![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 27.5.2012 6:44:51
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro Kot kaže nam bo danes še vedno namenjeno nekaj sonca
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 27.5.2012 9:54:31
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro, Nina...ampak kafe bi pa lahko skuhala, ko tako zgodaj vstaneš Jaz priznam, da sem se ob petnajst čez šest samo na drugo stran obrnila, ko je junior prišel v sobo: "Mami jaz bi piiiiiil."....itak, da je še minija zbudil .... Se je lubi potem vstal , hvala bogu sva se že včeraj zmenila, da me bo pustil malo dlje, ker sem gledala evrovizijo.... ...no, ni lepšega, ko pride potem ob 8.30 v sobo: "Zajtrk je na mizi." Več takih juter!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 27.5.2012 9:55:49
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dobro jutro, Nina...ampak kafe bi pa lahko skuhala, ko tako zgodaj vstaneš Ups,......šele zdaj sem ga opazila ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 27.5.2012 14:48:26
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dobro jutro, Nina...ampak kafe bi pa lahko skuhala, ko tako zgodaj vstaneš Ups,......šele zdaj sem ga opazila .... ...ja ja ob 10h je še mal prezgodaj za točno zaznavanje Nam se zdaj kuha kosilo... smo bili s kolesom v Planici in kot zakleto, ko smo prišli tja se je pod sonce postavil oblak, ki ni hotel proč , tako da je bilo čistpreveč mrzlo za kak daljši postanek... Nazajgrede pa je meni še prva zračnica spustila/počila, tako da smo za zadnje 4 km porabili več časa kot prej za 20 (sicer sem se kar peljala naprej a zelo počasi...- upam, da nisem še feltne skrivila ) Dober tek, gremo jest
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 28.5.2012 8:52:47
|
|
|
|
ada2
|
lahko noč
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 28.5.2012 19:59:39
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ada dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 28.5.2012 21:09:18
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ne vem, ne vem , če mi ne bo Tina zbolela Toži, da jo boli glava in da jo v grlu praska... vročine sicer (še) nima, a mi vseeno ni delovala ravno fit. Naslednji teden gredo na gorniški tabor v Vrata in samo držim, pa tudi ve dajte, pestke , da resno ne zboli... takoooo komaj že čaka ta tabor
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 28.5.2012 21:21:52
|
|
|
|
petarda
|
Evo pestke ....koliko dni pa bodo na taboru? Petardito še ni nikamor šel takole z vrtcem ali šolo za več kot dan. Sem ga pa zadnjič spraševala ali bi šel na engleške počitnice...tu v bližino...imajo tudi kot tabor in se imajo otročki ful fino. Pa noče it. Pravi, da gre, če grem jaz zraven ... No, silila ga ne bom, ima še čas, je res še majhen.... Bi bilo pa fajn, če bi šli kam s šolo...za kake dva dni. Se mi zdi, da bi mu to bilo lažje, ker je sošolcev in učiteljic navajen. Pri nas pa....pestro, dogaja....mogoče kar preveč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 29.5.2012 7:21:48
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro Na tabor gredo za 3 dni (2 noči). So bili pa že v vrtcu 2x na kmetiji 3 dni... Tina gre takole s sošolci rada, dočim na morje s kolonijo ali kak poletni tabor pa noče. Tudi pravi, da gre, če grem jaz . Prijateljček/sošolec jo je povabil na en poletni tabor, da bi imel družbo, pa je rekla, da ji je 5 dni preveč, da če bi bilo za 3 dni bi šla ... Je pa zaenkrat še zdrava oz. brez vročine, čeprav je zjutraj spet malo pojamrala za glavo - ko pa sem ji predlagala, da ji dam tablet, da jo ne bo bolela, je pa hitro pripomnila, da jo verjetno boli, ker jo je poležala ...tako da prav hudo verjetno ni
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 29.5.2012 8:25:33
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro Moja dva še tudi nista bila na nobenem taboru ali kaj podobnega. Sem na otroškem bazarju gledala kolonijo za bubija (bi poskušala dobiti zdravstveno zaradi astme), ampak nisem prepričana, da bi šel ali bolje rečeno - ostal Sem pa izvedela, da naš vrtec organizira letovanje, vendar je odvisno, katera vzgojiteljica gre z njimi in potem pobere otroke iz tiste enote. Čeprav se mi pa zdi 14 dni tudi malo dolga Bom morala v naslednjih dveh letih kolegico nahecat, da gre z njimi in vzame svojo punčko in bubiko Sicer pa je tudi pri nas divje, ta teden začuda ni popoldan nobenih dejavnosti, razen tista redna gimnastika. Za naslednja dva tedna pa že zmanjkuje prostora na koledarju Vikend bo pa itak odštekan
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 29.5.2012 21:39:04
|
|
|
|
petarda
|
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 30.5.2012 6:45:22
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 30.5.2012 13:21:38
|
|
|
|
Paštetka
|
