|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2012
24.10.2012 15:01:53   
44gatti
...jst tudi neki puščam... sicer ne razumem, če je mal inkontinence ali kaj... Dva dni ga manj čutim... hmmmm... mogoče se grem pokazat... Ufff... kok je mučno!!! A ne bi lahko bil kakšen 100% znak, da je to to, da se zdej vse začne?! Ne pa tok negotovosti, neučakanosti, dvomov... UFFFFFFFFFFFFFFFFFF!!! user posted image

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
24.10.2012 15:28:30   
ursikaa83
punce sem še tu..sem vedela da nekaj ni vredu,namreč imam leglo bakterij v nožnici,tako da sem dobila antibiotike za v nožnico :(.,z otročkom je vse ok,plodovnice dovolj pa ima okoli 3 kg..me pa vse spodaj boli od pregleda(glupe klešče)..ko sem ležala na ctg so peljali mamico pa malo postelco v porodno ,čez slabo uro pa že jok ko sta prišla nazaj..joj kok lepo..sem ji bila kar malo fouš ko je že rešena :D...nič grem v posteljo mal lenarit na toplo ker zunaj je že prav mraz,brrr :D

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
24.10.2012 15:37:29   
44gatti
ursikaa83: uh, te smotane bakterije... Sam, da je z otročkom vse ok! user posted image

(odgovor članu ursikaa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
24.10.2012 16:17:11   
Yndyra
Ojla punceuser posted image Vidim da se vam ogromno dogaja.No jst sm danes imela pregled-38 teden,pa še nič ne kaže da bomo šli rodituser posted image Že tok teško čakam da vidimuser posted image .Drug teden grem na ctg, drugač pa je otroček težek nekaj čez 3150g.Joj tud jst bi bla vesela če bi lunca kej pomagalauser posted image

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
24.10.2012 19:49:45   
barbara19.11
hej user posted image .vceraj sem imela prvi ctg nic se ne kaze da bo treba it rodit ( odpiram se ze ) tezki smo ze ČEZ 3100 v 36t in 3dni ...
6.11 imam naslednji ctg...vsi pravijo da bo ta polna luna nekaj mi prinesla....ampak js ne vrjamem...pustimo se presenetiti...G je reku naj veliko hodim ker do zdaj sem morala mirovati...
user posted image ....user posted image

(odgovor članu Yndyra)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
24.10.2012 22:41:11   
DeVilla
Oj, kje ste kupile malinov čaj? Sem zadnjič gledala v DMju pa ga nisem našla...

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu barbara19.11)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
24.10.2012 22:53:02   
44gatti

Jst sm ga kupla na sejmu zdravja v Ljubljani. Sm pobrskala na netu, pa jih najdem samo kot sestavina drugih cajev. Predlagam ti, da poisces kako zeliscarco, kot tisto na ljubljanski trznici. Ali pa v taki trgovini : http://www.hisazacimb.si/index.php?main_page=product_info&cPath=71&products_id=286

Lp

< Sporočilo je popravil 44gatti -- 24.10.2012 22:58:38 >

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
25.10.2012 0:28:39   
gregorina35
De Villa, jaz kupujem malinov caj v Sanolaborju.

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
25.10.2012 7:07:41   
ursikaa83
jaz sem kupila malinov caj v zeliščni Biotopic(citycenter celje) stane pa malo manj kot 3 €..mogoč si ga danes pripravim :)

(odgovor članu gregorina35)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
25.10.2012 7:19:55   
Piška28
no da se še jaz malo javim, sem zlo aktivna na zasebnem forumu in Fbju, tuki pa kar malo pozabim .. čestitke za pikice ki so že prijokale na svet user posted image user posted image user posted image - veliko cartanja vam želim, in lepih trenutkov..
jaz počas zaklučujem 37t pa se mi že mal mudi rodit, ker sem naveličana tega buhija in okornosti - ampak ne kaže da bo kaj kmalu -- mala ima 3200g in veselo ter boleče žoka mamico.
CTG sem imela že 2x, preglede imam vak teden zdaj (vsakič CTG) - sem sicer vodena v APNju, drug teden preverimo še materični vrat...
drgač pa nobenih lažnih, nič otrdevanja, nobenih problemov - smo zdravi... sem pa pozitivna na streopokok - in to je to.. sploh nimam kaj jamrat :D :D

malinov čaj naj bi prodajal v vsaki bolje založeni lekarni, vsaj tuki v KR. ga imajo v vsaki je pa okol 4 eu.. jaz ga mam kar za neki časa, spijem pa liter na dan :) Natočim v termovko in pijem, full mi je okusen..

uglavne punce držte se, upam da ste vse ok.. in da čimprej vse rodimo :) Zdaj bo pa že čas...

