|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2013
9.11.2012 12:28:12   
Lili2010
Pozdravljene!
Jaz se tukaj oglašam prvič, sem vas pa brala od prvega dne, ko sem izvedela, da sem noseča in da bomo zibali aprila. In že takrat sem si izmed vseh najbolj zapomnila tebe, Tippi. Ker si bila vedno tako pozitivna, ker si povedala stvari tako, kot se šika ... morda tudi zato, ker sem le kakšno leto mlajša od tebe ... kaj pa vem.
in tole včeraj me je, verjameš ali ne, tako potrlo, da sem imela občutek, kot da mi to govori prijateljica. Jokala sem, pa te sploh ne poznam.
Saj bom kratka, ker sem se oglasila le zato, da ti povem, da si ena zelo pozitivna oseba in da te bom zelo pogrešala tukaj, čeprav ne čvekam z vami. Tudi jaz upam, da se boš še kaj oglasila in da bo ta grozna izkušnja čimprej za tabo.

Pa srečno!

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
9.11.2012 13:11:45   
Nataša31
Draga Tippi,

tudi sama sem bila med apriličami, pa je tudi naše dete žal med angekčkiuser posted image . HUdo mi je zate, vendar vem, da nama je nekoč namenjeno zdravo dete. VEm pa da boli in ta bolečina je nepopisnauser posted image .
Drži se Tippi

(odgovor članu Lili2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
9.11.2012 14:21:16   
Anonimen
Tippi-ne pašem k vam aprilčicam,prej bi rekla,da sem se pripravljala,da se vpišem k starejšim nosečnicam.
Ne morem mimo,da se ti ne bi oglasila.
Glede na svoja leta se že nekaj mesecev ubadam s tem,bi ne bi in sem brala tebe,tako optimistična......in sem si mislila vse bo v redu,vse bo šlo.....
Priznam,da mi že od včeraj ne greš iz glave,jokam,pa te ne poznam,zakaj,zakaj....
Kako je šele tebi in tvojim
Kaj naj ti napišem,v mislih sem s tabo,si oseba na mestu,s toliko pozitivne energije,da adijo pamet...
Tippi-glavo gor,vse stvari, vse najde svoj prostor,vse se enkrat zloži tako kot je prav in vse se zgodi z razlogom.

(odgovor članu Nataša31)
  Neposredna povezava do sporočila: 2353
9.11.2012 14:37:51   
ROXY_
Draga Tippi- hvala da si se javila user posted image user posted image

nimam besed, kako bi te potolažila in kr solze mi tečejo, draga moja...tudi v najtežjih trenutkih ostalim vlivaš pogum in vzpodbudne besede..res si punca na mestu!!!
Zelooo te bomo pogrešale!!! V mislih sem s tabo!!!

user posted image
user posted image user posted image

Drži se, objem, objem, objem!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
9.11.2012 15:45:30   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Drage sonosečke.

Tresejo se mi roke, in oblivajo me solze. Dobila sem klic iz genetike, katerega sem se najbolj bala. z otrokom je vse narobe in grem naslednji teden rodit. user posted image user posted image
od vas se poslavljam in vam želim lepo nosečnost še naprej, predvsem pa čim manj nosečniških težav in da boste vse, brez izjeme donosile zdrave otroke.

Srečno!

omg Tippi neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image

Kaj se je zgodilo? kako je to možno? Pa ne ravno ti....................user posted image user posted image user posted image

Rabiš ramo? Pogovor? Samo reci...kadarkoli...Čist sem preteresena.....user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
9.11.2012 15:46:40   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: ROXY_

Draga Tippi- hvala da si se javila user posted image user posted image

nimam besed, kako bi te potolažila in kr solze mi tečejo, draga moja...tudi v najtežjih trenutkih ostalim vlivaš pogum in vzpodbudne besede..res si punca na mestu!!!
Zelooo te bomo pogrešale!!! V mislih sem s tabo!!!

user posted image
user posted image user posted image

Drži se, objem, objem, objem!!!!!!!

kako lepo napisano...podpis....user posted image user posted image

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
9.11.2012 15:47:53   
Sisy
ma meni kr ne gre iz glave......user posted image kako je to možno če je bilo na NS vse ok?????????????????

