noelina
|
ursaosh in kale,hvala za nasvet. Največja zmaga v časovnem razmahu hranjenja je bila 2,5 ure. Sem rekla pediatrinji,pa je rekla,da je tu potrebno veliko potrpljenja in da bo že ujel neki ritem. Papa malo in pogosto. Tudi mi imamo ležalnik z vibro,v katerem zelo uživa,zaspi pa brez problema tudi v posteljici,dude ne mara,le trepljati ga je treba malo po ritki in že je v mižikinu. Zelo rad čeblja in se smeje,vse ga zanima. Ne mara več,da ga nosimo leže na rokah,mora biti pokončno,da se razgleduje. Ponoči se enkrat zbudimo,pol pa zadnja ura ob 6.30,takrat vstanemo. Tudi naš še ima fora v košari kakšnih 5cm v dolžino ,sva ga že probala dat v športni del,pa mu ni bilo všeč. Kot bi se bal... Jaz bom verjetno pristala na kontracepcijskih tabletah,sem že šla k gin.,v upanju da me naroči,pa se moram oglasit zdaj,septembra,ker je bila na dopustu. Shujšala sem 17kg in imam 2kg manj,kot pred nosečnostjo. Bom kar nadaljevala,da bom lepa v službeni uniformi . Malo sem se trudila z ločevalno dieto,drugače pa kar malo pozabim na hrano,tako,da ni hudo. September se približuje,tavečja hčerka gre v 4.razred,začnejo se ocene...malo me je strah,ker sva do zdaj vse delale skupaj glede šole,upam,da mi bo čas dopuščal,da se bova gulili matematiko,drugo ni problem . Lepo se imejte. čaw
|