|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2012
27.10.2012 8:35:26   
ursikaa83
barvar čestitke in veliko cartanjauser posted image ,vidim da vsi novembrčki prehitevajouser posted image ,važno da so vsi zdravi.jaz sem jih danes že parkrat dobila pod rebra,user posted image ,jah zna bolet,pa bomo že...user posted image vreme je danes direkt za lenarjenje pred tv pa tudi igrce se bojo užgale verjetnouser posted image ,lepo preživite ta vikend pa pazite na polno luno v ponedeljekuser posted image

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
27.10.2012 17:34:00   
komarka
gatti44 tud jaz sem mislila da otroka odbiš oziroma ti ga dajo...pa sja ti ga podajo, d aga pogledaš ko režejo popkovino..potem ga pa vzamejo in umijejo in tehtajo in oblečejo in šelepotem bi ti ga spet dali al pa ga pustili pod lučko da je na toplemuser posted image Je bla pa to moja izkušnja pred 5 eti in je sedaj mogoče kaj drugače... ni pa nujno... midva sva takrta komi izprosila da so nama ga dal, ampak plenico so mu vseen gor nabil...

Drugač pa kar je blo men od vsega najbolj bendo, je bilo lezanje na hrbtu ker mi je dotekla voda...(in sploh še nisem imela popadkov tako da cel porod!!)... ene babice sme slišala da sicer tud dovolijo da stojiš ob postelji..smao kaj dosti s epa tu ne da narest...

Skratka men je ta običajni način ki s ega veliko prakticira v lj res ful zoprn zato tud iščem altrenativo oz razmišljam o Jesenicah, Kranju... samo res nočem več umetnih popadkov, rojevanja na hrbtu in prerezanega presredka... Upam da mi bo podarjena taka izkušnja... če ne (če še sploh kdaj) rodim samo še doma...sam potem bom morala najprej našparat dovolj denarja da si to rpivoščim...

aja, pa to da se greš vmes stuširat...eni psutijo, eni za kratek čas, eni sploh ne...samo topla voda tooook dobro dene.... ufff!

pa vidim da js sem ena tistih k sem precej občutljiva na to, kako babica pristopi do mene, ne vem mogoče ene niso...

Pa še nea stvar mi ej bila zanimiva, da lahko potegnemo vzporednico med tem kako odvajamo in kako rojevamo-namreč koliko se lahko sporstimo...ali imma zadržke če sem na javnem wc opravit veliko potrebo(pa je vs ečisto recimo)..al ap če nisme doma..al pa...ta mišica zapiralka menda delije na enka način kot hm..sedaj pa nisme ziher a matreničnčni vrat al samo rategovanje nožnice(presredka9 ampak nekaj do tega kar se razteguje pr porodu... Nivo "sramezljivosti" torej...

Pa še nea lepa, da je ful fajn, če sta partnerja vmes kaj sama (in če ženski to paše), da si izkazujeta nežnosti, s epoljubljata... (sem verejtno spada tudi stimulacija prsnih bradavic za močnejše popadke)...

Skratka...

(odgovor članu ursikaa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
27.10.2012 18:34:31   
komarka
Živjo!

Na netu sm našla lepo naimacijo, ki predtsvai porod. Men je ful dobr da si lazje rpedtsvaljam kako otrok pride ven... na tej povezavi:

http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_222347&feature=iv&src_vid=duPxBXN4qMg&v=ZDP_ewMDxCo

(odgovor članu multipraktik)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
27.10.2012 18:58:03   
miškicapiškica
Komarka, teli nasveti so pa skoraj povzetek knjige modrost rojevanja. user posted image Se mi zdijo sicer zelo v redu. Fajn je tudi vizualizirat si kako se maternični vrat odpira. Kako popadek to naredi. Pa vse, kar si že naštela.
Pa še res je, da moraš bit psihično ful trden in se ne ozirat na druge, sicer se porod res lahko zaustavi (nobena oseba, komentar te ne bi smel vreč iz tira, ne smeš si dovolit, da te prizadane, pa prav tako ni važno, če prideš na primer sredi noči in zbudiš babico, ti greš rodit svoj zakladek, to je tako njena služba).