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
9.11.2012 15:56:22   
klavdyk
Sisy sej pravijo da je ns samo presejalni test in da še vedno obstaja možnost, da si ti tisti 1 -v razmerju 1: nevemkoliko tisoč. js nisem bila na ns in tudi če bi bila, in bi razmerje bilo ful super, mi noben ne bi zagotovil, da ne bi kasneje rodila otroka z ds. to je pač samo razmerje. in koliko js zastopim Tippi(upam da prav), bi otrok ob rojstvu imel ds, kar pa za njiju ni "sprejemljivo", in se je zato odločila za splav. mogoče bi kateri drug starš se odločil drugače (js sedaj pravim, da splava ne bi mogla iti delat, zato tudi nisem šla na ns), ampak kako bi pa bilo sedaj, če bi bila na Tippinem mestu??? sploh ne vem. lahko sem pametna sedaj ko je še kao vse ok, ko pa pridem do dejstva, da ti nekdo 100% zagotovi otročka z ds, pa ne morem reči.

tippi s tabo pa sočustvujem in upam, da bo bolečina sčasoma vedno manjša (ker izginila verjetno ne bo nikoli).

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
9.11.2012 16:36:39   
čiba
Tippi, tako sem žalostna, zjokala sem se ob postu, ki si ga napisala. Nisem aprilčica 2013, sem pa navijala zate že pri Upajmo skupaj in upala, da boš zanosila isti mesec kot jaz, redko katera se mi preko računalnika tako "dopade" kot si se mi ti. Neka simpatičnost je žarela iz vseh tvojih postov. In, če sem kdaj ob strani videla napisano: Tippi, sem prebrala samo tvoj post.

Ne najdem besed tolažbe, niti jih ni. Upam in želim, da bolečino prerastete skupaj z družino, naj izbruhne v vsem sijaju in nato pojenja - počasi... in izginja v daljavi. Takrat pa dvigni glavo v zrak in pojdi v boj! Naj bo pot do tega boja čim manj boleča!

Mislim nate in ti pošiljam močan objem user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
9.11.2012 21:25:43   
minka tonka
Tippi, ne morem verjet. Res ... žal mi je, da moraš čez to, aprilčice te bomo zelo pogrešale. Mah, kaj naj sploh rečem? Objem!!!

I dont care about distance, I just care about you.

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
10.11.2012 9:56:18   
Anonimen
I wrote your name in the sky,
but the wind blew it away.
I wrote your name in the sand,
but the waves washed it away.
I wrote your name in my heart,
...
and forever it will stay.... user posted image  Tippi, saj veš kaj pravijo: ''Too beautiful for earth..'' Upam, da se bojo tam zgoraj naši angelčki našli in jim nikoli ne bo dolgčas.. Ti se pa le izjokaj in vzami si ves čas, ki ga potrebuješ.. Čas celi rane, to je še kako res, ampak pozabiš pa nikoli... Pogrešala te bom, ker si mi v težkih trenutkih stala ob strani in me vedno bodrila in vzpodbujala... Zato je to slovo še toliko težje... user posted image  Urša

(odgovor članu minka tonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2361
10.11.2012 16:16:04   
hippy
še ena user posted image ...lp wsem.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
11.11.2012 9:36:32   
katniss
hippi, dobrodosla med nami.user posted image

Dobro jutro vsem ostalim!
Upam, da ste dobro spale, da vas cimmanj mucijo nosecniske tezavice. Jaz sem v mislih se vedno s Tippi, tako da, ce beres to, ti posiljam veliko moci in sonca. user posted image

