|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija
15.6.2012 11:54:25   
ROXY_

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

A ima katera delodiš za posodit? Majhnno merico, samo toliko, da zdržim do konca šihtauser posted image user posted image user posted image Ko bi se mi dalo, tako kot se mi neuser posted image user posted image Pa kaj si nor...tako pa že dolgo ni bilo, gledam na uro in minuta se vleeečeeee. Pa sej, da nebi imela dela, imam, še preveč, ampak mi ni. HELP user posted image user posted image

čiba pride tako obdobje in tako kot pride, tud gre

evo še tipkat se mi ne ljubiuser posted image

se popolnoma podpišem pod tole, z dodatkom čibinega razpoloženja sem user posted image
user posted image user posted image user posted image ...oba dedca sta bolna, z angino doma ležita....na šihtu so me razjezili, tako da pihaaaaam od togote....pomoje me lahko kar pod julij pišete, od user posted image tako te dni nič ne bo, glede na bolezensko stanje dragega...user posted image user posted image ahjoj, babe....anonimna daj poročaj in nas razveseli z lepo novičko user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 251
15.6.2012 13:41:15   
monsy
Ojla pupe, vas berem malo manj zadnje čase, pa tudi vidim da vas je veliko na "odklopu"
Jaz sicer dvomim v to, da odklop pomaga, pa vendar, lahko da ma kakšne prste vmes user posted image

Mene lahko kar črtate s seznama ker bo moja M prišla zagotovo, jo že čutim!! Bila sem na pregledu u maju, kjer so mi ugotovili da mam septum maternice in cisto na levem jajčniku 2,5cm veliko. Naj vam še povem da mam u sredo laparo/histero in me je kar malček strah!! user posted image No upam vsaj na to da me poštimajo in bom potem hitreje zanosila.

Lep sončkast vikend vam želim in vas polivam z rozikoo user posted image user posted image

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 252
15.6.2012 22:56:39   
LittleSun
Narava se ta mesec spet grdo igra z menoj user posted image zize me tako srbijo, skelijo, da bom znorela, pa še na jok mi gre ves čas...itak si govorim, da je za vse še prehitro, ampak tega dvojega pač ni mogoče spregledati user posted image jezna na cel svet...takle nekomu sem morala povedati...
jutri nas čaka krasen dan, smo si splanirali izletek, tako da se ga že veseliiiim...krasen vikend drage moje dame

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 253
15.6.2012 23:51:49   
lillith82
hej hej :)
Me že kar nekaj časa ni bilo tu gor.. Tudi jaz sem bila na odklopu, ki pa mi ni prinesel user posted image user posted image
Ah pa kaj čmo... Čestitke vsem ki ste zagledale user posted image in veliko veliko user posted image vsem ki še nestrpno pričakujete ta dan . Jaz pa upam da v ponedeljek,niti naslednje dni, ne zagledam kaj rdečega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 254
16.6.2012 8:23:00   
srečki
Jutro punce....

evo mene spet po dolgem času, vmes sem vas kaj prebrala, ampak nisem kaj dosti komentirala. seveda pesti držim še vedno in navijam. Sem pa prišla še povedati, da sem uspešno prestala histero :) včeraj odpuščena in da je pregrada bila velika 2-3 cm :( No samo, da je vse za mano, v torek imam še en pregled, počakam na M in v juliju greva v nove boje. Wiiiii že komaj čakam. Seveda do takrat pa navijam za vas....predvsem pa stiskam pestke za naše stare borke in polivam roza barvo.
Aja pa vse ki ste ta mesec zagledale + čestitke iz srca, ostalim pa pošiljam user posted image user posted image user posted image in držim pestke za naprej.
Lep vikend...papa

(odgovor članu lillith82)
Neposredna povezava do sporočila: 255
16.6.2012 9:51:31   
jona klara
sisi 81-user posted image user posted image user posted image user posted image ne morem verjeti, da se je pri tebi tako končalo, zate ko si imela tako dobre blastociste sem pa bila 100 procentna, da si nosečka.Ta proces, da se izpelje v pozitivo, je res odvisen od miljon faktorjev....držim pesti, da ti uspe z zamrznjenčkom.Javvi se kaj in srečno čimprej.Jaz bom čakala 1 leto.....če se mi prej ne zmeša in grem vseeno in pustim službo.

