|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2013
28.10.2012 11:53:56   
Lorna4
Delam pa v qlandii v Kamniku...čak zdej besno razmišljam, če se poznamo ;)) a sta domačina s tvojim? al samo preseljna sem??
mi pa ni čist jasno katero ulico misliš user posted image na desno?

no snegec je pa nehal, smo bli že zunaj, smo šli do naših...je dedi malo mal peljal z bobom po travi user posted image

(odgovor članu babyboooom)
Neposredna povezava do sporočila: 751
28.10.2012 12:24:58   
majčica_88
No punce, da se še jst malo javim po dolgem cajtu user posted image Tolko ste že medtem napisale, da mi je vzelo kr dosti cajta, za vse prečekirat user posted image

Jst sm bla u sredo na NS v Postojni, vse super, NS 1,1 mm, kar je baje odlično, tudi vse drugo, kot more bit user posted image Tisti dan smo dopolnili točno 12 tednov, najino detece je veliko 5,5 cm, pa rokice je melo pred obrazom, je reku možek, da igra piščalko user posted image Za spol naju je prašala, če hočeva vedet, ma sm jst takoj rekla, da ne, kr hočeva, da je presenečenje. Se mi je pa pregled zdel ful kratek, nevem če sva bla noter 10 min vse skupej, boooo.... Naslednji pregled mam zdej 6.11. v Postojni pr dr. Mugoši.

Moje počutje je vedno boljše, slabosti se umirjajo, edino zvečer mi je še malo slabo, pa sladko in meso sta se mi uprla. Tko, da zdej prakticiramo večinoma mineštrce, ki jih prej nism marala user posted image

še odgovor za nazaj: čopka12 na primorskem koncu delam, cestninska postaja Dane

Je še kšna tukej iz primorskega konca al ste vse bl osrednja SLO :)?

Lepo se mejte, jst grem zdej gledat snegca, je končno začelo tudi pr nas neki naletavat user posted image

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 752
28.10.2012 16:09:16   
zvezdicax
Majčica_88..s kje pa si? Mava pa iste dneve preglede. Tud jst mam 6.11. pri mugoši. Pa isti dan sva mele nuhalno.

Sm s primorskega konca preseljena v postojno user posted image

(odgovor članu majčica_88)
Neposredna povezava do sporočila: 753
28.10.2012 17:15:39   
babyboooom
a v unem k ma teraso zuni, k gleda h Hoferju? kako se mu že reče??? 2x sem bila tam...

nisva domačina, sva z Bežigrada, zidala sva 2007, oz se poleti 2007 preselila. (sept 2008 sem bila 1. vozičkarica tle okrog)... če se pelješ od Lipa proti šoli je nekje nova zebra, (pred unim semaforjem kok šibaš)...no pred to zebro je desno nova slepa uličica (za uno zaraščeno hišo)

zdej bi mogla pa že točn vedt.

IZVIRNO SPOROČILO: Lorna4

Delam pa v qlandii v Kamniku...čak zdej besno razmišljam, če se poznamo ;)) a sta domačina s tvojim? al samo preseljna sem??
mi pa ni čist jasno katero ulico misliš user posted image na desno?

no snegec je pa nehal, smo bli že zunaj, smo šli do naših...je dedi malo mal peljal z bobom po travi user posted image

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 754
28.10.2012 19:22:33   
Samsam
Dober večer majčice user posted image . Ste kaj uživale zunaj? Midva z mojim sva šla malo pogledat na maraton, sva šla na en daljši sprehod do mesta in nazaj domov user posted image . Zrak je bil tak fajn svež, sprav super je blo user posted image . Mene pa nekaj zanima... A bo katera hodila na kako nosečniško telovadbo v Ljubljani? Jst zdej gledam mal te raznorazne telovadbe, od joge do vadbe v vodi ipd. Pa me zanima če imate kake predloge kam it pto pa bi se mogoče celo zmenle pa skup hodle al pa kej podobnega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 755
28.10.2012 19:53:30   
čopka12
Samsam jaz bi hodila na telovadbo, pa nisem še nič gledala ponudbe, pa tud nobene ne poznam, ki je že kaj hodila, da bi kaj dobrega priporočila.

Iz katerega konca pa si ti? Jaz sem iz Šiške.

