|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
27.5.2012 6:44:51   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Kot kaže nam bo danes še vedno namenjeno nekaj sonca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
27.5.2012 9:54:31   
petarda
Dobro jutro, Nina...ampak kafe bi pa lahko skuhala, ko tako zgodaj vstanešuser posted image

Jaz priznam, da sem se ob petnajst čez šest samo na drugo stran obrnila, ko je junior prišel v sobo: "Mami jaz bi piiiiiil."....itak, da je še minija zbudil user posted image ....

Se je lubi potem vstal user posted image , hvala bogu sva se že včeraj zmenila, da me bo pustil malo dlje, ker sem gledala evrovizijo....user posted image ...no, ni lepšega, ko pride potem ob 8.30 v sobo: "Zajtrk je na mizi." user posted image user posted image user posted image  Več takih juter!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
27.5.2012 9:55:49   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Dobro jutro, Nina...ampak kafe bi pa lahko skuhala, ko tako zgodaj vstanešuser posted image

Ups,......šele zdaj sem ga opazila user posted image .... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
27.5.2012 14:48:26   
NinaŠ

Ups,......šele zdaj sem ga opazila user posted image .... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ...ja ja ob 10h je še mal prezgodaj za točno zaznavanje user posted image

Nam se zdaj kuha kosilo... smo bili s kolesom v Planici in kot zakleto, ko smo prišli tja se je pod sonce postavil oblak, ki ni hotel proč user posted image , tako da je bilo čistpreveč mrzlo za kak daljši postanek... Nazajgrede pa je meni še prva zračnica spustila/počila, tako da smo za zadnje 4 km porabili več časa kot prej za 20 user posted image (sicer sem se kar peljala naprej a zelo počasi...- upam, da nisem še feltne skrivila user posted image )

Dober tek, gremo jest user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
28.5.2012 8:52:47   
ada2
lahko noč user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
28.5.2012 19:59:39   
NinaŠ
Ada dobro jutro user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
28.5.2012 21:09:18   
NinaŠ
Ne vem, ne vem user posted image , če mi ne bo Tina zbolela user posted image Toži, da jo boli glava in da jo v grlu praska... vročine sicer (še) nima, a mi vseeno ni delovala ravno fit. user posted image user posted image user posted image
Naslednji teden gredo na gorniški tabor v Vrata in samo držim, pa tudi ve dajte, pestke user posted image , da resno ne zboli... takoooo komaj že čaka ta tabor user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
28.5.2012 21:21:52   
petarda
Evo pestke user posted image user posted image user posted image user posted image ....koliko dni pa bodo na taboru? Petardito še ni nikamor šel takole z vrtcem ali šolo za več kot dan. Sem ga pa zadnjič spraševala ali bi šel na engleške počitnice...tu v bližino...imajo tudi kot tabor in se imajo otročki ful fino. Pa noče it. Pravi, da gre, če grem jaz zraven user posted image ... No, silila ga ne bom, ima še čas, je res še majhen.... Bi bilo pa fajn, če bi šli kam s šolo...za kake dva dni. Se mi zdi, da bi mu to bilo lažje, ker je sošolcev in učiteljic navajen. user posted image

Pri nas pa....pestro, dogaja....mogoče kar preveč user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
29.5.2012 7:21:48   
NinaŠ

Na tabor gredo za 3 dni (2 noči). So bili pa že v vrtcu 2x na kmetiji 3 dni... Tina gre takole s sošolci rada, dočim na morje s kolonijo ali kak poletni tabor pa noče. Tudi pravi, da gre, če grem jaz user posted image . Prijateljček/sošolec jo je povabil na en poletni tabor, da bi imel družbo, pa je rekla, da ji je 5 dni preveč, da če bi bilo za 3 dni bi šla user posted image ...

Je pa zaenkrat še zdrava oz. brez vročine, čeprav je zjutraj spet malo pojamrala za glavo user posted image - ko pa sem ji predlagala, da ji dam tablet, da jo ne bo bolela, je pa hitro pripomnila, da jo verjetno boli, ker jo je poležala user posted image ...tako da prav hudo verjetno ni user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
29.5.2012 8:25:33   
*bubi*
Dobro jutro user posted image  

Moja dva še tudi nista bila na nobenem taboru ali kaj podobnega. Sem na otroškem bazarju gledala kolonijo za bubija (bi poskušala dobiti zdravstveno zaradi astme), ampak nisem prepričana, da bi šel ali bolje rečeno - ostal user posted image

Sem pa izvedela, da naš vrtec organizira letovanje, vendar je odvisno, katera vzgojiteljica gre z njimi in potem pobere otroke iz tiste enote. Čeprav se mi pa zdi 14 dni tudi malo dolga user posted image  Bom morala v naslednjih dveh letih kolegico nahecat, da gre z njimi in vzame svojo punčko in bubiko user posted image

Sicer pa je tudi pri nas divje, ta teden začuda ni popoldan nobenih dejavnosti, razen tista redna gimnastika. Za naslednja dva tedna pa že zmanjkuje prostora na koledarju user posted image

Vikend bo pa itak odštekan user posted image user posted image user posted image   

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
29.5.2012 21:39:04   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
30.5.2012 6:45:22   
NinaŠ

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
30.5.2012 13:21:38   
Paštetka
bubi, nekje sem videla da bo na Pohorju nek športni vikend v začetku junija? A ste že bili tam, kako zgleda, se splača priti?

p.s.
kaj bo za vikend? user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
30.5.2012 13:22:58   
Paštetka
petarda, kaj ti nisi več na morju??????? kam je tvoje morje izginilo? user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
30.5.2012 18:41:22   
*bubi*
Paštetka, športni vikend Maribora bo, kot vsako leto. Ogromno športnega dogajanja in vse zastonj.

