|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
21.6.2012 12:22:57   
hubika
zvezdica01 ja vodnarčka bomo imeli, itak da se že full veselim user posted image user posted image .
Glede hrane pa je pri meni enako, sploh nesmem hladilnika odpret, že se mi začne želodec obračat. S tako muko skuham, da je groza.. Pa saj bo tudi to slej ko prej mimo user posted image . Meni tudi paše najbolj sadje, večkrat pa malo, pa kaki jogurt + štručka, vglavnem nekej lahkega. Drugače pa meni ta vročina sploh ne paše, nonstop sem utrujena, tak da sem skozi dan v hiši na hladnem, v postli pred tv-jem, al pa na računalniku.. Jutri bomo že malo lažje zadihali user posted image user posted image .
Jaz že tudi komaj čakam na NS, ki jo imam 12.7., pri svojem G, mi bo naredil še normalen pregled..user posted image . Meni je rekel, da more bit partner zraven na NS, pred tem pa se še morma oba udeležit predavanja o NS. Punce za spol bote vprašale, ali se bote pustle presenetit? Jaz bom ziher vprašala, samo mojmu bom mogla usta dol zalepit user posted image , da bo tiho, ker že zdaj ko sva zvedla da boma user posted image dobla, ni mogel bit dolgo tiho user posted image .

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 576
21.6.2012 12:35:03   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: hubika

zvezdica01 ja vodnarčka bomo imeli, itak da se že full veselim user posted image user posted image .
Glede hrane pa je pri meni enako, sploh nesmem hladilnika odpret, že se mi začne želodec obračat. S tako muko skuham, da je groza.. Pa saj bo tudi to slej ko prej mimo user posted image . Meni tudi paše najbolj sadje, večkrat pa malo, pa kaki jogurt + štručka, vglavnem nekej lahkega. Drugače pa meni ta vročina sploh ne paše, nonstop sem utrujena, tak da sem skozi dan v hiši na hladnem, v postli pred tv-jem, al pa na računalniku.. Jutri bomo že malo lažje zadihali user posted image user posted image .
Jaz že tudi komaj čakam na NS, ki jo imam 12.7., pri svojem G, mi bo naredil še normalen pregled..user posted image . Meni je rekel, da more bit partner zraven na NS, pred tem pa se še morma oba udeležit predavanja o NS. Punce za spol bote vprašale, ali se bote pustle presenetit? Jaz bom ziher vprašala, samo mojmu bom mogla usta dol zalepit user posted image , da bo tiho, ker že zdaj ko sva zvedla da boma user posted image dobla, ni mogel bit dolgo tiho user posted image .

midva bova tudi vprašala za spol. čeprav smo prvič meli punčko do 27 tedna... ko so ugotovili, da je naši pupi zrastel lulek. toliko o tehniki! tako, da karkoli bodo rekli, bom vzela z veliko rezervo in ne mislim kupit nič v roza ali modri barvi.

(odgovor članu hubika)
Neposredna povezava do sporočila: 577
21.6.2012 12:48:21   
zvezdica01
Jst sem se tak čas naročila na nuhalno, da imava oba2 z mojim dopust tako da gre obvezno z mano!!user posted image Za spol bova pa verjetno uprašala, če ne drugega je bolj praktično da vsaj malo vidiš kaj lahko kupiš. Tako ali tako bo vse v bolj nevtralnih barvah. Sicer pa me pokonci drži dejstvo, da gremo 1. julija za 10 dni na morjeuser posted image in potem bodo izginile in slabosti in utrujenosti. Sem pa res optimistuser posted image

< Sporočilo je popravil zvezdica01 -- 21.6.2012 12:49:41 >

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 578
21.6.2012 13:25:48   
Cacharel
zvezdica01, kar bodi user posted image . Midva sva sla v mojem 8.tednu v Egipt, seveda sem se prej pozanimala o vsem, res vsem, lezala v senci, le hrana mi je nagajala - no razen tega, je bilo v primerjavi s tistim, ko sem bila doma, pocutje na dopustu res bp.. Ze samo tisti obcutek sproscenosti, in predvsem vse 4 od sebe, te prikrajsa za marsikatero muko. Na morju je pac krasno, tako ali drugace. Doma pa ce samo pomislim, da moram vstat in it do trgovine, pa bog ne daj kaj skuhat - predvsem mesnega, o mama, sem ze v kopalnici tudiuser posted image .

