pika001
|
No, po dolgem času - lepo pozdravljene junijke... Je moj možek doma, pa se vam oglašam. Uspelo mi vas je za nazaj vse prebrati. Veseli me, da vaši (pa tudi naš) napredujejo in rastejo. Seveda, kot pri nas je tudi pri vas vsak dan bolje in lepše. Naš junak se že lepo smeje in poskuša odgovarjati ko se pogovarjam z njim in tako je tudi lažje ko mi je začel vračati malo ljubezni. Ja, s flaškami sem kar ostala na Aventovih, ker mi TT nikakor ni hotel prijeti. Na začetku nekaj malo je poskušal, potem pa začel pljuvati ven in neutolažljivo jokati (podobno kot ko ga poskušam dati na prsa). Naš ima čez dan cca 10, 11 obrokov po 60, 90 ali maximalno 120ml. Ko vas berem, vidim da vaši jejo večje obroke ampak na 3 ure (naš na 1-2 uri), moram ga pa pohvaliti, da smo zato nagrajeni ponoči in spi od cca 21.30-22.00 pa tja do 6.00-7.00 brez jest. Kar se zgodi je, da se zbudi 1-2x na noč in tarna. Vzamem ga ven in mu ponudim jest, pa sedaj že 3 noči noče jesti. Potem kar naenkrat zaspi in rata čisto mehk. Kar se črpanja tiče, še vedno črpamo, ne morem se primerjati z vami, ki imate količino, ampak se je stanje malo popravilo. Zjutraj načrpam okrog 80 ml, čeprav mi ga z veliko truda uspe za zajtrk podojiti (vsaj en obrok v 24 urah). Ostalo pa črpam na cca 2 ure in načrpam 50-60ml. Skupaj imam za več kot pol obrokov. Seveda dajem pri vsakem obroku najprej moje, potem dodatek če je potrebno. Ko zmanjka (zelo redko) pa dobi samo dodatek. Sem pa optimist in mislim, da se mi količina kar lepo veča. Pa tiste, ki se matrate s črpanjem - meni fuuulll pomaga električna črpalka!!! Sem jo kupila 2 dni nazaj v BC in je res fenomenalno. Ko črpam pa poleg berem knjigo, se lepo sprostim in se nič ne matram z mojimi utrujenimi rokicami . Bom rekla zase - mislim, da ena ta boljših investicij kar sem jih zadnje čase naredila. Pa posledica da ne utrudim rok je da lahko popolnoma izčrpam, tudi če 1 uro, saj se ne matram jaz... Počasi (16.8.) pa se odpravljamo tudi na morje, komaj čakam da grem iz hiše in upam, da nam bo lepo uspel dopust. Naj naš Tinček ne bo preveč tečko, pa bo. Tudi vam želim lepe in mirne dopuste, no, tudi normalne dneve, ne samo dopuste... Se bom naslednjič probala javit kaj prej, do takrat pa uživajte!
|