zeuso-tudi zate mi je žal.user posted image ne vem kaj delajo v ljubljani zadnje čase, ampak rezultati so porazni.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 256
16.6.2012 23:52:34   
curly
Ahhhh, punce moje, danes se pa curly tako dobro počuti! user posted image
LS, vem, da je težko to pričakovanje ali bo ali ne bo ... tudi jaz bom na istem prihodnji teden. Srčno upam, da je to prvi znakec za user posted image . Iskreno bi ti privoščila! Stiskam pesti noč in dan! user posted image
lillithuser posted image za tebe, upam da ti prinese user posted image !
srečki user posted image za uspešno prestano operacijo. Tole se bo malo čudno slišalo, ampak jaz sem ful vesela, da so ti nekaj našli in to tudi odstranili. Če jaz kaj vem, je ta pregrada kar velika. Res je, da so mnenja glede povezave med pregrado in "nezanositvijo" deljena. Nekateri zdravniki pravijo, da pregrada ne preprečuje zanositve, temveč lahko povzroči splav, med tem ko drugi menijo, da je to razlog. Pa da te še malo spodbudim, slišala/prebrala sem že veliko pozitivnih zgodbic, da so punce zanosile v roku 6 mesecev po tem ko so jim pregrado odstranili! Upam, da je bila to tvoja ena in edina ovira in da nam v naslednjih mesecih javiš, da si srečka user posted image !

Mi smo danes zgodaj vstali. Imeli smo veliko dela zunaj. Seveda smo morali izkoristit ta lep dan. Cel dan sva bila z lubijem na skončku in ni čudno, da se naju je pozitivna energija tako prijela. user posted image user posted image user posted image Jutrišnji dan bo bolj sporstitveni. Malo si bova vzela časa zase in popoldan še čas za najine sorodnike. Greva na en piknik. user posted image

Pa da še jaz povem kaj o znakcih... Imam tipične PMS znake.
Prvi in najbolj izrazit znak, ki sem ga imela že prejšnji mesec za user posted image se je spet pojavil - občutljive prsi. Če jaz kaj vem... Se bo občutljivost le še stopnjevala, vsaj dokler se ne vlije user posted image .
Nenasitna lakota me je grabila že od srede pa vse do včeraj. Zdaj mislim, da se je malo umirila (vedno pred user posted image se pojavi).
Nihanje razpoložena - absolutno! Včasih bi se lahko jokala in smejala hkrati. user posted image user posted image user posted image
Drugače sem pa precej mirna. Na življenje gledam pozitivno (trenutno), samo čakam, kaj mi bo še prineslo in kaj se bom lahko iz tega naučila... Zadnje čase imam precej aha momentov. Odkar delava na user posted image sem na forumu (sicer sem postala bolj aktivna šele po kakšnem letu, ampak vseeno) in spoznala sem vas. Z vami hodim iz meseca v mesec in se vam potožim, sprejemam/pošiljam virtualne objemčke, vas tolažim, pametujem itd. user posted image
Odkar hodim na neplodnostno sem spoznala veliko prijetnih žensk. Večkrat z njimi poklepetam in delim izkušnje. Spoznala sem tudi to, da "narava" takšne težke preizkušnje daje samo ženskam, ki so to sposobne prebrodit. Vem, da smo me (od žensk) najmočnejša "vrsta", če nas lahko tako poimenujem. Res smo borke! user posted image BRAVO ME! user posted image user posted image

Spoznala sem tudi, da imava z lubijem res nekaj posebnega... Vse te skrbi, čakanje in upanje nama je v zvezi na nek način pomagalo. Saj ne, da sva imela kakšne težave. Super nama je bilo, dokler ni postalo še boljše! user posted image Vse težave, ki sva si jih povzročala pred tem zaradi malenkosti ("dvignjena školjka", šminke na vsakem koncu stanovanje, zobotrebec na tleh, umazano perilo zraven koša ipd.) so izginile. To je postalo nepomembno. Prednost so dobili objemi in besede: RAD/A TE IMAM! Pa vam povem... Školjka ne ostane dvignjena, šmink ni po celem stanovanju, zobotrebci so v košu za smeti... Nobena takšna stvar ni več vredna prepiranja. In ja, seveda imava svoje dneve. Še posebej, ko sem jaz globoko v PMS-ju in trmarim in se izgovarjam na PMS, da kaj dosežem. Načeloma pa sva KUL!
Vseeno se na koncu dneva ne zdi vse popolno. Nekaj manjka! Ko bova 100% pripravljena na popolno življenje, bo zraven naju ležala mala štručka. Komaj čakam. Počakala bom. Mogoče se mi mora prej še kaj zgoditi... Ampak VEM, DA BOM DOČAKALA!
PUNCE MOJE, MOČNE MORAMO BITI, V POZITIVNO ENERGIJO JE TREBA VERJETI IN PA ... VSE SE ZGODI OB SVOJEM ČASU!
Vsem mojim borkam pošiljam polno pozitivne energije. Vzemite jo, izkoristite jo! Naredite nekaj zase!

