Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 20.8.2012 16:04:02
|
|
|
|
curly
|
Uuuuuuuuuuuuuuu, tudi jaz navijam za vse polulanke jutri! Naj bodo sami pluski in kasneje zdravi otročki! Midva sva zdaj kul. Moj se je v petek malo sprostil, v soboto sva par stvari okoli bajtice zrihtala, včeraj pa šla na piknik, tako da je zdaj spet vse po starem! Lahko še to povem, da že čutim PMS, namreč poleg menjavanja razpoloženja, utrujenosti in špikanja tam spodaj sem danes že dobila boleče (.)(.). Vse gre po urniku. 4 mesece sem si namreč beležila večino znakcov, ki jih imam po O in do M in sem ugotovila, da je zdaj že 4 mesece skoraj vse enako. Tu pa tam se pojavi še kak znakec, ki odstopa, ampak v 90% se vse ujema! To je zame seveda dobra novička, ker so se mi uredile M ijn zdaj vidim po dnevih in znakcih, kdaj lahko O in M pričakujem!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 20.8.2012 18:00:30
|
|
|
|
srečki
|
Drage moje tudi meni je malo prej pritekla. Sploh ne razumem več svojega telesa, prejšnjič je zamujala en dan, danes je prišla en dan prej...povrh vsega pa mi je čist preveč slabo. Grem zdj kr spat.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 20.8.2012 18:10:49
|
|
|
|
curly
|
Srečki, nimam besed!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 20.8.2012 21:51:09
|
|
|
|
miskula
|
srecki, za vse ostale katere boste jutri delale testke držim pesti jaz ga ne bom delala,ker.... moj dragi mi je kupil ovulacijske teste namesto teste nosečnosti , tako da.... če ne pride prejt ga delam v sredo Kaj pa vem kakšni so moji znakci sedaj, ... se mi zdi da me (.)(.) ne bolijo več tako kot prejšnje dni, me pa špika dol , na trenutke kar mal preveč ROXY kako je s tvojimi znakci šeenkrat za jutri zjutraj
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 20.8.2012 21:57:08
|
|
|
|
Martyna83
|
za jutri zjutraj upam da nalulate cimvec javite nam hitro,..smo nestrpne :) Hmmm moji znakci so cudni,... (.)(.) me ne bolijo tako mocno kot pred boli me pa v spodnjem delu trebuha danes tudiv krizu,..pa slabo mi je,..najbrz si vse samo domisljam,... ahh bomo vidli cez par dni,..do takrat pa navijam za vas
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 20.8.2012 22:05:21
|
|
|
|
ROXY_
|
SREČKI , se ti je na polno ulila al kako? mogoče je VK?? JOOOOOOJ.... Miskula, tud js ne bom lulala ju3 zjutraj, mi danes enostavno ni zneslo,da kupim test..se je zavleklo v službi, potem sem se komi domov privlekla ,obupno slab dan sem mela, vročina me ubija , z mojim čmrlom sva bla sama in enostavno nism speljala od doma...pa sej odkrito rečeno, me je groza lulat in spet zagledat belino.... ..ne vem, kaj naj si mislim,glede znakov ta mesec...tolikokrat je že vse kazalo, da sem pa se je na koncu prikazala ..nekam črne misli me spet obletavajo... ampak...kar je je, spremenila ne bom ničesar, ane..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 21.8.2012 7:55:25
|
|
|
|
srečki
|
Roxy evo me, danes sem že boljše volje. Sem prespala cel dan in spala do zjutraj. Tako mi je bilo slabo, da mi ni bilo do ničesar :( Ne ni VK jo je bilo več a dokončno se je vlilo zjutraj. Ne vem zakaj se mi to dogaja, da se mi vse skupaj paca, prej se mi je takoj vlilo in je bilo. Od posega naprej pa sama katastrofa. Sem se odločila, da se ne bom več s tem obremenjevala. Bo že ko bo. No tiste ki bi mogle lulat danes pa niste, držim pestke, da bo jutri čim več
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 21.8.2012 7:57:26
|
|
|
|
Tippi
|
Srečki Držim pesti še naprej! Vse ostale današnje polulanke, kje ste??? Ziher se že veselite in nimate časa pisat na forum!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 21.8.2012 8:25:34
|
|
|
|
LittleSun
|
za vse, ki ste dobile navijam za vse, ki še čakate. Moja M se počasi poslavlja, ta mesec gremo v akcijo na polno v petek imava pregled v neplodnostni in komaj čakam da se končno začne premikati.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 21.8.2012 8:36:13
|
|
|
|
ROXY_
|
srečki tako mi je žal zate...res sem imela občutek, da boš nalulala Glavo pokonci in v nove boje, vsaj veš na čem si ta mesec LS samo, da se začnejo stvari premikati v pravo smer .. Kot rečeno nisem lulala danes, ker nism še kupla testa...me pa zvija, joj kako me zvija.. Počutje pa nekako zelo optimistično, hahahaha en dan jokam , drug dan se smejim..sej sem čist zmešana kaj pa ostale??
