|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2013
19.10.2012 10:17:02   
papriq
v kolkem tednu pa se vam je začelo tak konkretno poznat, js sm zdej v enajstem tednu, pa se mi še skoraj nič ne pozna, tk da se mi še ni treba skrivat (ker še nisem povedla v službi in doma), tk da je trebuh na moji straniuser posted image , ampak hlače pa že postajajo tesne ja...sm pa celo shujšala user posted image , upam, da ni kaj narobe?

(odgovor članu Čebelčk)
Neposredna povezava do sporočila: 626
19.10.2012 10:25:53   
sobrate
Odvisno katerega otroka pričakuješ.Prvič se mi je poznalo zelo pozno tam okoli 18 tedna, sm šla rodit z zelo malim trebuščkom. V drugo kar hitro in sedaj v tretje se tudi že vidi. Sej tisti ki ne ve, misli ah se je malo zredila. Še nuhalno počakam, pol bodo pa tako ali tako vedli (upam da  bodo dobri rezultati)

(odgovor članu papriq)
Neposredna povezava do sporočila: 627
   [Brisano sporočilo]
19.10.2012 11:00:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sobrate)
  Neposredna povezava do sporočila: 628
19.10.2012 11:45:18   
babyboooom
to je moja druga nosečnost in se mi full pozna. (prvič se mi je pa tud kar hitro) mislim ne pozna se mi nosečniški trebuh ampak napihnjen trebuh...itak mi je skoz slabo in neki grickam (bobi palčke, kruh,...) pol imam pa občutek kot da sm pojedla 3 pice velikanke...čist sm zabita. GROZA
drugače sem kar suhica samo v družini imamo vsi večji trebuh, tako da me hlače tiščijo že od 5 tedna. popoldan v avtu si jih kar odpnem in se vozim domov (ker se vozim skor 1/2 ure), TAKO DA JA, POČUTIM SE KOT BALON user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 629
19.10.2012 12:07:58   
MojaV
Ojla,
naj se pohvalim, da sem tudi jaz končno videla našo bibico. Vse je v redu, zelo vesela, komaj čakam nuhalno, da mi ne bo treba več skrivati. Naslednji pregled imam šele decembra.
Tudi jaz sem popoldne zelo napihnjena, tako da že tudi malo pazim, kaj oblečem, ko grem med ljudi. Teža se mi sicer še ni povečala, ampak bom morala paziti, ker ves čas nekaj meljem. To mi tudi pomaga proti slabosti.
Presenetilo me je, da zdaj že pri prvem pregledu merijo krvni sladkor. V ponedeljek grem v laboratorij, tako da moram zdaj čez vikend malo paziti pri prehrani.
Želim vam lep vikend, bodite zdrave.

(odgovor članu babyboooom)
Neposredna povezava do sporočila: 630
19.10.2012 13:01:01   
papriq
no mogoče je res, da se ne pozna tolk ker je prviuser posted image ...babyboom tudi jaz počnem isto kot ti med vožnjo domov (vozim se cca. 30min),odpnem gumb in je takoj boljšuser posted image ), je pa problem ker, ko pridem domov okoli 18.00 (razmeroma pozno potem še jem, potem pa hitro še na sprehod s svojo psičko dokler še ni mrak, in se mi zdi da sem cela skozlana, tisto hrano se mi zdi da imam še kar v grlu, in sem enkrat kr fajn zbruhala vseuser posted image ), tak da zdej delam kontra prvo sprehod pol pa jem...komaj čakam, da mine ta faza slabosti, ker men je na večere najhujš postalo zdej.

(odgovor članu MojaV)
Neposredna povezava do sporočila: 631
19.10.2012 16:28:46   
maja 83
Jaz sem tudi do kosila ok, po kosilu pa utrujena, pa vse, kar pojem, mi je preveč, se počutim slabo in hrana mi nekako obleži na želodcu ..
Se pa vozim v službo 1 uro po avtocesti v eno smer, tako da še sreča, da bruham ne in da so "slabosti" znosne.

