|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
24.8.2012 16:37:14   
kale
Dobrodošla škratek21612! Če želiš, lahko poveš še kaj več podatkovb o tvojem škratku; teža , dolžina, PDP...

user posted image

datum rojstva
nick mamice, PDP, ime otroka, teža, dolžina

1.5.2012
user posted image jupi ja (PDP 27.6.) TADEJ 1570 g 41 cm

6.5.2012
user posted image titi29 (PDP 5.6.) JULIAN 2880 g 49 cm

16.5.2012
user posted image nives28 (PDP 5.6.) TAJA 2420 g 44 cm

25.5.2012
user posted image genovefa (PDP 3.6.) LOVRO 3070 g 50 cm

28.5. 2012
user posted image KajaNagaja (PDP 8.6.) ZOJA 3470 g 52 cm

31.5.2012
user posted image kepca (PDP 7.6.) TOMI 3800 g 50 cm

1.6.2012
user posted image noelina (PDP 12.6.) JULIAN 3340 g 50 cm
user posted image topsecret (PDP 10.6.) LUKA 4200 g 54 cm
user posted image Lanaa (PDP 7.6.) BRINA 3900 g 50 cm
user posted image ursaosh (PDP24.6.) MIA 2509 g 47 cm
user posted image ilanaaa (PDP 1.6.) ? 3900 g 53 cm

2.6.2012
user posted image mmt (PDP 2.6.) BOR 3800 g 54 cm
user posted image reparica (PDP) MIHA

4.6.2012
user posted image baby12 (PDP 1.6.) MARTIN 3900 g 55 cm
user posted image akin (PDP 3.6.) LIAM 4180 g 53 cm
user posted image mina88 (PDP 29.5.) AJŠA 4020 g 55 cm

6.6.2012
user posted image ninocka26 (PDP 20.6.) NEJC 3290 g 50 cm
user posted image monika23 (PDP 28.5.) MATIC 3440 g 51 cm
user posted image majk1 (PDP 26.6.) LEON 2630 g 48 cm
user posted image megiTT (PDP 16.6.) MATIJA 3315 g 49 cm
user posted image mkranjec (PDP 4.6.) SARA 3490 g 51 cm

7.6.2012
user posted image Morgan (PDP 15.6.) TIN 2560 g 48 cm

9.6.2012
user posted image Pecorella (PDP 21.6.) LENI 2790 g 49 cm
user posted image Ninch7 (PDP 13.6.) LUKA 3650 g 52 cm

10.6.2012
user posted image sandra28 (PDP ?) KAJA 4130g 56cm

13.6.2012
user posted image hinavkica (PDP 16.6.) VITALI 3770 g 52 cm

14.6.2012
user posted image kale (PDP 21.6.) FILIP 3900 g 52 cm

16.6.2012
user posted image pikalonca (PDP 23.6.) NIKA 3230 g 50 cm
user posted image pika 001 (PDP 5.6.) TINE 4770 g 56 cm
user posted image Daisy (PDP 4.6.) MIHA 3800 g 56 cm

17.6.2012
user posted image nimanorwen (PDP 19.6.) NINA 4390 g 54 cm

18.6.2012
user posted image tinxi (PDP 12.6.) NIK 3520 g 53 cm
user posted image janchee (PDP 28.6.) JAN 3440 g 50 cm

20.6.2012
user posted image LeJo (PDP 20.6.) ŽIVA 3440 g 50 cm
user posted image Orescek (PDP 16.6.) DUNJA 3120 g 49 cm

21.6.2012
user posted image malina86 (PDP 27.6.) JAN
user posted image  škratek21612(PDP) 

23.6.2012
user posted image Ploha (PDP 6.6.) POLONA 4149 g 55 cm
user posted image gromska (PDP 19.6.) MAJ 3930g 54 cm
user posted image buba1982 (PDP 19.6.) ROK 4150g 54 cm

24.6.2012

user posted image LiliMia (PDP 17.6.) ANA 4200 g 52 cm

25.6.2012
user posted image Afrodita (PDP 28.6.) NIJO 3850 g 51 cm
user posted image Taany (PDP 29.6.) JAN 4060 g 54 cm
user posted image škratka 007 (PDP) LUCIAN 3730g   55 cm