LAHKO NOČ VAM ŽELIM,
vaša curly user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 257
17.6.2012 13:04:20   
monsy
Hello!!!

Evo moja user posted image je prišla!!! In prvič da lahko rečem da sem jo prav vesela!!! user posted image

U sredo pa laparo in histero. Držte pesti da bo vse ok!! Ja ja strah me je pa k hudiča, že 2 dni slabo spim user posted image

Lep sončkast dan...

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 258
18.6.2012 8:14:09   
LittleSun

PRIČAKUJEMO user posted image  ALI user posted image :

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

9.6.
nova anonimna

10.6.
tiana (3. krog po klomifenu)
Tippiuser posted image
žabica86 (7.krog)user posted image

12.6
lorna4 (k.rog)user posted image

13.6.
klopek (1. krog po laparo in histero)

14.6.
anonimna user posted image user posted image

15.6.
anonimna user posted image
črtica1

16.6
Sa.je (12. krog)user posted image
monsyuser posted image

21.6
niinii
LittleSun (19.krog)

22.6.
čiba (2.krog po SS)

23.6.
leychi
lidik

25.6.
Poka

26.6.
curly

30.6.
S*
rozi55

x.6
inci
halčiuser posted image
zaspančkauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 23

user posted image NOSEČKE:2

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
S*, LittleSun, srečki, Radenska_, monsy,
Helenčica, K_a_t_j_a, Katte, niinii, curly,
klopek, rozi55, Teya D., witch, EŽana,
žabica86, *viva*, zaspančka, sonček85

user posted image IZPITIuser posted image

x.6
witch
curly

Navijamo!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 259
18.6.2012 8:19:32   
LittleSun
Dobro jutro drage moje, kako ste kaj? Jaz sem si čez vikend nafilala baterije, o user posted image nisem imela časa razmišljat, sedaj ko sem pa pogledala seznamček me je pa kar streslo, še 3 dniiiii in bomo vedeli kako je na stvari. Nimam nekih pričakovanj, tako ali tako nismo bili najbolj aktivni ta mesec v času poz. O testa, ampak upanje umre zadnje user posted image user posted image

monsy user posted image user posted image

curly spravljaš me v jok user posted image user posted image

takle, grem delat, se potem kaj javim.

Neposredna povezava do sporočila: 260
18.6.2012 8:50:55   
niinii
Hey sotrpinke user posted image

Jaz sem imela super vikend. Sicer me še vedno daje utrujenost, ampak bo že. Tudi jaz komi verjamem, da je v četrtek že dan D :D Upajmo da bo uspešen ;)

Neposredna povezava do sporočila: 261
18.6.2012 10:45:24   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: čiba

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Evo, da še jaz napiše...joške me bolijo user posted image  ....ampak nič kaj bolj kot pred rdečo teto tako da ne vem. Mi pa že četrti dan zaostaja AAAAAAA. Vsem držim pesti za user posted image , če pa je že tista user posted image  prišla na obisk pa...ne obupat!!user posted image

anonimnauser posted image

user posted image Druser posted image žim pesti, da je to to!user posted image

Jaz imam depra obdobjeuser posted image

16.6. je prišla user posted image  v vsej svoji ''krasoti''....sem jezna pa razočarana pa vse skupaj aaaaaaa...danes če je ne bi bilo bi naredila še en test. očitno si ga lahko prišparam za naslenji mesec

anonimnauser posted image  

(odgovor članu čiba)
  Neposredna povezava do sporočila: 262
18.6.2012 11:09:15   
LittleSun

PRIČAKUJEMO user posted image  ALI user posted image :

9.6.
nova anonimna user posted image

10.6.
tiana (3. krog po klomifenu)
Tippiuser posted image
žabica86 (7.krog)user posted image

12.6
lorna4 (k.rog)user posted image

13.6.
klopek (1. krog po laparo in histero)

14.6.

