Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.9.2012 14:52:42
|
|
|
|
krisv
|
oreh Reš nič ne pokliče, nažalost. Je zelo neprijetno in žalostno, ko prideš tja poln optimizma, potem ti pa reče, da ne bo nič s transferjem. :(
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.9.2012 14:53:36
|
|
|
|
krisv
|
Itak pa držim pesti za trepetalki in za vse, ki se že pikate in ki se še boste. Berem vas redno.
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.9.2012 15:00:00
|
|
|
|
oreh
|
Hvala, krisv. Ja saj se mi je zdelo, ker nisem nikjer zasledila, edino v postih iz leta p.n.š., da je še klical. oooo, mene bo pobralo od živciranja, saj vem, da sta 2 celici lahk čist zadosti, sam kaj ko pa sta tudi lahko tako zelo premalo. K bi mi vsaj internet crknil, da ne bi brala takih in drgačnih izkušenj punc, ki so to že dale skozi.
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.9.2012 15:04:51
|
|
|
|
športnica
|
Kljub dezju je za naju danes soncen dan. V sestem postopku nama je uspelo pricakati PLUSEK Sva tako zmedena in vesela. Ne moreva verjeti, da se to dogaja nama. Itak pa se nisva dojela. Pocutim se super. Imam se krce maternice, kar opozarja da se nekaj pripravlja in dogaja jajcniki so pa ok. Tisti obcutek kot pred menstruacijo je izginil par dni nazaj. Cez cel dan mi je malo slabo, veliko lulam, to je pa tudi vse. Komaj cakam da se zacnejo odvijat zadeve naprej. Hvala za vase pestke, to je sigurno pomagalo. Zlate ste. Se se javim in drzim pesti za vse...
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.9.2012 15:07:44
|
|
|
|
MIHIKA1
|
športnica....tako zeloooooooooooooooo sem vesela....upam, da grem po tvoji poti in da bom tudi jaz zagledala plusek v šestem poskusu decembra....! joj, kako sem vesela....čestitke...!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.9.2012 15:14:00
|
|
|
|
oreh
|
Športnica čestitke!!! zdravo in sproščeno nosečnost ti želim. joj, še zdaj imam kurjo polt, ko sem prebrala tvoj post. Z njim si nam verjetno vsem dala veliko dozo dodatnega upanja! Še enkrat čestitke!
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.9.2012 15:44:18
|
|
|
|
BB09
|
oreh ne Reško nič ne pokliče tako da ne več do konca ali je kaj mihika1 to je moj drugi postopek šprtnica jeeeeeeeee čestitke pa smo dočakali prvo srečko nosečko srečno in zdravo nosečnost pa lepo božaj trebuščka, no zdaj se je pa res začelo dogajat mene je danes 2 dan po punkciji začelo v trebuhu vse tiščat , pijem in lulam normalno trebuh ni tako napihnjen samo včeraj sem bila super danes pa kar vse tišči je imela še kakšna tako izkušnjo
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.9.2012 15:50:47
|
|
|
|
miskula
|
čestitke športnica joj tako hitro ti je že pokazalo, blagor kakšne znake pa imaš, mal povej prooooosim a mislite punce, da bi meni tut že kaj pokazal, danes je 10 dan po IUI mater sem neučakana
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.9.2012 15:58:45
|
|
|
|
curly
|
IZVIRNO SPOROČILO: športnica Kljub dezju je za naju danes soncen dan. V sestem postopku nama je uspelo pricakati PLUSEK Sva tako zmedena in vesela. Ne moreva verjeti, da se to dogaja nama. Itak pa se nisva dojela. Pocutim se super. Imam se krce maternice, kar opozarja da se nekaj pripravlja in dogaja jajcniki so pa ok. Tisti obcutek kot pred menstruacijo je izginil par dni nazaj. Cez cel dan mi je malo slabo, veliko lulam, to je pa tudi vse. Komaj cakam da se zacnejo odvijat zadeve naprej. Hvala za vase pestke, to je sigurno pomagalo. Zlate ste. Se se javim in drzim pesti za vse... Športnica sploh te ne poznam, ampak ko sem prebrala tvoj post so se mi orosile oči! Če pa komu privoščim pa privoščim tebi! Bravo! Dokazala si, da si prava borka, močna oseba in da si to več kot zaslužiš! Tvoj trud, upanje, volja ... je poplačano! ISKRENE ČESTITKE, želim ti zdravo in lepo nosečnost, uživaj v njej kolikor se da in hvala, ker si me navdala s svežim UPANJEM! Miskula, mogoče bi ti jutri ali pa v soboto pokazalo, danes pa nisem tako ziher. Tam rečejo, da je treba počakati vsaj 13 dni, če se prav spomnim. Jaz še nikoli nisem delala testa prej, kot točno 14 dni po IUI!
