|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2012
31.10.2012 22:37:21   
rakica82
Ja jutri pa že nas mesec, uf je šlo tole hitro.

jaz sem še vedno bolj tako tako, težko hodim, v postelji se zelo težko obračam, stopnice obup..ni da ni. pa še krče v mišicah mam spet. jupi user posted image

Dete se je zadnje dni precej umirilo, upam da to ne pomeni bližine poroda. Mam še kar neki cajta do roka pa cel kup stvari za nardit.

obiski pri nas je blo prvič tko ,da smo mi rekli kdaj lahko pridejo, pa vsi najprej roke umit oziroma razkužit. Pa jaz sem bila zelo sitna in prve dni nisem želela nikogar blizu razen mojega, sem hotla da imamo čas za nas.

Darilca za obiske pa mi ni padlo na pamet, kje maš pa vajt za to, pri nas so dobili neki za popit pa kašne piškote.

Sva pa vsem ki so prišli pogledat Saro oziroma poslali darila, poslala novoletno čestitko. je moj dobil res dobro idejo in sva jo poslikala, je bla tko fenomenalna da naju je kar neki ljudi vprašalo kje kupiš take lepe čestitkeuser posted image . Bomo tud letos probal nardit kaj takega, so bli res vsi ful navdušeni.

None in nonoti so pa dobil za božička še koledar z njenimi slikicami ,smo imel idoma cele fotoseanse, Maj ljubi obvlada pa kupil si je ornk fotoaprat in se da res nardit marsikaj. naju že sprašujejo. če bo letos tudi koledar.

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu fizolck)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
31.10.2012 23:14:43   
3buši33
Komarka - 6 in 4 sta stara. user posted image

Jaz sedaj prvič slišim glede darilc. Tudi kolegice in sorodnice, ki so rodile niso dajale kakšnih darilc. So pa vsi dobili slikico, ko so prišli na obisk. Za telegrame sva se pa zahvalila po telefonu. Je bilo edino obdarovanje med najinima otrokoma. Hči je malemu prinesla darilo, dojenček pa je tudi imel darilo za hči. Tako, da je nek "uvod" v spoznavanje družine. In tako nekako misliva narediti tudi sedaj.

So bili pa vsi zelo uvidevni kar se obiskov na dom tiče. Prvi mesec so nas res popolnoma pri miru pustili. Razen babi in dedijev, ki so mogli že vsi prvi dan iz P priti pogledat. No, so še vsaj kaj postorili po hiši, ker mož ni ravno redoljuben. Kakšne velike žlahte tako nimava, moj je itak edinček. Pa še to so potem previdno poklicali, če že sprerjemamo obiske. In sva jim rekla, da če so 100% zdravi naj kar pridejo. Pozimi pa skoz en smrka, en kašlja... No, kljub vsemu smo uspeli pri ta drugem pri 3eh mesecih staknit 6 otroško bolezen.

Kar zavidam vam, ko imate že tako blizu PDP. Sicer pa je res sila predvideno tole, v prvo sem rodila 2 tedna prej, v drugo 3 dni čez. Mamin sinček že od skoz in ni hotu ven. user posted image Pripravljeno imam že sedaj vse, ampak naj pupi kar še čaka.

< Sporočilo je popravil 3buši33 -- 31.10.2012 23:17:33 >

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
1.11.2012 5:48:18   
gregorina35

IZVIRNO SPOROČILO: fizolck

Gregorina, jaz mam tut v petek amnioskopijo. A maš v Kranju? :)

Ne, v Izoli user posted image .

Sicer pa je moje spanje tudi katastrofalno. Non stop se moram obračati iz enega boka na drugega, če ne me začnejo preveč boleti kosti, pa preden si potem naštimam vse blazine, pa zaspim nazaj, traja kar nekaj časa. Hvala bogu sem navajena, da ne rabim dosti spanja. Mi je 6 ur kar dovolj.