(odgovor članu zvezdica01)
Neposredna povezava do sporočila: 579
21.6.2012 20:28:53   
monmar
pozdravljene user posted image ,
po dolgem času vam spet pišem. danes prvi pregled je šol mimo in vse je okuser posted image user posted image user posted image .
noseča sem 9t in 3d. PDP pa imam 21.1.2013. zelo teško prenašam to vročino. komaj zdaj sem zadihal, je pa res da imamo še 3 otroke pri hiši pa malo skačemo. še jutri pol pa počitnice in plaža. komaj čakam. ns imam 16.7. in naslednji pregled pa 5.7. to pa zato ker ne vem točno na kateri danuser posted image sem imela zadnjo M.
no lepo se imejte še naprej pa uživajte v podalšanem vikendu

BITI MAMA DVOJČIC JE TEŽKO, VENDAR NI LEPŠEGA KOT DVOJNEGA NASMEHA ZJUTRAJ KO VSTANEŠ...
MONIKA (2150g) IN MARLENE (1555g)
30.07.2004

28.6.2011 SE NAM JE PRIDRUŽILA NAVIHANKA MELANI (3190g)

(odgovor članu Cacharel)
Neposredna povezava do sporočila: 580
22.6.2012 8:59:29   
Klementina15
Hej!

Punce ste mele kake težave z izcedki?? v prvi nosečnosti je blo vse bp, zdaj sem pa že 2x dobila tak rjav izcedek.. saj nočem panike zaganjat, sam k če malo prebereš po netu... user posted image Odštevam dneve do 29.ga da spet vidim srček.. sem klicala tja pa so rekli naj počivam - malo težje izvedljivo ob dvojčkih nabitih z energijo user posted image user posted image user posted image

Se vam drugače trebušček že kaj pozna?user posted image Meni se je prejšnjič videlo v 14 tednu, zdaj sem pa konec 11tedna in ne morem več skrivat - ampak zaenkrat sem dobivala samo komentarje da mi je od poroda kar velik trebušček ostal user posted image

Slabosti pa... user posted image se tolažim da bo kmalu mimo... najbolj mi pomaga kruh, al pa kaki krekerji... večina hrane se mi pa naravnost gabi. najhuje je pa previjat pokakane ritke... edina sreča je da sem še na porodniški in mi vsaj v službo ni treba hodit, ker bi zaspala tam...

Uživajte danes ko ni tako vroče user posted image

(odgovor članu monmar)
Neposredna povezava do sporočila: 581
22.6.2012 10:59:55   
zvezdica01
Klementina15 jst sem tudii imela izcedke pa mi je G rekel, da je to normalno in da naj se ne sekiram ter veliko počivam. Počivam sicer težko, ker delam dvoizmensko ampak kar gre. Tako, da dokler ni kakšnih hujših krvavitev in bolečin si lahko mirna ;)

(odgovor članu Klementina15)
Neposredna povezava do sporočila: 582
22.6.2012 16:08:53   
cebelica6
pozdravljene user posted image

se ze kar dolgo nisem oglasila pri vas...smo bili na pocitnicah,.user posted image
mal smo se kopali na morju user posted image prav pasalo je--

imam tezavo v nosecnosti in sicer kot sem ze zdavnaj omenila..polip- decidualni--ampak hvala Bogu nisem vec krvavela.
bila sem ze na kontroli v 9 tednu in smo bili veliki 23 mm. Naslednji cetrtek imam ponovno pregled - NS in za tem se Combined test, ker me je strah da nebi bilo kaj z user posted image narobe.
Kaksnih posebnih nosecnostnih znakov nimam..razen tega da mi je prekleto vroce user posted image verjamem da je tudi vamuser posted image
Aja pozabila sem da sem fasala ISIAS...tk da bo kr pestro ko bo zacel trebuh rasti..pri meni se se nic ne pozna...pa pri vam? user posted image
Uzivajte v soncnih dneh user posted image in bozajte svoje user posted image

(odgovor članu hubika)
Neposredna povezava do sporočila: 583
24.6.2012 9:14:51   
pik ipoki
hej hej!!

kako ste kaj? tale nedelje mama občutek da bo zelo lepa user posted image sonček sije ne premočno in dobro sem spala in vse je skoraj ok!! razen moji rjavi izcedki se ne nehajo!!
kakšen nasvet? v petek zvereč sem dobila rjavkasto/nežno roza/malo krvav izcedek... včeraj spet in danes tudi, le da je izcedek samo rjav...
kaj pravite? za enkrat ne delam panike, ker je tega res malo, kaj pravite vi???

lepo nedeljo vam želim in seveda podaljšan vikend!!

