|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
9.11.2012 14:13:06   
vesper
user posted image user posted image user posted image punce res ste me nasmejale zdaj, sploh s temi mrežastimi hlačkami user posted image user posted image user posted image
mater ste se razpisale ej, sploh ne vem kje naj začnem user posted image

začela bom kr pri sebi, ker sem danes doživela en šooook in še zdaj malo po malo prihajam k sebi user posted image
namreč po nuhalni, po morfologiji, po še enem UZ-ju, mi danes pri 32.tednu nosečnosti izvemo, da dobimo fantkaaaaaa, ki je velik že nkej 33cm in tehta slaba 2kg user posted image user posted image user posted image Še dobro, da sem jo nafehtala za ta UZ, ker drugače bi verjetno na porodni mizi padla skupaj, ko bi rekli, čestitamo, imate fantka user posted image user posted image sicer ne vem kdo je bil bolj šokiran jaz ali G, kr ni se mogla nehat opravičevat user posted image
samo sreča, da noben od naju ni mahnjen na roza in sva kupovala vse neutralno in sedaj bo le ena malenkost cotik neuporabnih user posted image user posted image

aja, kaj se tiče nivee, jaz sem tisto njihovo navadno kremo najraje uporabljala za obraz user posted image pol pa mi je ena biologinja, ki se pač ukvarja z razvijanjem kozmetike rekla, da potem bolj da grem kr na črpalko in si natankam krnister nafte in jo uporabljam za obraz user posted image user posted image ker je baje v nivei sama nafta user posted image user posted image

sedaj pa uporabljam samo naravno kozmetiko in sem super zadovoljna. Edino kaj se mi je zgodilo pri eni kremi, ki sem jo kupila zdaj v nosečnosti proti strijam, sem od nje dobila po trebuhu takšne male gobe, kot nekakšna alergija. In točno vem da je od te kreme, tak da sem jo zdaj nehala uporabljat in je ok. Najbolj fajn mi je olje za nosečnice od sanosan mum-to-be-spray, ki si ga našpricam in vmasiram zvečer, čez dan pa se namažem s karitejevim maslom. Zaenkrat še ni nobene strije na vidiku user posted image user posted image

inigo super za voziček user posted image user posted image user posted image se je vsaj splačalo čakat user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
9.11.2012 14:22:29   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

user posted image user posted image user posted image punce res ste me nasmejale zdaj, sploh s temi mrežastimi hlačkami user posted image user posted image user posted image
mater ste se razpisale ej, sploh ne vem kje naj začnem user posted image

začela bom kr pri sebi, ker sem danes doživela en šooook in še zdaj malo po malo prihajam k sebi user posted image
namreč po nuhalni, po morfologiji, po še enem UZ-ju, mi danes pri 32.tednu nosečnosti izvemo, da dobimo fantkaaaaaa, ki je velik že nkej 33cm in tehta slaba 2kg user posted image user posted image user posted image Še dobro, da sem jo nafehtala za ta UZ, ker drugače bi verjetno na porodni mizi padla skupaj, ko bi rekli, čestitamo, imate fantka user posted image user posted image sicer ne vem kdo je bil bolj šokiran jaz ali G, kr ni se mogla nehat opravičevat user posted image
samo sreča, da noben od naju ni mahnjen na roza in sva kupovala vse neutralno in sedaj bo le ena malenkost cotik neuporabnih user posted image user posted image

aja, kaj se tiče nivee, jaz sem tisto njihovo navadno kremo najraje uporabljala za obraz user posted image pol pa mi je ena biologinja, ki se pač ukvarja z razvijanjem kozmetike rekla, da potem bolj da grem kr na črpalko in si natankam krnister nafte in jo uporabljam za obraz user posted image user posted image ker je baje v nivei sama nafta user posted image user posted image

sedaj pa uporabljam samo naravno kozmetiko in sem super zadovoljna. Edino kaj se mi je zgodilo pri eni kremi, ki sem jo kupila zdaj v nosečnosti proti strijam, sem od nje dobila po trebuhu takšne male gobe, kot nekakšna alergija. In točno vem da je od te kreme, tak da sem jo zdaj nehala uporabljat in je ok. Najbolj fajn mi je olje za nosečnice od sanosan mum-to-be-spray, ki si ga našpricam in vmasiram zvečer, čez dan pa se namažem s karitejevim maslom. Zaenkrat še ni nobene strije na vidiku user posted image user posted image

inigo super za voziček user posted image user posted image user posted image se je vsaj splačalo čakat user posted image

