ronja
|
Haha, ne bit picajzel, no, lulu, saj tak suha pa tut nisem Sicer sem se pa že 1x tu oglasila, ko mi je bilo dolgčas, ker je bil pač naslov za tiste, ki še ne hujšajo... kar res ne, tak da ustrezam . Zdaj mi je komaj kliknilo... Ronja, a mož ve, da greš z njim na morje? Hehe, itak da moj "nemož" ve! Saj je še sam predlagal! (in me potem še spomnil, da naj se zmenim) Najprej sem hotela s sabo vzet kolegico, pa ne more, poleg tega ima tudi ona 3 otroke in bi bila že malo stiska s prostorom in tudi ne vem, koliko bi si katerakoli lahko spočila - mislim rečt mami s tremi otroki: "a lahko malo še moje 3 pogledaš, da grem jaz 2 km odplavat" ... Skratka, lubi je sam predlagal - saj me pozna, pa ve, da se nima kaj bat niti ni ljubosumen tip, ki bi se počutil ogroženega od vsakega iksipsilona (dobesedno:D). Ne vem, zakaj bi se sekiral, čisto vseeno je, če je na morju z mano prijatelj ali prijateljica, ker oba enako gledam, z nobenim ne bi spala, z obema mi je pa lažje, da lahko grem eno odplavat v miru, pa da lažje kosilo skuham, pa da ni dolgčas:). Če bi kaj hotela met, bi si lahko tudi dol koga našla, navsezadnje, s tem punce nimamo glih problemov, se mi zdi . Sicer pa se je mogoče grdo bralo, ampak v resnici fant ni slab, je pa res picajzel, to priznam (in jaz in on:D) in tudi takoj povem, ker vem, da to zna bit dealbraker, pa je brezveze, da se nekaj matrate s spoznavanjem, če mate v štartu čist druge predstave;). Kar se let tiče, ne vem, koliko si ti stara, zato sem napisala, da ne vem, kako bi šlo skup, ker on je mlajši od mene. O plodnosti nimam pojma, ne vem, nisem nikoli šla za tem , od kod bi sploh to lahko sklepala - tega ni še testiral . Meni sicer ni dolgčas, ko se pogovarjava, nisem pa glih normalna, tak da baje ne smem sklepat po sebi (to mi lubi vsakič pove - no in vsi ostali...) Je pa mal sramežljiv. Kar se mene tiče, veš, da sem majčken bolj divja (bla sem pa precej hujša), pa tudi sicer pač nismo vsi za skup - vsi moji prijatelji se mi zdijo fajn kot osebe, noben ni pa to to za bit skup (razen lubija, obviously ) Kar pa hvalabogu ne pomeni, da niso super za bit skup za koga drugega.