bubi, nekje sem videla da bo na Pohorju nek športni vikend v začetku junija? A ste že bili tam, kako zgleda, se splača priti? p.s. kaj bo za vikend?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 30.5.2012 13:22:58
|
|
|
|
Paštetka
|
petarda, kaj ti nisi več na morju??????? kam je tvoje morje izginilo?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 30.5.2012 18:41:22
|
|
|
|
*bubi*
|
Paštetka, športni vikend Maribora bo, kot vsako leto. Ogromno športnega dogajanja in vse zastonj. Izkušnje preteklih let kažejo, da je za gondole ogrooooomna gužva, tako da vprašanje, če se splača navalit No, meni pa je potres odnesel ekskurzijo v Italijo. Pa v jeseni.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 30.5.2012 19:39:26
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka petarda, kaj ti nisi več na morju??????? kam je tvoje morje izginilo? Ta vikend po doooolgem času....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.6.2012 8:14:20
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro 31. maj pa je kar spuhtel mimo? Saj po eni strani sem vesela, da je že junij, po drugi pa.... samo da ga preživimo. Aja, lahko pa še razmislim, kako bi se dalo delat 8% manj %#%#"$)%"#$%!#%?=( junija delamo običajno 20% več
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.6.2012 8:33:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Mimogrede - ste kaj računale, koliko boste prispevali k tem varčevalnim ukrepom? Recimo na letni ravni.... jaz ne vem, kje bom razliko not dobila Sanje o novem avtu so vedno bolj sanje. Še najbolj se bojim, da vsega sploh nisem upoštevala, da se v tem zakonu skriva še veliko drobnih stvari, ki jih z branjem ne vidiš, ker bi moral vseh 50 al kolko zakonov poznat. Najbolj pa seveda - znižanje plače - znižanje regresa - ukinitev subvencij za stanovanje - vrtec in OD - naj bi se podražilo dodatno zdravstveno zavarovanje - ukinitev subvencij za malico v šoli To zaenkrat vem, da nas bo direktno prizadelo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.6.2012 8:47:35
|
|
|
|
*bubi*
|
Ajde, da vam ne bom zamorila jutra in prihajajočega vikenda. Saj me poznate - jaz sem ja večni optimist. Tak da: - znižanje plače: je bil zato šef darežljiv pri letnem dopustu - znižanje regresa tu pa res ne vidim nič pozitivnega ampak na morje gremo vseeno. No, po navadi je bil regres za registracijo. Nina, se da avto registrirat s 100€? - ukinitev subvencij za stanovanje: sem srečna, da smo do zdaj nekaj dobili. vedno se spomnim, da imam datum na kupoprodajni pogodbi točno tisti, s katerim se začnejo subvencije lahko bi pa napisali en dan prej in ne bi bilo nič. - vrtec in OD: tako dobro, kot sem do zdaj z vrtcem skoz prišla, je malokdo. Ti dve leti bomo pa že zgurali. - naj bi se podražilo dodatno zdravstveno zavarovanje eh, to sta dve kavi na mesec. - ukinitev subvencij za malico v šoli tudi ni bog ve kaj. Novega avta pa tudi ne rabim... bo ta moj zdržal še par let.... samo eno napako ima - ful pogosto se mu ena čudna lučka prižiga
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.6.2012 11:05:37
|
|
|
|
Paštetka
|
Sem dala v album moja gimnastičarja. lahko si ju pogledate danes in jutri.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.6.2012 6:26:32
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro Nina, se da avto registrirat s 100€ da se, samo moraš še malo (veliko) zraven pridat ...grem (spet) na šiht ...odločbo za dohodnino odbila, izplačilni dan ravno pred dopustom, tako da so to namenska sredstva.... ...po novi sociallni zakonodaji bom novembra (do takrat mi velja stara odločba) verjetno ostala brez otroških - ki so že zdaj ena miloščina, s katero ne plačam niti ENE položnice za prehrano v šoli, ki bo po novem verjetno še dražja . Sem pa vesela, da smo vsaj z vrtcem že zaključili
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.6.2012 6:27:31
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Sem dala v album moja gimnastičarja. lahko si ju pogledate danes in jutri. hm, ampak jaz ne najdem tega albuma
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.6.2012 7:41:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Sem dala v album moja gimnastičarja. lahko si ju pogledate danes in jutri. hm, ampak jaz ne najdem tega albuma Jaz sem našla - lušna sta Če greš na paštetkine albume, ga ne vidiš. Ko greš na albume prijateljev, pa se pojavi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.6.2012 7:43:08
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ...odločbo za dohodnino odbila, izplačilni dan ravno pred dopustom, tako da so to namenska sredstva.... Ja, jaz pa bom cel čas dopusta imela v mislih: ne zapravljaj, ne zapravljaj, dohodnino bo treba plačat Eh, je bilo pričakovano, kaj čem.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.6.2012 7:44:42
|
|
|
|
ada2
|
a nima petarda danes RD? vse naj naj draga prijateljica
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.