majčica_88
|
No punce, da se še jst malo javim po dolgem cajtu Tolko ste že medtem napisale, da mi je vzelo kr dosti cajta, za vse prečekirat Jst sm bla u sredo na NS v Postojni, vse super, NS 1,1 mm, kar je baje odlično, tudi vse drugo, kot more bit Tisti dan smo dopolnili točno 12 tednov, najino detece je veliko 5,5 cm, pa rokice je melo pred obrazom, je reku možek, da igra piščalko Za spol naju je prašala, če hočeva vedet, ma sm jst takoj rekla, da ne, kr hočeva, da je presenečenje. Se mi je pa pregled zdel ful kratek, nevem če sva bla noter 10 min vse skupej, boooo.... Naslednji pregled mam zdej 6.11. v Postojni pr dr. Mugoši. Moje počutje je vedno boljše, slabosti se umirjajo, edino zvečer mi je še malo slabo, pa sladko in meso sta se mi uprla. Tko, da zdej prakticiramo večinoma mineštrce, ki jih prej nism marala še odgovor za nazaj: čopka12 na primorskem koncu delam, cestninska postaja Dane Je še kšna tukej iz primorskega konca al ste vse bl osrednja SLO :)? Lepo se mejte, jst grem zdej gledat snegca, je končno začelo tudi pr nas neki naletavat
|