Drimi
|
Ojla punce, ja res ste se razčvekale , pa vedno več vas je dobrodošle. me veseli, da še kakšni ne dela ringaraja, sem mislila, da sem samo jst tako smotana, da mi blank stan odpre. kar se hrane in kil tiče, je pri meni katastrofa. redim se noro, jem tudi, kar mi paše, je zanimivo, da sem sicer odvisnik od sladkorja, zdej med nosečnostjo mi pa sploh ne paše. drugače pa je, po moje edino tatarskega nisem od "prepovedane"hrane. sej mi je vedno malo žal, pa rečem, nikoli več... ampak prej si pa msilli, sej sem celo živeljenje to jedla, pa ni bilo panike. čeprav ja, ne bi se smela tok hecat. kadit sem pa nehala, prej sem nehavala tako ene 2 leti, moj mož je bil hudo proti kajenju,pa sva se vedno nekaj pregovarjala. ko sem vidla , sem pa prižgala zadnjo, jo ugasnila na sredi in to je bilo to. mi še zapaše, jih tudi nosim s sabo (čike), ampak ne prižgem. (zato pa jem dvojno ). aja. pa moja prijateljica je občasno kadila ves čas nosečnosti,pa sploh ni bilo nobene panike. tako da očitno ni tako grozno, samo ne škatlo na dan. kafe sem pa malo omejila, v lokalih prijem decaf, doma pa čisto malo navadne zjutraj. folno tudi jemljem še vedno in jo bom, dokler je ne zmanjka. mi je pa (13t6d) manj slabo kot prej. upam, da je to dober znak. joški me tudi manj bolijo, na začetku so me ful (tudi mene samo ena - desna). sem pa iz A košarice prišla do B, ki mi je že skoraj premajhna. ne morem verjet. uživajte punce, martinujte (samo brez vina), se pišemo...
|