Inda_T
|
Hej hoj, pozdrav vsem 'povratnicam' O donatu je tako, da ga ne smeš pit po 36 tednu, ker zavira krče in ti lahko zmuti popadke, ko pride do pravih... Za zgago pa ne vem kaj bi drugega lahko pila, mogoče bi bilo smiselno kaj pobrskat za kak Pušenjakov nasvet ali pa it kar v lekarno.... nakupov se midva nisva še lotila, zdej se mi tudi ne da, neki sem prehlajena, grlo me boli, modrostni zob mi raste in me še uho boli... Skratka, kot cunja bi najrajši na kavču ležala ampak potem postane problem hrbet... Mah, upam, da gre vse skupaj čim prej mimo, da se v začetku novembra lahko dam malo na off... Ginekologinja pa ja, naredi vsem nosečkam celo predavanje o tem kako porod strahotno boli in kako ti ostanejo psihične rane celo življenje in kako je EA v Postojni edini način, da prideš s poroda normalen človek... Kolegici je naredila to predavanje vpričo moža, pa je bil on še bolj paf kot ona... Bom videla lastno izkušnjo naslednjič... O zvoniku v Šempetru pa nisem nikoli razmišljala sploh, v bistvu kar se spomnim ga nisem nikoli slišala... JE pa res, da je že dooooolgoooo kar sem bila v bolnici (razen na obisku - tega je bilo letos poleti veliko preveč ) Voziček, pa tako, mi živimo na precej strmem področju z veliko makadama okrog hiše, tako da je nuja v gumah in žlajfu... In tako še dobro da smo dobili tega Jane-ja, ki izgleda kot nek traktor ampak konec koncev je pomembno edino to, da lahko zadržim voz z otrokom tudi ko se peljeva v dolino... Če bi pa živela kje v bolj normalnem (ravnem) okolju, pa bi definitivno vzela Mutsy Evo-ta... (zdej me spet skomine po njem dajejo... ker to je bil tisti perfekten voziček, ki je imel točno vse karakteristike ki sem jih hotela...) mraz in cunje, ja, to je čisto svoja tema... Sama sem zdej v fazi, ko imam majce oblečene kar od moža, čez trebuh pridejo super (čeprav se bojim, da ko bo rastel, da mi bojo premajhne in bom anti morala prešaltat na majce od tata ) . Bundo pa mi je posodla sodelavka, ki si jo je kupila zase (rodila je začetek januarja, tako da računam, da mi bo prav čisto do konca)... previjalno bomo dobili sposojeno, pa mislim, da je tudi podloga gor še v redu, če pa ne bomo en izletič do ikee naredili... Ikea je itak kul... O nakupovanju v qulandiji pa raje ne bi, ker se mi zdi, da tam samo živce izgubljam... Včasih grem v oviese, kaj pogledat, in v mexx ko so popusti, ostale trgovine pa me ne vidijo (razen špara), kako bo za malega pa ne vem, če pravite da so zadeve v kiku dovolj dobre, potem bom še tja šla, ampak v ostale pa me čisto nič ne vleče... Sem upala, da bo supernova kaj več ponudila (tudi za odrasle), ampak kar berem je bolj bogo vse skupaj...
|