Prejšnji teden sem imela pregled, je vse ok, edino 1 teden manj sem noseča (imam dolge cikle, posledično kasnejšo ovulacijo, tako da to pojasni stanje), torej 8t 5d, možno, da mi bojo po nuhalni tudi rok prestavili za kak teden, ampak v vsakem primeru bomo majski.

Lep sončen vikend vsem!

(odgovor članu papriq)
Neposredna povezava do sporočila: 632
19.10.2012 17:00:36   
Annabela
Se javlja še en hodeči balonček user posted image S tem, da ste vse bolj preidne od mene, jaz sem se pa menda takoj zredila za 3kg, ko sem videla dve črtici na palčki user posted image Pa kar pazim kaj jem, sladkega sploh ne smem zaradi "nosečniške sladkorne", drugače bi bila sedaj že na plus 5 kg user posted image
Uživajrw, sooonček je user posted image

(odgovor članu maja 83)
Neposredna povezava do sporočila: 633
20.10.2012 20:02:45   
Tanja83
Evo še ena user posted image , ki pričakuje prvo user posted image v mesecu maju. Sicer ima že sedaj dva roka, ker eden je glede na zadnjo M - 4.5.13, po UZ sliki oz. velkosti pa bo rok 15.5.13.

Prve dva znaka nosečnosti sem kar spregledala, najprej sem obtožila natakarico, da mi je dala skisano mleko v kavo user posted image drugo pa... kar naenkrat se nism več mogla terat s hojo v hrib in je celo malo manjkalo, da bi se na pol poti obrnila nazaj dol. No sedaj za pot potrebujem kake 10 min več kot prej, ker mi to miganje še vedno paše, zavedam pa se, da se moram malo paziti.

Trebuh se mi praktično nič ne pozna (ja tiste z več kg to lahko dalj časa skrivamo) vseeno pa moj jezik ni mogel ostati za zobmi in sem svoji mami že povedala, partner pa pravi, da njegovim bova pa po nuhalni, ki bo 30. oktobra (joj se že veselim user posted image ) Pa šefici sem tudi že zinla, ampak zato k je fajn vodja in je bilo moje mnjenje, da si "zasluži" da jo glede moje user posted image čimprej informiram. Na javno objavo čakamo po nuhalni.

Annabela, tudi jaz sem se takoj zredila za 3 kg, sedaj pa nekako držim težo, ampak jst sm bla laaaačna user posted image

< Sporočilo je popravil Tanja83 -- 20.10.2012 20:04:40 >

(odgovor članu Annabela)
Neposredna povezava do sporočila: 634
22.10.2012 9:44:12   
tacamuca
Pozdravljeneuser posted image
Evo mene s prvega pregleda. Noseča 9 tednov, PDP 27. 5. , vse ok, plodek je velik 22 mm.user posted image Zdej se moram pa na nuhalno naročit.
Popoldne pa komaj čakam, da poveva hčerki, ki si že močno želi dojenčka, potem bo pa Taja povedala dedkom in babicam.

Glede kil-zredila se nisem, je pa treebuh sploh proti večeru že precej napihnjen in me motijo tesne hlače. V prvi nosečnosti se mi do 15. tedna ni nič poznalo, tokrat pa je drugače. Sem že pripravla nos. hlače. Počutje je malenkost boljše, slabosti so samo še občasne, upam, da izginejo.

user posted image user posted image user posted image vsem za uspešne preglede.

(odgovor članu Tanja83)
Neposredna povezava do sporočila: 635
22.10.2012 10:04:28   
babyboooom
tacamuca, nočem se vmešavati ali pa ti karkoli govoriti...sploh pa zato, ker sploh nisi vprašala za mnenje. rada bi samo povedala svoje, če lahko?
NE - NE BERI NAPREJ
DA - jaz bom svoji povedala po nuhalni...itaq se mi zdi, da se otrokom vleče 9 mes...pa še kar nekaj jih poznam, ki so splavile v najinih tednih... kako boš pa pol razložila kje je dojenček? ... vem pa tudi, da je lahko kasneje kej narobe in da je zihr šele ko rodiš...
jaz ji zdaj samo malo namigujem... npr.: kaj pa če je dojenček notri? a pokličeva zdravnico pa greva pogledat? ...

