|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2013
11.9.2012 15:52:11   
Tangerina
Evo nas, v 17t 3d user posted image
user posted image

(odgovor članu Tangerina)
Neposredna povezava do sporočila: 801
11.9.2012 17:12:03   
posavka30
Tudi jaz že nekaj časa čutim našega sončka :). Ampak ne vsak dan, včasih malo bol, včasih malo manj. So pa to zelo nežni komaj občutni gibi.

Neposredna povezava do sporočila: 802
11.9.2012 17:16:29   
posavka30
IZVIRNO SPOROČILO: Tangerina

Evo nas, v 17t 3d user posted image
user posted image

O kak se ti že lepo pozna, lep trebušček. Super, men se pa še čisto nič ne pozna.

Neposredna povezava do sporočila: 803
11.9.2012 17:18:31   
Tangerina
ja, mi smo že kar lepo okrogli user posted image spanje na trebuhu že nekaj časa odpade, najbolj mi sede na boku ...

(odgovor članu posavka30)
Neposredna povezava do sporočila: 804
12.9.2012 9:55:33   
dizza
tjasa1: Super odločitev, mislim da boš zadovoljnauser posted image . Vem da imajo vadbo ob ponedeljkih in sredah ob 18.45 uri. Jaz sem se prijavila kar za srede. Se moraš pa prijaviti na vadbo, ker če nas je preveč potem sporočijo še en termin, vsaj tako nam je bilo sporočeno na predstavitvenih vajah. Najbolje da jih kar pokličeš ali jim pošlješ mail, kdaj se lahko pridružiš.

Jaz otročičkove premike čutim že kakšen teden in je super občutek, najbolj dejaven je zjutraj in pa zvečer. Partner pa je presenečen da že tako majhno bitjece tako močno brcauser posted image ...trebušček pa se mi je tudi v zadnjem tednu povečal kar naenkrat se mi je pojaviluser posted image ... Komaj čakam petek, ker imam morfologijo, da vidim svojo pikico...Baje naj bi bil to zadnji ultrazvok, ki ga krije zdravstvo ?

Neposredna povezava do sporočila: 805
12.9.2012 9:59:45   
Tangerina
Zdravstvo baje itak krije le dva ali tri UZ (če s emotim me prosim popravite), vse ostalo kar se dela UZ jih zdravniki baje ne ˝vpišejo˝ . Pr men recimo so do zdaj na čisto vsakem preglu naredili UZ, pa jih je bilo že več kot le 3...

(odgovor članu dizza)
Neposredna povezava do sporočila: 806
14.9.2012 10:05:08   
araucaria
Zivjo punce,

Sem rekla, da se oglasim, ker je taka tisina.

Moj mali user posted image se ne brca; edino enkrat me je nezno pobozal po levi ledvici kaksen mesec nazaj. Sedaj cakam, da se zopet oglasi.

Trebuh pocasi raste; vcasih je ogromen in se sprasujem kaj naj oblecem, drugic je manj velik in lahko normalno oblecem prednosecniske hlace. Zjutraj jih je seveda lazje zapret, popoldne bolj tezko, zvecer pa ni sans, ker se najem cez dan.

Prejsnji teden sem si sla kupit nosecniske kavbojke. Kupila sva tudi vecnamensko blazino - super je za spanje ali pocitek. Pred tem sem imela tezave s spanjem. Belly belt-a nikakor ne najdem, pa sem ga narocila kar prek interneta (http://www.naturalbabyshower.co.uk/).  Tudi ta mi je vsec (http://www.amazon.com/Maternity-Pregnancy-Essential-Affordable-Solution/dp/B004LYOI4A/ref=pd_sbs_a_6), ampak se mi zdi malo drag. Sem si privoscila tudi dva modrcka; ugotavljam pa, da bo potrebno kupit tudi kaj novih hlack...takih nizkih.

Ostalo bo pocakalo; vozicek, previjalna miza, plenice, ipd... imamo se casa...

