sončki3
|
punce,povem vam,da ste me prav pomirile. .Sej veste,človek misli,da ima samo on takšne probleme,pa ko vidim druge nosečke tu okoli,sprehajajo se,kot da jim nič ni,mene pa vse dol pritiska,pa trdi,pa boli,pa ne vem še kaj,da niti na sprehod ne grem...no,vidim,da le nisem sama..pa saj je res,še malček,pa bo konec tega...je pa takšna razlika v 2.nosečnosti,da res ni.. Pa res,mogoče je bil pa res tak dan,oz.dnevi..moj trebuh je pa danes bolj miren..je po vremenu,hehe,ker je zunaj prav turobno. Dana Banana,meni je G rekla,da tako pač je in dokler ni posledic,krajšanje,oz.odpiranje MV,ni panike.Magnesol in Buskopan pa naj bi pomagala pri tem..težave so pa iste pri meni.. 44gatti,hehe,tudi jaz si pravim tako,kaj bom pa delala,ko bo čas rodit..jah,psiha dela res boga.. Aja,ta problem sem imela tudi jaz ursika,pa sem brala Pušenjaka,ki pravi,da plodovnica ne odteka po kapljicah,tko da ne vem.Mogoče ti pa samo dete pritiska na mehur,kot je meni.Teh vložkov za domačo uporabo,za preverjanje odtekanja,pa mislim,da ne prodajajo več. Rakica,super in res lepo,da si videla bejbija in imaš tako lepo slikico.. Midva pa greva danes popoldne na CSD,ni več kaj odlašat.. Dobro bodite,počivajte in se beremo..
|