(odgovor članu fizolck)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
1.11.2012 9:13:46   
fizolck
Ja, sem pol opazila da greš tja rodit :)

meni pa ful paše na hrbtu al pa trebuhu, na bokih me pa vse boli... :(

(odgovor članu gregorina35)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
1.11.2012 9:31:39   
Izabelina
jeeeeeeeeeeej user posted image user posted image user posted image naš mesec je!!!

veselo otvoritev in odlično nadaljevanje pa super zaključek vsem in vsaki posebi ob svojem času!!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu fizolck)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
1.11.2012 11:39:10   
kitty1
ja končno novembeeeer !!! Glede na to, da smo bolj pri tazadnih. Upajmo da bo še v novembru ne decembra ;) Sem malo brala o teh obiskih...joj mene tudi skrbijo...predvsem žlahta od mojga...ker bo tašča zih povabla celo gardo ljudi od navdušenja ;( ! Pa še veseli december bo, ko pa je že itak čas obiskov in obdarovanj..

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
1.11.2012 14:54:23   
barbara19.11
user posted image jaz mislim da bom morala kmalu it priti P user posted image
sam upa.m da me bo strah hitro minil user posted image

(odgovor članu fizolck)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
1.11.2012 22:14:22   
44gatti
Hojla. Kako ste danes v tem "lepem" vremenu? Jst sm k cunja... Za neko zadevo sm cist vn padla in me cudi, da nism med prepirom dubla popadke user posted image
Mam kr trd trebuh, pa se cudn filing user posted image
No, vsaj 1. november je mimo user posted image , le ne bi rada sla rodit tako slabe volje...
Barbara, kaj pa tebe muci?

Drste se user posted image

(odgovor članu barbara19.11)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
2.11.2012 7:16:59   
Yndyra
Dobro jutro punce!!Vidm da se je začel mal dogajatuser posted image Ja tud jst sm vesela da je prvi november za nami...Drugač pa še 4 dni do PDPuser posted image V torek sem imela ctg-srček uredu,en cm sem odprta-upam da bo kmal,drugač pa u torek še enkrat k Guser posted image

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
2.11.2012 7:51:51   
barbara19.11
mene ze od sobote zelooo vse kosti boli in rit vse neki poka ker se vse širi pomoje, križ boli za znoret,beli tok zeloo povečan, ponoči se na vsako urco zbujam in ko se obrnem me neki zašpika, brcike malega soo že zelo boleče tko da mislim da bo kmalu dan D...
malo skrbi porod ker skos razmišljam samo še o tem kaj in kako bo ( kr ena panika me uglavnem grabi) vem le da dobim na koncu lepo darilo

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
2.11.2012 8:18:20   
ursikaa83
barbara a pri tebi tudi poka,jaz sem mislala da že razpadam user posted image ,drugače pa res znajo biti te brcike prav boleče jauser posted image ,naša se prestavlja na vse strani,še 3 tedne pa bo..joj me zanima kak se bo to vse začelo ko bo zares,..mene pa strahhhuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2061
2.11.2012 9:08:33   
Izabelina
lubice naj vas ne bo strah poroda!! vas skor nima bit za kej strah (zarad razvoja današnje medicine), mislm da je boljš če se ga neizmerno veselite (tko s pozitivnimi mislimi pripomorete k še lepši izkušnji)... sej vem, da je lažje rečt kot nardit, ampak kako je šlo men na živce ko so me v prvo vsi spraševal, če me je kej strah... ja madonca no kakšno je to vprašanje??

najprej sploh ne veste kaj vas čaka, lahko, da bodo vaši otročički kr popadal vn tko, da se ne splača teh zadnjih dni prebit v strahu...kr pogumno!!!

Sej smo ja Ženske narjene za to, da spravimo otročke na svet! Smo se 9 mesecev zdej pripravljale na ta finiš, vse bo O.K.!! Boste vidle!!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu ursikaa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
2.11.2012 9:39:05   
kitty1
Ja mene tud še ni nč kaj strah...oz. nočem o tem razmišljat. Ker niti nevem kaj me čaka, v sanjah si ne predstavljam... Sploh nevem kak zgledajo bolečine, nisem bla nikol nič kaj poškodovana tako da že iz tega vidika nimam občutka če ti kaj preveč fali...razen prehladi pa ureznine ;) !!! V glavnem vem sam to, da komi čakam da se začne dogajat, pol ko se bo pa začel, pa itak nebom mela druge kot potrpet pa počakat malija ;)user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
2.11.2012 9:41:36   
kitty1
Še najbolj od vsega me skrbi to, kako bo z njim...Upam da bo zdrav, zdrav pa še enkrat zdrav....Samo to mi je važno !!!! Pa če bo še nevem kok bolelo.

