Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.8.2012 20:26:09
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda ITAK, DA JE POMEMBNO kaj si počela KOMU je pomembno? Pa menda ne bom zdaj tu pisala, kak sem pospravljala, pucala.... in kak je v roku dveh ur, ko sta otroka prišla domov, bilo stanovanje kot bi bomba vdarila MENI . Pa čist fajn je, da napišeš kak si pospravljala, pa da je potem isto...ker se ravno te dni spravljam pospravljat pa nikakor ne začnem...No, zdaj recimo vidim, da itak nima smisla Drugače pa sem mislila, da si počela kaj bolj ...hmmmm...zanimivega
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.8.2012 20:27:16
|
|
|
|
petarda
|
Na FB hočem prilimat par slikic...pa mi jih noče naložit do konca ...ša kateri šteka?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.8.2012 20:33:17
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Drugače pa sem mislila, da si počela kaj bolj ...hmmmm...zanimivega Recimo? Ležala na kavču in pila pir?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.8.2012 20:34:27
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Na FB hočem prilimat par slikic...pa mi jih noče naložit do konca ...ša kateri šteka? Danes sicer nisem nič nalagala, ampak meni dela vedno ok. Res pa je, da običajno slikice malo pomanjšam, preden se jih spravim nalagat (pod 1 MB)
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.8.2012 20:37:39
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Na FB hočem prilimat par slikic...pa mi jih noče naložit do konca ...ša kateri šteka? Danes sicer nisem nič nalagala, ampak meni dela vedno ok. Res pa je, da običajno slikice malo pomanjšam, preden se jih spravim nalagat (pod 1 MB) Jaz jih vedno pomanjšam že zaradi povezave....moje so velike cca 160kb ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.8.2012 20:38:07
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Drugače pa sem mislila, da si počela kaj bolj ...hmmmm...zanimivega Recimo? Ležala na kavču in pila pir? Prvi del bi še šel skozi....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.8.2012 20:48:47
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Prvi del bi še šel skozi.... a pir pa ne?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 9.8.2012 21:26:08
|
|
|
|
petarda
|
Dober večer in lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 9.8.2012 21:30:34
|
|
|
|
ada2
|
dober večer.... dogaja se ogromno, pa ni časa za pisanje lahko noč
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 10.8.2012 20:02:30
|
|
|
|
petarda
|
Dober večer...in lahko noč Samo tokrat ne grem spat...v bližini je veselica...gremo na čevapčiče in srečke
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 11.8.2012 20:10:23
|
|
|
|
petarda
|
Dober večer ...zakaj imam občutek, da sem sama s seboj?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 12.8.2012 16:54:12
|
|
|
|
Paštetka
|
Če pa ni nič pametnega za napisati.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 12.8.2012 20:34:15
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Če pa ni nič pametnega za napisati. Od kdaj pa je pri novembrkah prepovadano pisati bedarije?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 12.8.2012 20:45:38
|
|
|
|
petarda
|
Evo...ena naša današnja bedarija... Minija smo dali k babici, da sva lahko jaz in lubi urejala okoli hiše. Jaz na vrtu, lubi kosi travo, petardito in junior pa se podita okoli, igrata, skačeta po trampolinu, v peskovniku zidata gradove... In naenrkat začne petardito vpit: "OČI, MAMI...hitro pridita Junior je v vodo padel!!!"... Saj ne rabim govorit, da sva bila v sekundi pri bazenu...lubi je skočil noter, ga potegnil ven... Mali je bil najprej čisto tiho, debelo gledal, če ga bomo kaj kregali, potem pa rekel:" Petardito!!! Zakaj nisi notri skočil in me rešil???" ... Ok, zdaj mi je smešno, samo takrat mi pa ni bilo čisto nič ... Sta stala pri bazenu in si podajala tisti napihljivi čoln sem in tja..in juniorju je ušel, on pa za njim.... Sama sreča, da je petardito začel vpit in ni skočil za njim, da bi ga kao rešil, ker četudi sva bila samo par metrov stran sploh nisva slišala padca v vodo .... Evo...toliko.... pokrivna cerada je pa itak že en teden naročena in jo pridejo montirat naslednji teden...zdaj bom vsaj z lahkoto dala 500 EUR zanjo... No in potem smo petardita spraševali kakšen nadimek bi rad imel sedaj... Petardito JUNAK, petardito POGUMNI...ali kaj? On pa čisto skormno.... Prosim....SAMO Petardito! Evo...toliko....se lahko smejimo...hvala bogu in angelčkom.... Lahko bi se tudi drugače končalo Smo vzeli to kot eno opozorilo, da bomo res vsako minuto zraven, ko ne bo bazen pokrit...Naučil se pa ni čisto nič...straha pred bazenom tudi ni dobil, je že čez pol ure hotel ribice lovit notri...
