|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki 2012
26.7.2012 11:06:25   
ronja
A res ne bi?user posted image Sem pa po tihem računala, da bom kiro našlauser posted image . No, trenutno kuham juhico (ja, sem pozabila vključit še dve kosili, sicer sta malidve tečni ko sršenauser posted image )... iščem slike, dajem skup... potem pa na juriš ven...

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
26.7.2012 13:48:56   
Mistica
Pozdravljene

Ronja - želim vam lep dopust!

Vijolica - jaz sem gluten začela uvajati z nekaj žlicami pšeničnega zdroba kuhanega na vodi in vmešanega v sadje. Od žit pa lahko probaš recimo pšenične polnozrnate kosmiče, ovsene kosmiče, pirine kosmiče, ... izbira v trgovinah je kar velika.

Trobentica - mi smo pri njenih treh mesecih odtiskovali njene rokice in nogice na papir. Uporabljali pa smo prstne barve, ki se full lepo izperejo, pa tudi kao niso strupene. Vendar je bil že takrat cel projekt (beri: zahteval tako mamico kot očka), da mala rokic ni dala v usta in da smo jo takoj, ko smo odtisnili, nesli umit. Mali hitro stisnejo dlani ali prstke na nogicah in potem moraš večkrat barvo nanašat, pa podlogo (papir) popravljat, pa... Tako, da jaz ne bi eksperimentirala s kakimi barvami, ki so nevarne za tako male ali kake, ki se ne hitro umijejo. Samo kot predlog, ne poznam pa kake barve se sploh dobijo za tkanino, mogoče obstaja kaj, kar je obstojno in nenevarno, tudi če malo zaide v usta.

Uvajanje na kahljico - tudi jaz te dni razmišljam o tem. Tiste, ki boste začele - sporočite, kako vam bo šlo.

Lep dan vam želim, tu je precej vroče in soparno.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
26.7.2012 23:08:25   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: kokosh

spanje - obup. Zdaj z MM izmenično vstajava in mu dajeva stekleničko (včasih sprazni 2 porciji!). Vsaki 2h zajamra! Motovili se po posteljici v spanju, leze, se zadeva ob stranice ... To se ni dogajalo niti prvi teden po rojstvu! Zdaj spet spi pri nama, da je najin reakcijski čas čimkrajši. Sva pa zbita. Saj vem, da bo minilo, ampak vseeno mi je lažje, če malce pojamram.

O tem sem jaz govorila ca 2 tedna nazaj. Da se zbuja zaradi vsega gibanja, ki ga obdeluje tudi ponoči. Točno to naša dela, zadeva oz hodi v stranice postelje, sedi in joka, zadnje 10 dni pa vsaj 1 x ponoči tudi stoji in se drži ob rob in jokkkkk. Jaz sem jo tudi zaradi tega preselila k sebi že 1,5 mes nazaj. Pred 14 dnevi pa sem vseeno uvedla spet posteljico do 4 al 6 ure zj, ko jo vzamem k sebi, ker se mi ne da več vstajat na 2 do 3 ure.
Zaenkrat ne delam panike. Ker proti prvemu je tole sedaj super. Če verjamete al pa ne je lahko velikooooo hujše kot to. Samo podojim jo in zaspi naprej. Ni enournega uspavanja. Le malce jo ponosim, če je sploh treba in je. Je pa res, da jo po kosilu pobašem, priklopim in mora z mano spat.user posted image Da pridem k sebi... A ja pa zjutraj sem spet po 1,5 letu uvedla kofein. Staram se, ne gre več tako kot pri mladem modelu...user posted image

Smo danes zv prišli domov. Jah, malo mi je hudo, da bo to, drugi in zadnji 1,5 mes dopust do penzije... Torej še vsaj 30 let...user posted image