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 21.8.2012 10:24:02
|
|
|
|
mamica deklicam
|
Pozdravljene. jaz se selim v september. Se je včeraj ulilo, tako da ni več kaj za povedat. Tiste,ki se jim je zgodilo isto, vam pošiljam veliko ostalim pa , da bo čim več
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 21.8.2012 10:30:23
|
|
|
|
ROXY_
|
mamica deklicam tebe je tudi hecala tale mesec Objem miskula kaj novega pri tebi?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 21.8.2012 10:31:04
|
|
|
|
miskula
|
joj tolk nas je blo da bi danes lulale , pa nič a je katera sploh lulala? moje počutje: (.)(.) bolijo na doti, žejna za znort, drugač pa vse OK vsem
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 21.8.2012 10:31:53
|
|
|
|
curly
|
LS, ful sem vesela zate, da gresta v petek! Upam, da se bodo stvari začele čim prej pomikati v pravo smer! Navijam zate! Joj pa kje so pluski? Vse tiste, ki ste dobile M, pošiljam vam in navijam za vas v septembru! Jaz imam še 1 teden čakanja, da vidim, kje smo. Upam, da čim prej mine, da lahko začnemo z novim IUI-jem!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 21.8.2012 14:15:44
|
|
|
|
miskula
|
evo test kupljen, jutri pa lulam
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 21.8.2012 14:32:19
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: miskula evo test kupljen, jutri pa lulam Miskula naj ti jutri ne pade na misel, da bi nalulala kaj drugega kot . ubogat, prav?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 21.8.2012 14:40:35
|
|
|
|
curly
|
Se strinjam s Tippi!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 21.8.2012 14:41:31
|
|
|
|
ROXY_
|
odlično, miskula , ubogaj Tippi!!!! js še vedno brez testa in tudi brez ..oh, ko bi tako tudi ostalo!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 21.8.2012 14:45:59
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ROXY_ odlično, miskula , ubogaj Tippi!!!! js še vedno brez testa in tudi brez ..oh, ko bi tako tudi ostalo!! Ti tud ubogat, pa lulat plusek! Ja?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 21.8.2012 15:45:18
|
|
|
|
sarcy21
|
živjo punce sicer nisem nič pisala v tale forumček sem vas pa spremljala ko ste se odločile za skupno lulanje na testerčke sem rekla jah nč bom pa tudi jaz z vami. In ja jaz sem zagledala oz :))))
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 21.8.2012 16:31:30
|
|
|
|
miskula
|
sarcy21 čestitke no eni je že uspelo kakšne maš pa kaj znakce Tippi, curly, ROXY, naj se uslišijo vaše želje in seveda moje ROXY si že kupila testek? Mene špikne vsake tolk, pa joškice me bolijo, se vsake tolk spominim pa si jih pošlatam če še boli upam da me noben ne gleda, ker bi si mislil svoje ...
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 21.8.2012 16:53:13
|
|
|
|
sarcy21
|
huh kaj pa vem glede znakcov hm predvsem utrujenost :) pa napihnjenost, česa drugega pa sedaj še ni
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 21.8.2012 17:04:37
|
|
|
|
curly
|
Sarcy čestitke! Miskula, to glede (.)(.) jaz delam vsak cikel in si isto mislim, da če bi me kdo videl, bi si res mislil svoje. zdaj sem ravno v tej fazi!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 21.8.2012 17:41:21
|
|
|
|
mamica deklicam
|
kako je lepo slišat kakšne dobre novice. Meni so se cikli čisto zmešali Curly in ne samo ta menstruacija. Ko sem jemala klomifen, sem prvo rundo dobila 26 dan, drugo rundo 27 dan, tretjo rundo 33 dan. Sedaj sem prvi mesec brez klomifena in je prišla na 32 dan. Potem si pa vedi kako in kaj. Pred dvema letoma, ko sem ga isto jemala, mi je prva runda uredila menstruacijo (da ti 20 dni rahlo teče, je kar preveč), v drugo smo pa zanosili. Zraven sem jemala Utrogestan. In sedaj ga spet jemljem. Počakam, kaj bo septembra. Če spet pride , grem do G. Tako ali tako mi je rekla, naj pridem po pol leta nazaj, če ne bo uspelo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 21.8.2012 18:56:32
|
|
|
|
Monstera
|
Zdravo punce! Ene se me spomnite, druge ne. Mi imamo doma 8 mesecev starega fanteka, ki smo ga težko naslončkali :D Skoraj dve leti je trajalo, ker imam PCO, ni šlo s klomifenom, ko sem dala skozi laparo, sem 5. krog zanosila. In zdaj neverjetna novica, prve pol leta po porodu naj ne bi smela zanosit in potem sva z mojim rekla, da je prvič tolk dolg trajal, da ne bomo nič šparali. In kaj se je zgodilo, zanosila sem v tretjem krogu XD Sploh ne morem verjet, pa že naročena sem bila na posvet h ginekologinji o novi zanositvi, ker sem mislila, kaki problemi bodo spet. Tako da dekleta, sam ne gledat za nazaj, kolk časa se že trudite, vsak mesec je lahko tisti tapravi! Aja pa še to, da nisem niti rednih menstruacij imela od poroda, čez 40 dni, nazadnje sem 49. dan dobila, evo pa sem useeno zanosila.
< Sporočilo je popravil Monstera -- 21.8.2012 18:57:27 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?