trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kokosh spanje - obup. Zdaj z MM izmenično vstajava in mu dajeva stekleničko (včasih sprazni 2 porciji!). Vsaki 2h zajamra! Motovili se po posteljici v spanju, leze, se zadeva ob stranice ... To se ni dogajalo niti prvi teden po rojstvu! Zdaj spet spi pri nama, da je najin reakcijski čas čimkrajši. Sva pa zbita. Saj vem, da bo minilo, ampak vseeno mi je lažje, če malce pojamram. O tem sem jaz govorila ca 2 tedna nazaj. Da se zbuja zaradi vsega gibanja, ki ga obdeluje tudi ponoči. Točno to naša dela, zadeva oz hodi v stranice postelje, sedi in joka, zadnje 10 dni pa vsaj 1 x ponoči tudi stoji in se drži ob rob in jokkkkk. Jaz sem jo tudi zaradi tega preselila k sebi že 1,5 mes nazaj. Pred 14 dnevi pa sem vseeno uvedla spet posteljico do 4 al 6 ure zj, ko jo vzamem k sebi, ker se mi ne da več vstajat na 2 do 3 ure. Zaenkrat ne delam panike. Ker proti prvemu je tole sedaj super. Če verjamete al pa ne je lahko velikooooo hujše kot to. Samo podojim jo in zaspi naprej. Ni enournega uspavanja. Le malce jo ponosim, če je sploh treba in je. Je pa res, da jo po kosilu pobašem, priklopim in mora z mano spat. Da pridem k sebi... A ja pa zjutraj sem spet po 1,5 letu uvedla kofein. Staram se, ne gre več tako kot pri mladem modelu... Smo danes zv prišli domov. Jah, malo mi je hudo, da bo to, drugi in zadnji 1,5 mes dopust do penzije... Torej še vsaj 30 let... Ma, kriza, samo domov sem prišla in sem ugotovila, da bo jutri treba itak vse generalno počistit, plus narediti plazeče- hodečemu prijazno okolje. Seveda, ko sem šla, nisem nič pospravila z omar, skrila kablov, umaknila vso kramo, zaprla omar s tistimi zatiči za dojenčke (hb sva z MM lene sorte in jih imava še namontirane povsod , še od prvega)... Malo sem morala dat v nogavičke, ker je tu vseeno vsaj 7 st manj do 10 in parket ali ploščice, tam pa tepih. A ko je stala ob opori ji je drselo in se je hitro sprijaznila in sprejela tiste copatke, kot jih je kupila Kokosh. Ker je ugotovila, da ji ne drsi, ko stopica ob kavču, omari... Hb vsaj to, ker prej jih ni marala. No potem pa je gospodična našla stolček iz Ikee za otroke, ki ga je brat prinesel v dnevno, in se pametno s kavča oprijela stola in ga začela potiskat in prišla čez dnevno do omar. Ne tako kot res hoja, pač potisneš, prestaviš majavp leseno nogo, pa drugo, pa potisneš, ... Ma dobesedno je naredila hojico. Ne moreš verjet. In potem nazaj. Ma jaz ne vem, a smo tako grozni, al kaj, da želi hitro pobegnit, al kaj... Še 7 mesecev nima. Je MM rekel, da jo bo jutri posnel, ker nama sicer noben ne bo verjel. Ok, še dobro, da imamo kmalu p... A katera ve kje na netu dobim tisti dodatek, ki ga priložim vlogi(že rešeni) na csd, zaradi znižanega plačila za drugega otroka v vrtcu... A sem sploh razumljiva???
|