Ma, kriza, samo domov sem prišla in sem ugotovila, da bo jutri treba itak vse generalno počistit, plus narediti plazeče- hodečemu user posted image prijazno okolje. Seveda, ko sem šla, nisem nič pospravila z omar, skrila kablov, umaknila vso kramo, zaprla omar s tistimi zatiči za dojenčke (hb sva z MM lene sorte in jih imava še namontirane povsod , še od prvega)... Malo sem morala dat v nogavičke, ker je tu vseeno vsaj 7 st manj do 10 in parket ali ploščice, tam pa tepih. A ko je stala ob opori ji je drselo in se je hitro sprijaznila in sprejela tiste copatke, kot jih je kupila Kokosh. Ker je ugotovila, da ji ne drsi, ko stopica ob kavču, omari... Hb vsaj to, ker prej jih ni marala. No potem pa je gospodična našla stolček iz Ikee za otroke, ki ga je brat prinesel v dnevno, in se pametno s kavča oprijela stola in ga začela potiskat in prišla čez dnevno do omar. Ne tako kot res hoja, pač potisneš, prestaviš majavp leseno nogo, pa drugo, pa potisneš, ... Ma dobesedno je naredila hojico. Ne moreš verjet.user posted image In potem nazaj. Ma jaz ne vem, a smo tako grozni, al kaj, da želi hitro pobegnit, al kaj... Še 7 mesecev nima. Je MM rekel, da jo bo jutri posnel, ker nama sicer noben ne bo verjel.user posted image Ok, še dobro, da imamo kmalu p...user posted image

A katera ve kje na netu dobim tisti dodatek, ki ga priložim vlogi(že rešeni) na csd, zaradi znižanega plačila za drugega otroka v vrtcu... A sem sploh razumljiva???

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
27.7.2012 4:16:22   
ronja
Ratalo!user posted image

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
27.7.2012 6:37:04   
lily32
privajanje na kahlico - tašča je začela s privajanjem za kakanje na kahlici pri 7m (otroka posadila na kahlico takoj zjutraj in sta se med čakanjem na kakec crkljala). Pri 1L je imela otroka suha. Zdaj mene prepričuje za podobno pot, samo se mi zdi še malce zgodaj. Kaj menite? Katera že začenja (razen Ronje ;))?

Sem že včeraj mislila dodat komantar pa sem pozabila. Zgodnje privajanje na kahlico in nobeno zagotovilo, da bo otrok kmalu brez plenice. Povem samo kot opozirilo, da ne boste nekatere gojile prevelikega upanja. Otok se mora sam zavedati, da lula in kaka in šele takrat je lahko brez. Našo večjo punco je moja mama posedla na kahlo pri 1 letu, ko je prišla k njej v varstvo, a je rabila plenico za kakanje do 2 let in 3 mesecev, za lulanje pa skoraj do 3 leta. Pa je bila pri 2 letih poleti brez, a se je velikokrat polulala, ker enostavo ni čutila in je niti ni motilo, da je polulana, se je kar igrala dalje.

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

A katera ve kje na netu dobim tisti dodatek, ki ga priložim vlogi(že rešeni) na csd, zaradi znižanega plačila za drugega otroka v vrtcu... A sem sploh razumljiva???

A obstaja kakšen dodatek? Jaz sem mislila, da moraš dati novo vlogo.user posted image

ronja, srečno in lepo se imejte. user posted image

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
27.7.2012 7:06:42   
lily32
Smo danes zv prišli domov. Jah, malo mi je hudo, da bo to, drugi in zadnji 1,5 mes dopust do penzije... Torej še vsaj 30 let...user posted image

Pa si  omislita še enega user posted image , da boš lahko imela še en 1,5 mesečni dopust. user posted image

Brez zamere, šala mala.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3106
27.7.2012 9:03:47   
Auri
Dobro jutro punce.

Kimica upam, da nisi sla domov, ker burja je bila napovedana samo do torka ... Potem se je veter umiril. Edino maestral, ki pa itak vedno piha ob morju.

Ronja uzivajte na morju in kapo dol. Dobra si, da vse to zrihtas.user posted image

Mali je varstvo odlicno prezivel, jaz malo majn :) Edino za zaspat je imel malo problemov, ker je bil porusen njegov vsakdanji obred (kopanje, dojenje, ninica). Drugace ni mama mela nobenih problemov.