KAAAAAJ?!?!?! fanta??? hahahah! ja čestitam! bote pa names punč, avtke kupoval user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
9.11.2012 14:27:38   
vesper
ja inigo fantkaaaaaa. Mi je mogla kr 4 slikice sprintat in obkrožit lulčka pa jajčke, da zdaj lahko kažem okrog, ker itak nisem mogla verjet. user posted image user posted image
Saj vem, da se to dogaja, ampak nisem si mislila, da se bo meni zgodilo user posted image user posted image user posted image ker smo bili prej tako prepričani, da bo punčka. Že imensko sva jo klicala in vse, čeprav še je meni vedno kdaj všlo, da morava za melage kupit še to in ono itd...pa me je moj vedno popravljal, kaj malega, maloooo misliš user posted image
Evo, materinski čut nardi svoje user posted image

inigo kolk je bil tvoj mali težek in velik zdaj na zadnjem UZ? Meni je rekla, da prehiteva tedne, ampak, jaz nič to ne verjamem user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
9.11.2012 14:35:53   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

ja inigo fantkaaaaaa. Mi je mogla kr 4 slikice sprintat in obkrožit lulčka pa jajčke, da zdaj lahko kažem okrog, ker itak nisem mogla verjet. user posted image user posted image
Saj vem, da se to dogaja, ampak nisem si mislila, da se bo meni zgodilo user posted image user posted image user posted image ker smo bili prej tako prepričani, da bo punčka. Že imensko sva jo klicala in vse, čeprav še je meni vedno kdaj všlo, da morava za melage kupit še to in ono itd...pa me je moj vedno popravljal, kaj malega, maloooo misliš user posted image
Evo, materinski čut nardi svoje user posted image

inigo kolk je bil tvoj mali težek in velik zdaj na zadnjem UZ? Meni je rekla, da prehiteva tedne, ampak, jaz nič to ne verjamem user posted image

no, sj tk se je nam zgodilo pri Brinu. smo mel tut punčko... nekje v 25 tednu sva takrat zvedla, da je u bistvu fant.. user posted image

naš pikolo ima zdj 1300g. sm pa noseča 29t4d. pač 30. teden...

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
9.11.2012 14:35:55   
Rose Bay

Ja čestitke za fantka, Vesper user posted image user posted image .

Mi tudi fantka čakamo, sicer imam pa še en UZ, mogoče tudi nas presenečenje čaka user posted image . Čeprav jaz sem se zdaj že kar navadila da bo fant, ga tudi kličeva po imenu in tko.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
9.11.2012 14:36:29   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Rose Bay

Ja čestitke za fantka, Vesper user posted image user posted image .

Mi tudi fantka čakamo, sicer imam pa še en UZ, mogoče tudi nas presenečenje čaka user posted image . Čeprav jaz sem se zdaj že kar navadila da bo fant, ga tudi kličeva po imenu in tko.

midva pa kr drživa ime zase. kr če bi ga klicala po imenu, bi Brin vse sčvekal dalje user posted image

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
9.11.2012 14:39:43   
Rose Bay
Saj midva ga po imenu kličeva, ko sva sama, ker nočem da že zdaj vsi vedo pa komentirajo user posted image .

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
9.11.2012 14:44:44   
Rose Bay

Aja zadnjič me je tašča spraševala, če sva že izbrala ime, pa sem rekla da ne. Potem nama je tast navrgel nekaj predlogov, ampak on se tko bolj heca. No tašča pa reče, češ pusti ju, se bosta že sama odločila in v isti sapi še reče: Samo da bo normalno ime user posted image . Ja jaz ne vem kaj je zanjo normalno, nouser posted image . Lahko da ravno to, ki sva ga izbrala ni.