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 51
24.8.2012 16:50:54   
kale
škratka 007- vi pa res lepo spite user posted image ! Moja tavelika je tud že pri tej starosti prespala večino noči, s tem da je čez dan veliko manj spala user posted image . Nimajo vsi take sreče, tako da uživaj! Dokler nismo dobili še našega škratka si sploh nisem znala predstavljat, kako je to, ko so ene razlagale, da na 2-3 ure ponoči dojijo, zdaj pa vidim, da ni neke sile, mogoče tud zato, ker naš nato takoj nazaj zaspi.

mmt- vi tud lepo napredujete user posted image . Mi še tud komaj pašemo v košaro, tako da bomo kaj hitro prešaltali na športni del in bo pol pač tam noter spal čez dan. Poskusila ga bom pa tud navadit, da bo ta dolg spanec (ko oz. če bo ga sploh kdaj imel user posted image , ker zdaj čez dan le dremamo za max. slabie pol ure))  čez dan odspalv posteljici.
A pol je v načrtu še 4. user posted image user posted image .Koliko pa sta stara tavelika otroka. Jaz sem tud trenutno v fazi, ko bi se brez težav odločila še za 3. user posted image ( ampak čez par let), samo mojuser posted image  ni niti malo navdušen user posted image . Mogoče bo pa čez par let ravno obratno user posted image .

Zanima me za katero kontracepcijo ste se/ se boste odločile?

(odgovor članu mmt1)
Neposredna povezava do sporočila: 52
24.8.2012 21:30:40   
pika001
Pozdravljene,

Javljam se, ker smo prišli iz morja... in bil je živi obup. Smo imeli fuuulll vročino, tako da je naš Tinček bil bogi tečko in smo zaradi tega prišli 1 dan prej. Prvi dan sem dobila prvič po porodu tudi user posted image , ki je bila zelo močna in dolga, tako da se tudi kopala nisem niti 1x. Samo nogice sem malo namakala.
Pa bi vas vprašala - ker baje mrzla voda škodi - a se tudi tiste ki dojite kopate v mrzli vodi? Ker imam itak mleka premalo se izogibam stvarem, ki bi lahko zmanjšale proizvodnjo...
Drugače pa se moram pohvaliti - uspelo mi je, da se dojimo. Ker pa še vedno nimam zadosti mleka to počnemo na 1 uro in ker so razmaki tako kratki se mi tudi mleko ne naredi v zadostni količini za obrok in se zadeva ponavlja. Tako da večkrat dodam tudi dodatek, ampak po sistemu ki si ga lahko ogledate tu http://www.ams-meding.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=3597&detailID=14736&segid=1&ime=MEDELA_SISTEM_ZA_HRANJENJE_SNS_(Supplementary_Nursing_System). Jaz sem ful zadovoljna, da nismo več na flaši, upam samo, da mi uspe povečati proizvodnjo in začeti uživati tudi v dojenju.
Zaščita - jaz sem zaenkrat za kondome. Tablet ne maram, obroček sem že imela in me je špikalo, razmišljam edino o obročku, ki si ga sama vstavim 1x tedensko, po 4 tednih za user posted image je 1 teden pavze. Bom videla.
Kako pa ste kaj s težo? Jaz sem sicer nekaj kg izgubila, ampak še vedno imam 15 viška, tako da me je groza. Nočem pa sedaj neko dieto udarit zaradi mleka.

Lepo se imejte, pa čimprejšnj en orng dežek, da nas malo ohladi.

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 53
25.8.2012 18:48:48   
KajaNagaja
tiste, ki so nas malčki prehiteli in smo rodile maja, imamo novo skupino na FB, v katero vas lahko dodam, če katera želi...:)

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 54
25.8.2012 20:44:15   
ursaosh
Ojla user posted image

kako lepo je slišat, da naši pikci veselo rastejo in nam lepšajo dneve!
Tudi naša košara je vsak dan manjša...ne bi vedela, kdaj se je to zgodilo user posted image

pika001 pri naslednjem user posted image si tole za hranjenje omislim, če dojenje ne bo laufalo!!! ker tokrat sem doktorirala iz pumpanja in dojenja! ampak mi je nekako ratalo, da jo polno dojim. še sama ne vem, kako. sicer imava še vedno borbe in pogosto med dojenjem pade dol. sem zadnjič pri P ugotovila, da ima malo priraščen jeziček, ki jo ovira pri dojenju.
glede teže sem pa jaz tam, kjer sem bila pred nosečnostjo. res, da sem v celi nosečnosti dobila 9kg in da so po porodu kar hitro izginili. me pa bolj skrbi, kako bom prišla na star način prehranjevanja, ker trenutno pojem kar veliko zaradi dojenja. se bojim, da bi mi v nasprotnem primeru zmanjkalo mleka.