< Sporočilo je popravil curly -- 13.9.2012 16:00:26 >
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.9.2012 16:02:15
|
|
|
|
BB09
|
miskula mislim, da bi ti zaradi stopke lahko pokazalo napačno, rajši počakaj vsaj 12 dni oreh kdaj imaš pa ti transfer
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.9.2012 16:25:40
|
|
|
|
oreh
|
BB09, jutri ga imam. čakam mojega, da pride iz službe, da mi mel preusmeri misli, zdej se pa pripravljam na obe možnosti, kaj pa češ, vpliva itak nimaš več. po moje je pa danes tako sonce v Postojni, sem tja poslala že na tone pozitivne energije najbolj me mori to k je pol spet treba zbrat optimizem in voljo za vsakdanje življenje. ma ja sem večni optimist z vmesnimi hudimi pesimističnimi izgredi. sej bo, enkrat že bo. samo poglejmo športnico , pa če pogledamo za 2 dni naprej še miskulo
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.9.2012 16:40:58
|
|
|
|
BB09
|
oreh potem se bova pa mogoče vidle jutri v Postojni , po moje je toliko pozitivne energije v postojni da bo res sonce drži se pošiljam še tebi koš pozitivne energije
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.9.2012 17:02:33
|
|
|
|
curly
|
Jutri bodo 3 muhe na en mah!
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.9.2012 17:03:14
|
|
|
|
Aleda
|
Mihika- a to si zdaj klicala za posvet pri Drobniču? To se pravi, da je treba računati, da se naročiš kar ene dva al tri mesece preden nameravaš v postopek? Midva z možem sva tut pri njemu. Se te spomnem iz prejšnjih postopkov tukaj na forumu. Veliko sreče Športnica- iskrene čestitke! takooo sem vesela, ko preberem da kateri uspe. Želim ti lepo nosečnost. Smo pa tiste, ki smo zanosile v ivf postopku skoraj celo nosečnost na če-jih, tako kot v postopku. Tudi ostalim želim, da čimprej zagledate +
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.9.2012 17:21:01
|
|
|
|
Tejchy25
|
Hei :) Evo, js sm preživela dons punkcijo, mela 18 celic :) Zdej pa čakanje do torka :) Ni blo prijetno, niso se mogl načudit kako ogromne jajčnike mam. Sej sm res mela občutek, da s sabo na vsdaki strani nosim teniško žogico :) Skratka, že samo da mi je UZ not porinla, me je skor pobral (pa mam sicer zelo visok prag bolečine)... Skratka, solze so mi tekle ampak sm rekla nj kr dokonča svoje delo, da bom potrpela :) Je pa prej nehala, loh bi še kkšno celico spunktirala, pa me ni hotla več matrat :) Športnica, tebi pa čestitkeeee :)))
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.9.2012 17:53:07
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: miskula čestitke športnica joj tako hitro ti je že pokazalo, blagor kakšne znake pa imaš, mal povej prooooosim a mislite punce, da bi meni tut že kaj pokazal, danes je 10 dan po IUI mater sem neučakana Ce si mela transfer 5dan, lahko delas z jutranjim urinom ze 10 dan po ET. Prsa zgleda zame niso merilo. Nimam kaj prevec obcutljivih al pa napetih. Popoldne sem kar utrujena in bi mal izlezavala. Mal mam se krce, ampak povsem drugacne kot v prvih 5. postopkih. Nic nimam razbolen po jajcnikih al pa kaksno crvicenje vse povprek. V bistvu se zelo dobro pocutim. Edini postopek ko nisva nicesar probala. V prejsnjih sva sprobala vse mozno. Bioenergetika, akupunkturo, bioresonanco, maticni mlecek, koren maco, astasan, smrdljicko, vse mozne vitamine... Zdej pa nic. Resnicno ne morem verjeti da se nama to dogaja. Moj moz je cist zmeden. Me kr gleda in se smeji. Jaz pa nazaj, brez besed. Po 7 letih truda in 3 letih postopkov, rata v 6. za katerega sva rekla da je zadnji. Starsi in bliznji bliznji prijatelji, ki so nama stali ob strani, so zvedeli takoj. Ze to jutro. in dobesedno noreli, kricali in vriskali v telefon. Pac, ko si v postopku ne mores cakati 3 mesece, da sporocis novico, saj so vsak dan bili z nama in drzali pesti. V glavnem sem v oblakihnin upamo teden po teden naprej, da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.9.2012 18:24:33
|
|
|
|
Ally78
|
Joj, Športnica, iskrene čestitke!!! Ne vem, če se me spomniš, pred leti sva bili v enem izmed postopkov skupaj - tukaj na forumu (mislim, da je bil za obe 1. postopek). Sem pa veliko spremljala kaj se dogaja. Nisem mogla, da ti ne bi čestitala. Srečno do konca!!!