(odgovor članu Samsam)
Neposredna povezava do sporočila: 756
28.10.2012 21:24:48   
Tanja83

IZVIRNO SPOROČILO: babyboooom

user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja83

IZVIRNO SPOROČILO: babyboooom

majčicaklavdija, ns imam 16., kar pri moji G, ki je z Metelkove v Lj
tanja83, ne vidim te. mogoče gledam v napačno smer. dej mi kak namig.

sem v edinem bloku, ki obstaja ;)

v Radomljah je en blok nad lekarno, drugi nad Tušem pri rondoju (a ni?), v Preserjah je pri Lovšetu... jaz sem rečmo točno med Lipom in šolo, ampak na desni strani, v eni "novi" slepi uličici..., kjer sta tud dva mini bloka (stanovanjski hiši)
Lorna4 je tud nekje z Radomelj...

za Radomlje nič ne vem user posted image Preserje je pa en blok pri Tušu, sedaj sem se spomnila pa še na enega, zadaj za merurjem, če je tisto sploh blok

Neposredna povezava do sporočila: 757
29.10.2012 7:41:21   
Drimi
samsam glede telovadbe: jst sm mislila na nosečniško jogo, sem zadnji dve leti hodila v Sadhani na hatha jogo, pa sem že septembra (novi vpisi) razmišljala o nosečniški, sem pa malo odmora naredila, ker me en mesec ni bilo. tako da nameravam it jutri pogledat, imajo na Viču od 16.00 do 17.00 (torki), 50 evrov za 4 obiske. nisem nič povezana z njimi (ne delam reklame zase), sem bila pa z. zadovoljna z njihovimi urami.
če bi se mi katera pridružila, bom z. vesela.

(odgovor članu Tanja83)
Neposredna povezava do sporočila: 758
29.10.2012 11:31:27   
Čebelčk
Ja olivno olje je rešitev namesto kreme in zelo pomaga, ker kožo naredi prožno pa se naravno je :-)

Joga : svetujem da greste in poskusite. Pomembno je najti pravega ucitelja z veliko pravega znanja, termin ki nam ustreza, priročno lokacijo in prijeten vadbeni prostor :-) jaz bom v lj hodila ko se bom bolje počutila, saj slabosti žal se niso mimo.

(odgovor članu Drimi)
Neposredna povezava do sporočila: 759
29.10.2012 11:58:28   
babyboooom
malo za hec

http://www.zurnal24.si/test-ste-pripravljeni-na-starsevstvo-clanek-170573

(odgovor članu Čebelčk)
Neposredna povezava do sporočila: 760
29.10.2012 17:18:07   
Pišika
HEHE, ja, sem ga že prebrala... Sem se ful smejala, no, moj pa je samo prestrašeno gledal... user posted image

No, jaz sem bila danes na pregledu. Trenutno je vse OK, tako da se naslednji teden vračam v službo. Že pogrešam sodelavke in skupno čvekanje... No pa mi je G še na hitro naredila UZ, je rekla, da preverimo. user posted image je cel čas plesala in se premikala, neverjeten občutek, ko vidiš tako malo stvarco...

Podaki za seznamček: NS 13.11, naslednji pregled 26.11

Neposredna povezava do sporočila: 761
29.10.2012 19:36:52   
rdeča pesa
tanja83,Lorna4 in babyboooom tudi jaz sem iz Domžal. Se bomo ob priliki zmenile za kakšno kavico ali tortico user posted image
S tamalo sva danes naredili sneženega moža! :) Sem jaz bolj uživala kot ona.
Trebušček: jaz si ga bom mazala z mandljevim oljem, olivno olje mi ima neprijeten vonj.
Imam pa v tej nosečnosti očitno precej večji trebušček, kot v prvi. Imam fotografijo iz 14.tedna prveuser posted image , na kateri trebušček sploh ni opazen. Zdaj pa me zvečer tako napihne, da sem kot v 5.mescuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 762
29.10.2012 19:49:02   
čopka12
rdeča pesa, kaj ti hodiš h Goslarjevi? sem si prav zapomnila?

jaz hodim k njej odkar je začela delat v Domžalah in mi je super.

(odgovor članu rdeča pesa)
Neposredna povezava do sporočila: 763
29.10.2012 21:42:23   
MalinaNina
Evo mene :))) Doplnjujem 12. teden in se že nestrpnu veselim jutrišnje NS!!!! Tok enih stvari hočem povedat, pol se pa lotm napisat... pa vse pozabm user posted image

Hja no... najprej glede strij. V 1. nosečnosti nisem dobila nobene, je pa res, da sem rodila v 33. tednu in niti nisem imela kaj prida trebuha. Mazala sem se pa z Mama DM-ovo kremo. Zdej ne vem... morda je pa nucala, v tej nosečnosti se bom tudi. Mam vsaj uržeh deca naštimat, da me zvečer namaže, zmasira... user posted image

S folno bom počasi zaključila, saj zaključujem prvi trimester. Kar imam še v škatlici bom pojedla, pol pa ne več, saj nima smisla. Pijem pa vsak dan šumečko magnezija, saj me je kar začele nekaj špikat, pa mi je G rekel, da se v drugoo hitreje maternica razteza in, da so najvrjetneje krči.