lepo se imejte in upam, da v sloveniji vročina kmalu popusti. tukaj pri nas v izraelu bo še dober mesec precej vroče, tako da tudi jaz že komaj čakam jesensko ohladitev.

lep pozdravček user posted image

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 55
26.8.2012 8:57:12   
KajaNagaja
Kdaj pa mate namen kaj zamenjat košaro za športni del, oziroma tiste, ki imate že otročke, kdaj ste jih prestavile? Mi imamo že kar gužvo :) Upam da bo šlo še kak mesec v košari :)

Me zanima, kako uspavate svoje dojenčke podnevi? Ali sami od sebe zaspijo čez dan? naša Zoja čez dan en spi NIČ, zaspi mi na joški, pol jo položim v posteljico in spi 10 minut, pol pa jok... user posted image

Glede teže imam pa reees srečo...že od 2 meseca po porodu imam 2 kg manj kot pred nosečnostjo...

(odgovor članu ursaosh)
Neposredna povezava do sporočila: 56
26.8.2012 10:54:41   
ninocka26
Pri nas popoldne zaspi samo če je na meni in skupaj leživa. Ko pa zaspi ga prevalim na pojsteljo zraven mene. Je pa res, da moram biti potem ob njem še vsaj pol ure, da zares zaspi (po resnici povedano čisto paše, ker potem še mene zmanjka in se lepo oba naspiva). Popoldanski spanec pri nas kar rabi in to tudi pokaže (začne jokati, si mane oči).
Drugače pri nas deluje tudi gugalnik in uspavanke, ki jih poje mami (mož pravi, da tega ne razume, saj sem čisto brez posluha).

Glede košare pa jaz upam, da bo zdržala do 5. oz 6. meseca. Je pa res, da je ena izmed večjih in ima zaenkrat še prostor v dolžino (v širino je pa že ves čas premajhna, ker tako maha z rokicami). Imamo pa tudi športni del tak, da se čisto položi, tako, da če bo potrebno bomo menjali prej.

Mkranjec za morje se nisva še čisto nič odločila, saj mu ne odgovarja kaj dosti, da menjamo okolje (noče spati, postane tečen in bi samo na meni visel). Bomo počakali, pa bomo videli kako bo takrat.

Neposredna povezava do sporočila: 57
27.8.2012 13:24:24   
megiTT
Hej punce!

Mene pa zanima, kdaj nameravate (če jih že niste) dati otročke v svojo sobo?

Pa še nekaj: Imam občutek, da našega sineta napenja, ker preveč poje. Ga polno dojim in sicer iz obeh dojk. Zdej me pa zanima, kako bi prešaltala na dojenje samo iz ene nato čez 3h iz druge. A potem bi si morala tisto drugo, ki ostane za kasneje spumpati al jo kar pustim do naslenjega obroka?

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 58
27.8.2012 14:05:08   
noelina
ursaosh in kale,hvala za nasvet. Največja zmaga v časovnem razmahu hranjenja je bila 2,5 ure. Sem rekla pediatrinji,pa je rekla,da je tu potrebno veliko potrpljenja in da bo že ujel neki ritem. Papa malo in pogosto.
Tudi mi imamo ležalnik z vibro,v katerem zelo uživa,zaspi pa brez problema tudi v posteljici,dude ne mara,le trepljati ga je treba malo po ritki in že je v mižikinu. Zelo rad čeblja in se smeje,vse ga zanima. Ne mara več,da ga nosimo leže na rokah,mora biti pokončno,da se razgleduje.
Ponoči se enkrat zbudimo,pol pa zadnja ura ob 6.30,takrat vstanemo. Tudi naš še ima fora v košari kakšnih 5cm v dolžinouser posted image ,sva ga že probala dat v športni del,pa mu ni bilo všeč. Kot bi se bal...user posted image
Jaz bom verjetno pristala na kontracepcijskih tabletah,sem že šla k gin.,v upanju da me naroči,pa se moram oglasit zdaj,septembra,ker je bila na dopustu.