Deževen pozdrav!

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
28.10.2012 8:50:22   
Špelička
Dobro jutro souser posted image ! Smo še vse tu ali je bila kakšna akcija včeraj?

Mene je zvečer tako špikalo v hrbtu in me dol tiščalo, je možno da so bili to lažni popadki user posted image . Sem kar mislila, da bomo šibal čez noč v porodnišnico, ampak je bil samo lažni občutek. Drugače pa user posted image sedaj raste sto na uro, trebuh je iz dneva v dan očitneje večji, sploh po cunjah to porajtam, puloverji, ki sem jih prejšnji teden še nosila, sedaj ne grejo več čez trebuh oz. se ne zaprejo več.

barvar čestitke! Kako so mi všeč tele ekspresne porodne zgodbe!

komarka ful mi je všeč tale video, sej se mi je dojenček kar zasmilil, kaj mora preživet, pa kako se mu glavica razpotegne.

Danes se bomo pa kar na kavču stiskal, snegec kar pada in pada. Prov lepo ga je čez okno gledat, tko pomirjajoče deluje.

(odgovor članu miškicapiškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
28.10.2012 13:43:34   
ursikaa83
komarka ko sem ta video gledla sem kr popadke dobla..majkemiuser posted image ,drugače pa zanimivo res....

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
28.10.2012 13:55:21   
DanaBanana
punce, da se vam javim.. v petek zjutraj sem rodila sinčka. 3,4 kg in 54 cm.. porod je šel fino, epiduralna je zakonuser posted image  za vse, ki še tuhtate o tej odločitvi..
sva pa še v jeseniški porodnišnici in čakava na odhod domov - Jesenice so zakon!user posted image

upam, da bo šlo tudi vam tako lepo.. darilo na koncu je neprecenljivo!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2007
28.10.2012 14:05:07   
ursikaa83
ČESTITKE DanaBananauser posted image user posted image ..veliko cartanjeuser posted image

(odgovor članu DanaBanana)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
28.10.2012 14:18:06   
tinka986
DeVilla: tinka986, 26, PDP 30.11., 1. nosečnost

UZ sicer pravi, da bi znalo biti decembra, glede na velikost oz. v tem primeru majhnost otročka. Pa se mi zadnje čase zdi, da precej hitro raste in se redi. Trebušček je vsak dan večji.

Jamranje je večna debata. Jaz jamram ko se obuvam, oblačim, vstajam iz čepečega položaja (zaradi dela) in podobno, moj pa jamra ko ga malo bolj kdo prime za prst. Ja, zato pa ženske rojevamo, ker če bi blo to moškim treba, ne vem, koliko bi jih preživelo user posted image

Čestitke novopečenim mamicam!

Neposredna povezava do sporočila: 2009
28.10.2012 15:12:36   
44gatti
Danabanana: cestitke!!! user posted image

(odgovor članu tinka986)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
28.10.2012 16:12:03   
miškicapiškica
DanaBanana, čestitke!user posted image user posted image in uživajta s sinčkom!

Ostale pa uživajte v zasneženi pokrajini.... a ni lepo?

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
28.10.2012 16:21:09   
sončki3
danabananauser posted image ,ČESTITAM in dobrodošel mali princ!!!user posted image
Punce kako ste?Vas kaj daje ta polna luna al mlaj?Sej ne vem kaj je,čutim jo pa,heheuser posted image
Komarka,super video in tudi vsi nasveti so kul,edini problem je,ker ne vem kako je v določenih porodnišnicah "poskrbljeno" glede naših želj.Meni so prvič rekli,da se je treba uleč in pika.Pa bi komot še kakšen popadek predihala stoje in v gibanju,ker mi je to bolj pašalo kot ležati..se pa strinjam,da je dobra in prijazna beseda vedno na mestu,tako,da vsaj prašati in lepo reči,neglede na odgovor,ni problem..