Kako ste ve?

LP!

Neposredna povezava do sporočila: 807
14.9.2012 10:19:55   
noseckec23
Tangerina woooow kasen trebuscek ze imas, pa se prva nosecnost hihih rees prelepo! user posted image user posted image  

Araucaria, tudi meni se vcasih vidi trebuscek, vcasih pa zgleda, koda bi se ravno najedla :)). Kar smesno mi je, sem mislila, da bom do 20 tedna ze kar imela, pa se noce pokazat. Glede hlac sem si tudi jaz kupila nosecniske kavbojke, in ene nosecniske hlace za prosti cas, ki so res super. Samo za v sluzbo se imam vedno probleme z oblacili, ceprav se niti ne vidi kaj dosti user posted image  :)). Kdaj imate kaj morfologije??? Jaz jo imam drugi teden v cetrtek in ze komaj cakam, da vidim, ce mi bodo potrdili fantka iz NS, ali bo puncka :). Koncno sva izbrala tudi imena in za puncko in za fantka :). Malo se javite :))

Lp user posted image

(odgovor članu araucaria)
Neposredna povezava do sporočila: 808
14.9.2012 13:48:56   
Tangerina
Uf ja, jaz nosim nosečniške hlače že od nekje 12.tedna naprej, ker svojih več nism mogla zapret user posted image do zdaj sem si kupila take poletne nosečniške hlače, spodaj na patent, zdaj pa ko bo hladneje bo pa treba še za kakšne konkretne kavbojke pogledat. Ravno danes sem bila v H&M, pa nimajo še tkaih modelov kot sm si jih jaz zamislila (ozke, na korenčka, za v kavbojke), vse so ravne ali pa na zvon user posted image Upam da še kaj kmalu pridejo nove user posted image

Noseckec23, hvala, res je že velik, spanje na trebuhu že zdavnja odpade, najbolj mi sede na boku z deknco med nogami user posted image user posted image Mi bomo jutri dopolnili 18t, na morfologijo me sicer še ni naročila, imam pa v sredo redno kontrolo, sam mislim da bo to še prezgodaj da bi mi morfologijo delala, ali pač? Sicer pa tudi mene blazno peče, če mi bo potrdila na nuhalni napovedanega dečka user posted image Pušenjak je sicer povdaril da ni 100% da bo deček, na kontroli po nuhalni je pa rekla da se na nuhalnih ponavadi spol samo ugiba, zato mi tudi ni hotela potrditi ali zanikati user posted image

Mi gremo jutri v II. del oberatve. Prejšnji teden belo, jutri ostalo, prejšnji teden v kratkih hlačih, jutri v jaknah user posted image user posted image No, se bo pa vsaj normalno dalo dihat user posted image

Lep vikend vsem user posted image ter vašim user posted image in user posted image user posted image

(odgovor članu noseckec23)
Neposredna povezava do sporočila: 809
14.9.2012 14:59:19   
araucaria
Se tole sem pozabla vprasat/povedat.

Ze kaksen teden me srbi trebuh; najbolj ob straneh; malo pod prsmi; vcasih tudi trebuh in prsa. Se mazem kar z Nivea mlekom za telo; danes pa jo nameravam mahniti kupit tudi kremo proti strijam.

Tudi meni ginekologinja na pregledu nuhalne svetline ni zelela povedati ali je fant ali punca. Je rekla, da bo povedala, ce bo zihr, drugace pa ne. Tako da bova morala pocakati se dobr dva tedna, ko imava naslednji pregled. Naj bo fant al punca, vazno je, da je z  malim user posted image  vse ok, je tako?:)

Neposredna povezava do sporočila: 810
14.9.2012 15:04:01   
Tangerina

IZVIRNO SPOROČILO: araucaria

Se tole sem pozabla vprasat/povedat.