Imejte lep danuser posted image

(odgovor članu hippy)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
11.11.2012 10:18:21   
zvezdicax
Ojla, sem med majčicami 2012....Tippi, točno viem kako ti je, sama sem lani konec novembra izgubila fantka v 29.tednu...ni besed, le močan objem in žaluj. Če ti je v pomoč, je na facebboku zaprta skupina mamic, ki smo izgubile otročke...če te zanima, mi piši zs. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katniss)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
11.11.2012 18:25:23   
PikicaStonoga
Hej sonosečke!
Kako ste? Vikend se bliža h koncu ... jaz sem še vedno utrujena, še vedno bruham (že tretji dan zaporedoma) ... bi človek mislu, da je že čas, da se neha ...ne vem več, s čim je to bruhanje povezano ... ah ... čas pa leti ... jutri teden imam že MO in se veselim!
Prd mano je kot vedno naporen teden, pa kaj čmo ... ;)
Pozdravček vsem, Tippi tebi pa user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu zvezdicax)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
11.11.2012 18:38:08   
trixxy
Ojla

Jaz pa še slabe 3 tedne do MO.

Drugače pa moj otrok spet bolan. Se vidi, da je prvo leto v vrtcu. Katastrofa no. Upam, da kmalu pride k sebi, ker revčika je tako rada v vrtcu, pol mora pa mene gledat cele dneve user posted image .

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
11.11.2012 19:28:35   
katniss
Jaz imam MO v torek in sem po eni strani cisto navdusena (tud mojega razganja od veselja, da bo svet videl mini clovecka!), po drugi strani me pa noro skrbi, da ne bi blo kaj vredu...
Ampak ok, pozitiva steje ane? user posted image

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
11.11.2012 21:05:44   
minka tonka

IZVIRNO SPOROČILO: trixxy

Ojla

Jaz pa še slabe 3 tedne do MO.

Drugače pa moj otrok spet bolan. Se vidi, da je prvo leto v vrtcu. Katastrofa no. Upam, da kmalu pride k sebi, ker revčika je tako rada v vrtcu, pol mora pa mene gledat cele dneve user posted image .

Isto pri nas glede vrtca. Jutri gre po 14 dneh "bolniške" spet nazaj, pa da vidmo koliko časa bo. Je pa danes videl vzgojiteljico, se je tako nasmejal :). Sicer pa nedelja se počasi poslavlja, cel dan sem se nažirala k user posted image . Sej ne vem kaj je hujš, al slabosti, al ta neskončen apetit ...
Mo bom še nekaj časa čakala, me pa danes skoz nekaj v trbuščku boža user posted image .

I dont care about distance, I just care about you.

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
11.11.2012 21:12:38   
nadinne
Živjo po dolgem času.

Čudež se je danes zgodil, da vas lahko spet berem in kaj napišem...ker mi nikakor tale forum ne dela nikoli user posted image Talo da po sili razmer bolj samo na FB spremljam.

Vglavnem, Tippi...nimam besed user posted image Ko sem prebrala tvojo zgodbo me je ornk stisnilo in zalile so me solze. Res je hudo ko ti življenje pošlje tako preizkušnjo. Ampak vem, verjamem da jo bosta skupaj premagala. Pošiljam ti kup user posted image in pozitivnih misli. Drži se punca in ne izgubit svojega pozitivnega pogleda na stvari, ki je kar sijal iz vseh tvojih objav. Srečno!!!