Z MM kupujeva avto. Vceraj sva enih 6 sla pogledat. 2 nista bila primerna, vse ostalo ze prodano. Sedaj, ko denar sva privarcevala pa avta ne najdeva. In seveda MM dela se samo drug teden, za na dopust pa sva brez avta.

Drugace sem jaz kaksen dan cisto fucuser posted image . Nizek pritisk (vedno sem imela normalnega), slabo mi dela, toplo mi je kot pri dojenju takoj po porodu. MM me sprasuje, ce sem ponovno noseca .... Samo se vedno dojim, poleg tega pijem te mini tabletke, tako, da je skoraj neverjetno.

Kaksno meso dajeste malckom? Jaz piscanca kupljenega v trgovini se ne upam dat. Mi bo mama zrihtala domacega, do takrat pa kaj naj mu dam. Malo sem skepticna o tistih filanih piscanckih user posted image . Mogoce prevec user posted image

Matkurja: drug teden pridem v vase konce. A se zmeniva za mal vozivckat pa v Fructal tudi grem pogledat.

Lp

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
27.7.2012 9:49:04   
vijolica2

spanje - obup. Zdaj z MM izmenično vstajava in mu dajeva stekleničko (včasih sprazni 2 porciji!). Vsaki 2h zajamra! Motovili se po posteljici v spanju, leze, se zadeva ob stranice ... To se ni dogajalo niti prvi teden po rojstvu! Zdaj spet spi pri nama, da je najin reakcijski čas čimkrajši. Sva pa zbita. Saj vem, da bo minilo, ampak vseeno mi je lažje, če malce pojamram.

O tem sem jaz govorila ca 2 tedna nazaj. Da se zbuja zaradi vsega gibanja, ki ga obdeluje tudi ponoči. Točno to naša dela, zadeva oz hodi v stranice postelje, sedi in joka, zadnje 10 dni pa vsaj 1 x ponoči tudi stoji in se drži ob rob in jokkkkk. Jaz sem jo tudi zaradi tega preselila k sebi že 1,5 mes nazaj. Pred 14 dnevi pa sem vseeno uvedla spet posteljico do 4 al 6 ure zj, ko jo vzamem k sebi, ker se mi ne da več vstajat na 2 do 3 ure.
Zaenkrat ne delam panike. Ker proti prvemu je tole sedaj super. Če verjamete al pa ne je lahko velikooooo hujše kot to. Samo podojim jo in zaspi naprej. Ni enournega uspavanja. Le malce jo ponosim, če je sploh treba in je. Je pa res, da jo po kosilu pobašem, priklopim in mora z mano spat.user posted image Da pridem k sebi... A ja pa zjutraj sem spet po 1,5 letu uvedla kofein. Staram se, ne gre več tako kot pri mladem modelu...user posted image

Joj moj je tudi takšen. Kar nekaj se zbuja, obrača, stoka, se dviga na vse štiriuser posted image user posted image Kaj mu je ne vemuser posted image In danes je bilo spet isto in sem čisto poklapanauser posted image Ne vem kaj mu naj naredim...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3108
27.7.2012 11:20:11   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: Auri

Kaksno meso dajeste malckom? Jaz piscanca kupljenega v trgovini se ne upam dat. Mi bo mama zrihtala domacega, do takrat pa kaj naj mu dam. Malo sem skepticna o tistih filanih piscanckih user posted image . Mogoce prevec user posted image

Matkurja: drug teden pridem v vase konce. A se zmeniva za mal vozivckat pa v Fructal tudi grem pogledat.

Lp

Domačega piščanca zaenkrat.

Lahko se zmeniva. Daj mi prej povej, da ne bom imela česa drugega v planu.

