image ..in naj bi bila punčkauser posted image ..

Tok zaenkrat, več pa ko vas uspem prebrat za nazajuser posted image

Še podatki za seznam: happy.me, 23, Jesenice, PDP 13.5. 2user posted image (bajeuser posted image ), 1user posted image , naslednji pregled 29.11.

user posted image midve se pa morda še poznava user posted image , edin mal premlada si zame user posted image ...

(odgovor članu happy.me)
Neposredna povezava do sporočila: 856
7.11.2012 21:58:15   
happy.me
naja17, a si tut z Jesenic? No četut sm premlada zateuser posted image se mogoče na videz pa poznava..Bova šle pa kdaj na kkšno kavico, pa bova vidle, a se poznava al ne an user posted image

Življenja se ne da ustavit, poglej,
vse kar vidiš se pomika naprej..
Naj slišim tvoj smeh,
naj sije v očeh..

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 857
8.11.2012 8:55:12   
Drimi
Ojla punce, ja res ste se razčvekale user posted image , pa vedno več vas je user posted image dobrodošle.
me veseli, da še kakšni ne dela ringaraja, sem mislila, da sem samo jst tako smotana, da mi blank stan odpre.
kar se hrane in kil tiče, je pri meni katastrofa. redim se noro, jem tudi, kar mi paše, je zanimivo, da sem sicer odvisnik od sladkorja, zdej med nosečnostjo mi pa sploh ne paše. drugače pa je, po moje edino tatarskega nisem od "prepovedane"hrane. sej mi je vedno malo žal, pa rečem, nikoli več... ampak prej si pa msilli, sej sem celo živeljenje to jedla, pa ni bilo panike. čeprav ja, ne bi se smela tok hecat.
kadit sem pa nehala, prej sem nehavala tako ene 2 leti, moj mož je bil hudo proti kajenju,pa sva se vedno nekaj pregovarjala. ko sem vidla user posted image , sem pa prižgala zadnjo, jo ugasnila na sredi in to je bilo to. mi še zapaše, jih tudi nosim s sabo (čike), ampak ne prižgem. (zato pa jem dvojno user posted image ).
aja. pa moja prijateljica je občasno kadila ves čas nosečnosti,pa sploh ni bilo nobene panike. tako da očitno ni tako grozno, samo ne škatlo na dan.
kafe sem pa malo omejila, v lokalih prijem decaf, doma pa čisto malo navadne zjutraj.
folno tudi jemljem še vedno in jo bom, dokler je ne zmanjka. mi je pa (13t6d) manj slabo kot prej. upam, da je to dober znak.
joški me tudi manj bolijo, na začetku so me ful (tudi mene samo ena - desna). sem pa iz A košarice prišla do B, ki mi je že skoraj premajhna. ne morem verjet.
uživajte punce, martinujte (samo brez vina), se pišemo...

(odgovor članu happy.me)
Neposredna povezava do sporočila: 858
8.11.2012 9:32:32   
športnica
spremenjen PDP in novi podatki za seznam

sportnica, 34, LJ, PDP 19.5. 1. nosečnost, 0 otrok , naslednji pregled 14.11., baje fantek user posted image

< Sporočilo je popravil športnica -- 8.11.2012 9:33:12 >

(odgovor članu Drimi)
Neposredna povezava do sporočila: 859
8.11.2012 12:33:51   
Annabela
Jaz sem pa takooo razočarana glede službe, da joj... Sem povedala v službi že en mesec nazaj, ker pač delam na takem delovnem mestu, ki ni primeren. In je bilo rečeno, da če bi lahko samo malo počakala, da pride menjava. In jaz trapa kar čakam in čakam in kar nič. Danes sem pa imela pregled pri ginekologinji in mi je dala dopis, da ga naj nesem v službo, da je tako delovno mesto pač škodljivo in, da me po zakonu morajo dati drugam ali mi pač dati nadomestilo in bom doma. Pa sem nesla v službo socialni delavki in.. kar nič! Da pač ni ljudi in, da pač nimajo kaj narediti in bla bla. Jutri grem še na na njihovo zdravniško, da zdravnik od podjetja oceni, če je to delo primerno za nosečnico ali ne... V glavnem kar mutijo. Najbolj trapasto od vsega je pa, da je socilalna delavka rekla, da oni ponavadi te zadeve rešujejo tako, da gre nosečnica na bolniško.
Tako da, se poleg sladkorne, slabših rezultatov nuhalne moram obremenjevat še s tem.. user posted image Ko ima hudič mlade..,.