15.6.
črtica1

16.6
Sa.je (12. krog)user posted image
monsyuser posted image

21.6
niinii
LittleSun (19.krog)

22.6.
čiba (2.krog po SS)

23.6.
leychi
lidik

25.6.
Poka

26.6.
curly

30.6.
S*
rozi55

x.6
inci
halčiuser posted image
zaspančkauser posted image

SKUPAJ NAS JE: 23

user posted image NOSEČKE:2

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
S*, LittleSun, srečki, Radenska_, monsy,
Helenčica, K_a_t_j_a, Katte, niinii, curly,
klopek, rozi55, Teya D., witch, EŽana,
žabica86, *viva*, zaspančka, sonček85

user posted image IZPITIuser posted image

x.6
witch
curly

Navijamo!!user posted image

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 18.6.2012 11:11:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 263
18.6.2012 11:11:40   
LittleSun
Anonimna user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 264
18.6.2012 11:31:09   
Anonimen

Anonimna user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala LS 

Anonimna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 265
18.6.2012 11:33:11   
oreh
curly, tako lepo in resnično si napisala, da bolj ne bi mogla. Si prav včasih rečem, da je to čakanje na +, meddrugim prineslo v najin odnos prav eno posebno noto in ko bomo enkrat zagledale +, bomo hvaležne, saj bo ta izkušnja odnos okrepila, kmalu pa bomo pozabile vse slabe trenutke.

Ponosno oznanjam, da je danes 2 leti od splava v 3m in da nisem zaradi tega nič otožna, je treba iti v življenju naprej. bravo jstuser posted image user posted image

monsy, veš da močno držim pesti!

no, no, tole je pa prav žalostno, katera bo nalulala ta teden?

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 266
18.6.2012 11:58:32   
LittleSun
Tudi nama se je odnos izboljšal in naju še bolj povezal odkar vsak mesec trepetamo za user posted image .
oreh prav fino je , ko se malo oglasiš user posted image user posted image

jaz tudi čakam na roziiiikeeeeuser posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 267
18.6.2012 18:53:23   
lidik
no naj se vam še jaz na hitro javim. Zaposleni smo na polno, zdaj ko je tako lepo vreme (KONČNO !!!!),
v službi noro kot ponavadi, no doma me pa naš skoraj 21-mesečnih tudi polno zaposli. Drugače pa pri meni
se spet dogaja nekaj čudnega. user posted image Včeraj sem imela malo krvavega izcedka, potem še malo rjavkasto
na papirju ko sem se obrisala, zdaj pa čisto - belo, ni več sledi o tem. Me pa res da vsake toliko v desnem jajčniku špikne, tako
sem včeraj zvečer bila prepričana, da me bo danes zjutraj pričakala user posted image , ampak je ni nikjer. In glede na
moje pretekle izkušnje, sem seveda danes takoj letela v lekarno po test, tako da jutri zjutraj za prvič preverim kaj je.
In če bo plus itak da bom spet cela nora okoli hodla, da se ne bi ponovila prejšnja zgodba, ki se je na žalost podobno začela. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 268
18.6.2012 21:21:09   
curly
Helou.
Me veseli, da vam je všeč moj sobotni post. Res sem se in se še vedno dobro počutila. Včasih pridejo trenutki, ko v vsej tej agoniji ne vidim nič dobrega - niti ene svetle točke, včasih pa imam dneve, ko enostavno vem, da sem z namenom dobila ta izziv in poskušam se naučit nekaj iz vsake situacije. Ko bom enkrat dobila plus na testku ali user posted image , bom hvaležna za vse kar sem se naučila v času težkih trenutkov čakanja na najin čudež.
No, danes je 1 teden po IUI. Moje prsi so boleče, kar pomeni, da bo user posted image verjetno drug teden tak čas že tukaj... Glede na to, da sem pri prvem IUIju imela vse mogoče znake, sem zdaj, pri drugem, zadovoljna, da jih nimam. Precej bolj mirno živim brez špikanja in podobnih reči. Boleče prsi so pri meni prisotne okoli 80% v času PMSja. Glede na to, da sem prebrala kar nekaj post-ov o prvih nosečniških znakih, vem, da je v večini primerov bil prvi znak ali vgnezditvena krvavitev (za katero upam, da jo je imela lidik in upam, da nam jutri sporoči roza novičko in malo polepša naš seznam user posted image ) ali pa odsotnost user posted image ... Res je, da se pojavljajo tudi boleče prsi, ampak vse moje kolegice, ki so bile noseče so imele boleče prsi šele po nalulanem +.
user posted image user posted image user posted image user posted image
oreh zeeeeloooo si pogumna in zato te še bolj spoštujem. Jaz verjamem, da če si enkrat že zanosila boš zdaj spet! Upam, da čim preeeeej!!!
LS, nisem hotela, da jokaš. user posted image user posted image
Upam, da sonček tako dobro vpliva na vas kot name! user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil curly -- 18.6.2012 21:23:00 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 269
19.6.2012 8:07:11   
LittleSun
Dobro jutro pupe moje...
sem zjutraj lulala user posted image user posted image nekdo more, če nas oreh več ne zabava in kot pričakovano nalulala veliko belino. Ta mesec nisem pričakovala user posted image in mi je fajn, da sem lulala, ker sem sedaj čisto odklopljena. Poletje in morje, to bodo možganci čisto na off, na koncu pa prvi pregled v neplodnostni.

kje ste rozikeee???