(odgovor članu Auri)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
27.7.2012 12:03:47   
kokosh
Danes zjutraj se zbudim in vsa vesela recem MM, da smo danes kar mirno spali. Zgrozeno me je pogledal in mi povedal, da se je mali od polnoci dalje zbujal vsako uro, jaz pa sem spala kot ubita zraven. Proti jutru je celo zbezal iz spalnice in za seboj zaprl dvoja vrata, ampak mu ni uspelo. Mali je tulil, on ga je slisal, jaz pa nimam pojma o nocnem razgrajanju. Groza :P upam, da mu uspe cimprej priti iz sluzbe, da se bo naspal.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
27.7.2012 14:56:37   
Matkurja

Danes zjutraj se zbudim in vsa vesela recem MM, da smo danes kar mirno spali. Zgrozeno me je pogledal in mi povedal, da se je mali od polnoci dalje zbujal vsako uro, jaz pa sem spala kot ubita zraven. Proti jutru je celo zbezal iz spalnice in za seboj zaprl dvoja vrata, ampak mu ni uspelo. Mali je tulil, on ga je slisal, jaz pa nimam pojma o nocnem razgrajanju. Groza :P upam, da mu uspe cimprej priti iz sluzbe, da se bo naspal.

Ti si faca.

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
27.7.2012 15:53:19   
vijolica2

user posted image

Odkar imam malega imam tako krhki spanec, tako da meni ga nebi uspelo preslišati. Mi imamo tudi grozne noči. Pa še sedaj ima moj dve nočne tako da sem spet samauser posted image Joj to spanje...

A zahtevam preveč, če želim da lepo spiuser posted image *?????

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
27.7.2012 20:48:42   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: Auri

Kimica upam, da nisi sla domov, ker burja je bila napovedana samo do torka ... Potem se je veter umiril. Edino maestral, ki pa itak vedno piha ob morju.

Ne, nismo šli domov, smo kar ostali in je res bilo lepo vreme.. Jutri pa domov user posted image user posted image

Sedaj pa imam drugi problem... Punce, mene je tako strah in kar jočem od žalosti.. Dragi me probava umirit, ma jaz se nikakor ne morem umirit user posted image user posted image Počutim se res kot najslabša mama na svetu user posted image user posted image V sredo smo bili na plaži in je bilo tako čudno vreme, malo sonca, malo oblakov.. In na koncu nas je po 2 urah kopanja pregnal dež v sobo.. Alina se ni uspela niti okopat v svojem bazenčku, ki smo ga napolnili z vodo in čakali, da se voda malo segreje, ker morje je bilo premrzlo (21°C user posted image ) V četrtek je bilo vroče in sončno in smo bili na plaži od 9:30 do 13:30 (pod dežnikom seveda in Alino sem namazala s kremo za dojenčke faktor 50+).. Vse je bilo ok.. Zvečer nismo mogli na plažo, ker je tamala prespala lih 2 urci.. Danes pa groza.. Vroče je bilo prav tako in jaz sem namazala mojega in on on mene.. Tamala je takoj ob prihodu zaspala in spala cca. 1 dobro urco.. Spet smo prišli okrog 9:30.. Ko se je zbudila je bila full lačna in smo ji dali za jest.. Pa sem rekla mojemu: sej ne bomo več dolgo tu, ne?? In ura je bila okrog 12h.. In tamala nazaj zaspi preden sem jo namazala.. Pa sem rekla: itak bomo šli, samo, da se zbudi.. In ponavadi drugo rundo vedno odspi samo nekje 20min.. In je spala pol urce.. Smo prišli nazaj v sobo okrog 13h.. In tamala je sedaj malenkost rdeča v obraz, prsa in trebušček.. Mene je grozaaaaaa.. Bojim se, da ne bo kaj narobe.. Počutim se res grozno.. Ni sicer full grozno rdeče, ampak se pozna user posted image user posted image user posted image Sem jo namazala s Becutan kremo, ki je za celo telo.. Drugega nimam pri roki- razen hladilnega mazila.. Res se grozno počutim, kako sem sebe namazala, nje pa nisem, ker kao ni bila izpostavljena soncu in je bila pod senčnikom pa še ker je vmes spala (kar ni izgovor, vem) user posted image user posted image Upam samo, da ne bo kaj narobe user posted image user posted image

(odgovor članu Auri)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
27.7.2012 22:04:38   
vijolica2
Kimica jaz mislim da ni tako hudo. Itak da ji nebi nič hudega hotela, ampak tako je naneslo. Namaži jo s kakšno hladilno kremo da bo koža vlažna in bo vse v redu. Uživajte še teh par dni.