(odgovor članu kitty1)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
2.11.2012 10:00:20   
barbara19.11
BOMO ZMOGLE???.............................BOMO JA!!!!!!!?
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kitty1)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
2.11.2012 10:31:05   
tinka986
Izabelina, hvala za spodbudne besede. Sploh za nas, ki nas je strah. Saj ne vem. Kak dan sem čist iz sebe, kak dan se mi pa zdi - ja pa kaj je pa to rodit. Saj skoraj vsaka ženska na svetu rodi. In to večkrat. Tak da bomo že nekak, ne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2066
2.11.2012 10:52:25   
rakica82
izabelinauser posted image user posted image točno moje misli.

Dobro povedano, ajz sem se tudi jezila ko so me prvič vsi spraševali, če me je strah. Pa sem vedno rekla ne me ni, ženske rojevajo že skoz, zaupam v to ,da bo vse v redu šlo, komaj čakam da vidim kaj bova imela in konec koncev bolečina pri porodu ima svoj namen, na koncu dobiš najlepše možno darilo user posted image

Tako ,da punce pogumno, verjemite da ni tako hudo, res ne

(odgovor članu tinka986)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
2.11.2012 10:53:46   
3buši33
Kar se tiče poroda, nobene panike. Sicer med popadki prijetno ni, ampak naj se sliši še tao oguljeno, ko dobiš otročka v naročje, se izbrišejo vse muke. Ampak res. Ko so mi to rekli pred prvim porodom, sem si mislila svoje (sej veste bla, bla, bla)... sedaj to govorim drugim. user posted image user posted image In ja, važno da bodo naši otroški zdravi. To je pa najpomembnejše.
Pa vedno po porodih, kljub temu, da sta bila oba dolga, um. popadki, sem imela tako veliko energije. Res, ko da bi dobila poživilo. Kar prekipevala sem od energije - no, prvi mesec, potem pa krčki, pa sem bila zvečer vseeno utrujena. user posted image

(odgovor članu tinka986)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
2.11.2012 12:14:51   
Špelička
Jaz sem imela danes zadnji pregled (39. teden) pri G, čez en teden se moram it pokazat v porodnišnico, če ne bo še nič. Na CTG-ju ni bilo videti nobenih popadkov. Še vedno se zelo dobro počutim, edino da me na momente špika v hrbtu. Potem pa dobim od user posted image masažo, tko da fajn kompenziram user posted image .

Kar nekaj novembrk že nekaj dni na spregled, pomoje je bla akcija čez vikend user posted image .

(odgovor članu 3buši33)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
2.11.2012 15:37:03   
ursikaa83
vsem puncam hvala za tolažljive besedeuser posted image ,jaz sem pa postala takšna da en dan bi šla kr rodit,drug dan ne....je še katera takšna?user posted image ja nevem ,nekaj punc sploh ni za slišat več,se mi zdi da smo samo ene in iste gor...no važno je da je 1.11. mimouser posted image .meni je zadnjič odpadel ctg,me je naročila za v ponedeljek..grlo se mi je pa po čudežu pozdravil v 2 dnehuser posted image vreme je katastrofalno,bliska,grmi pa pada ko pr norcihuser posted image ,se bomo pa stiskal....kaj posteljne aktivnosti še prakticirate kaj?user posted image ,baje bi naj pomagalo da se kaj začne dogajat???