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 270
19.6.2012 8:43:10   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: curly

No, danes je 1 teden po IUI. Moje prsi so boleče, kar pomeni, da bo user posted image verjetno drug teden tak čas že tukaj... Glede na to, da sem pri prvem IUIju imela vse mogoče znake, sem zdaj, pri drugem, zadovoljna, da jih nimam. Precej bolj mirno živim brez špikanja in podobnih reči. Boleče prsi so pri meni prisotne okoli 80% v času PMSja. Glede na to, da sem prebrala kar nekaj post-ov o prvih nosečniških znakih, vem, da je v večini primerov bil prvi znak ali vgnezditvena krvavitev (za katero upam, da jo je imela lidik in upam, da nam jutri sporoči roza novičko in malo polepša naš seznam user posted image ) ali pa odsotnost user posted image ... Res je, da se pojavljajo tudi boleče prsi, ampak vse moje kolegice, ki so bile noseče so imele boleče prsi šele po nalulanem +.

Opa! Pri meni ni blo tako user posted image . Najprej vgnezditvena, ene 3 dni po njen pa boleče joške (kot vsak mesec pred tem, s tem da se je tokrat potegnilo za 3 mesece user posted image .

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 271
19.6.2012 8:57:03   
Tippi

Dobro jutro pupe moje...
sem zjutraj lulala user posted image user posted image nekdo more, če nas oreh več ne zabava in kot pričakovano nalulala veliko belino. Ta mesec nisem pričakovala user posted image in mi je fajn, da sem lulala, ker sem sedaj čisto odklopljena. Poletje in morje, to bodo možganci čisto na off, na koncu pa prvi pregled v neplodnostni.

kje ste rozikeee???

Jaz sem se preselila na čakajoče julijke, ampak še vedno sem pokukam in stiskam pesti za rozike user posted image

Jaaaaa, dopust, komaj čakam! In potem bo rozaste na tono user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 272
19.6.2012 8:59:44   
curly
user posted image
To pa zato, ker nisi hotela testa delat prej. user posted image
2 dni po vgnezditveni, bi ti test mogoce ze pokazal +. Je pa res, da je bila vgnezditvena 1. znakec... user posted image
Pri meni se vgnezditev se ni mogla zgodit, prsi me pa ze fajn bolijo.
L,S, a nisi mogla + nalulat? Imamo spet slab mesec; 2 nosecke pa smo ze cez polovico. user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 273
19.6.2012 9:07:30   
LittleSun
L,S, a nisi mogla + nalulat? Imamo spet slab mesec; 2 nosecke pa smo ze cez polovico. user posted image

Če bi vedela kako bi ga že pred enim letom user posted image user posted image user posted image pa še vam bi povedala kako se nalula plususer posted image user posted image

res je porazen mesec, nam je prišlo že v navado user posted image mogoče pa bi morali reštartat.

"Zdravo sem nova tukaj. Stara sem skoraj 27 let in z lubijem sva se pogovarjala, da bi lahko začela delati na user posted image . Z julijem nehava pazit in že komaj čakava da se nam pridruži nov član user posted image user posted image "

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 274
19.6.2012 9:11:12   
Tippi

Če bi vedela kako bi ga že pred enim letom user posted image user posted image user posted image pa še vam bi povedala kako se nalula plususer posted image user posted image

res je porazen mesec, nam je prišlo že v navado user posted image mogoče pa bi morali reštartat.

"Zdravo sem nova tukaj. Stara sem skoraj 27 let in z lubijem sva se pogovarjala, da bi lahko začela delati na user posted image . Z julijem nehava pazit in že komaj čakava da se nam pridruži nov član user posted image user posted image "

user posted image mhm strinjam. Porazen mesec. Jaz res močno stiskam pestke, da bo julija bogato! Morje, sonce, sproščenost, dopustki takšni in drugačni in lulale bomo user posted image ko nore. Čutim to user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?