|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
8.6.2012 6:43:12   
NinaŠ
Evo user posted image user posted image user posted image in dobro jutro user posted image

Šibam urgentno k zobarju user posted image ... mi je včeraj izpadel en zob na štiftu in upam, da se ga bo dalo rešiti, da ni korenina kaj poškodovana user posted image . Zobarji user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
8.6.2012 20:39:25   
Paštetka
user posted image
Upam, da si dobro opravila. Jaz pa imam rada zobozdravnike. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
9.6.2012 7:29:01   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

...jutri jo kuha katera druga, meni je že zmanjkalo zaloge user posted image

Paštetka, moj zobar je drugače fejst dedec user posted image , samo napačen poklic si je izbral user posted image

Joj to vreme user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
9.6.2012 7:36:22   
NinaŠ
Jaaaaa, tortico za zraven kavice pa danes peče... user posted image user posted image user posted image user posted image Vse najboljše user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
9.6.2012 9:07:33   
ada2
bubijeva mama vse najboljše! user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
9.6.2012 15:10:39   
Paštetka
Vse najboljše. Jaz pečem posolanko. Kavico ti tudi skuham user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
10.6.2012 13:58:43   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

...jutri jo kuha katera druga, meni je že zmanjkalo zaloge user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
10.6.2012 14:00:57   
petarda
Bubi vse najboljše...malo z zamudo user posted image ....itak veš, da ti želim vsak dan vse najboljše, nE? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
10.6.2012 14:01:32   
petarda
Kaj je to posolanka? - ne da se mi googlat user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
10.6.2012 14:04:08   
petarda
Zdaj pa še držite pesti zame....in za petardita...malo prej smo mu klopa našli, ki ga je očitni včeraj staknil, ko je gobe nabiral user posted image ....pa še zatrgal se mi je user posted image user posted image user posted image ....zdaj sta šla z lubijem k zdravniku....mi je kar štala, glede na to, da je imel borelijo...upam, da je ne bo spet fasal ali.... še kaj hujšega user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
10.6.2012 15:06:00   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala vsem user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
10.6.2012 19:52:05   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
10.6.2012 21:12:52   
petarda
Hvala za pike poke.... naj pomagajo user posted image

Grem naprej navijat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
11.6.2012 9:25:10   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Zdaj pa še držite pesti zame....in za petardita...malo prej smo mu klopa našli, ki ga je očitni včeraj staknil, ko je gobe nabiral user posted image ....pa še zatrgal se mi je user posted image user posted image user posted image ....zdaj sta šla z lubijem k zdravniku....mi je kar štala, glede na to, da je imel borelijo...upam, da je ne bo spet fasal ali.... še kaj hujšega user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
11.6.2012 20:04:58   
NinaŠ
Hoj, hoj!
Evo Tina je danes odšla na tridnevni tabor v Vrata user posted image user posted image user posted image , žal bodo imeli bolj žalostno vreme, a vem da bo žurka na polno kljub temu user posted image ...jim vsaj hodit ne bo treba preveč user posted image
Anže je doma ves prežaljen, saj bi tudi on moral biti zdaj na pripravah na Kaprunu, pa so zaradi vremena odpovedali user posted image , tako da ves fovšeriten hodi okoli user posted image

Joj punce, veste da je le še slaba dva tedna šole user posted image , kako hitro je bilo mimo user posted image
Seznama za naslednje šolsko leto že imamo, učbeniki me bodo prišli ca 70€ po komadu user posted image . dobro, da poleg tega nabavim le še zvezke, ostalo pa mislim da bo večina uporabnega še od letošnjega leta (ok, risalne liste bom verjetno morala kupit, pa kak nov svinčnik,.. no ja zdaj ko razmišlam se bo nekaj še vseeno nabralo za zraven user posted image )

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
11.6.2012 20:08:30   
*bubi*

učbeniki me bodo prišli ca 70€ po komadu user posted image . dobro, da poleg tega nabavim le še zvezke, ostalo pa mislim da bo večina uporabnega še od letošnjega leta (ok, risalne liste bom verjetno morala kupit, pa kak nov svinčnik,.. no ja zdaj ko razmišlam se bo nekaj še vseeno nabralo za zraven user posted image )

ja, pri nas podobno... pa se kar nabere tudi drobnarij.

Kaj šablonsko ravnilo obstaja v tisti prožni varianti? bubi je dve zlomil, potem mu niti nisem več kupovala novega. Itak pa so ga uporabljali samo en teden v celem letu user posted image

Ej, Nina, tisti tvoj kuža pa ful šiba danes user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
11.6.2012 20:29:47   
NinaŠ

Kaj šablonsko ravnilo obstaja v tisti prožni varianti? bubi je dve zlomil, potem mu niti nisem več kupovala novega. Itak pa so ga uporabljali samo en teden v celem letu user posted image

ja obstaja, samo sem skeptična do njega user posted image - se ga da dejansko uporabljat ali je kaj moteče vihanje user posted image . Jaz sem Anžetu naredila etuijček iz kartona za šablonco in od takrat je cela user posted image . Tina pa ga je itak imela celo leto v šoli, tako da ni imel priložnosti se polomiti user posted image

user posted image pomoje isto k't tvoj user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
11.6.2012 21:13:59   
*bubi*

sem preverila... v Chromu šiba 2x hitreje kot v Explorerju user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
12.6.2012 5:44:45   
NinaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

sem preverila... v Chromu šiba 2x hitreje kot v Explorerju user posted image user posted image

user posted image
zanimivo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
12.6.2012 8:17:31   
*bubi*
Dobro jutro user posted image

se pridružim pri user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
12.6.2012 9:46:42   
Paštetka
mene pridejo samo delovni zvezki in zvezki 97 evrov user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
13.6.2012 5:49:15   
NinaŠ
Jutroooo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
13.6.2012 7:03:40   
ada2
lahko noč user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
13.6.2012 8:23:42   
*bubi*

No, pa da vam povem, kako je meni v soboto špeh rasel user posted image  Otroka sta imela zaključek sezone gimnastike in sta se oba ful dobro odrezala. Bubi je bil sedmi v skupini 7-8 let user posted image , bubika pa je bila osma v skupini 4-6 let (75 tekmovalcev) user posted image . Ja, ni mi jasno, kako lahko v isti koš vržejo vse predšolske otroke. In glede na to, kako je bubi zadnje čase jamral, da on pa ne bi več hodil, pa da on pa že ne bo salt delal user posted image .... ga je včeraj trener malo pohvalil in je spet dobil krila - da on bi še vedno 2x tedensko hodil. No, bomo videli, kako bo z drugimi krožki, ker preveč vsega ne bo fajn. Pa tudi finančno ni to kar tak user posted image

Včeraj je imela bubika nastop s pevskim zborčkom in je cela prireditev bila tako krasna user posted image  komaj čakam, da bo na TV.

Ah, ja.... če ne kdo drug pa naredijo otroci življenje lepše user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
13.6.2012 8:51:48   
Paštetka
bravo bubi in bubika user posted image . naši pa niso imeli tekmovanja, samo predstavitev.

drugače, pa je zdaj sezona zaključkov, piknikov.

NAjprej gimnastika, predvčeraj šola, danes vrtec in fuzbal.... sploh ne folgam več slediti user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.