NS se fuuul veselim, meni je to eden najlepših pregledov. Me ni pa nič strah, da bi bili neugodni rezultati, sem kar precej pozitivno naravnana.

V sredo gremo malo v šoping v Ikeo, da še izkoristim dneve pred cerklažo, saj se bom potem malo umirila in si ga uzela bolj na eazy... kokr si ga lahko ob enoletniku user posted image

To je to, več pa jutri z rezultati!! Čaw

(odgovor članu čopka12)
Neposredna povezava do sporočila: 764
   [Brisano sporočilo]
30.10.2012 7:29:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MalinaNina)
  Neposredna povezava do sporočila: 765
30.10.2012 9:26:54   
Annabela
Hoj bejbe, kako smo?
Jaz sem imela včeraj nuhalno. Pikolin je velik 58mm, prvič sem slišala srčka user posted image vse je videti okej, edino mehurčka se ni videlo. No, drugače je bila izmerjena NS 2,2, nosna kost je bila vidna ampak mi je vseeno priporočala, da grem dat še kri za DHT. Pa sedaj berem po forumih, da je ta rezultat še čisto okej ampak me je še vseeno kar malo strah user posted image
Drugače je bila pa druga zdravnica in ne tista h kateri sem se naročila in moram priznat, da nisem bila preveč zadovoljna. Res da je bila prijazna in vse, ampak je vse naredila tako na hitro, vmes se je pol pregleda pogovarjala s sestro o nekih internih zadevah, dobila sem 4 slikice ampak je samo ena taka, da se dobro vidi, PDP-ja mi ni določila in na sploh.. Ne vem, ni mi bilo preveč všeč.
Sedaj pa spet 10 dni čakat rezultate in upat, da bo vse okej.
Lepo se imejte.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 766
30.10.2012 12:44:20   
Čebelčk
Meni so rekli da je rezultar nuhalne odvisem tudi od tedna kdaj si tam tako da niso sami milimetri merilo. Bolj je pomembno tveganje, ki ga določijo in ne sme biti nižje od 1:300.

Nisem pa se prišla do strokovne razlage o tem kakšna je gestacijska starost ploda če imam jutri 13 1/7 torej že 14 teden?

(odgovor članu majčica_88)
Neposredna povezava do sporočila: 767
30.10.2012 12:48:25   
vzgojiteljica82
Pozdrav,

tudi jaz se vam po dolgem času javljam. Še vedno mi je slabo... nimam nobenega teka, tako da se moram prisilit, da jem, s težo sem šla dol :S ampak sicer pa upam, da je vse v redu.
Naslednji pregled in takoj po njem tudi nuhalno (moj ginekolog dela tudi nuhalno) imam 20.11. in takrat bom (že) v 14 tednu. Ob vsakem uščipu v trebuhu me je full strah, ampak sem pozitivna in verjamem, da bomo konec maja imeli zdravega dojenčka.

(odgovor članu Čebelčk)
Neposredna povezava do sporočila: 768
30.10.2012 15:37:11   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Annabela

Hoj bejbe, kako smo?
Jaz sem imela včeraj nuhalno. Pikolin je velik 58mm, prvič sem slišala srčka user posted image vse je videti okej, edino mehurčka se ni videlo. No, drugače je bila izmerjena NS 2,2, nosna kost je bila vidna ampak mi je vseeno priporočala, da grem dat še kri za DHT. Pa sedaj berem po forumih, da je ta rezultat še čisto okej ampak me je še vseeno kar malo strah user posted image
Drugače je bila pa druga zdravnica in ne tista h kateri sem se naročila in moram priznat, da nisem bila preveč zadovoljna. Res da je bila prijazna in vse, ampak je vse naredila tako na hitro, vmes se je pol pregleda pogovarjala s sestro o nekih internih zadevah, dobila sem 4 slikice ampak je samo ena taka, da se dobro vidi, PDP-ja mi ni določila in na sploh.. Ne vem, ni mi bilo preveč všeč.
Sedaj pa spet 10 dni čakat rezultate in upat, da bo vse okej.
Lepo se imejte.