(odgovor članu gregorina35)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
25.10.2012 9:08:09   
ursikaa83
punce a ve ta malinov čaj sladkate al kr grenkegauser posted image ?na škatli nič ne pišeuser posted image

(odgovor članu Piška28)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
25.10.2012 10:04:58   
ursikaa83
aja pa zanima me še glede kreme dalacin (antibiotik),ki si ga morem 7 dni zaporedoma vbrizgati v nožnico,kako bi to vplivalo na otročka v primeru poroda ali odpiranja....je to katera uporabljala v 36 tednu?mene je tako strah da sem čisto fertikuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1962
25.10.2012 11:00:22   
me83
Ursika jaz sem imela to zdravilo ze 2x med nosecnostjo, nazadnje v 20 tednu,... Glej ce so ti ga dali je zagotovo varno! Edino kar se je meni zgodilo obakrat po uporabi tega antibiotika - izbruh mini belih mozoljckov po obrazu,.... Grozno res,... No sicer je res da je bil to enkratni naval in ko so se posusili je bilo stanje bp,... No toliko, da ves ce te doleti enaka usodauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1963
25.10.2012 11:04:15   
me83
Aja ce katero obcasno spika v noznici - ginekolog mi je rekel, da zna bit, da mi primanjkuje kalcija in da naj povecam vnos user posted image

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
25.10.2012 17:57:33   
barbara19.11
a je katera za to da si pod zasebce izmenjamo fb strani ker nekatere smooo bolj aktivni tam...al pa ce bi imele svojo skupino?????
saam uprasam??? user posted image

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
25.10.2012 18:04:17   
44gatti
Ne hvala. Meni je tuki cisto ok! user posted image

(odgovor članu barbara19.11)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
25.10.2012 19:06:34   
benji
Meni je tudi tukaj o.k. Sem bila na privat forumu,.pa nisem sodelovala in ... bila izključena user posted image ,..je bilo čisto preveč obstranskega čveka za moje pojme.

A je še katera tako neučakana...še teden in pol do PDP, meni se pa tako vleče. Verjetno bom po parih neprespanih nočeh sicer želela da bi se še za kak dan vrnil v bušija user posted image , ampak zdaj pa res že tako težko čakam da spoznam našega lumpa.

Glede malinovega čaja,..imajo ga v Sanolaborju, je čisto zdrobljen, pride pa malo manj kot 3 €. Jaz ga malo z medom zasladim, spijem pa samo eno do dve skodelici na dan,..ne upam preveč, pa tudi v navodilu je napisano tako.

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
25.10.2012 19:17:38   
RozaRoza
Hej!

Če je katera iz Štajerske... Včeraj sem kupila malinov čaj v Europarku v Mariboru v tisti majhni trgovini s čaji... Stane pa nekaj malega več kot 3 € 100 g.
Nisem pa ga še probala. Ga bom danes... Pijem pa itak vse čaje brez sladkorja... Me prav zanima, kakšen je okus.. user posted image

Drugače pa imam jutri zjutraj kontrolo pri G. zaradi visokega pritiska... Upam, da bo vse ok...

< Sporočilo je popravil RozaRoza -- 25.10.2012 19:18:49 >

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
25.10.2012 20:40:53   
tinka986
Pozdravljene, novembrčke! :)

Sicer sem se pridružila pozno, a ni važno. Tudi sama imam PDP konec novembra. Je kar fajn prebirat te vaše poste. Si bom zdaj vzela več časa, da se prebijem čez 79 strani :).

Čestitke obema mamicama.

No, se bom vklopila v debato (hih, ko vas skozi poste malo bolje spoznam) :)

(odgovor članu RozaRoza)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
25.10.2012 21:03:37   
Špelička
Pozdravljena tinka986!

