|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
5.6.2012 15:41:46   
Orescek
Iskrene čestitke noelina in mmt1. user posted image

Želim vama veliko lepih in srečnih trenutkov z vajinima user posted image .

Pa smo le dobili naše prve koledarske junijčke, Bora in Jullijana.user posted image

(odgovor članu mmt1)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
5.6.2012 18:42:33   
pika001
Noelina in mmt1 - iskrene čestitke in obilo carkljanja z vajinima sončkoma! user posted image user posted image user posted image

mmt1 - pa še podrobnosti bi prosile... no bi jaz prosila.user posted image Hvala!

(odgovor članu Orescek)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
5.6.2012 19:19:04   
kale
Čestitke noelina in mmt user posted image !

user posted image

datum rojstva
nick mamice, PDP, ime otroka, teža, dolžina

1.5.2012
user posted image   jupi ja   (PDP 27.6.)   TADEJ   1570g   41cm

6.5.2012
user posted image   titi29 (PDP 5.6.)  JULIAN   2880g   49cm

16.5.2012

user posted image    nives28 (PDP 5.6.)   TAJA    2420g   44cm

25.5.2012

user posted image    genovefa (PDP 3.6.)   LOVRO   3070g   50cm

28.5. 2012

user posted image     KajaNagaja (PDP 8.6.)   ZOJA   3470g   52cm

31.5.2012

user posted image    kepca (PDP 7.6.)   TOMI   3800g   50cm

1.6.2012

user posted image  noelina (PDP 12.6.)   JULIAN   3340g   50cm

2.6.2012

user posted image  mmt (PDP 2.6.) BOR

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
5.6.2012 21:00:49   
mmt1
Ja, zdaj si lahko vzamem malo več časa...

V petek preko dneva sem imela krče, kot otrdevanje trebuha, kakor že cel mesec pred tem...user posted image

Ob 21h sva z možem še šla na polurni sprehod s user posted image user posted image , po sprehodu še kake dobre pol ure nič, nato pa na polno; bolečina, ki me je tako presenetila, da mi je kar sapo jemalo - ampak kratko, kake 30s, najbolj podobno temu, ko te zavija v trebuhu pri hudi driski...Čez par min. še enkrat, tu sem začela razmišljat, kaj user posted image sem pojedla, da bom zdaj še drisko imela...Mož je takoj posumil na popadke, jaz pa sem rekla, da če so tako kratki ne morejo biti ta pravi...Ko sem šla na wc sem opazila rahlo krvave hlačke, kar je odločilo, da sva se strinjala, da bo treba proti Lj.
Krči so bili kar naprej, pogosti ampak neredni in manj boleči.
Nato sem se še tuširala, počasi oblačila in tako sva ob 23h šla od doma. V avtu pa so se popadki vsuli na 4, nato 3, v lj na 2 min...V porodnišnico sem prišla 7 cm odprta, brez klistirja in britja so me odpeljali v porodni blok, kamor sem prišla 9 cm odprta! Babice so se strinjale, da če bi se mehur predrl v avtu, ne bi več user posted image v paketu prišla do porodnišnice!

V porodni sem parkrat vdihnila na masko, ki res blagodejno vpliva na bolečino, te pa odbije tudi glede prisebnosti!user posted image

Ko mi je gin. predrla mehur, je babica rekla, da ko bom čutila pritisk, naj kar povem - to se je zgodilo takoj po naslednjem popadku. Ko sem začela pritiskati, je bilo v 3 popadkih končano...Brez rezanja ali raztrganin user posted image !

Porod je trajal manj kot dve uri, je bil pa intenziven in silovit, občutek sem imela, da so bili popadki v zadnji uri le parkrat tako narazen, da sem za nekaj sekund zadihala in se sprostila.

Na svet je user posted image prijokal le dan pred rokom, ob 00.39, 3800g težak, 54 cm dolg, in tako se zgodba o moji user posted image konča!

Vsem želim lepo in enkratno izkušnjo poroda, zdravega user posted image in vse dobro!