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
9.11.2012 14:46:20   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Rose Bay

Aja zadnjič me je tašča spraševala, če sva že izbrala ime, pa sem rekla da ne. Potem nama je tast navrgel nekaj predlogov, ampak on se tko bolj heca. No tašča pa reče, češ pusti ju, se bosta že sama odločila in v isti sapi še reče: Samo da bo normalno ime user posted image . Ja jaz ne vem kaj je zanjo normalno, nouser posted image . Lahko da ravno to, ki sva ga izbrala ni.

ja, kr imamo vsak svoja merila. kaj sta pa izbrala? lahko pošlješ na zs, da ne bo javno... user posted image

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
9.11.2012 14:46:39   
Pikica_82
user posted image  Zdaj pa si me prestrašla... Mi baje tudi pupo čakamo, vse fantkaste cotike sem že dala naprej, omara je cela v roza (kolegica posodla...)...

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
9.11.2012 14:47:27   
Inigo
pupam menda še rad zraste lulek, obratno menda se skoraj ne zgodi... tole napovedovanje je vedno rizik.

< Sporočilo je popravil Inigo -- 9.11.2012 14:48:57 >

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
9.11.2012 14:49:39   
nitta
Dejte nehat, da ne bo slučajno naš "fant" se v roza vozičku vozt :D pa atijeva punčka mu bo pisal na bodiju hehe. Tako so že težki ti naši škratki, ni čudno da mene vse boli zvečer, sm mislila da ma tam dobro kilo, ne pa da gre proti kili in pol :)

No, še malo pa grem domov, dela sm si za vikend pustila še pa še, ampak če bo takole vreme...bo kr lepo na ponedeljek počakalo. Sicer pa, izpit imam v ponedeljek tako da upajmo na deževno nedeljo :) Ajej dobila sva predračun za kuhinjo, dobro da sva oba sedela ko nama je cifro povedal :(

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
9.11.2012 14:57:13   
vesper
punce hvala user posted image
ja, jaz ne vem, kje se je ta naš lulek skrival prej, ko pa je zdaj tak lepooo viden user posted image

ja, glede imen pa itak, vsak ima nekaj za povedat. Pa kaj, jaz se na to sploh ne oziram. Itak vsak bo nekaj najdel za kakšno ime in bo nekoga, ki mu je tako ime sovražil itd...Midva sva za fantka imela ime že zbrano preden sem zanosila in sva povedala, pa noben ni nikoli komentiral nič negativnga, ko pa sma recimo rekla da imava punčko in bo Zoja, pa je marsikdo rekel, joooj hvala bogu da bo punčka, da ne bo fantek in bo Jaka user posted image user posted image
hahahahahah zdaj komaj čakam, da vidim njihove obraze in rečem, da pride Jaka. Me zanima kako se bodo pa zdaj ven zmazali. user posted image user posted image user posted image
Midva se res požvižgava na to, nama je všeč in tako bo ostalo user posted image Itak nima noben pravoglasanja, da se vtikuje v najinega otroka. user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
9.11.2012 14:59:45   
nusika2013
hehe...tud mi cakamo pupiko. Sicer sem 100% da bo, ker je približno 2 mesca nazaj pokazala lulo z razprtimi nogami, ampak vsak ziher smo :) No upam, da ni zrastlo kaj drugega, ker drugace bo tud nas fant imel punckaste cotike :)

vesper. ce si kaj brala je tud meni rekla, da prehiteva v velikosti glavice, zato morem zdaj na dodatni UZ v bolnico, ceprav verjamem, da je vse ok. Ce ti ni nic drugega rekla, pol se nimas za bat.

Pr nas pa ze vsi vejo ime, tako da bi blo malce nerodno, ce bi bil naenkrat fant :) Bi se vsem zatikalo. Vsi so rekli, da jim je vsec, sicer pa mi dol visi, ce komu ni. glavno da je nama, saj jo boma midva do konc zivljenja tak klicala.

nic jaz se odpravljam domov, zelim vam lep vikend, upam, da katere ne zalije dezevna nedelja, ki je napovedana :)