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 860
   [Brisano sporočilo]
8.11.2012 13:07:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Annabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 861
8.11.2012 17:11:49   
lana83
Annabela zdravstvo špara!! Meni je pulomologinja 20.9 odprla bolniško ker se mi je stanje izredno poslabšalo, poleg tega me je en bacil dobil! Tako da sem na treh novih zdravilih + Dabrostonu (zarad krvavitev). In dobim jst bolniško od komisije zaključeno 23.10, da sem zmožna delat!! Sem bila danes pri pulmologinji, je popizdila, klicala zavod za zdravstveno zavarovanje... Tako da vem kako ti je! Sama sem mogla iti nazaj v službo lkub hropenju, kašju, vročini,..take utrujenosti še nisem v življenju doživela! Tako da ne popusti, res ne za nič na svetu!

Verjemi da tudi jaz ob vsem tem do včeraj ko sem imela Ns sploh nisem še bila sposobna razmišljati o pozitivnih straneh nosečnosti, predvsem zarad skrbi, milijona zdarvil ki jih pojem v enem dnevu,...

Upam, da urediš! Držim pesti!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 862
8.11.2012 20:29:53   
majcicaklavdija
DOBER VECER nosecke.... user posted image , tud jst se ze dolgo nisem javila,....mi je kuza zgrizel kable in me izklopil s civilizacijo... hihihih,...user posted image evo zdj je pa ustimano. uglavnem,.....NS je bila odlicna, rezultati super,...slisala user posted image (precudovito),sm pa hotela izvedeti kaj je,...pa mi ne dovoli,...ga je G matrala pa ni zelel se razkazatuser posted image nic zato,...pa drugic. naslednji pregled imam 4.12 in potem se 31.12.....kar se pa tice krvavitev pa je hvala bogu se ustavilo tako da sem ze v sluzbi.... JAH KAJ NAJ RECEM,....vse je res odlicno,... seveda ce spustim vecerne slabosti,...GLAVOBOLE,...in se vedno pekoce bradavicke,...AUA,...user posted image VSE V ZAKUP JEMLEMO A NE,...sam da bomo maja loh vozickaleuser posted image no zdj se bom javljala bolj redno, pa itak morm se full za nazaj prebrat tko da,...CIAO user posted image , PA SE TIPKAMO,..sweet dreamsuser posted image

(odgovor članu Čebelčk)
Neposredna povezava do sporočila: 863
9.11.2012 9:33:53   
vzgojiteljica82
Da se malo javim.
Joj, komaj čakam na pregled-NS. Zaradi prve grozne izkušnje me ves čas obletavajo zle misli, čeprav se full trudim, da sem pozitivna...da VERJAMEM, da bo tokrat vse v redu, ...
Krvavela po tistem nisem nič več. Bilo je torej nekaj kapljic na wc papirju in konec. Moj ginekolog (dr. Urh-Škofja Loka-priporočam vsaki!) me je potolažil, da to ni nič nenavadnega, da se v 12 tednu lahko posteljica šele do konca ugnezdi, ali pa je kakšna druga malenkost. In jaz sem se odločila, da je (bila) malenkost in da je otroček zdrav.
Še vedno mi je slabo, še vedno bruham, ampak... bom že. Problem je edino, ker hodim na podiplomski študij in imam res veliko, veliko obveznosti, ampak glavo pokonci... Najbolj zanimivo je to-ko sem izvedela, da sem sprejeta na podiplomski študij in mi je ravnateljica že sporočila, da je plačala položnico...zagledam dva pluska. Prej 2 testerja nič (mentruacija pa mi je zamujala že 14 dni). Usoda ima res zanimive ovinke :)

(odgovor članu majcicaklavdija)
Neposredna povezava do sporočila: 864
9.11.2012 10:02:10   
Samsam
Iiiii lana83 kak lepo user posted image . Kje si pa bila na NS? Joooj kok lepo je moglo bit ko je migal/a user posted image . Najin user posted image je pa takrat verjetno spančkal, tak da se je premaknil samo ko ga je G "dregnil" in počival naprej user posted image . Vidva bosta vprašala za spol? Sta vzela tudi CD? Kako je pa tvoja bolniška? So te končno dali v bolniško?
happy.me dobrodošla med nami user posted image
Annabela to je pa svinjarija kar se dogaja. user posted image Šparajo tam, kjer je res najmanj treba, v kolikor je pa potem kaj narobe ( bognedaj!! ) pa kar nihče ni nič kriv. Barabe ene user posted image .
majcicaklavdija super noviceuser posted image . Samo da so se krvavitve nehale in so fajn rezultati user posted image

Jaz pa počasi pridobivam gramčke nazaj, občasno še občutim čuden občutek slabosti, pri hrani so pa še vedno določene stvari ki mi ne pašejo. Pašteta mi sicer ni nekako odgovarjala zdaj ko sem noseča, parkrat sem jo pa vseeno jedla. Ampak ta teden mi jo je enkrat moj dragi ponudu in sem samo en grižljaj zmogla pojesti pa čeprav je bila ista pašteta (Argeta Junior).