(odgovor članu miškicapiškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
28.10.2012 17:25:02   
rakica82
Danabanana čestitkeuser posted image , veliko cartanjauser posted image

M ismo bli prej na sprehodu po snegu, pa bi blo lepo če ne bi bla jst ko en starček. Sej ni problem trebuh pa nič, samo kolk me pa še vedno tak oboli da sem že čisto obupanauser posted image , nič ne pomaga. Komaj hodim, hoja po stopnicah je misija nemogoče kar je malo problem, ker ne morem drugače iz bajte. ko poskusim vstati i nsedečega položaja boli ko hudič ,da ne govorim ko se poskušam vsesti, če germ lulat je za to potrebno dvakrat vdihnit preden se usedem.

Pa tk olepo nosečnost imam drugače, tak okot v prvo, nobenih težav, nič. zdej pa touser posted image

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu sončki3)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
29.10.2012 8:44:38   
aajda
Čestitke Danabananauser posted image in barvaruser posted image user posted image

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
29.10.2012 9:19:06   
DeVilla
user posted image  NOVEMBRČKI PRIHAJAJO!!! user posted image

mamica, RD otroka, spol, teža, velikost, (PDP)

Pauline, 16.09.2012, Hana user posted image , 1400 g, 42 cm, (PDP 27.11.)

mumy11, 20.10.2012, user posted image , 2930 g, 49 cm, (PDP 2.11.)

barvar, 25.10.2012, Bor user posted image , (PDP 12.11. )

DanaBanana, 26.10.2012, user posted image , 3400 g, 54 cm, (PDP 8.11.)

user posted image  Čestitke novopečenim mamicam in njihovim štručkam! user posted image

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
29.10.2012 9:21:16   
DeVilla

user posted image

nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, kraj BIVANJA, spol user posted image user posted image

23.10.
HelenaLena, 28, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

28.10.
Hijacinta, 36, 3 user posted image , 2 user posted image

31.10.
fizolck, 25, 1 user posted image , 0 user posted image , Kranj

1.11.

2.11.
gregorina, 35, 5 user posted image , 2 user posted image , Izola
biba14, ?, 2user posted image , 1user posted image
nosečka.špela, 21, 1user posted image , 0user posted image , Šk. Loka, user posted image

3.11.
pandka, 35, 2 user posted image , 1 user posted image
Anonimen, ?, ?user posted image , ?user posted image
benji, ?, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

4.11.

5.11.
aloevera, 25, 1user posted image , 0 user posted image
piki_ca
, 29, 2 user posted image , 1 user posted image
caryn, ?, 2 user posted image , 1 user posted image
jančka1, ?, 1user posted image , 0user posted image
Vivaldi, 28, 1 user posted image , 0 user posted image , okolica Lj

6.11.
abubabu, 27, 2user posted image , 1 user posted image
nincek5, 30, 2user posted image , 1 user posted image
DCgirl_, 25, 1user posted image , 0 user posted image
olimia, 32, 4user posted image , 2 user posted image , Nm
ValyMa, 38, 2user posted image , 1 user posted image
Yndyra, ?, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

7.11.
AnjaZib, 20, 1 user posted image , 0 user posted image
ElenaElena, 28, 1user posted image , 0user posted image

8.11.
vitezzvezda25, 27, 1 user posted image , 0 user posted image
xoxox, 27, 3 user posted image , 0 user posted image
MC09, 34, 2user posted image , 1 user posted image , user posted image
metuljcica22, 25, 1user posted image  (dvojčki!), 0user posted image
 Majeli*, 26, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
tadejab, ?, 1user posted image , 0user posted image , Dolenjska, user posted image

9.11.
koprčanka, 24, 1 user posted image , 0 user posted image , Po
44gatti, 30, 1user posted image , 0 user posted image , Lj, user posted image
Sunday,?, 2 user posted image , 1 user posted image
Špelička, 28, 1user posted image , 0user posted image , Vrhnika, user posted image

10.11.
komarka, 33, 3 user posted image , 2 user posted image
sontschica, 27, ?, 1user posted image , 0user posted image
študentka55, 27, 1 user posted image , 0 user posted image