Videim da se nam je pridružilo nekaj novih nosečk...me veseli da nas je vedno več.
Uf, će prve morfologije bodo drug teden...res gre hitro user posted image Jaz imam MO konec meseca, torej 30.11. Komaj čakam, sploh ker sva se z mojim odločila za spol vprašat. Drugače se pa počutim vredu, edino trenutno imam angino in sem na Ospenu...ampak je že bolje, moram edino še vse tablete do konca pojest. Vmes sem imela še en prehlad, ki se ga kar nisem rešila...10 dni sem imela zamašen nos, kar me je ubijalo...res si želim da že kaj za nosečke odkrijejo, kar si lahko damo v nos, da normalno dihamo...ves teden nisem spala in sem bila kot zombi. Seveda sem prehlad fasal od hčerke...upam da bo sedaj čimbolj zdrava, ker vse dobim od nje. No angine nisem user posted image
Kar se tiče gibov...te žutim že dober mesec, v 16. tednu prev mehurške, sedaj pa že orenk gibe...prav fino je user posted image Drugih težav nimam. Aja, moj diabetes je ok, kljub temu da se diete samo delno drži je moj krvni sladkor super...dieta je pripomogla samo k temu da sem shujšala 5kg...sedaj ko bolj normalno jem, pa držim težo...se nisem še nič zredila. Ampak nosečnipke hlače bom pa morala čimprej kupit, ker me moje že malo hočejo tiščat. Kje ste kaj kupovale oblačila? predvsem kavbojke (pa ne na korenčka!)?

Toliko za sedaj...upam da se mi uspe javit še kaj, predem rodim user posted image Če mi tole ne bo delovalo, potem mogoče res šele takrat user posted image
Božajte bušije in merkajte svoje sončke.

ČAU

(odgovor članu katniss)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
12.11.2012 7:55:43   
top10
Dobro jutro!

Za začetek naj vam častim eno user posted image .

PikicaStonoga meni je ginekologinja na zadnjem pregledu rekla, takrat sem bila v 14 t. pa sem še vedno bruhala, da to ni običajno in me vprašala če imam težave s ščitnico. Menda naj bi vzrok bil tu. Meni so se na srečo nehale tam v 16. t. Se mi pa prav smiliš, ker vem kk je to groznoooo.

Vikend je minil ko šus, včeraj smo šli malo pogledat pohištveni sejem v LJ. Drugače pa vse po starem, le nekaj mi skoz ostaja v mislih - Tippi! Pošiljam ti user posted image , pa javi se še kaj... Vsem ostalim user posted image pa želim lep začetek tedna!

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
12.11.2012 7:58:44   
klavdyk
dobro jutrp vsem!

no za mene ni, ker že od včeraj ležim in ugotavljam, kako se lahko tako prehladim, da imam vročino in grlo me boli, če skoraj nikamor ne gremuser posted image . ja sej vem, otroci so v vrtcu, in ja v čet zvečer je imel tamali vročino-samo zvečer, v sobotop je imel tavečji vročino-samo zvečer. a mama pa pobere vse? joj a ni ponavadi tk, da otroci dobijo od nas kaj stran, ne pa mi? bi pričakovala, da bosta onadva zbolela, mam bo pa tista ko jima streže, ampak očitno bo drugačeuser posted image
zato, nadinne ti končuješ s ospenom, js ga bom pa danes verjetno dobila-moja zdr. dela šele pop, mene pa grlo boli za popuser posted image . včeraj sem vzela lekadol, ampak kaj ko ne pomaga tokuser posted image
drugače mi je pa zdaj spet slabo, ne vem od česa, pa že vse skupaj povezano, brcike sem js že prejšni teden čutila, zdaj pa skoraj nič tk da me mal že panika grabiuser posted image . še mogoče katera na istem mestu kot js z brcikammi?
evo otroci so šli v vrtec, mama pa gre na kavč, ker sem komaj pokonci.

uživajte pa lep pozdrav s koroške

Klavdy

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
12.11.2012 8:01:03   
klavdyk
Top10-si me malo prehitela user posted image user posted image

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
12.11.2012 8:05:08   
tijati
dobro jutro

tudi jaz se javljam v skrbeh, da ne čumim brcikuser posted image , pa sem jih prejšni teden....zdej pa nč prov skos čakam.......
in pa
spanje....jaz ne vem no na bokih in na hrbtu.....groza....skos me neki napihnjenost daje....in potem plini wtf...............sam jamram vem, sam ne vem no...mi je blo prelepo v prvi nosečnosti:-)user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
12.11.2012 8:40:57   
Pkica
Jutro tudi od mene in top10 hvala za kavicouser posted image