Shujšala sem 17kg in imam 2kg manj,kot pred nosečnostjo. Bom kar nadaljevala,da bom lepa v službeni uniformiuser posted image . Malo sem se trudila z ločevalno dieto,drugače pa kar malo pozabim na hrano,tako,da ni hudo.
September se približuje,tavečja hčerka gre v 4.razred,začnejo se ocene...malo me je strah,ker sva do zdaj vse delale skupaj glede šole,upam,da mi bo čas dopuščal,da se bova gulili matematiko,drugo ni problemuser posted image .
Lepo se imejte. čaw

(odgovor članu mmt1)
Neposredna povezava do sporočila: 59
27.8.2012 16:52:10   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: megiTT

Pa še nekaj: Imam občutek, da našega sineta napenja, ker preveč poje. Ga polno dojim in sicer iz obeh dojk. Zdej me pa zanima, kako bi prešaltala na dojenje samo iz ene nato čez 3h iz druge. A potem bi si morala tisto drugo, ki ostane za kasneje spumpati al jo kar pustim do naslenjega obroka?

Jaz že od nekje 2. oz. 3. tedna (ko se naredi tisto tapravo mleko) dojim le na eno dojko. Črpanje pa mislim, da ne bo potrebno,saj se mleko v glavnem samo uravnava, glede na povpraševanje user posted image  (vsaj pri meni ni bilo nobenih težav, tud, ko je taprva začela prespati celo noč). Razen če bi čutila napetost v dojki ali otrdlino si raje sčrpaj, da ne bi fasala kakšnega mastitisa.

V svojo sobo pa ga bom dala najverjetnejo, ko bo začel prespati cele noči oz. se ponoči ne bo več dojil. Smo enako naredili pri taprvi tam nekje okoli 8 mesca in ni bilo nobenih težav.

noelina- držim pesti, da čimprej porihtata to s hranjenjem user posted image . V glavnem je res največkrat pomembno le vztrajanje in velika mera potrpežljivosti.

(odgovor članu megiTT)
Neposredna povezava do sporočila: 60
27.8.2012 18:41:28   
KajaNagaja
megiTT midva sva dala Zojo pri dveh mesecih v svojo sobo in spi, pa tudi midva se naspiva bolje. Res pa je da je že od začetka zelo pridna. Prvi mesec se je ponoči zbujala na 4 ure, potem pa zelo hitro podaljšala na 6-7 ur, dojenje in potem še kakšne 3 urce.

Drugače jo pa dojim na obe dojki čez dan, ponoči pa na eno...kako dosežem, da bom dojila na eno dojko tudi čez dan? imam tudi zjutraj fuuul mleka in si ga vsako jutro sčrpam (cca 100-120 ml) in ji ga dam zvečer, ko potrebuje nekoliko več. Kako dosežem, da se bo mleko začelo delati tudi zvečer, da ne bo treba črpati? naj si po večernem dojenju še črpam?

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 61
27.8.2012 18:48:05   
megiTT
KajaNagaja: meni je večerno dojenje brez dodajanja uspelo tako, da sem malega dojila najprej na eni dojki do konca potem na drugi do konca - nato spet še enkrat na prvo dojko in še enkrat na drugo. Po tem sem ga probala malo zamotit (kšno urco al pa pol ure) z dudo al pa s kšnimi igračkami in potem spet dojenje.
Če sem videla, da se je z dudo zamotil, sem pustila toliko časa, dokler spet ni začel težit, da bi jedel.

Neposredna povezava do sporočila: 62
29.8.2012 16:51:38   
ursaosh
ojla

Mene pa zanima, če se še katera srečuje z bolečinami v sklepih, predvsem v kolenih.
Jaz zadnje čase prav težko vstajam, ker me kolena tako bolijo user posted image

(odgovor članu megiTT)
Neposredna povezava do sporočila: 63
29.8.2012 17:25:45   
škratka 007
Naš mali že od prvega dne spi v svoji sobi. Meni je bilo na začetku grozno, psihično, a je moj vztrajal pri temu. Ko pa smo bili en vikend na Štajerskem in je mali spal z nama sem ugotovila, da je fino, da spi v svoji sobi, vsaj ne reagiram na vsak njegov premik.

Tudi nam košara postaja premajhna, a upam, da bo še kak mesec zdržal v njej, ker se naš športni del ne poleže čisto.

Glede kil pa jaz nisem taka srečnica, še vedno imam 4 kg viška od pred nosečniške teže in še vedno mi niso niti ene hlače prav, razen nosečniških, tako da bo treba v shooping, ker se jesen počasi približuje user posted image user posted image user posted image
Sicer pa sem popolnoma sama kriva, ker prav nič ne pazim kaj jem in se še vedno bašem, kot da bi bila še vedno noseča user posted image

Ursaosh mene boli hrbet in občasno peta na levi nogi. Peta me je bolela že med nosečnostjo in sem upala, da bo s porodom konec bolečin, pa so občasno še vedno prisotne user posted image

LP iz KP

(odgovor članu ursaosh)
Neposredna povezava do sporočila: 64
29.8.2012 21:46:18   
megiTT
Hej!

