curly
|
Ahhhh, punce moje, danes se pa curly tako dobro počuti! LS, vem, da je težko to pričakovanje ali bo ali ne bo ... tudi jaz bom na istem prihodnji teden. Srčno upam, da je to prvi znakec za . Iskreno bi ti privoščila! Stiskam pesti noč in dan! lillith za tebe, upam da ti prinese ! srečki za uspešno prestano operacijo. Tole se bo malo čudno slišalo, ampak jaz sem ful vesela, da so ti nekaj našli in to tudi odstranili. Če jaz kaj vem, je ta pregrada kar velika. Res je, da so mnenja glede povezave med pregrado in "nezanositvijo" deljena. Nekateri zdravniki pravijo, da pregrada ne preprečuje zanositve, temveč lahko povzroči splav, med tem ko drugi menijo, da je to razlog. Pa da te še malo spodbudim, slišala/prebrala sem že veliko pozitivnih zgodbic, da so punce zanosile v roku 6 mesecev po tem ko so jim pregrado odstranili! Upam, da je bila to tvoja ena in edina ovira in da nam v naslednjih mesecih javiš, da si srečka ! Mi smo danes zgodaj vstali. Imeli smo veliko dela zunaj. Seveda smo morali izkoristit ta lep dan. Cel dan sva bila z lubijem na skončku in ni čudno, da se naju je pozitivna energija tako prijela. Jutrišnji dan bo bolj sporstitveni. Malo si bova vzela časa zase in popoldan še čas za najine sorodnike. Greva na en piknik. Pa da še jaz povem kaj o znakcih... Imam tipične PMS znake. Prvi in najbolj izrazit znak, ki sem ga imela že prejšnji mesec za se je spet pojavil - občutljive prsi. Če jaz kaj vem... Se bo občutljivost le še stopnjevala, vsaj dokler se ne vlije . Nenasitna lakota me je grabila že od srede pa vse do včeraj. Zdaj mislim, da se je malo umirila (vedno pred se pojavi). Nihanje razpoložena - absolutno! Včasih bi se lahko jokala in smejala hkrati. Drugače sem pa precej mirna. Na življenje gledam pozitivno (trenutno), samo čakam, kaj mi bo še prineslo in kaj se bom lahko iz tega naučila... Zadnje čase imam precej aha momentov. Odkar delava na sem na forumu (sicer sem postala bolj aktivna šele po kakšnem letu, ampak vseeno) in spoznala sem vas. Z vami hodim iz meseca v mesec in se vam potožim, sprejemam/pošiljam virtualne objemčke, vas tolažim, pametujem itd. Odkar hodim na neplodnostno sem spoznala veliko prijetnih žensk. Večkrat z njimi poklepetam in delim izkušnje. Spoznala sem tudi to, da "narava" takšne težke preizkušnje daje samo ženskam, ki so to sposobne prebrodit. Vem, da smo me (od žensk) najmočnejša "vrsta", če nas lahko tako poimenujem. Res smo borke! BRAVO ME! Spoznala sem tudi, da imava z lubijem res nekaj posebnega... Vse te skrbi, čakanje in upanje nama je v zvezi na nek način pomagalo. Saj ne, da sva imela kakšne težave. Super nama je bilo, dokler ni postalo še boljše! Vse težave, ki sva si jih povzročala pred tem zaradi malenkosti ("dvignjena školjka", šminke na vsakem koncu stanovanje, zobotrebec na tleh, umazano perilo zraven koša ipd.) so izginile. To je postalo nepomembno. Prednost so dobili objemi in besede: RAD/A TE IMAM! Pa vam povem... Školjka ne ostane dvignjena, šmink ni po celem stanovanju, zobotrebci so v košu za smeti... Nobena takšna stvar ni več vredna prepiranja. In ja, seveda imava svoje dneve. Še posebej, ko sem jaz globoko v PMS-ju in trmarim in se izgovarjam na PMS, da kaj dosežem. Načeloma pa sva KUL! Vseeno se na koncu dneva ne zdi vse popolno. Nekaj manjka! Ko bova 100% pripravljena na popolno življenje, bo zraven naju ležala mala štručka. Komaj čakam. Počakala bom. Mogoče se mi mora prej še kaj zgoditi... Ampak VEM, DA BOM DOČAKALA! PUNCE MOJE, MOČNE MORAMO BITI, V POZITIVNO ENERGIJO JE TREBA VERJETI IN PA ... VSE SE ZGODI OB SVOJEM ČASU! Vsem mojim borkam pošiljam polno pozitivne energije. Vzemite jo, izkoristite jo! Naredite nekaj zase! LAHKO NOČ VAM ŽELIM, vaša curly
|