Jaz sem malinov čaj kupila v Sparu v neki zeliščni lekarni. Jaz nič ne dodajam, ker se kao naj ne bi, pa težko pijem grenak čaj. Ampak bomo že potrpeli, če so rezultati user posted image . Saj se navadiš na okus, no lih dobr pa res ni.

benji midva sva tudi tako neučakana, ni in ni konca temu zadnjemu mesecu, še 2 tedna do PDP. Sicer, mene in brata je mami rodila po roku, pa je mande to tud mal povezano z geni, tak da vprašanje, če ne bo za čakat še kak dan več. Uf user posted image .

(odgovor članu tinka986)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
25.10.2012 21:10:28   
fizolck
barbara19.11, FB skupinico mamo že ful dolgo pa ful je fajn, ker je malo bolj osebno. Piši mi na ZS da te dodam. Enako tud ostale, če želite :)

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
25.10.2012 22:35:34   
rakica82
benji meni tudi ni sedel zasebni forum, preveč vsega.

je tuki čist luštno.

Tinka suprr da je še ena proti koncu novmebra, da ne bom čez kakšen mesec sama strašila tu goruser posted image

Domojega roka pa še vedno še mal oveč kot mesec, pa mi zaenkrat še čisto odgovraja tko. Nismo še prštimani.

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu fizolck)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
26.10.2012 8:03:31   
mirjanajelenko
o lp čestitke za vse ki že cartate user posted image , js sm v 37 tednu v torek mam kontrolo oz UZ zaradi prečne lege naš mali se noće obrnat. imamo že sončka doma ki bo nov stara 6 let rodila sm jo z CR in tako smo se zdj tud odločili da grem kr na CR zaradi lege in ker se prvič nisem odpirala zanima me naslednje. men je ginek. rekla da se dela CR prej pred datumom da ne pride kje do razpoka predčasno. ima kera kakšne izkušnje z tem kako je to gdaj dobiš datum.....
lep dan še naprej čeprav hladen,

prvi sonček 25.11.2006 Hčerkica
[img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev319pr___.png[/img]

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
26.10.2012 8:09:34   
komarka
Živjo!

Men je tud ta teden zapasal da bi bla že rešena... hm, upam da ne bom čez rok, ker to se bo pa še vleklo...

Čez vikend dobimo pa kar sneg... ne morem verjet! A že zima...no eltos bomo bolj emdevdke..v svojih brlogih z maldički... Upam d abom spomladi tud zgubila tok kg kot medvedka čez zimouser posted image eh, sej se hecam...

Sem bla te dni na ful dobri pripravi na porod... Organizirala je ena doula, porodn aspremljevalka in nas je blo ne e 5 aprov ii smo si mal podelil rpetekle izkušnje(tisti ki jih imamo) in potem pokomentiral različne situacije, ki se ti lahko zgodijo in kaj lahko naridš...res fajn!

Drugač pa resno razmišljam da bi šla v porodnišnico, ki je sicre malo bolj oddaljena ampak slišimi veliko pohval... Jeseniško... Ima katera kaj izkušenj?
No, če ne bo treba spet urgentno v najbližjo...

Mejte se, počivajte in uživajte!
K

P.s. a je aktera brala "Moj porodni načrt" od Wagnerja?

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
26.10.2012 8:15:42   
ursikaa83
pozdravljena tinka986user posted image ,jah če so porodi v genih bom jaz zihr prej rodila..sama sem rojena 4 tedne prej,moj brat 3 tedne prej,nečakinja skoraj 1 mesec,sestra od mojega pa je rojena v 7 mesecu....še par dni in bo november končno tu,,,user posted image ,jaz že tolko stokam da sem se pomoje že mojmu zasmililauser posted image ,prej je govoril naj ne jamram toliko,zdej me pa že stisne k seb pa pocartauser posted image ,jao moški...on je zadnjič samo ustal s kavča pa ga je noga zabolela pa sem mogla cel teden jokat zram njegauser posted image ..mah kaj češ,kot sem rekla MOŠKI PAČ user posted image ...gledam malo temperature za vikend brrrrrrrrrr....bomo se kar stiskal noter pa še ura se prestavi tako da bo v nedeljo že ob 3 zgleda tema user posted image ..mah sem se razpisala,uživajte ta megleni dan pa napišite kaj lepegauser posted image

(odgovor članu mirjanajelenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?