Ursaosh: Mene tudi bolijo kolena in to od kar sem prišla iz porodnišnice. Razmišljala sem zakaj in kako ker nič takega ne počnem potem pa prišla do ugotovitve. Ko malega guncam, da podre kupček se v kolenih cingam gor in dol. To lahko traja kar nekaj časa.
Jaz mislim, da je tukaj razlog, ker me nikoli do sedaj kolena niso bolela.

(odgovor članu škratka 007)
Neposredna povezava do sporočila: 65
2.9.2012 17:27:28   
pika001
Hej, kolena tudi mene bolijo... najbolj opazim zjutraj, ko grem dol po stopnicah. Ko se malo razgibam pa me ne bolijo več. Čudno.
Kar se tiže tiče me je prav malo sram user posted image imam še vedno višek 13 kg, skupaj pa sem do sedaj shujšala 15. Sem pa po naravi kar trmasta, tako da bom, počasi res prišla na svojo težo. Cunje od prej mi niso niti pod razno prav, sem za poletje kupila vse novo in tudi za jesen bom rabila. Ne bom pa pretiravala - kupila bom še kakšno trenirko in jopo, da bo zdržalo teh nekaj mesecev dokler ne shujšam.Ostalo nosim nosečniško.
Lepo je, da se je malo ohladilo...
Smo pa fasali uroinfekt. 4 dni sva bila s tamalim v bonici v Lj. in bilo mi je muka. Sedaj smo doma še vedno na antibiotikih in danes je prvi dan, da se naš fant dobro počuti in ni tak tečko. user posted image Je bil čisto bogi user posted image in nismo spali 2 noči popolnoma nič, tole zadnjo je bilo bolje in danes je spal tudi čez dan 2x normalno, tako da res upam, da bo to noč še malo bolje. Če človek ne spi potegne za sabo še manj mleka, utrujenost... bomo že preživeli. Sem študirala, da je lahko zaradi tega tudi na morju bil tako tečen.
Pozdravčke vsem skupaj.

(odgovor članu megiTT)
Neposredna povezava do sporočila: 66
3.9.2012 13:59:24   
genovefa

IZVIRNO SPOROČILO: KajaNagaja

tiste, ki so nas malčki prehiteli in smo rodile maja, imamo novo skupino na FB, v katero vas lahko dodam, če katera želi...:)

živjo, mene lahko dodaš ča si še za.

Neposredna povezava do sporočila: 67
3.9.2012 22:24:49   
repacica
Vidim, na naši malčki in malčice pridno rastejo! Mi še kar dosti spimo, ponoči po novem celo noč (10 ur!!), pa ćez dan tudi še po vsakem hranjenju vsaj uro, uro in pol. Košare v vozičku pa nimamo, smo brez od začetka. Imamo športni del, ki je malo dvignjen, kar mi ustreza, ker naš fant poliva, tako da imamo dvignjeno tudi vzglavje v posteljici. Sem upala, da se bo to polivanje nehalo do 3 mesecev, pa se ni :(. Zdaj se mu včasih še zaleti, vendar ne vem, če od polivanja ali je slina. Se on ustraši, da o sebi ne govorim ... :(. Se še kateri to dogaja??Jemo pa na 3 ure, nekje med 120-150.

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 68
4.9.2012 21:33:08   
Orescek
reparica kot bi sebe brala:))) Naša ima isti problem polivanja,.. so nam rekli da traja nekje do enegea leta, da se mišica zapiralka popravi (refluks).. in ja .. včasih se ji zaleti in se vsi vstrašimo,.. jaz sem se tega zdaj počasi navadla, in jo takrat samo na bok prevalim,.. nato pa še kupčka še enkrat podrem.. je pa oboje.. malo polivanje malo slina (po moje);) Drugač pa ne se sekirat preveč, če sta do sem prišla.. ne delaš nič narobeuser posted image

(odgovor članu repacica)
Neposredna povezava do sporočila: 69
5.9.2012 8:31:58   
pika001
Ojej, blagor tebi Repacica... moj mali pa je 3x ponoči, podnevi pa na cca 1,5 uro in ponoči spi od 20.00 do 5-6-7. Podnevi spo 3x po 0,5 do 1 uro. S tem da ima manjše obroke in večkrat je verjetno možnost bruhanja majhna. Zelo redko se mu mičkeno pocedi iz ust, pa ga dvignem in potem podre kupčka še 1x, pa je OK.
Mogoče pa bi čez dan rešile zadevo z več manjšimi obroki namesto taakooo velikimi.user posted image Ne vem - samo predlagam. Moje mnenje je, da so lahko krivec preveliki obroki. Je pa tako sigurno lažje in lepše. Repacica - a ti dojiš?