< Sporočilo je popravil petarda -- 12.8.2012 20:46:21 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 12.8.2012 21:20:56
|
|
|
|
*bubi*
|
o bog pomagaj.... si kar ne predstavljam....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 12.8.2012 23:15:27
|
|
|
|
Paštetka
|
Jezus, sem se cela naježila samo, da se je dobro končalo. Jaz sem letos bila dosti bolj sproščena na morju, ko znata plavati. Sem si skoz govorila, ko sta hodila ob morju, da četudi pade, da bo vse OK, in ne rabim skoz težiti.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.8.2012 21:08:12
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Jezus, sem se cela naježila samo, da se je dobro končalo. Jaz sem letos bila dosti bolj sproščena na morju, ko znata plavati. Sem si skoz govorila, ko sta hodila ob morju, da četudi pade, da bo vse OK, in ne rabim skoz težiti. Mene je tudi prav groza, ko hodijo ob morju... Pa še taki kamni so po tleh ob promenadi, da se eden komot spotakne, prileti v drugega, oni v tretjega...evo, ko domine .... Tudi skoz težim...pazi to, pazi ono, stopnica, luknja, cesta, spolzko, ne tečt, ker je pesek.... In včasih vidim starše, ki hodijo pet metrov naprej, triletniki pa čisto lepo umirjeno za njimi...pa kako jim to rata????
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 15.8.2012 21:26:36
|
|
|
|
*bubi*
|
Uh, po dveh dneh pridem domov in imam tooooooooooliko za brat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 15.8.2012 21:28:06
|
|
|
|
*bubi*
|
V glavnem - mi smo realizirali tiste načrte po dvodnevnem obisku Dunaja in smo fuuuuuuuuuul navdušeni. Se kar ne moremo odločiti, kaj nam je bilo bolj všeč - zabavišče ali ZOO. Bom jutri kak albumček naredila in kaj pokomentirala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 15.8.2012 21:47:38
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* V glavnem - mi smo realizirali tiste načrte po dvodnevnem obisku Dunaja in smo fuuuuuuuuuul navdušeni. Se kar ne moremo odločiti, kaj nam je bilo bolj všeč - zabavišče ali ZOO. Bom jutri kak albumček naredila in kaj pokomentirala Komaj čakam ....se bom na morju priklopila in pogledala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 15.8.2012 22:01:06
|
|
|
|
ada2
|
dober večer! mi smo polno zasedeni..... kolko nisem v službi, se podimo okoli, delamo na vrtu ali iščemo miha zdaj se je še naučil voziti kolo brez pomožnih (oz. on sploh ne ve kaj so pomožna kolesa, ker je iz poganjalca - ki ga obvlada v nulo z zaprtimi očmi - presedlal na navadno kolo in zagonil). malenkost težav še ima pri štartu, vendar včeraj še pojma ni imel kako se goni, danes je pa že sam prevozil po 50 m v enem kosu. bog nam pomagaj pri moji sestri imajo spet male kužeke, tokrat jih je 11! drugače pa čakamo na delovnike za šolo, nuša se še potepa - je na poroki danes - poročil se je njen stric po očetovi strani, konec meseca pa dobi še eno sestrico. adam komaj čaka, da pride nuša domov, ker se mu toliko dogaja, da sta danes visela na telefonu 10minut in klepetala.... aja, nuše ni od 1.8. in zdaj je prvič, da sta tako dolgo narazen, do zdaj nista bila več kot 10 dni. je pa tudi miha najprej rekel, ko je danes poklicala, da naj pride domov. do sobote še delam, potem sem 1 teden na dopustu - če bo katera kaj tu mimo hodila je prisrčno vabljena
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.8.2012 22:00:12
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Bom jutri kak albumček naredila in kaj pokomentirala Komaj čakam ....se bom na morju priklopila in pogledala no, pa je ratalo.... ajde... jao, slikic vseh živali nisem gor limala... v glavnem dva mladička
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.8.2012 22:01:29
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pri moji sestri imajo spet male kužeke, tokrat jih je 11! in kaj bodo z njimi?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.8.2012 15:29:59
|
|
|
|
NinaŠ
|
Oj, oj! Sam da se javim... ...ponoči prišli s Pelješca, bilo noooro in čistprekratko ... berem zamujeno in vseostalo ko bo čas ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.8.2012 21:14:49
|
|
|
|
petarda
|
Uuuuuuuuu Pelješac... Bubi slikice so Č U D O V I T E!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.