Jaz sem pa danes spet sama-moj ima nočno. Mali spi in upam da bo danes mirna noč (včeraj ni bila). Upam da bo prizanesel mamiciuser posted image

Moram se pa pohvaliti da me je danes dragi presenetil z darilomuser posted image Kupil mi je novo urouser posted image In še tako lepo mi je napisal obrazložitev zakaj mi jo je kupiluser posted image user posted image . Škoda da ga ni ob meniuser posted image

Mirno noč vam želim punce.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
27.7.2012 22:54:22   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Kimica jaz mislim da ni tako hudo. Itak da ji nebi nič hudega hotela, ampak tako je naneslo. Namaži jo s kakšno hladilno kremo da bo koža vlažna in bo vse v redu. Uživajte še teh par dni.

Ma sej ne vem kaj naj si mislim.. To se mi zdi iz trenutka v trenutek bolj rdeče user posted image user posted image
Trenutno nimam nobene hladilne kreme pri sebi, razen ene, ki je krema za po sončenju, ampak ne za otroke.. Razen, da grem pogledat jutri zjutraj v bližnjo trgovino- namreč, jutri gremo že domov.. Imam samo to Becutan kremo in hladilno mazilo..

Lahko noč pa se tipkamo in beremo kaj jutri.. Lahko noč..

Neposredna povezava do sporočila: 3115
27.7.2012 22:57:25   
trnuljčica

Ti si pa kot MM. On ni niti prvega slišal, ko se je 20 mes zbujal non stop in drllll celo uro, da je zaspal nazaj.
Najina noč z malo je bila tudi takšna.user posted image Upam, da je kaj v zraku, luna, al nekaj...
Drugače pa jaz vedno rečem, da MM nič ne sliši ker NE RABI slišat. Če bi bil samohranilec bi. user posted image
Vseeno ti predlagam, da poiščeš v sebi senzor za sluh, ker pošteno povedano, sem jaz včasih ornk jezna na MM. Torej dolgoročno ni dobro za odnose...Včasih sem posledično celo jezna na malo, pa seveda ni nobene logike tu... user posted image

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
27.7.2012 23:22:27   
trnuljčica
Kimica zadihaj! Kar zdaj je, je.
Kakorkoli obrneš je to opeklina. Upam, da ste izdatno hladili (obkladki, banja, tuš...), da ni stopnja opeklina hujša. Pa več tekočine rabi (am, voda,...). Sedaj ti tako verjetno spi... Boš jutri videla, kaj bo iz tega. Včasih rabi tudi en dan, da se pokaže (oteklina obraza, rok, mehurji- pojdi dr). Če bo kazalo hudo pojdite domov že zjutraj in v zd, ko prideš domov. Saj imajo dežurstvo.

V Čg so letos po občilih opozarjali, da je ful visok indeks uv in da dojenčki, starejši, kroničarji ne hodijo ven med 10 in 17 uro. Itak se vse odbija...
Je pa lani bil opečen na isti način user posted image od sosede doli (pod dežnikom), menda je bilo potem vse ok z njim.
Ne vem, jaz če sem recimo zaspala (nisem slišala budilke ob 7 ih), zaradi grozne noči, in sem se zbudila šele ob 8 ih, tisti dan nisem šla na plažo... Ker mi se ne splača za 1 uro... A jaz sem fullll, mogoče preveč, občutljiva na izpostavljanje otrok soncu (do 8 leta, nekateri pravijo do 12).