Ze kaksen teden me srbi trebuh; najbolj ob straneh; malo pod prsmi; vcasih tudi trebuh in prsa. Se mazem kar z Nivea mlekom za telo; danes pa jo nameravam mahniti kupit tudi kremo proti strijam.

Tudi meni ginekologinja na pregledu nuhalne svetline ni zelela povedati ali je fant ali punca. Je rekla, da bo povedala, ce bo zihr, drugace pa ne. Tako da bova morala pocakati se dobr dva tedna, ko imava naslednji pregled. Naj bo fant al punca, vazno je, da je z  malim user posted image  vse ok, je tako?:)

Tudi jaz tako pravim user posted image sam da bo živo in zdravo, pa ni važno al ma lulčka al pa ne user posted image ne glede na to ali je punčka ali fantek, tvoje je, in dal mu boš vse kar svet premore user posted image

(odgovor članu araucaria)
Neposredna povezava do sporočila: 811
14.9.2012 16:43:17   
Anabela27
Ojla user posted image user posted image

12.9.2012 imela AC in mi naredili fishbone test.

Včeraj me že klicali da je z mojima sončkoma zaenkrat vse ok. Je pa potrjeno da sta parček. Imamo že izbrana imena user posted image  
Naredili so test za tri najpogostejše kromosomske napake in test je bil neguser posted image zdaj moram počakati še cca 3 tedne da naredijo še ostale teste, ampak je samo 3% možnosti da je kaj narobe user posted image

Zdaj sem v 16t 3d...še polovica pa sem na konju user posted image .

Kako ve kaj preživljate tale mraz...brrr

lp,

Anabela

Neposredna povezava do sporočila: 812
17.9.2012 9:05:56   
MEDEJA2
POZDRAVLJENE
pridružujem se vam ker tudi mi pričakujemo februarja in sicer na valentinovo (14)user posted image
ker sem doma na bolovanju user posted image imam maloveč časa in sem se odločila da se vam pridružim malo pri klepetu.

(odgovor članu Anabela27)
Neposredna povezava do sporočila: 813
17.9.2012 10:37:35   
dizza
Medeja2 dobrodošla in veselo nosečnostuser posted image ...

Mi smo imeli v petek morfologijo in je vse ok. Sedaj se na UZ že vse lepo vidi tudi v 3d/4d pogledu in sva bila zelo vesela, da se otročiček lepo razvija...Razen za spol nisva hotela vedeti imava pa tudi že izbrana imena če bo punčka ali fantekuser posted image ... Naročila sva tudi že sobico s previjalno od Alplesa, komaj čakam, da jo dobiva, da lahko vanjo spravim že vsa otroška oblačila, ki so nama bila podarjenauser posted image od prijateljev...se je že kar nabralo...

Drugače pa počutje ok, razn včasih me boli želodec in pa čisto sm zaprta (proti temu sem probala že skoraj vse od Donata, probiotikov do Lactekona....nazadnje mi je ginekolog predpisal svečke vendar jih še nisem uporabila, drug teden bom probala ko bom na dopustu, da imam miruser posted image ...) Ima mogoče katera podobne težave in kako jih rešujete?

Pozdravček!

(odgovor članu MEDEJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 814
17.9.2012 11:36:18   
MiRaNi
Pozdravljene SOnosečke user posted image

Se fočkam po dolgem času...Pri nas je vse ok. Brca še ne tako, da to še čakam.

G se je na zadnjem pregledu spet premislil in mi dal PDP na 20.2. Na pregledu pred tem pa 13.2. Na nuhalni mi je rekla 15.2. In kaj je zdaj moj PDPuser posted image

Tudi jaz čakam na morfologijo in potrditev ali bomo res imeli fantka. Tiste, ki imate že izbrana imena sem vam kar fouš, ker pri nas se bije prava bitka. Hčerka ima 2 ideji (5 let je stara) in noče sprejet nobenega drugega predloga, ker se je odločila, da je to pač njen bratec in bo ona izbrala imeuser posted image . Sama pa nimam nobenega resnega kandidata. Nekaj časa še imamouser posted image .