Izkušnje preteklih let kažejo, da je za gondole ogrooooomna gužva, tako da vprašanje, če se splača navalit user posted image

No, meni pa je potres odnesel ekskurzijo v Italijo. Pa v jeseni.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
30.5.2012 19:39:26   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

petarda, kaj ti nisi več na morju??????? kam je tvoje morje izginilo? user posted image

Ta vikend po doooolgem času.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
1.6.2012 8:14:20   
*bubi*
Dobro jutro user posted image  user posted image user posted image user posted image

31. maj pa je kar spuhtel mimo? user posted image user posted image user posted image

Saj po eni strani sem vesela, da je že junij, po drugi pa.... samo da ga preživimo. Aja, lahko pa še razmislim, kako bi se dalo delat 8% manj user posted image user posted image user posted image  %#%#"$)%"#$%!#%?=( junija delamo običajno 20% več

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
1.6.2012 8:33:45   
*bubi*
Mimogrede - ste kaj računale, koliko boste prispevali k tem varčevalnim ukrepom? Recimo na letni ravni.... jaz ne vem, kje bom razliko not dobila user posted image  Sanje o novem avtu so vedno bolj sanje.

Še najbolj se bojim, da vsega sploh nisem upoštevala, da se v tem zakonu skriva še veliko drobnih stvari, ki jih z branjem ne vidiš, ker bi moral vseh 50 al kolko zakonov poznat.

Najbolj pa seveda
- znižanje plače
- znižanje regresa
- ukinitev subvencij za stanovanje
- vrtec in OD
- naj bi se podražilo dodatno zdravstveno zavarovanje
- ukinitev subvencij za malico v šoli

To zaenkrat vem, da nas bo direktno prizadelo. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
1.6.2012 8:47:35   
*bubi*
Ajde, da vam ne bom zamorila jutra in prihajajočega vikenda. Saj me poznate - jaz sem ja večni optimist. Tak da:

- znižanje plače: je bil zato šef darežljiv pri letnem dopustu  user posted image
- znižanje regresa tu pa res ne vidim nič pozitivnega user posted image  ampak na morje gremo vseeno. No, po navadi je bil regres za registracijo. Nina, se da avto registrirat s 100€? user posted image user posted image user posted image  
- ukinitev subvencij za stanovanje: sem srečna, da smo do zdaj nekaj dobili. user posted image  vedno se spomnim, da imam datum na kupoprodajni pogodbi točno tisti, s katerim se začnejo subvencije user posted image  lahko bi pa napisali en dan prej in ne bi bilo nič.
- vrtec in OD: tako dobro, kot sem do zdaj z vrtcem skoz prišla, je malokdo. Ti dve leti bomo pa že zgurali.
- naj bi se podražilo dodatno zdravstveno zavarovanje eh, to sta dve kavi na mesec.
- ukinitev subvencij za malico v šoli tudi ni bog ve kaj.

Novega avta pa tudi ne rabim... bo ta moj zdržal še par let.... samo eno napako ima - ful pogosto se mu ena čudna lučka prižiga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
1.6.2012 11:05:37   
Paštetka
Sem dala v album moja gimnastičarja. lahko si ju pogledate danes in jutri. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
2.6.2012 6:26:32   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image

Nina, se da avto registrirat s 100€

da se, samo moraš še malo (veliko) zraven pridat user posted image

...grem (spet) na šiht user posted image user posted image user posted image

...odločbo za dohodnino odbila, izplačilni dan ravno pred dopustom, tako da so to namenska sredstva....

...po novi sociallni zakonodaji bom novembra (do takrat mi velja stara odločba) verjetno ostala brez otroških - ki so že zdaj ena miloščina, s katero ne plačam niti ENE položnice za prehrano v šoli, ki bo po novem verjetno še dražja user posted image . Sem pa vesela, da smo vsaj z vrtcem že zaključili user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
2.6.2012 6:27:31   
NinaŠ

Sem dala v album moja gimnastičarja. lahko si ju pogledate danes in jutri. user posted image

hm, ampak jaz ne najdem tega albuma user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
2.6.2012 7:41:48   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

hm, ampak jaz ne najdem tega albuma user posted image

Jaz sem našla - lušna sta user posted image

Če greš na paštetkine albume, ga ne vidiš. Ko greš na albume prijateljev, pa se pojavi user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
2.6.2012 7:43:08   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

...odločbo za dohodnino odbila, izplačilni dan ravno pred dopustom, tako da so to namenska sredstva....

Ja, jaz pa bom cel čas dopusta imela v mislih: ne zapravljaj, ne zapravljaj, dohodnino bo treba plačat user posted image user posted image user posted image  Eh, je bilo pričakovano, kaj čem.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
2.6.2012 7:44:42   
ada2
a nima petarda danes RD?

vse naj naj draga prijateljicauser posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.