(odgovor članu cebelica6)
Neposredna povezava do sporočila: 584
24.6.2012 9:46:29   
HANYBANY
Piki poki kar se izcedkov tice kar brez skrbi, dokler ni zelo mocne krvavitve je vse ok, jaz sem imela ze v prvi nosecnosti skoz izcedke tam do 13. tedna, sicer sem v 16. splavila ampak ni bilo povezano z izcedki (odtek plodovnice). Zdajle v drugo pa sem ze trikrat fejst zakrvavela, vendar je vse ok, moji dve pikici rasteta in migata. G na urgenci mi je razlozila da pride do krvavitev vcasih, ko se maternica in plodova posteljica zdruzujeta in prepletata z zilami pa lahko kaksna maternicna zilica tudu poci, menda to izgleda kot ponovna vgnezditev le malce bolj intenzivno. Kar korajzno naprej, ce bi pa kaka krvavitev pa se le pojdi pokazat na urgenco da bos pomirjena. Srecno

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 585
24.6.2012 12:48:19   
pik ipoki

hvala hanybany!! mi je kar lažje ko kaj spodbudnega preberem!!

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 586
24.6.2012 15:45:06   
Ajutaja
Živjo,

Na Facebooku ne najdem skupine Janurački 2012. Mi lahko prosim katera pošlje povezavo na ZS.

Neposredna povezava do sporočila: 587
25.6.2012 13:20:13   
HotCat

Čao punce...

za vse ki bi se rade pridružile tudi na FB naši skupini januarški 2013 kontaktirajte Ireno Štebej, ona je ustvarila skupino.

Drugače pa mi smo zakorakali v 10. teden user posted image user posted image , vikend sva preživela na barki na morju in je bilo fantastično, v soboto in nedeljo smo se šli voziti po slovenski obali in smo se kopali na odprtem morju, naravnosti fantastično je bilo. Morje osvežujoče, kar je v tej vročini neizmerno pasalo :) ...sedaj pa back to reality in jutri služba :)

V sredo 2 tedna imam pa pregled in pa popoldne nuhalno, koooomaj čakam :))

Kako ste kaj???

(odgovor članu Ajutaja)
Neposredna povezava do sporočila: 588
25.6.2012 15:20:18   
pik ipoki

hej hej!!

jest sm tok depresivna danes... vse mi gre na živce... najraje sem sama...... šla bi nekam, pa moj noče...
uglavnem bedn dan!

komi čakam da ga bo konec!
drugač pa jaz sem pa že v 11 tednu user posted image točno čez en teden imam nuhalno!!! komaj čakam!!

lep dan vam želim!

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 589
25.6.2012 16:12:41   
kejti
Pozdravljene,
v nedeljo sem morala na čiščenje ker ni bilo bitja srčka in plod je zaostal v razvoju. Tako, da se od vas pozdravljam. Želim vam lepo nosečnost!

Neposredna povezava do sporočila: 590
25.6.2012 16:36:08   
julij82
kejti, žal mi je zate!! vem kako je, sem šla čez to, žal...

jutri imam nuhalno, me je kr mal strah, upam da bo vse ok.
Drugače se pa bolj notri zadržujem, vzunaj je tako spoparno ali pa vroče. A ima morda še katera kaj belega toka???ali ve katera zakaj pride do tega??

