vesper
|
hej hej punce hvala za lepe besede našemu kosmatemu pikecu že gre na bolje, sicer še ni popolnoma izven nevarnosti, ampak mislim da bo ok. Ne mislim, vem da bo živali - mater ej, če mi pa kaj lahko dvigne pritisk, mi pa ti komentarji. Ja kaj bote pa zdaj nardili z psmi ko dobite dojenčka? Verjetno boste jih stran dali ne. Pa malo da ne, da bi takemu človeku focn stisnila, prisežem. Skregam se pa itak vedno, to pa jim ne gine Ravno včeraj sem se z eno skregala glede tega, saj potem sem imela slabo vest malo, ker sem jo res nahrulila, ampak... Jaz sem mnenja, da se otrok lahko marsikaj nauči, če odrašča ob živali. To je samo en velik plus. Saj ni čudno, da je na svetu toliko ljudi, ki se tako obnaša do živali kot da niso živa bitja, ko pa jim že starši dajejo vzgled idiotizma. Včasih se mi zdi, kot da smo neandrtalci, res. Najbolj mi gre na živce glupi folk, ko straši otroke, recimo z psmi. Bodi priden, ker te kuža gleda in te bo vgriznil, če ne boš itd....najraje bi takemu staršu rekla, vsega kaj se mora vaš otrok na tem svetu bat, ste vi in vaša butasta vzgoja. tašča - adijo, kaj si ene dovolijo. Samo jaz rečem, da je to kriv partner, ker ji ne pove kaj ji gre. Eni so preveč mamini sinčki še vedno se mi zdi. Saj ti ji lahko do neke meje nakaj poveš in se probaš z njo zmenit, ampak če te partner pri tem ne podpre in še ji sam ne pove, kat ji gre, potem ne bo nič boljše. Ker bo vedno imela v glavi tisto moč, češ sin je na moji strani itd... No jaz s tem na srečo nimam problemov. Včasih se hoče kaj petlat, ampak ji kr moj pove kaj ji gre, včasih pa jaz sama. Ko pa tečnari in ji moje besede ne zaležejo, pa se itak moj zbuni. Pol se pa nekaj časa muli, ampak ko vidi da nič ne doseže, itak sama pride in naju vabi na kosilo itd... tak mi smo cotike že razsortirali, tisto kaj je bilo primerno za pupo, sma že dala kolegici, ki bo kmalu rodila, ostalo smo obdržali. Zdaj pa me čaka pranje in vse ostalo