cilla
|
camino79, pogovori se z vašo pediatrinjo. Pri nas se je nekje po dveh mesecih uvajanja GH zaštopalo, sem bila precej obupana. Pa mi je pediatrinja na med.over.net napisala, da naj se ne sekiram in da bo že, samo vztrajam naj. In se je res po nekih 14 dnevih spet premaknilo. Aja, zaradi tega ti gotovo ne bi podaljšali porodniške, če si to mislila v uni temi o podaljšanju porodniške. IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Cila eh raje ne razložim kaj sem dobila nazaj, ko sem rekla, da tista metoda pri nas ne gre... Sem bila prizadeta 2 dni. Še sedaj mi ne gre iz ušes. Je mene naša pediatrinja tam nekje pri štirih mesecih tako prizadela... tamanjši je tulil med hranjenjem, imel obdobja, ko je štrajkal, potem spet obdobja, ko se je nažiral in bil nenasiten. Pa ves čas zaprt od AM proti polivanju. Jo kličem in prosim za nasvet, ona pa mene odpravi, da naj ne bom histerična. Kar nekaj dni sem rabila, da sem prebolela odnos. Ona pa je rabila še dva meseca, da je priznala, da morda pa nisem jaz histerična, ampak ima otrok res neke težave. Mah, ku*c. Jaz sem se zaradi njenega odnosa in odnosa raznoraznih modrecov okoli sebe en čas tudi spraševala, če me mulo morda "sprehaja", ma za norca... Ma podobno kot sem že prej pri psici ugotavljala, da jaz, ki jo imam ves čas ob sebi, najbolje vem, tako tudi zdaj pri otrocih vidim, da ostali imajo lahko svoje izkušnje, ampak mojih otrok pa ne poznajo in vse njihovo znanje ne pali nujno pri mojih dveh. kokosh, glede Tobija me neki zanima: a sta vidva malega pred nakupom probala dat v sedež, je uredu not sedel? Mi ga imamo sposojenega, sva ga zadnjič namontirala v možev avto, da je tavelikega peljal v varstvo k svoji mami. Mulc ima dobrih 10 kil in 78 cm, pa je bil v tistem avtosedežu kot zrno graha, pa kar naprej ga je metalo, tudi v najbolj poležani poziciji sedeža ni OK sedel. Zdaj pa ne vem, al sta moja dva res še tako nezrela al v čem je fora.
|