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 591
25.6.2012 16:38:14   
julij82
a morda še katera ureja seznam, ali je tudi to propadlo????? :(

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 592
25.6.2012 19:47:24   
Buska
danes smo zakorakali v 13. teden, nuhalno pa imamo 28.6. ob 17.45 ... komi cakama, da spet vidima najinega user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 593
26.6.2012 9:02:43   
Inigo
danes pa končno na prvi pregled!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 594
26.6.2012 10:26:19   
šičko
Ojla punce!
V soboto sem imela pregled NS. Vse je ok, srček bije user posted image    user posted image  skače tako da je vse v najlepšem redu.
PDP je za en dan zamaknjen ampak naj kar ostane 7.1.2013 user posted image
Pozdravček

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 595
26.6.2012 12:27:06   
HANYBANY
hotcat tudi jaz imam v sredo dva tedna nuhalno user posted image

Buska uauu že 13. teden, bravo user posted image

inigo srečno danes na pregledu pa poročaj kako je šlo

šičko čestitke za uspešno nuhalno, kar tako naprej user posted image

Punce zanima me kdaj boste izdale da ste noseče? Takoj po nuhalni ali boste še počakale kak mesec? Pri prvi nosečnosti smo staršem povedali v 6. tednu, ostalim pa v 15. tednu, zdaj me pa tako mori ta trebušček, ne vem zakaj imam tako velikega, zdaj je že tak ko je bil v prvi nosečnosti v 16. tednu preden sem splavila. Mogoče je res zaradi dveh user posted image user posted image , ampak vseeno, ne vem koliko bom še lahko skrivala oz. skoz se neki zgovarjam da je to trebuh še od hiperce, ampak pri hiperci sem ga imela gor pri želodcu, zdaj pa je čist spuščen, prav ta pravi nosečniški user posted image

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 596
26.6.2012 13:33:25   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY

hotcat tudi jaz imam v sredo dva tedna nuhalno user posted image

Buska uauu že 13. teden, bravo user posted image

inigo srečno danes na pregledu pa poročaj kako je šlo

šičko čestitke za uspešno nuhalno, kar tako naprej user posted image

Punce zanima me kdaj boste izdale da ste noseče? Takoj po nuhalni ali boste še počakale kak mesec? Pri prvi nosečnosti smo staršem povedali v 6. tednu, ostalim pa v 15. tednu, zdaj me pa tako mori ta trebušček, ne vem zakaj imam tako velikega, zdaj je že tak ko je bil v prvi nosečnosti v 16. tednu preden sem splavila. Mogoče je res zaradi dveh user posted image user posted image , ampak vseeno, ne vem koliko bom še lahko skrivala oz. skoz se neki zgovarjam da je to trebuh še od hiperce, ampak pri hiperci sem ga imela gor pri želodcu, zdaj pa je čist spuščen, prav ta pravi nosečniški user posted image

pri meni že vedno vsi, razen šefa v službi. ker ju nikoli ne dobim skupaj, da bi jima povedala... bom mogla organizirat sestanek in da jima hkrati povem. drgač sm pa že tut jst malo okrogla pod popkom. tako da tisti, ki me dobro poznajo, bi ugotovili, da sm nosečak, tudi če jim neb povedala, ker sem sicer čisto ravna v trebuh.

jst mama pa neke slabe in negativne občutke pred pregledom. kr neki me grabi, kaj če nism noseča in podobne... mama mia! ne vem kaj mi je user posted image

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 597
26.6.2012 13:48:17   
Pikica_82
Midva sva že čisto vsem povedala. Staršem takoj, ker sem le na bolniški, in je blo vsem čudno, šefoma itak, zdaj pa sva objavla še na FBju. Skrivat itak ne morm več, ker sem popoldan in zvečer napihnjena, kot da sem v 5m user posted image  Pojma nimam, kaj je zdaj to, v 1N nisem bla niti malo. Me tud skrbi, da ni kaj narobe...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 598
26.6.2012 14:09:21   
carica
Tudi jaz sem povedala staršem in bližjim...v službi pa šefom še ne....Tudi sama sem napihnjena k balon in že komaj skrivam:)Še dobro da je poletje in imam pajkice:)

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 599
26.6.2012 15:33:48   
MaxKlara
Živjo,

tudi midva sva povedala samo najnajbližjim, vsi ostali zvedo po nuhalni, ki jo imam v petek.......še hvala bogu, ker sem tako napihnjena, da me bo razneslo, pa skoz okol razlagam koliko sem pojedla pa popila, pa me je napihnilouser posted image

Drugače pa mi jutri stopimo v 13. teden.....kar ne morem verjeti!!

Punce držte se pa uživajte, čim manj grdih misli, ampak kaj ko vem, da ni lahko!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu carica)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......