(odgovor članu tacamuca)
Neposredna povezava do sporočila: 636
22.10.2012 12:02:24   
športnica
eno vprašanje. ful mi je slabo in mi je mož iz lekarne prinesel Encian Ginger kapsule prosti slabostim. jih katera pozna? verjetno jih lahko jemljem, ampak nič ne piše o nosečnicah. če bi bile prepopovedane, bi verjetno pisalo je tako? v lekarni pa tudi ni znala povedati.

http://www.lekarnar.com/izdelki/encian-ginger-kapsule#opis

(odgovor članu babyboooom)
Neposredna povezava do sporočila: 637
22.10.2012 13:44:35   
anonimna3
zvezdicax, pri kateri(em) G pa imaš pregled? Ker jaz mam isto 6.11.  user posted image

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 638
22.10.2012 14:36:09   
zvezdicax
Anonimna3, v Postojni pri mugoši...pa ti ?

Kako ste kaj ostale?

(odgovor članu anonimna3)
Neposredna povezava do sporočila: 639
22.10.2012 14:44:13   
anonimna3
Pri dr. Hrvatin v ZD

user posted image

(odgovor članu zvezdicax)
Neposredna povezava do sporočila: 640
22.10.2012 16:46:50   
zvezdicax
Anonimna3, a to v Postojni?

Neposredna povezava do sporočila: 641
22.10.2012 17:26:34   
babyboooom
športnica, jaz ne vrjamem, da ti te kapsule lahko pomagajo drugače, kot psihično. isto ne vrjamemm lizikam, katere je ena že 1x omenjala. ti nimaš ne potovalne slabosti in ne želodčne! po moje ne pomaga nič, ker če bi, bi se pa to že razvedl...tko, da ti pomoje lahko več škode (neka kemija) naredijo, kot pa koristnega. ne vem. moje mnenje. pa me spluvite...

Neposredna povezava do sporočila: 642
22.10.2012 18:22:46   
MojaV
Športnica, konkretno za te kapsule ne vem (najbolje, da pokličeš gin., saj za to jih imamo, da nam svetujejo), vem pa, da je meni v prvi nosečnosti pomagal ingverjev čaj.
Koreninico naribaš in malo prevreš, po želji dodaš še kaj in piješ po majhnih požirkih, počasi. Pa ne smeš se ne preveč najesti, ne premalo. Pa sklanjat se čim manj.
V tej nosečnosti mi je pa nekaj časa pomagala kokakola, potem pa tudi to ne več :) Eh, saj bo minilo. Počitek in čas.

Neposredna povezava do sporočila: 643
22.10.2012 19:12:15   
anonimna3
Ja zvezdicax v Postojni v ZD.

(odgovor članu MojaV)
Neposredna povezava do sporočila: 644
23.10.2012 9:09:36   
MalinaNina
Hello!!! Še 9 dni do NS!!! Komaj čakam. Sem postala takooo neučana, kot majhna punčka, ki čaka dedka mraza user posted image Ja, drugače pa zanimivo, meni se tudi že malo pozna.V 1. nosečnosti se mi 4 mesece ni NIČ poznalo. Res nič. Sedaj pa kar nekaj napihnjeno vse skupaj, sploh zvečer. Sicer hlače vse še nosim svoje, ni panike, sem napihnjena malce višje, nad pasom. Ampak vseeno se mi zdi zanimivo kakšna razlika. S kilcami sem sicer še na -1, tako je bilo tudi v 1. nosečnosti. Prve 3 mesece -1, rodila pa sem nato s 6+, tako da tudi tokrat upam na podoben rezultat, ker gredo potem kar hitro tudi dol user posted image Sem pa vesela, ker sem sedajj štartala s 5kg manj kot v 1., imam jih pa sicer še ene 10 preveč... jih bomo pa po našemu majčku dol dajal . user posted image . Lep sončen dan vam želim, izkoristimo to vreme, saj nas bajo ptem čaka ziiimmmmmmaaaa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 645
23.10.2012 10:25:30   
tacamuca
Babyboom hvala za mnenje, nič ne zamerim. Zato pa je forum, da si delimo zgodbe in mnenja. Vem, da gre lahko še kaj narobe, poznam preveč različnih zgodb,žal tudi takšno, kjer je prišlo do težav čisto na koncu. Sem optimist, upam na najboljše. Mislim, da tudi, če bi šlo kaj narobe nebi mogla skrivat svojih čustev pred hčerko-res je še majhna, a takoj začuti, če sem žalostna. Sva ji včeraj povedala, bila je vesela, itak je že nekaj časa govorila samo o tem. Sicer pa nikoli ne vemo, kaj nas čaka. Držim pesti, da bo vse tako, kot mora biti. V prvi nosečnosti sva pa tudi midva povedala po nuhalni. Sem se pa naročila na nuhalno in jo imam 12.11. v Domžalah.