Uživajte v vikendu in martinovanju user posted image

(odgovor članu lana83)
Neposredna povezava do sporočila: 865
9.11.2012 10:25:55   
lana83
Samsam ma kje v službi sem! Sem v postopku pritožbe, ampak ni veliko možnosti za pozitiven rezultat! bolna sem še vedno, kašljam, hropem, dobila sem Hiconcil, Ventolin in Pulmicord in čez 14dni zoper v lj k pulmologinji! Ona hoče da sem doma, ker se mi je ful poslabšalo, amapk mi komisija ne podaljša! Seveda ker sem potem nad 30dni na njihove stroške! Svinjarija!

Joj prav hudo ga je bilo loviti, niti utrip ni takoj pustil zmeriti! Migal non stop, kazal rokice, nogice! Pa veliki smo tud mi ful, na slikici mi piše 14cm! Prehitevamo user posted image A tebi so spremenili kaj PDP? Jaz imam šele konec meseca G, tako da takrat vidim kaj bo povedala! NS je bila 1,3mm, 1:1714 tako da je očitno vse ok!
Cd nisva vzela! Dobila pa slikice user posted image Baje da moraš kaj sladkega snesti da dobi tudi in "cukr dozo" user posted image user posted image Bila sem v Postojni, je bla ful prijazna zdravnica, vse razložila, se potrudila,...

Spol?! Ja jaz bom vprašala! Ker me res zanima! Mam občutek oz.sem prepričana da bo punčka user posted image Fant pravi da bo zihr fantek in ga vsak dan po imenu kličeuser posted image Prav smešna sva ratala! Prej nisem bila sproščena ker me je bilo strah, sedaj pa počasi dojemam da bom imela bebikouser posted image

Ti? Ste ok? Le zredi se malo! Jaz se prav silim jesti! Včeraj sem celo veečerjala! To je višek pri meniuser posted image

(odgovor članu Samsam)
Neposredna povezava do sporočila: 866
9.11.2012 11:52:03   
minca_n
lana83 verjetno si narobe pogledala na slikico, ker če bi bil dojenček velik 14 cm, bi ti mogla bit že v kakem 20em tednu...
velikost piše spodaj desno CRL: .. cm. Jaz sem v 13tednu in je moj dojenček velik 5,65cm in je idealen za ta teden...
tisti cm pa pomoje pomenijo velikost maternice...

(odgovor članu lana83)
Neposredna povezava do sporočila: 867
9.11.2012 12:17:35   
SeKa83
Lep pozdrav vsem majčicam!

Se vam pridružujem še jaz. user posted image PDP imam 26.5, nuhalna me čaka v torek.
Mene pa nekaj zanima...in sicer ali ste že vse povedale domačim veselo novičko? Kaj pa v službi? V katerem tednu ste povedale?
Jaz še vedno nisem in čakam še nuhalno...

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 868
9.11.2012 12:42:39   
lana83
minca_n saj se rekla da se mi zdi čudno! Bom še enkrat pogledala domauser posted image

(odgovor članu SeKa83)
Neposredna povezava do sporočila: 869
9.11.2012 12:46:17   
rdeča pesa
Pozdravljene nove nosečke!user posted image
SeKa83 jaz sem najprej v službi povedala (prvi delovni dan po +), da so me premestili. K sreči smo majhen kolektiv in sem jih lahko prosila za držanje skrivnosti. Doma pa sem povedala kakšnih 14 dni kasneje, kljub grozečemu splavu.

Včeraj sem imela redni pregled in je vse super! Mi je rekla, da sem ven iz hujšega. Sedaj se začenjam zares veseliti!!! Pravzaprav že komaj čakam brcike in dojenčka!!!
Ena je vprašala kdaj smo brcike začutile v prejšnjih user posted image : pri meni je tamala začela nažigati že v 17.tednu tako močno, da jih je čutil tudi mož. Upam da jih bom tokrat tudi tako kmalu. Običajno mislim da so prve brcike nekje od 17.do21.tedna.