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
9.11.2012 15:26:32   
vesper
nusika2013 ja, veš da vem ko si pisala. Saj sem še te jaz spraševala kaj misli s tem tvoja G, da je glavica prevelika. Ne, meni ni nič druga rekla, razen to, da malo prehiteva tedne in je kr velik fant, ampak je vse super in ok. Mene je samo strah, da ne bo ful velik, ko grem rodit, ker si niti predstavljat nočem, kaj bom doživljala tam user posted image user posted image

saj midva sva tudi imena takoj povedala, nimam kaj skrivat in na druge se prav nič ne oziram. Si pridržujem vse pravice, da svojemu otroku ime izbereva samo midva, pa če je drugim všeč ali pa ne. user posted image

(odgovor članu nusika2013)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
9.11.2012 16:43:30   
Inigo
Jaka - user posted image men je super! sem imela sosedo, ki je imela Jaka in Metko. pomoje mi je že zarad tega Jaka tok ušeč. kr mi je mali zrastu k srcu že ko je bil dojenček.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
9.11.2012 17:20:10   
Žana23
uuuu Vesper si sploh ne znam predstavljat tvojega pogleda ko so ti povedali da boste fantka imeli :) user posted image
Apak jaz pravim ni važno kaj je glavno da je živo in zdravo user posted image .
Meni so pa v sredo tud sto procentno potrdili da je punča,..upam da na porodni mizi ne doživim kakšnega šoka :) Sicer pa tud nisem kupovala nič kaj v roza al pa modri ampak vse nevtralno...so mi takšne bele pa bež stvari bolj všeč :) user posted image
Tud voziček sem izbrala v bež barvi...in lupinco :) sem rekla ziher je ziher user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
9.11.2012 22:26:10   
vesper
inigo hvala user posted image user posted image

žana saj meni je tudi itak najbolj pomembno, da je zdrav, ampak vseeno je šok. Sploh, ko imaš že itak vse nakupljeno itd...pa navadiš se po tolkem času pogovarjanja z otročkom skozi trebušček. Je rekel moj, sem kar malo žalosten, da ne bo Zojike sedaj, ampak vseeno ful vesel, da bo fantek user posted image Sem rekla, ja bo pa v drugo Zoja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žana23)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
9.11.2012 22:35:33   
Bijoux
Ufff zdj sm se pa nabrala, mislim, da sm se mogla čez ene 6 strani prebit, tok ste ble pridne user posted image

To pa je šok, da že tako pozno zveš, da ubistvu ni punčka, ampak je fant...pa je res vseeno bolš zdj kot na porodni user posted image Pri naju so pa na nuhalni rekli, da je pupika, pa se je potem že na morfologiji izkazalo, da je fant. Tako da je sicer bilo presenečenje, ampak nič pretiranega.
Sem pa jaz že od vsega začetk zagovornik tega, da kupujem za začetek nevtralne barve cotk in voziček je zeleno siv, kar je lahko za oba spola..nikoli ne veš user posted image

Zdj bom malo nazaj še po temah pogovora skakala:
Kar se kozmetike tiče, sem jaz čisto navdušena nad afrodito, je res super. Za Niveo so tudi meni rekli, da je nafta in od takrat naprej se ne dotaknem ničesar njihovega več. Za trebušček pa malo mešano uporabljam olje od afrodite (prav proti strijam) in eno doma narejeno kremico s karitejevim in kakavovim maslom, ki mi jo je mami naredila. Sicer zeeeeloooo mastna krema, ampak naredi pa tako gladko kožo..res fajn. So se mi pa kljub rednemu mazanju že začele strije delat user posted image ....kaj čmo...nekje se bo očitno moglo poznat da sm rodila..

Plenice....jaz sem že 5 let cela poletja preživela v vrtcu z jasličnimi malčki in smo skoz uporabljali lumpijeve plenice. Super pleničke, 99% otrok ni imelo nobenih problemov z njimi. Glede pampersk sem pa tudi jaz slišala, da je to sama kemija in jih niti pogledam ne.

Inigo, malo pozno...pa vseeno čestitam za vozek user posted image

Vijolica, jaz hodim v LJ v materinsko šolo...v stavbo stare porodnišnice. Na kateri termin pa hodiš? Midva sva kar ob 9h...sva se odločila, da se ne bova gužvala na kasnejših terminih, glede na to da je zdaj ravno taka situacija, da imava čas zjutraj.