Ali ima katera bolečine čisto spodaj v križu. Mene boli na levi strani. Ko po dolgem času npr. v službi vstanem kar malo zašepam. In tudi zdaj ko sedim že cca eno uro čutim bolečino. Ali je to nekaj kar bi morala omenit G?

(odgovor članu dizza)
Neposredna povezava do sporočila: 815
17.9.2012 11:44:24   
noseckec23
Mirani jaz dejansko vse omenim moji ginekologinji, tako da zakaj pa ne, sigurno pa ni nic drasticnega :). Jaz imam tudi vse zmesane PDP-je in vec ne vem na kaj se naj zanasam.. po ZM imam datum 26.1.2013, po prvem pregledu imam 6.2.2013 po Nuhalni pa 2.2.2013.. tako da kaj naj gledam? :))

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 816
17.9.2012 11:59:51   
nika92
Mirani tudi jaz imam bolečine spodaj v križu, če dlje časa ležim oz. tak polsedeč položaj. Pomojem to ni nič narobe, seveda pa lahko vprašaš tudi G, če te skrbi ;)

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 817
17.9.2012 13:03:40   
makr
Pozdravljene!

Sem nova sonocečka na tem forumu z PDP 1.2..
Ugotavljam, da je tale forum prav priročna zadeva.user posted image user posted image
Se sigurno še kaj javim.

Lep sončen pozdravuser posted image user posted image

(odgovor članu nika92)
Neposredna povezava do sporočila: 818
17.9.2012 13:05:24   
čebeli
Živjo!

Res bolj malo čvekate tu gor... user posted image

Vem, ja, bolečine tudi mene skrbijo in če se le spomnim kje in kdaj dlje jih čutim, jih tudi sama omenim svoji G (predvsem za žile na nogah). Samo mi pa pravi, da je to mojemu stanju primerno in nezaskrbljujoče. Me je pa sedaj že dva dni in čedalje huje začelo bolet desno spodaj v trebuhu. Mogoče je vse ok in bo minilo, upam, da ne bo kak slepič. Vidite, na najhujše pomislim kar takoj... user posted image Ne vem ali je to nosečniška muha, ali hipohondrija..user posted image

Je pa tole moje 3. pričakovanje najtežavnejše za prenašat.

Vau, nekatere ste že začele opremljat sobice in zbirat cotke. Jaz bom to opravila v zadnjem mesecu. Vsaj mislim, da me ne more nič prehitet, ker sta tudi prvadva zamujala. user posted image

(odgovor članu nika92)
Neposredna povezava do sporočila: 819
18.9.2012 14:46:50   
rafaelka
pozdravljene,
pa se vam pridružim še jaz ker sem opazila da je ta forum zame res zelo koristen saj se nisem nikoli preveč poglabljala v nosečniške zadeve, tu pa izvem veliko novega user posted image
pa še nekaj o meni: datum je 11.2. oz 16.2., trenutno sem pa na bolovanju zaradi vnetega mehurja in bakterij (antibiotiki)drugače pa nisem do sedaj imela nobenih težav (nobenih slabosti,jem vse razen surovega mesa, imam pa nizek pritisk in mi še vedno ustraja tam pri 50/90 kar zna bit v določenih dneh maluser posted image ). do sedaj sem se zredila 2-3kg prsa so nikakva kot prejuser posted image tako da razen malček večjega trebuha mi sploh ni videt da sem noseča. tudi oblačila nosim ista, na trenutke se moram prau opomnit da sem noseča, poredvsem to pozabim ko na hitro ustanem, dvigujem kaj težjega. no moj pravi da on ne pozabi na nosečnost ker da hitro menjujem razpoloženje (ma jaz nisem tega mnenja user posted image )
mi je pa lepo da čutim bambinota zadnji teden in sem čisto blažena user posted image žal še vedno ne veva ali bo fantek ali punčka ker si je na zadnjem pregledu prekril s popkovinouser posted image ,
kar se pa tiče bolečin v trebuhu jih imam od prvega meseca non stop ma sem to vzela kot da se mi pač use spreminja tam spodaj in se ne obremenjujem s tem , en čas se mi zdi da je prebava, pa krči, pa špika me kot bi me nekdo z iglo, če ustanem prehitro me zvije, če preveč fizično delam oz preveč hodim me drugi dan vse boli-tudi na dotik, tako da pomoje če ti bolečina mine v enem dnevu ni panike...
lep pozdrav vsemuser posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 820
18.9.2012 18:48:03   
Tangerina