Neposredna povezava do sporočila: 3117
28.7.2012 10:22:32   
beti 1
Kimica: verjetno je že prepozno, ampak mogoče pa ni tako hudo kot izgleda. Ko smo bli mi na morju je blo tudi vroče, pa jaz gledam, zakaj je naša user posted image  rdeča po ličkih (najbolj pod očkami), rokicah in zgornjem delu prsnega koša, ko je bilo najbolj toplo pa še po zgornjem delu hrbta. Sem tudi razmišljala, če je možno, da jo je opeklo sonce, ampak ni bilo nobene logike, ker je vedno imela nogice bolj izpostavljene soncu, pa so bile čisto bele. Na koncu smo pogruntali, da ji je samo tako toplo, da je rdeča. Ker po hladni kopeli v kopalnici je vse skupaj za par 10 min izginilo.

Kokosh: ti si mi prava carica user posted image user posted image user posted image . Kaj bi jaz dala za kakšno noč takega spanca, pa zdaj pri tretji bolj trdno spim kot sem prej. MM je isti. Se pa strinjam z Trnuljčico, bi blo zarad tvojega fajn, da poskusiš vklopit svoje senzorje za malega kričača.

Ronja: svaka čast, uživajte!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3118
28.7.2012 20:02:13   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: lily32

Pa si  omislita še enega user posted image , da boš lahko imela še en 1,5 mesečni dopust. user posted image

Ni možno.user posted image Ok, samo teoretično, če mi kaj zaraste skupaj.user posted image

Pa tudi, dva lepa otroka, plus psa imam ob mojih obremenitvah dovolj.
Sicer pa user posted image ne zagotavlja tako dolgega dopusta. Ta dva dopusta sta letošnji in lanski. Ne tisti od štirih let nazaj. Takrat mi je bil dopust, da sem šla v službo.

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
28.7.2012 21:59:13   
kimica86

Kimica zadihaj! Kar zdaj je, je.
Kakorkoli obrneš je to opeklina. Upam, da ste izdatno hladili (obkladki, banja, tuš...), da ni stopnja opeklina hujša. Pa več tekočine rabi (am, voda,...). Sedaj ti tako verjetno spi... Boš jutri videla, kaj bo iz tega. Včasih rabi tudi en dan, da se pokaže (oteklina obraza, rok, mehurji- pojdi dr). Če bo kazalo hudo pojdite domov že zjutraj in v zd, ko prideš domov. Saj imajo dežurstvo.

Stuširali smo jo z mlačno vodo, ja.. Na koncu se je le vse dobro izšlo in ne gre za opeklino.. Tamala je malenkost rdeča v obraz in prsi ter trebušček in malo ramena (začuda drugi del rok in noge ne).. 2x sem namazala z Becutan kremo in to je to..
Sedaj sem se sprijaznila s tem, da je pač dobila malo barve (čeprav tega res nisem želela).. In razmišljam, da je letos sploh ne peljem več na plažo, ker mi je res presedlo (sem se pošteno prestrašila)..

IZVIRNO SPOROČILO: beti 1

Kimica: verjetno je že prepozno, ampak mogoče pa ni tako hudo kot izgleda. Ko smo bli mi na morju je blo tudi vroče, pa jaz gledam, zakaj je naša user posted image  rdeča po ličkih (najbolj pod očkami), rokicah in zgornjem delu prsnega koša, ko je bilo najbolj toplo pa še po zgornjem delu hrbta. Sem tudi razmišljala, če je možno, da jo je opeklo sonce, ampak ni bilo nobene logike, ker je vedno imela nogice bolj izpostavljene soncu, pa so bile čisto bele. Na koncu smo pogruntali, da ji je samo tako toplo, da je rdeča. Ker po hladni kopeli v kopalnici je vse skupaj za par 10 min izginilo.

Na koncu pa res ni tako hudo kot je sprva zgledalo, ampak res sem bila na koncu z živci, ker kljub temu, da tamale sploh nisem izpostavljala soncu in je bila pod senčnikom, je postala malo rdeča.. Ampak najbolj se tepem po glavi zakaj je nisem namazala.. Prav jezna sem sama nase user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3120
29.7.2012 10:41:14   
kokosh
Fajn tale MM, ne? :) V petek sem ga popoldne poslala spat in od takrat se vse obrača na boljše. Na dan je pokukal še en ljubek zobek #1 in najin fantek se je vrnil na stare tirnice. Dobre volje, zgovoren, plazeč in predvsem - ponoči spet spi kot običajno.

