mala lizika
|
Še moja malenkost ;) Jaz sem imela pa včeraj zjutraj pregled pri svojem G, prvič ultrazvok čez trebuh. Vse ok. Popoldne pa NS v Dravljah pri Hafnerjevi. Ko sem se naročala, nisem bla pozorna na G, ker sem upala, da bom naletela na Pušenjaka... Ampak Hafnerjeva je super, res je prijazna, vidla je, da sem ful živčna, ker me je blo res strah. Me pomirila, vse pokazala. Vse je hvala bogu ok, je v mejah normale. Vzela sva tud cd s 4D posnetki. Tak je lepo videt bebiko, ko prekriža noge pa pomaha z rokicami. Res neverjeten občutek pa ko veš, da je to samo najino . Takoj sem bla bolj mirna. Na koncu naju je vprašala, če želiva še kaj vprašat. Pa sem rekla, če se mogoče vidi spol. Je rekla, ja bomo pogledali. Je vprašala kaj jaz mislim, sem rekla, da punčko. Je rekla mojmu, vidte, vedno morte njo poslušat, ker ma prav . Je rekla, da se zelo lepo vidi. Itak sva bla navdušena cela. Vesela sem, da je to za mano in upam, da se bo najina bebika lepo razvijala naprej in da bo zdrava!!! Velika je pa 5,88 cm. Povedala sem danes samo moji najboljši prjatlci, ki res vem, da zna držat stvari zase... naslednji bojo moji &njegovi, potem je pa vseeno. Povedala nisva še zato, ker se še vedno bojim krvavitev, čeprav jih ni že kak teden spet. Imam še par tablet dabrostona za pojest in bom od jutri naprej po eno do konca, ker baje ni dobro ker iz dveh prešaltat na nulo. Potem pa da vidimo. Upam, da krvavitev ne vidim več do poroda!! Kako ste pa kaj ve? Koliko nas je že imelo nuhalno?So vam povedali spol al niste želele vedet?
|