11.11.
mirjanajelenko, 30, 2user posted image , 1user posted image
Piška28, 29, 1user posted image , 0user posted image
mici1982, 29, 1user posted image , 0user posted image , Celje, user posted image

12.11.
Zoja Miša, 35, 2 user posted image , 1 user posted image , Trzin, user posted image
gloria77, 35, 1 user posted image , 0 user posted image , Šempeter

13.11.
miška26,27, 1 user posted image , 0 user posted image , Kr

14.11.
adrenalinka, 27, 1user posted image , 0user posted image , Vrhnika, user posted image

15.11.
zewa, 24, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image
carobella, 22, 2 user posted image , 1 user posted image
suziflo, 29, 2user posted image , 1user posted image , MB 
srečkica2012, ?, 2user posted image , 1user posted image , okolica Murske Sobote, user posted image
mirjanajelenko, 31, 2user posted image , ?user posted image , user posted image

16.11.
Jazzee, ?, 1user posted image , 0user posted image

17.11.

18.11.
Austeja, ?, ?user posted image , ? user posted image
novemberain, 29, 1user posted image , 0user posted image
Anonimen, ?, 1user posted image , 0user posted image

19.11.
thanchyka, 32, 1 user posted image , 0 user posted image
barbara19.11, ?, 1user posted image , 0user posted image , okolica Krškega, user posted image

20.11.
dottie, 26, 1user posted image , 0 user posted image
sanysany, 28, 1user posted image , 0user posted image

21.11.
žirafkaa, 26, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana, user posted image
ursikaa83, 28, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
gabrijela1, ?, 3user posted image , 2user posted image , user posted image

22.11.
zasi, 28, 4user posted image , 1 user posted image
mistina, 29, 2user posted image , 1 user posted image , user posted image
maylower, 33, 3user posted image , 2user posted image

23.11.
Bučkis, 35, 2user posted image , 1user posted image
DeVilla, 38, 4user posted image , 3user posted image , Šk. Loka, user posted image
aajda, 34, 2user posted image , 1user posted image , okolica Krškega, user posted image

24.11.
Čebel’ca, 30, 2user posted image , 1 user posted image
Ninočka, ?, 2user posted image , 1user posted image
miškicapiškica, ?, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

25.11.
namla, 30, 1user posted image , 0user posted image , Kranj, user posted image

26.11.
lejla346, 27, 1user posted image , 0user posted image

27.11.
sisi77, 35, 3user posted image , 1 user posted image
zabica81, , 2user posted image , 1 user posted image
sleepyhead, 35, 2user posted image , 1 user posted image
krogec, 37, 3user posted image , 2 user posted image
miš988, ?, 2user posted image , 0user posted image
kitty1, ?, 1user posted image , 0user posted image

28.11.
spranka, 24, 1user posted image , 0 user posted image , Kranj
Rolfa, 31, 1user posted image , 0user posted image , LJ
me83, ?, 1user posted image , 0user posted image
jave, ?, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
sončki3, 33, 3user posted image , 1user posted image

29.11.
multipraktik, 28, 1user posted image , 0 user posted image , user posted image
rakica82, 30, 2user posted image , 1 user posted image , Pirniče,user posted image
Izabelina, 26, 2user posted image , 1 user posted image , Šk. Loka, user posted image

30.11.
RozaRoza, 32, 1user posted image , 0user posted image , MB, user posted image
tinka986, 26, 1user posted image , 0user posted image

6.12.
aisha1, ?, 5 user posted image , 4 user posted image , user posted image

7.12.

lorella224, 30, 1user posted image , 0 user posted image

[/quote]

[/quote]

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
29.10.2012 9:25:06   
gregorina35
user posted image user posted image user posted image Čestitke novopečenima mamicama tudi z moje strani!

Jaz počasi odštevam, še 4 dni to termina poroda. Jutri moram v P, me prav zanima, če se kaj premika. Par dni nazaj sem že mislila, da se nekaj začenja, sedaj pa že 2 dni nič user posted image . Bi bilo res lepo, če bi naš user posted image prišel v petek, ko ima tudi moj user posted image rojstni dan.