Evo tud mene že dajejo dva dni ponovno jutranja slabost in bruhanje. Čez dan je kr ok, zjutraj je pa vse čist zmešano. pa že ene 10 dni ni blo o slabosti ne duha ne sluha.
Tudi jst sm začutla brcike zdej ene 3 dni da jih res bl občutm. So pa več al mn na istem mestu, no danse so se mal prestavliuser posted image
Tiste ki delate paniko, da jih ne čutite vsak dan. Sm brala da je to do 24t normalno, da ni nujno, da jih čitmo vsak dan začutimo. Vam pa vrjam da ste mal v skrbeh sej bi bla jst tud. jst že za kako malenkost naredim paniko. Probite pojesti kaj sladkega in narediti par počepov, menda to pomaga...... nism pa še probalauser posted image

Joj ene mate že ta teden MO.... jst pa šele čez 14 dni.... kok se mi uleče

Tijati... ufff tud jst mam skos probleme s spanjem. Včasih ne vem kako se obrniti in me skos skrbi da ne ležim preceč na trebuhu.... ufff kaj šele bo. Prejšne utro me je tokk krč v nogo sm mislna da mi bo stran padla, še dons me boliuser posted image

Jah mal mormo pojamrat, da nam je pol lažje user posted image

(odgovor članu tijati)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
12.11.2012 9:09:42   
katniss
Dobro jutrouser posted image Hvala za kavico top10!

tijati in Pkica: jaz tudi vec ne vem kako bi spala... Sem bla prej navajena spat v polozaju za nezavestne, tak napol na boku/napol na trebuhu. Pa mi je kr ratovalo do tega tedna... Trebuscek na poti. Mislim, da sem pri Pusenjaku prebrala, da dokler ti pase spat na trebuhu, pac spis tako. Sej se v spanju obrnes, ko ti ne pase vec. Pa tudi otroka ne mores 'zmeckat'. Je pa neprijetn obcutek, ko kr naenkrat ne ves kako bi se obrnil ja... Jaz sem imela obcutek danes ponoci, da se mi maternica poskusa raztezat in je bilo prav neprijetno. Nobenih krcev ali kaj takega, samo ob straneh sem cutila vezi kako so se raztegovale. Zraven sem bila pa se napihnjena kot slon... Ah ja..

Brcike jaz cutim ze redno vsak dan. user posted image Je pa res, da jih vcasih zacutim cisto blago sele zvecer in je to to. Danes je beba mela ze neverjetne akrobacije zjutraj... Moram pa biti res umirjena in sproscena. Pomaga pa za ziher, ce pojem nekaj sladkega hihi.user posted image
Je pa res, da je do 24. tedna normalno, da se ne cuti vsak dan ali vec dni zapored. Verjamem pa, da lahko kr panika nastane... Tako, da vam zelim dosti mirnih zivcev. So ziher vase user posted image super in vredu. Mogoce so pa samo bolj zaspane sorte? user posted image

Vsem, ki vas mucijo virusi in bakterije pa zelim, da se cimprej resite teh nadlog! Morem potrkat, prehlajena bila res cisto cisto na zacetku (tam en 5.teden), ampak je bilo precej hudo. Pa ponavadi ne poberem vsega skupaj...

Kaj sanjate drugace?
Jaz sem danes mela take grozne sanje... Sem mogla takoj na wc letet, da preverim, ce se slucajno niso uresnicile, da ne krvavim. Ocitno je ta strah se vedno mocno prisoten pri meni, ker sem na zacetku res krvavela...
Itak, da sem pol nazaj zaspala in sanjala neke gangsterske sanje. user posted image Dolgcas mi ponoci res niuser posted image

Evo, fajn se imejte, lep in produktiven dan vam zelim!

(odgovor članu Pkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Koliko otrok?
Jaka RR

Za koliko otrok bi se odločila v idealnih razmerah?

1 (2%)

2 (22%)

3 (55%)

4 (11%)

5 ali več (10%)

Število vseh glasov: 492

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!