Glede spanja na trebuhu/hrbtu: Če se prav spomnim, sem že kar kmalu nehala spati na trebuhu, pomoje okoli 15.tedna. Tudi zdaj se že malo izogibam tej (sicer moji najljubši) pozi. Na hrbtu sem pa spala do nekje 7.,8.meseca. Kaj pa ve? Še spite na trebuhu? Ali pozna katera kakšen strokoven nasvet v zvezi stem?

(odgovor članu SeKa83)
Neposredna povezava do sporočila: 870
9.11.2012 17:29:40   
MalinaNina
Evo, jaz se vam pa kar iz P javljam :) So mi danes naredili cerklazo, tako da sedaj lezim in cakam kdaj bo ponedeljek, da gremdomov. Vmes pa malcevas prebiram, dami ni dolgcas in se ze v naprej opravicujem za slovnicne napake :) Na trebuhu sevedno spim, tudi v 1. N sem kar dolgo. Sem videla, da si pohvalila dr.Urha (vzgojiteljica82). Tudi jaz ga imam in je tudi meni super!!! S kje pa si? Z nasih koncev :) No tok da se vam javim, da sem ok in pocivam :)

(odgovor članu rdeča pesa)
Neposredna povezava do sporočila: 871
9.11.2012 18:36:54   
vzgojiteljica82
Oj, MalinaNina. Ja, sem iz Škofja Loke (4 leta) :) Dr. Urh je res fantastičen, prej sem imela drugo ginekologinjo (obup), ki je ob prvi neuspešni nosečnosti (bleightet ovum-prazna vrečka) rekla samo sestri: "A ti kaj vidiš, jaz ne vidim nič." Meni pa hladno, naj se oblečem in pridem čez en teden. Brez pojasnila, brez vsega!
Tako da cenim dobrega ginekologa, kar on defenitivno je.
Si tudi ti iz "naših koncev"? Si bila mogoče na predavanju-materinski šoli? Jaz nisem bila, ker sem imela predavanja (magisterij).

Upam, da si v redu, da je bebika v redu in da ti bo čas hitro minil. Lp,

(odgovor članu MalinaNina)
Neposredna povezava do sporočila: 872
9.11.2012 19:05:33   
Tanja83
no pa še z moje strani par besed. še ena z dosti glavoboli. prej ko sem bila "sama" mi je bilo vseeno in sem marsikateri tablet (tudi po več) vrgla vase, da me je nehalo boleti, sedaj pa trpim za mojo bebiko.

hmm.... zanimivo, danes je petek in jaz še nisem šla spat. zadnje tri petke sem bila tako utrujena od celega tedna, da me je ob takile uri samo pobralo v posteljo. ja utrujene bomo baje kar celo nosečnost.

kile....ah... sploh nočem razmišljat o tem, sploh pri mojih viških user posted image bomo pol hujšal

(odgovor članu vzgojiteljica82)
Neposredna povezava do sporočila: 873
9.11.2012 20:00:41   
MalinaNina

IZVIRNO SPOROČILO: vzgojiteljica82

Oj, MalinaNina. Ja, sem iz Škofja Loke (4 leta) :) Dr. Urh je res fantastičen, prej sem imela drugo ginekologinjo (obup), ki je ob prvi neuspešni nosečnosti (bleightet ovum-prazna vrečka) rekla samo sestri: "A ti kaj vidiš, jaz ne vidim nič." Meni pa hladno, naj se oblečem in pridem čez en teden. Brez pojasnila, brez vsega!
Tako da cenim dobrega ginekologa, kar on defenitivno je.
Si tudi ti iz "naših koncev"? Si bila mogoče na predavanju-materinski šoli? Jaz nisem bila, ker sem imela predavanja (magisterij).

Upam, da si v redu, da je bebika v redu in da ti bo čas hitro minil. Lp,

No, pol bova pa meli druzbo za vozickat :) Jaz sem tud iz Skofje Loke, sem pa tu se 1 leto manj kot ti :) Bom zdej opazovala kateri trebuh raste :)))))

(odgovor članu vzgojiteljica82)
Neposredna povezava do sporočila: 874
9.11.2012 20:01:56   
MalinaNina
A tako G si mela prej???? Dzis!! Kero pa? Ja svasta no, kamen namesto srca...

(odgovor članu MalinaNina)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?