Tkole ti bom rekla - DHT test ti bo verjetno pokazal še slabši rezultat in pol boš mogla še na biopšsijo ali amnio, k je pa čist mim. Mam ful boljši rezultat NS kt jest, pa je Pušenjak čist lepo povedal, da je vse super. Samo sikirala se boš, osebno ne bi šla, če pa želiš za ziher spol vedet, pa maš denar za vse (predvidevam, da nisi nad 35 let), pol pa le.

Anonimna user posted image

(odgovor članu Annabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 769
30.10.2012 15:59:25   
Čebelčk
Anonimna ne vem od kje ti podatek, da krvni testi pokažejo še slabše?!
Načeloma stvari izboljšajo, če je stanje dobro... Če pa poslabšajo, pa se ginekolog tako odloči, pa so pregledi zagotovo zastonj saj obstaja zadaj strokovna odločitev in ne le strah nosečnice.

Zakaj ne bi bili forumi za spremembo mal spodbudni, ne pa da se prestrašene ljudi še bolj straši.

Annabela le pogumno in zaupaj, da bo vse ok!
Pa kot sem rekla - manj boš brala forume in nestrokovne razlage, bolje ti bo. Milimetri svetline se drugače kažejo po različnih tednih, pa ne le to, tvoj otrok je lahko drugače velik kot pa kažejo tedni amenoreje... Skratka, zaupaj strokovnjakom in sebi, da bo vse ok!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 770
30.10.2012 19:28:31   
Drimi
oj, punce, se absolutno strinjam, s DHT testom bo sigurno boljši rezultat. jst sm imela razmerje po NS 1:2050, po DHT (ki ga je Puško priporočil - češ da ni za DHT od1:3000 dalje) pa 1:5500.

(odgovor članu Čebelčk)
Neposredna povezava do sporočila: 771
31.10.2012 6:37:42   
Yoyoa
Lep pozdrav tudi iz moje strani.
Najprej čestitke vsem bodočim mamicam. Tudi pri nas pričakujemo maja, 8.5. pa je predviden datum poroda.
Ravno včeraj sem imela pregled nuhalna svetlina, ki je pokazal odlične rezultateuser posted image

user posted image user posted image .
Vsem skupaj želim prijetno nosečnost. user posted image

(odgovor članu Drimi)
Neposredna povezava do sporočila: 772
31.10.2012 8:02:46   
nksrv
ojla, po doolgem času spet lahko kaj napišem ( brala sem pa redno in vestno :))

Tudi jaz sem bila včeraj na NS in je bilo super user posted image . Dr. Strah je pogledala, pregledala, vse razložila in nasploh sem zelo zadovoljna. No saj je bilo prvič enako. NS je izmerila 1,9 in povedala, da je vse v najlepšem redu. Bo pa očitno ravno tak/a razbojnik/ca kot je bil prvi.
Sicer se sedaj nisem toliko poglabljala v številke in kaj pomenijo, ampak vrjamem da bo vse vredu Annabela. Kakor smo se me pogovarjale je velikokrat tako, da je meritev NS malo slabša, vendar potem testi pokažejo da ni razloga za skrbi. Tako da veliko optimizma in pogumno naprej user posted image .

Pri meni so slabosti ponehale (trkam) tako da se je začelo uživanje :) user posted image

Tako zdaj me pa čaka še pet delovnih dni, potem pa uživanje do konca meseca user posted image

U, skoraj bi pozabila, kar nekaj vas je novih - DOBRODOŠLEuser posted image !! user posted image

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu Yoyoa)
Neposredna povezava do sporočila: 773
31.10.2012 11:22:55   
sobrate
Pozdravlljene souser posted image !

končno sem tudi sama prišla do računalnika. V pon sem imela NS in vse je ok. Pa baje bo fantek, sam vseeno bom še z rezervo vzela. Bi bilo pa lepo, saj imamo doma 2 princeski. Naslednji pregled ne vem še kdaj imam, ker moram poklicati svojega G, da se naročim. Samo da se še slabosti umirijo, pa zmagamuser posted image user posted image .

(odgovor članu nksrv)
Neposredna povezava do sporočila: 774
31.10.2012 13:23:10   
Tanja83
evo še mene z novmi novičkami. imela včeraj NS in je bilo prelepo. Vse je ok z user posted image meritev je tudi pokazala dober rezultat... v glavnem presrečno. Pa punčko kažeuser posted image moj je čist presrečen, meni se pa tako meša, da se po stanovanju "derem" bebiko bom/bova mela user posted image Sem bila pa pri Pušenjaku in je tako sladek medo, ki zna tako lepo pomiriti in vse razložiti, da kar odplavaš ven. Pa noro kako se sliši utrip

(odgovor članu sobrate)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?