IZVIRNO SPOROČILO: dizza

Drugače pa počutje ok, razn včasih me boli želodec in pa čisto sm zaprta (proti temu sem probala že skoraj vse od Donata, probiotikov do Lactekona....nazadnje mi je ginekolog predpisal svečke vendar jih še nisem uporabila, drug teden bom probala ko bom na dopustu, da imam miruser posted image ...) Ima mogoče katera podobne težave in kako jih rešujete?

Pozdravček!

Jaz imam iste probelem glede zaprtosti, in mi ful pomagajo suhe slive pa donat. Boš vidla, boš imela WC party user posted image

Drugače pa, mi smo superca, danes 18t in 3d. Danes sva z možem kupila tudi posteljico, čisto naključno, naslednji mesec jo dobiva, tako da kooomaj čakam user posted image user posted image Tudi cunjic imava že kar nekaj, le da jih šr ne bom dala prati, bom še počakala kak mesec, dva user posted image Pregled imamo jutri, vendar mislim da mi morfologije še ne bo naredla, ker še nismo v 20.
Kar pa se nasplošnega počutja tile, je zmerno, še vedno bruham in zgubljam na teži, pridobila še nisem niti kilce, le zgubila sem 7. Vmes smo obiskali tudi dežurno ambulanto zaradi hipoglikemije, kjer je doktorca ugotovila da je z našim pikcem vse OK, in anm tudi uradno potrdila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dizza)
Neposredna povezava do sporočila: 821
18.9.2012 18:54:00   
Tangerina

IZVIRNO SPOROČILO: nika92

Mirani tudi jaz imam bolečine spodaj v križu, če dlje časa ležim oz. tak polsedeč položaj. Pomojem to ni nič narobe, seveda pa lahko vprašaš tudi G, če te skrbi ;)

Jaz imam iste bolečine, kot praviš, v predelu trice, še posebej ko ležim ali ko dolgo stojim. Pomaga masaža partnerja z eteričnimi olji user posted image

(odgovor članu nika92)
Neposredna povezava do sporočila: 822
19.9.2012 9:16:15   
noseckec23
Punce kaj je dejansko res, da je fantek, ce se ga dela na dan ovulacije in puncka ce je vec kot 24 ur pred tem? hihih :) to sem nekje zasledila :))

Neposredna povezava do sporočila: 823
19.9.2012 11:38:43   
makr
Hehe, a tudi to naj bi držalo?user posted image

(odgovor članu noseckec23)
Neposredna povezava do sporočila: 824
19.9.2012 12:33:56   
Rose Bay

Ojla sonosečke

Kako ste kaj?

Jaz sem danes prav fajn, sem imela morfologijo in je vse v redu, dojenček lepo raste, je živahen. Res sem vesela user posted image .
Sva pa izvedela da imamo fantka user posted image . Zdaj bova mogoče lažje izbirala ime, ker smo zožili izbor na en spoluser posted image .

Drugače je počutje superca in podobno kot rafaelka se moram tudi jaz prav opomnit da sem noseča ali pa me opomni mali v trebuhu. Zdaj res čutim gibe vsak dan in tudi približno ob istem času.

Lep dan

(odgovor članu makr)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?