Se mi pa zdi, da bi trdnost spanca znala biti povezana s hormoni. Dokler sem dojila, sem tudi jaz slišala vsak šum in brez težav vstajala, če je bilo treba.

Kimica - zdaj veš in boš v prihodnje bolj pozorna. Sekirat se ti pa ni več treba za nazaj user posted image Jaz malega še nikoli nisem namazala s kremo za sončenje, pač pazim, da 11-16h ni zunaj. Če pa že ravno greva ven po opravkih, mu pa klobuček, dolge hlačke in srajčka čez bodi ne uidejo. Res ne vidim potrebe po praženju otroka (in sebe).

Lepo nedeljo vam želim!

< Sporočilo je popravil kokosh -- 29.7.2012 10:48:55 >

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
29.7.2012 21:19:17   
pinia30
Potrebujem mnenja, izkušnje, priporočila.
Čez par dni se odpravljamo na morje in ogledujem si tale fredov obroč. Ali je resnično ta zadeva tako TOP ali je pač samo dobro spromoviran?

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
29.7.2012 21:36:51   
vijolica2

IZVIRNO SPOROČILO: pinia30

Čez par dni se odpravljamo na morje in ogledujem si tale fredov obroč. Ali je resnično ta zadeva tako TOP ali je pač samo dobro spromoviran?

Mi ga imamo in nam je fajn. Mali je tudi rad v njem.

(odgovor članu pinia30)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
30.7.2012 7:35:19   
lily32
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2
Mi imamo tudi grozne noči. Joj to spanje...

A zahtevam preveč, če želim da lepo spiuser posted image *?????

Joj, vijolica, mi bereš misli! Naša se tudi zadnji dve noči spet nonstop zbuja.user posted image   Če ti povem po pravici, je to dolgotrjano pogosto nočno zbujanje v meni že skoraj v celoti ubilo željo po še enem otroku.user posted image Sva se vedno pogovarjala, da bova imela 3, a zdaj ne vem, če bi pri mojih letih fizično in psihično prenesla še dve taki leti. MM še vedno upa ...

Mislim, da so spet na pohodu zobki, tokrat petke - sem upala, da ji bodo dale mir do 2 let. Sem ji dala zvečer sirup, a ni nič pomagalo.

IZVIRNO SPOROČILO: pinia30

Naša ni hotela bit v njem, ker je videla večjo sestro z rokavčki in je hotela tudi ona rokavčke. user posted image Noče biti v nobenem obroču, je rada le v naročju ali z rokavčki.

< Sporočilo je popravil lily32 -- 30.7.2012 7:37:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 3124
30.7.2012 8:00:42   
lily32
IZVIRNO SPOROČILO: kimica86
In razmišljam, da je letos sploh ne peljem več na plažo, ker mi je res presedlo (sem se pošteno prestrašila)..

Saj jo lahko pelješ na plažo, a zvečer po 17. uri. Takrat je sonce zagotovo ne bo opeklo.

Se strinjam z ostalimi puncami: nehaj si očitat in se sekirat za nazaj. Saj vemo, da ji nisi hotela nič slabega. Vsi delamo napake in se iz njih učimo. user posted image

Tudi jaz svojih otrok nič ne mažem, ju raje zaščitim z oblačili. Zjutraj do 9 in zvečer po 17. uri pa sta po soncu brez zaščite. No, večja občasno sama poseže po kremi in potem si po rokah nanese pol cm na debelo, po petih minutah ugotovi, da jo moti, "ker je zelo mastno" in gre po brisačo ter se obriše. user posted image Ponavadi se to spomni na kakšen zelo oblačen dan, ko se soncu niti ne uspe prebiti skozi oblake. user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......