2sneg13
|
IZVIRNO SPOROČILO: pelin IZVIRNO SPOROČILO: 2sneg13 Vendar, ker sem imela svoje racionalne plane, sem namesto v družinski proračun dajala v lastno vlaganje. Kupila sem si spalnico, posode,TV vse te stvari, ki jih imam zdaj in koristimo z mojo družino Če si še vedno jedla, stanovala...živela pri starših, ter nič dajala za stroške, temveč si vse vlagala v svoje racionalne plane, potem, si še vedno živela na njihov račun, brez finančnih prispevkov v skupni blagajni.... ti racionalni plani so bili najverjetneje tvoji plani, tako kot jih ima vsak mlad človek in se vsakemu zdijo racionalni z njegovega vidika...če nisi nič prispevala v skupni žakelj, si živela podobno, kot bi želela živeti avtoričina otroka...žal njima to ne potegne, ker je mama brez dohodkov, pri tebi pa je bilo to očitno drugače... Ne, moja mati se je s tem strinjala. pa ni bil to moj plan, kot se to morda bere. Začela sem s spalnico, ki sem jo vzela na obroke, pa mati sama ni hotela mojega denarja. Za roj, dan nisem želela darila po njenem okusu, ampak sem imela željo, da mi kupi 60 delni servis krožnikov. Sem pa ravno tako poleg tega filala hladilnik, brez skrbi!
|