Pa ostale, kako se kaj držite, a kaj čutite vpliv lune? Mogoče bo pa zvečer kaj več akcije. Sem pa opazila, da so moje (.)(.) postale spet ful bolj polne in občutljive.

En lep sončen dan vam želim, tu na obali še vedno piha burja, pa tko je mrzlo user posted image .

(odgovor članu aajda)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
29.10.2012 11:19:45   
berdy
Zdravo punce :), se opravičujem ker motim vaš forum, sama sem nampreč decembrčica. Pisala sem že na forum za decembrčice, bi pa vprašala še vas, če se je kateri zgodilo podobno. Sem nampreč prvorodka.

Pišem vam, ker se mi je v petek pojavila na hlačkah sluz z malo krvi. Je možno, da se mi je odluščil čep? Po tem nisem imela nobenih znakov, je možno da bom kmalu rodila. Sem nampreč v 33. tednu.
Ima katera podobno izkušnjo? Kot berem tukaj na forumu ni razloga za paniko, pač počakam če mi začne ostekati plodovnica ali če dobim popadke.

Hvala za vaša mnenja

(odgovor članu gregorina35)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
29.10.2012 11:30:51   
aajda
Živjo.
Jaz sicer nisem imela nikoli nobenih krvavitev, razen v prvi nosečnosti po pregledu dan pred porodom, ko me je ginekolog pregledal koliko sem odprta. Jaz bi šla na tvojem mestu do ginekologa, da te pregleda, predvsem, da te pomiri da ni nič narobe.

(odgovor članu berdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
29.10.2012 12:16:28   
ursikaa83
berdy..lahko bi bil čep,priporočam obisk ginekologauser posted image

(odgovor članu aajda)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
29.10.2012 12:35:28   
gloria77
Pozdravljene punce!
Končno par minut časa da se javim. Ravno zdej ko sem dobro začela porodniško in imela malo več časa za branje in sodelovanje na forumu..
Tudi mene je porod za nekaj tednov prehitel. V ponedeljek 22.10. sem rodila zdravo deklico,51 cm in 2750 g.
Sreča je nepopisna,je pa zdej akcija,skoz.Dojenje,previjanje,crkljanje...
Zdržite še malo,da bodo otroci zreli za prijokat na svet in začelo se bo novo čudovito življenje.
Lp!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2021
29.10.2012 12:52:57   
Špelička
Čestitke DanaBanana in gloria77 za vajina zaklada!!!

(odgovor članu gloria77)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
29.10.2012 13:40:03   
aajda
Čestitke gloria77. vidim, da zdaj gre pa počas že zares z našimi malimi novembrčkiuser posted image user posted image

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
29.10.2012 14:12:11   
ursikaa83
čestitke Gloria77,upam da je vse šlo tip-topuser posted image ,do zdaj se je vsem novembrčkom mudilo na svet,me zanima katera bo naslednjauser posted image ,danes je polna luna..jaz pa grem zdaj h G,me zanima če je antibiotik kaj prijel,sam glede na to da grem od večera pa do zjutri po 5x na wc pa mi vsa krema ven stečeuser posted image ..je kateri kaj slabo?jaz sem mela ponoči čist trd trebuh pa grozno boleč,pa še spodaj take krče da če porod še bolj boli me ne dobijo v Puser posted image ,vsak dan me bolj panika grabi,strah,če bom zmogla dete na svet spravit..nič grem pogledat kako je s pikico na ctg..papauser posted image

(odgovor članu aajda)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
29.10.2012 14:24:35   
aajda
ursikaa83 meni je bilo prejšnji teden slabo za ponortuser posted image , nisem nič vase spravil, razen prepečenca pa grisinov,je bila pomoje neka virozauser posted image , zdaj je pa že ok s s slabostjo.
Zdaj je pa tamal z vrtca prinesel še prehlad tako, da oba bolj kot ne leživauser posted image .
Glede poroda se pa ne boj, sicer je bilo mene prvega poroda tud ful strah, ampak se da preživet, predvsem, ko dobiš pikico v naročje je vse pozabljeno, tako da kar pogumnouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?