Suzy139
|
Da se še jaz pofočkam :) Danes sem imela pregled, MO pa čez en mesec, 7.12. Moj je prepričan, da je naredil fantka, jaz pa čisto brez občutkov. Mi je vseeno kaj bo, čeprav se mi zdi, da sem zdaj že bolj za fantka začela navijat, ko vidim, kako si moj želi fantka. Pa kaj je z moškimi in tem, da MORAJO imeti naslednika?? Danes mi je na pregledu rekla, da kaže na punčko, čeprav je dete kr sedelo noter, nekaj migalo z rokami in odpiralo usta. U bistvu prava baba Me je pa kar malo strah končne teže otroka, ker me je že od vedno strah poroda in ko mi je mama od mojega rekla, da sta oba sina bila čez 55 cm in čez 4600 g, me je skor kap. In potem danes ginekologinja, da je dete težko 260 g. po vseh tabelah bi naj v 18.tednu teža dosegala nekje 200g. Že zdej me panika grabi Počutje pa drugače ok, ko se preveč najem, mi je zvečer slabo, načeloma pa so tiste hude slabosti mimo, vsaj upam. Aja še to. Začela sem s 67,5 (1.pregled), zaradi slabosti shujšala na 65 (2.pregled), danes je vaga pokazala 68,5. G najprej ni nič komentirala, potem pa sem jo vmes vprašala glede kil, pa je rekla, da je preveč, da šele v drugi polovici nosečnosti bi naj šlo 2 na mesec. Jaooo
|