(odgovor članu MalinaNina)
Neposredna povezava do sporočila: 646
23.10.2012 12:14:16   
kakadoo
Hello punce!
Js mam pa v petek NS user posted image Komi čakam user posted image
Z novičko sem hotela počakati do takrat.. ampak se mi trebuh že tok pozna, da
so vsi že ugotovil - tako doma kot v službi. Ja kaj češ... Tako je v tretje...
V prvo me pa nekateri še v petem mescu niso pogruntal user posted image

(odgovor članu tacamuca)
Neposredna povezava do sporočila: 647
23.10.2012 12:19:27   
Čebelčk
To je moja prva nosečnost, pa se mi že pošteno vidi :) Imam obseg trebuha zjutraj 84 cm. Prej sicer ne vem koliko :) ampak precej manj...

Koliko nas je zdaj majčic, a kdo spremlja seznamček?

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 648
23.10.2012 14:26:43   
Pupi Sanda
Ja, jaz sem zdaj v 10. tednu in sem samo napihnjena še vedno...nimam pa še nosečniškega trebuščka (da si ne bi mogla zapet kavbojk ali da bi me tiščale - spodaj pod popkom).
Komaj že čakam na NS... še dva tedna user posted image

Povedala pa nisva še nikomur, samo sestri. user posted image

(odgovor članu Čebelčk)
Neposredna povezava do sporočila: 649
23.10.2012 15:57:59   
mala lizika
Še moja malenkost ;) Jaz sem imela pa včeraj zjutraj pregled pri svojem G, prvič ultrazvok čez trebuh. Vse ok. Popoldne pa NS v Dravljah pri Hafnerjevi. Ko sem se naročala, nisem bla pozorna na G, ker sem upala, da bom naletela na Pušenjaka... Ampak Hafnerjeva je super, res je prijazna, vidla je, da sem ful živčna, ker me je blo res strah. Me pomirila, vse pokazala. Vse je hvala bogu ok, je v mejah normale. Vzela sva tud cd s 4D posnetki. Tak je lepo videt bebiko, ko prekriža noge pa pomaha z rokicami. Res neverjeten občutek pa ko veš, da je to samo najino user posted image user posted image . Takoj sem bla bolj mirna. Na koncu naju je vprašala, če želiva še kaj vprašat. Pa sem rekla, če se mogoče vidi spol. Je rekla, ja bomo pogledali. Je vprašala kaj jaz mislim, sem rekla, da punčko. Je rekla mojmu, vidte, vedno morte njo poslušat, ker ma prav user posted image . Je rekla, da se zelo lepo vidi. Itak sva bla navdušena cela. Vesela sem, da je to za mano in upam, da se bo najina bebika lepo razvijala naprej in da bo zdrava!!! Velika je pa 5,88 cm.
Povedala sem danes samo moji najboljši prjatlci, ki res vem, da zna držat stvari zase... naslednji bojo moji &njegovi, potem je pa vseeno. Povedala nisva še zato, ker se še vedno bojim krvavitev, čeprav jih ni že kak teden spet. Imam še par tablet dabrostona za pojest in bom od jutri naprej po eno do konca, ker baje ni dobro ker iz dveh prešaltat na nulo. Potem pa da vidimo. Upam, da krvavitev ne vidim več do poroda!!

Kako ste pa kaj ve? Koliko nas je že imelo nuhalno?So vam povedali spol al niste želele vedet?

(odgovor članu Pupi Sanda)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?