Glede imen za malčke....ravno danes sem zvedela za eno bivšo sodelavko, da je imela že izbrano ime za fantka (po naključju enako kot midva user posted image , ampak ni pomembno, ker se ne družimo), no zdaj ji je pa dva meseca nazaj njen brat "ukradel" ime, ko je dobil sinčka. In zdaj je odločena, da nikomur več do rojstva ne pove izbranega imena..

(odgovor članu Žana23)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
10.11.2012 7:47:06   
vesper
dobro jutro punce

evo, mi smo nardili selekcijo cotik in sma ugotovila, da se moramo odpovedat zelo malemu procentu oblekic, ki jih ne bo mogel naš pubec oblečt user posted image Pa še to bom dala eni kolegici, ki ima rok zdaj decembra in dobi punčko user posted image user posted image

mi smo tudi naročili voziček v jeans varijanti, tak da ni problema zdaj user posted image

kaj se tiče afrodite je meni tudi zelo fajn kozmetika, pa še na živalih ni testirana user posted image user posted image

jaoo bijoux ta tvoja sodelavka je mogla kr fajn preklet svojega brata. Mal čuden brat no user posted image user posted image

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
10.11.2012 9:04:45   
HeLenčica
Vesper, najprej user posted image user posted image user posted image za fantka user posted image . More bit kr šok, ja, meni so že na nuhalni rekli da bo fantek, tako da sem se kar malo bala morfologije, da bi rekli da je punčka ampak je ostal lulček do danes user posted image

Pa še en veliki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za bojkotiranje kozmetike, ki je testirana na živalih.

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
10.11.2012 10:29:20   
vijolica80
Jaka

Lepo ime, tudi pri nama je v ozjem izboru. Edini pomislek, ki ga moj dragi ima je to, da imajo trenutno doma eno veliko mrcino od psa - novofunlandec in da mu je ime Jaka user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
10.11.2012 10:31:25   
vijolica80

Midva hodima na MŠ termin ob 16 uri, ker sem zelooo pozno klicala in mi je po telefonu takrat sestra rekla, da je kasneje ze zasedeno. In mislim, da sma se vreji odločila glede na guzvo tako, kot ti.

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
10.11.2012 10:34:01   
vijolica80
V prostem casu sem se 2 dni nazaj odločila, da malo preberem stare objave, ki ste jih napisale in povzamem kaksne pametne nasvete user posted image in snoci oz. ob 2 vjutro se prebijam blizu strani 75 in ugotovim, da ste objavile sezname, ki sem jih iskala se enkrat. Ce bi sproti brala kaj piste, me to ne bi doletelouser posted image user posted image . No, hvala vseeno, da ste se enkrat dale gor! :) lp

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
10.11.2012 15:40:29   
Inigo
Afrodita - men ma tut fajn reči. Sm včasih dost uporabljala. tut moja mami... ko so se mi začel problemi na obrazu z mozolji, sm pa menjala za Clinique in pritem ostajam. sm si pa dans kupla njihovo olje iz makadamije proti strijam in suhi koži. sm se že nazamazala z njim in mi je zaenkrat kul. bomo vidli kk se bo obneslo user posted image

zvečer bom pa dala prvo rundo cot prat. začela bom pr tetra plenicah in krpicah iz gaze. drug vikend pa spalne vreče in dekice, pol se bodo začele pa cotke user posted image

imena - to je tk smotano! če poveš, ti ga lahko ukrade, če pa ga ne poveš pa ga lahko da, ker ne ve, da imaš ti izbrano... zdj se pa odloč! user posted image mi bomo kr tih. sma se nekak že na začetku odločla, da povemo spol, imena pa ne. to bodo pa počakal na rojstvo.

plenice lumpi - ja so tut ful ok. so jih mel tut v našem vrtcu in sm jih jst še tut proti koncu, ko je bil Brin še sam ponoč v plenici, kupla parkrat. in niti enkrat niso premočle, so papirnate in so super! user posted image sj se mi zdi, da so kr po večini zelo ok vse te "nizkocenovne plenice"... zdj če poštudiramo smo naštele: DM, muller, hofer, lumpi-mercator. a smo še kake rekle?

(odgovor članu vijolica80)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.