|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za tiste, ki še...
29.6.2012 13:40:40   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Uh ne zdaj, ni zdravo. Zvečer ne moreš ne, ko maš otroke doma? Zjutri pejt, po vrtcu. Po moje najboljše.
Jutri je sobota, pa nedelja potem... kaj pa če se namažem in samo hitro hodim? Ne računam glih, da bi mi srca odpovedalo...
Večeri odpadejo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
29.6.2012 16:38:02   
Najaa
Ja probaj pa boš vidla. user posted image Sam tule se javljaj, da bomo vedle, da si ok. user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
29.6.2012 22:13:23   
LuLu
Ok sem, bolj sem hodla, kot laufala... vun grem!!!!, varstvo imam, pa kolegica tudi.... najstniki pazite se!!!! user posted image
Ups...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
30.6.2012 6:38:57   
danyy

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Ok sem, bolj sem hodla, kot laufala... vun grem!!!!, varstvo imam, pa kolegica tudi.... najstniki pazite se!!!! user posted image
Ups...

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
30.6.2012 6:40:21   
danyy
Dobro jutro, kako te kaj? Pa spet ta vročina, še dobro da imamo v bližini kopališče user posted image .
Ima mogoče katera kak preverjen recept za domač sladoled?

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
30.6.2012 8:01:58   
Najaa
Dobro jutro!
Mi imamo pa visoke obiske nizke rasti user posted image - od mojih punc prijateljček je prespal pri nas. Zvečer itak raztur, ampak tavečja sta uaspala ob ene 22h, tamala pa z mano bedela do polnoči. In zdej so že vsi budni, gledajo risanke. Jaz pa pijem prvi dozo kofeta! user posted image

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
1.7.2012 21:03:37   
RAKICA1
Ojla evo cel dan sem bila pridna in nič grešila sedaj pa sem padla po taveliki milki in celo zmazala sama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se vid da mi je cuker padu čistuser posted image user posted image
No punce katere se bomo dobile kdaj potem v četrtek se dobimo in kje se dobimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
1.7.2012 21:36:51   
LuLu
Jaz za četrtek.
Plac pa je Najaa našla. Na ZS ga pošlji.

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
2.7.2012 11:20:27   
Najaa
Rakica, ZS poglej. user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
2.7.2012 19:58:31   
RAKICA1
Tale naša naja pa je najdla lokacijo nek bogu za hrbtomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz res upam sam da bom najdla da nebom par ur iskala touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
2.7.2012 20:04:14   
Najaa
Ja čaki glej... lahko se dobimo recimo tudi bližje tebi, Medvode. Poznaš en lokalček tam, ne vem točno kako se reče... Imajo pa super igrala in zraven mize? A veš, ko greš na rondoju v Medvodah proti Zbiljah in potem ene 200m po tej cesti naprej je na desni... a gremo raje tja? LuLu se strinjaš?

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
2.7.2012 20:06:32   
Najaa
LuLu, ti maš pa na FB navodila. user posted image
Sej je res, tale varianta bo boljša, bosta lažje našli. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
2.7.2012 20:13:31   
RAKICA1
Saj  jaz lahko pridem v lj. sam nevem kako bom jaz to našla a veš saj bom poskusila poiskkat na int karto da vidim če mi bo kaj bolj jasnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
2.7.2012 20:35:50   
Najaa
Ne ne, beri zs. Dejmo sem it, a tole ti je kaj bolj jasno? LuLu bo tole tud lažje našla.

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
2.7.2012 20:43:07   
LuLu
Torej druga varianta? Vidim, da me čaka izlet... "Spoznavajmo Slovenijo" user posted image
Meni prav. Velja user posted image
Kolk je bolj življenje zanimivo, če nimaš navigacije v avtu user posted image  Če bi jo imela, bi to bilo dolgcajtno.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
2.7.2012 20:57:45   
RAKICA1
Ja res bi ti bilo dolgčas tko pa morš bolšo navigacijo poiskati svoje možgančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Evo saj potem te odpeljemo še mal na zbilje da boš veslala da prideš še mal do kondicije Lulu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
2.7.2012 21:01:26   
Najaa
LuLu a nisi ti že bila pri Rakici? Pol ti je pot znana. user posted image

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
2.7.2012 21:04:49   
LuLu

Daj nea me zezaj user posted image
Še ime njeno sem pozabla, kaj šele tisto pot v neke hribe... staram se, staram...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
2.7.2012 21:06:30   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA1

da boš veslala da prideš še mal do kondicije Lulu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veslala ali vesela. Zmotla si se... je velika razlika user posted image

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
2.7.2012 21:06:44   
Najaa
user posted image user posted image
Komaj čakam četrtek! user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
2.7.2012 21:07:32   
RAKICA1

Daj nea me zezaj user posted image
Še ime njeno sem pozabla, kaj šele tisto pot v neke hribe... staram se, staram...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa kakšne hribe ti sanjaš sploh nisem v hribih doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  me sam zanima kam si ti gledala ko si meni šla

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
2.7.2012 21:09:01   
RAKICA1

da boš veslala da prideš še mal do kondicije Lulu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veslala ali vesela. Zmotla si se... je velika razlika user posted image

Veslala tako da se nisem nič zmotilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a veš kok nas bo da vsakega eno krog zapelješ boš v kondiciji čistuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
2.7.2012 21:09:51   
RAKICA1

user posted image user posted image
Komaj čakam četrtek! user posted image

jaz tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to pomeni druga verijanta bo

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
2.7.2012 21:11:26   
Najaa
V bistvu sva obe z Rakico bližje doma tej drugi varianti tak da... ne vem, kaj mi je bilo, da sem vaju hotla peljat tja bogu iza nogu. user posted image

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
2.7.2012 21:11:32   
LuLu

pa kakšne hribe ti sanjaš sploh nisem v hribih doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  me sam zanima kam si ti gledala ko si meni šla

Ma daj... ravnica pa tudi ni... gledala pa sem sosede in njihovo premoženje... v prihodnost torej, če bo kak tvoj sosed fraj user posted image

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.