(odgovor članu Orescek)
Neposredna povezava do sporočila: 70
5.9.2012 17:11:02   
repacica
Ja, dojim in dodajam. Po vsakem dojenju še dodatek, čeprav sem zdaj začela z izčrpavanjem mleka, ker na dojki samo spi. Sem pa poskusila tudi z manjšimi obroki, vendar jokamo tako dolgo, dokler nismo do konca siti. Enostavno nisi dovolj pameten ...

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 71
11.9.2012 9:22:08   
škratek21612
naš mali pa se prebuja zjutraj od 4-8h takole: malo drema, malo godrnja in brca, spet drema in spet se prebuja.... to traja že kar dva meseca in nikoli ne vem, kdaj bi res vstal... večkrat pridem do posteljice ker ga slišim da je buden, ko pa pridem k njemu pa spi! tako da se vsako jutro sprehajam gor in dol. zvečer sicer zaspi in se zbudi okrog enih potem pa okrog 3h, od 4 naprej pa krneki :/ ponoči načeloma samo dojim (čez ddan tudi dodajam). danes pa sem mu šla prav flašo naredit ob 4h (120ml), ker sem mislila da se mogoče ne naje od nočnega dojenja, in se je zbudil ob 5h...? a se še keri to dogaja, ma katera kakšen predlog??

(odgovor članu repacica)
Neposredna povezava do sporočila: 72
11.9.2012 10:53:56   
KajaNagaja
genovefa, napiši mi na ZS ali pa tukaj ime in priimek, da te dodam na FB.

Mene tudi kolena bolijo, ampak mene so že prej...mam slabo kito, ampak tolk k me zdj, me pa niso...pa sem vse kg dobila, še clo 3 preveč, verjetno je res tole guncanje :D

(odgovor članu škratek21612)
Neposredna povezava do sporočila: 73
11.9.2012 12:10:58   
ursaosh
tudi naša proti jutru bolj čudno spi oz. drema oz. ne vem, kaj počne. stoka, godrnja, se napenja, brca, krili z rokami in ja, ko jo pogledam, spi. pa se je že nehala s tem, zadnje čase je pa spet začela. ne bi vedla, kaj jih matra. rešitev? če mene vprašaš, je ni :) bo minilo, ko bo čas :) lahko se pa navadiš in enostavno preslišiš te zvoke, ker jih spušča v spanju. ampak vem, ne gre :) včasih jo malo pobožam in počakam par minutk, pa je ok. ko se spravim nazaj v posteljo pa jovo na novo.

glede bolečin v kolenih sem se pa malo pozanimala in je lahko tudi pomanjkanje vitaminov, predvsem kalcija, zaradi dojenja. in ker jih potem še guncamo, nosimo... pride do bolečine še prej. res upam, da to ni kaj hujšega, naprimer revma, ki se baje rada pojavi po produ user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 74
11.9.2012 20:10:33   
škratek21612
glede jutranjega prebujanja, skušam ga preslišat pa ne gre, ker imam občutek da nekaj rabi, pa mi ni jasno kaj... tko da mal begam sem in tja user posted image potem pa ga vzamem v posteljo in skušava spati naprej, pa se isto zbuja, zraven pa niti ne vem koliko sva dojila ker sama tud dremam... user posted image no se bo že nekaj spremenilo enkrat ane.. user posted image

mene kolena sicer ne bolijo, so se mi pa zobje poslabšali - skelijo, porjaveli so, mehka dlesen... tako da moram čimprej k zobarju. kako je z rentgeni in dojenjem če katera ve?

ena je spraševala glede kopanja v bazenu, jaz bi tudi čimprej šla z malčkom v bazen. gledala sem tole stran http://www.plavanje-dojenckov.com/ in tud od drugih sem slišala da ima dif najboljšo vodo v malem bazenčku. je pa verjetno vseeno smiselno počakat vsaj do 6 meseca, bo pa super fino, komej čakam! user posted image

(odgovor članu ursaosh)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?