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
2.11.2012 15:56:07   
benji
Živjo,

glede posteljnih aktivnosti...že tako ali tako je postalo vse skupaj pravi podvig, pa še prav nič ne pomaga. Zdaj pa ne vem kaj ne delamo prav pri nas user posted image user posted image . Jutri imam PDP, slončakm, hodim, pospravljam, pijem malinov čaj,... popadki pa na ničli, MV zaprt.. user posted image .
Pol nosečnosti me je pa skrbel prezgodnji porod user posted image . Prihodnji teden imam še en pregled pri moji G, potem pa upam da me počasi napoti v porodnišnico ker sedaj pa res že komaj čakam našega lumpa.

(odgovor članu ursikaa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
2.11.2012 18:23:37   
44gatti
Hoj punce. :)
Jst sm se tuki ;) PDP imam cez en teden. Od vceraj mi otrdeva trebuh in se pocutim prav cudno. Dojencek manj miga kot prejsnje dni, tako se mogoce kej prpravlja :) Lulam ful bolj pogosto, kot pred parimi dnevi... Verjetno se je spustil nizje in pritiska na mehur. Bomo vidli ;)
Sicer, Ursikaa, tudi jst na momente bi sla kr rodit, mal kasneje pa, bi se pocakala! Kot, da je kej od mene odvisno!!! Ha hahaa user posted image
Skusam odmislit, ampak kaj, ko mi ne rata :(
Noci ratujejo tudi vedno daljse...
Jamr, jamr, jamr... ;)

Lep vecer :)

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
2.11.2012 18:57:41   
Majeli*
Ojla,

čestitke vsem novim mamicamuser posted image

Drugače pa se podpišem pod benji
Pri nas prakticiramo vse, da bi šlo hitrje, pa se ne dogaja popolnoma nič...Vsak dan sem bolj ogromna, dojenček pa najbrž tudi tehta že blizu 4 kg.
Poroda se ne bojim, bom po moje prav vesela krenila v porodnišnico, ker bom lahko končno videla najinega pikca. Pa tudi odleglo mi bo, ko bo zunaj in mi ne bo treba skrbet ali mi odteka plodovnica tako da ne vem, ali je z malčkom vse ok, ali bo porod normalno potekal...
To čakanje ubija, najprej sem čakala 37 tednov, potem pa sem bila zihr da bo prej, pa očitno ne bo ... Čeprav vsi pravijo, da bom še pogrešala ta čas.

Danes sem bila prav fouš mamicam, ki so že lepo vozičkale po sončku ...

No držimo pesti, da bomo kmalu pestvale svoje user posted image

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
2.11.2012 21:18:38   
komarka
Živjo, nosečke...

Js še tudi tu... danes sem imela ctg in ravna črtauser posted image no saj je še ne teden do roka..čeprav sem ze atko sitna, da je joj.

Drugače je pa prav tezko ker sta oba maledava zakuhala...

Čisto krtako o strahu: ful pomaga(vsaj meni) da si predstavljam različne mozne scenarije in da poskušam ugotovit česa me je najbolj strah..katerega dela poroda...

Drugače je pa re, v ženskah je neverjetna moč in modrost za rojevanje, smao dokler ne doživiš, si ne predstavljaš. Js sme sis edaj pogeldal tudi nekaj filmčkov, sam priznam, gledat drugo žensko ki rojeva je čisto drugače kot to doživet..in res je fajn da se nam ni treba bat, saj praktično vse mozne zaplete lahko rešijo zdravniki...pa takoin tako zapletov ni veliko oz niso pogosti.

Pri začetku poroda pa sex pomaga zato, ker je v spermi ne hormon, ki ga uporaljajo tudi za umetno sporžene porode(sem pozabla ime, mogoče prostaglandin, ne vem). tko da, to drži...samo se mora pa tud telo začet pripravljat...

NO kartko noč..lahka najbrz ne bo....

(odgovor članu Majeli*)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
2.11.2012 22:13:15   
rakica82
Jaz sem se pa očitno neki zastrupila s hrano, bruham ,zvija me. Poleg vsega mi še trebuh ful otrdeva, sploh ne vem na čem sem. Zdej sem žejna ful, pa ne upam pit, ker vse ven zbruham, spat ne upam it ker je daleč do wcja...

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?