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.9.2012 19:06:47
|
|
|
|
spelcy3
|
športnicaaaa...ČESTITAAAMMM... Sm kr solzne učke dobla, ko sem tole prebrala. Ker sma tud mi2 do zdaj probala že svašta (maca, astasan, vitamini, noni sok...) pa nič. res je da grema sredi oktobra v 3.postopek ampak vseeno. za tega sm rekla da niti folne ne bom jemala. Nekaj me zanima. a si v MB ali v LJ (vrjamem da si že 100krat povedla) in še enkrat čestitam!!
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.9.2012 20:37:51
|
|
|
|
Anonimen
|
športnica iskerene čestitke Verjemem da si v sedmih nebesih, obenem pa ti želim da čimmirneje dočakaš prvi UZ saj vem kako je bilo pri meni ko se je sreča in evforija spremenila v skrb in strah. Potem pa se vleče in vleče ,.. na koncu ti je pa žal vsakega živca ko vidiš tisati mali srček na ekranu . Tako da poskusi se čim manj obremenjevati in res uživati. Meni je sicer uspelo v prvo ampak tudi jaz sem pred tem poskusila vse živo,..v postopku pa nič,..tudi folne nisem jemala dokler nisem po treh pozitivnih testih šla še na krvnega, saj kar nisem mogla verjet . Oreh, glede na to da si do sedaj šla "po moji poti" močno držim pesti da jutri nadaljuješ . Torej čakala te bo prečudovita pikica ali pa kar dve, ki se ne bo hotla ločiti od tebe nadaljnih mesecev in pol,.. velja. A.
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.9.2012 21:00:03
|
|
|
|
krisv
|
športnica Iskrene čestitke! Imam tudi jaz solzne oči, ko berem tvoj post. Zdaj pa le uživajta in božajta bušija. oreh, BBO9, curly, držim pesti za jutri!
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 13.9.2012 21:49:08
|
|
|
|
ninocka26
|
Športnica jeeee! Ne vem če se me spomniš, samo sva bile tudi midve že skupaj trepetalki. Sem tako vesela, da vama je uspelo! Je bilo pa pri nama v uspešnem postopku isto, nič mace, nič sekirancije, pred postopkom sva šla na dopust, zadnji dan dopusta sem si dala injekcijo in ves čas postopka imela občutek da itak nič ne bo. Še ne ET-ju nama je dr. rekla, da so najini zarodki bolj tako tako. No na koncu je bil pa en ravno pravi. Sva pa tudi midva takoj sporočila sorodnikom in prijateljem, itak take novice ne moreš zadržati zase.
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 14.9.2012 7:45:44
|
|
|
|
limonca*
|
Športnica, iskrene čestitke. Tudi jaz upam, da bova šla po vajini poti in bo tudi nama uspelo v 6 postopku.
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 14.9.2012 8:33:12
|
|
|
|
pumpkinka
|
Športnica, čestitke še iz moje strani.
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 14.9.2012 9:47:31
|
|
|
|
MIHIKA1
|
športnica....srečka od srečke....zdaj bodi samo lepo pridna...božaj bušija....naj te tvoj zlati možek fejst razvaja...tako je prav..zaslužila sta si...kajti krepko sta garala do te poti....povej, kakšen občutek je to, ko zagledaš pluseka....jaz sem ga v mojih petih postopkih trikrat...s tem, da je bilo potem konec...kajti komaj lani so mi ugotovili, da imam genetsko napako v smislu strjevanja krvi in zarodek se ni mogel dalje razvijati,ker ni prišlo dovolj krvi do njega..tako so mi razložili, sedaj me bašejo s tabletkami...pa fragmin bom morala vzeti v postopku..Tako, da imam upanje, da bo tokrat pri meni tudi vse ok....Kako sem vesela, vedno znova, ko je katera med nami srečka...mi poskakuje srce, res smo ena družinica, ki se bodri med seboj....in tko je tudi prav...! aleda..ja očitno je treba čakati dva meseca....jaz mislim, da bo tam nekje decembra štart..hitro se naroči..bova skupaj trepetali...! miskula....tebe čakamo....boš vidla, da bo plusek..! pridno božajmo bušije in jih pripravljamo na naše male pikice...!
|
|
|
|
RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012 14.9.2012 10:00:40
|
|
|
|
latka
|
športnica, , sem vedela, da ti bo uspelo!Sedaj pa uživaj!!! Sva že nekaj let nazaj skupaj trepetali in klepetali na temi Ambulanta MB, če se še spomniš, zato ti iz srca privoščim to srečo! Upam, da se ti kmalu pridružim.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?