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
5.6.2012 21:34:50   
pika001
Hvala mmt1, da si tole prelepo izkušnjo delila z nami user posted image .
Danes pa meni že cel dan otrdeva trebuh, okrog 15h sem na cca 10-15 min čutila krče, ki so pa po 5 ponovitvah ko sem ravno začela gledati na uro minili. Zdaj sem se lih skopala in ene 2x mi je otrdel trebuh, tako da bom videla kaj bo ponoči... nič še ne bom upala, saj se mi to v milejši obliki ponavlja že nekaj dni. Po UZ v prvem tromesečju bi imela danes rok.

(odgovor članu mmt1)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
   [Brisano sporočilo]
6.6.2012 1:24:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pika001)
  Neposredna povezava do sporočila: 2631
6.6.2012 6:55:13   
Monika 23
mmt1
iskrene čestitke za tvojega Bora! Prelepa porodna zgodba.
Vsem ki še niste mamice pa želim čim lepši porod.
Danes pa mislite name ker danes bom vrjetno tudi jst držala svoj drobižek v svojem naročju če bojo umetni lepo prijeli. user posted image user posted image . Komaj čakam da ga spoznam.... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
6.6.2012 6:59:04   
hinavkica
Čestitke vsem mamicam!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim, da se full dogaja.Tudi pri nas kot kaže bo kmaluuser posted image Imam rahle krče že par dni in tudi CTG mi je zaznal popadke.G me je pregladala in ugotovila da sem malo odprta(2cm) vendar maternični vrat še ni zmehčan.Mal me je pomasirala-to glih ni prijetno ampak zelo dobrodošlouser posted image .Rekla je da se bo zdaj lahko začelo.Danes je rojstni dan moje hčerke in dan ko bi si jaz želela zopet rodit tako, da bom kr mal v akciji-upam da rata!!!Drugače pa mi bojo 12.6. kr sprožili porod saj kot kaže čakamo zopet kr konkretnega fantauser posted image

Hvala za porodne zgodbe in prosim še kšno, ker jih je res fajn brati!!!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
6.6.2012 7:49:54   
noelina
Pa sem se tudi jaz pridružila klubu presrečnih mamicuser posted image !

V četrtek 31.5. sem bila naročena direkt v porodno sobo,kjer so mi vstavili tri tablete,ki bi naj odprle maternični vrat in sprožile porod. Nič se ni začelo dogajati. V porodni sem tako ležala dva dni. Predstojnik se je nato odločil,da bi naj soboto malo počivala in bi v nedeljo ponovili postopek.
Vendar sem imela srečo. Popoldan je bila dežurna najboljša zdravnica,in odločila,da sem za carski rez,da ni kaj čakat. slišala sem,da je morala kar vztrajati,da je dobila odobritev še od ostalih zdravnikov,ki so me hotele še malo "pacati". Vztrajajo,da se indukcija konča z naravnim porodom in ne s CR.

Pol pa je šlo z veliko hitrostjo. Porihtali so me in direkt v operacijsko. Dobila sem spinalno. Se ulegla,nato se je vlilo nenormalno veliko vode,naslednji trenutek sem že imela nad glavo svojega srčka. Vse skupaj je trajalo 20.minut.Rodila sem 17.25 minut. Pol so me odpeljali na intenzivno,kjer sem bila dva dni. prvi dan sem ga dobila samo za par minut,drugi dan pa skoraj za celi dan. Hitro sem se postavila na noge,samo,da sem šla lahko čimprej na oddelek,da ga lahko imam skoz ob sebi.
Se super dojiva,vmes mu dam tudi dodatek. Trenutno imam naval mleka in težko zagrabi bradavico,mleko pa kar teče....user posted image . Gre ati kupit črpalko,da si malo ven izpumpam. Danes čakama patronažno.
Zelo je luštno,čeprav je spanja bolj malo. Ga tudi že precej ščipa v trebuščku,takrat joka,drugače pa je zelo priden otročiček.
P še to z našo top secret sva ležali v porodnih sobah ena poleg druge in sem že videla njenega lepega sinka. So krasna družinica in upam,da bomo ohranili stike. Se vam bo v kratkem javila,da vam pove svojo zgodbo. Jaz pa čakam,da se mi javi na ZS.
Želim vam lepe trenutke s svojimi sončki,hvala za čestitke,tistim mamicam,ki še pa čakajo na najlepše pa vse,vse najlepše.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hinavkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
6.6.2012 8:09:49   
Taany
Čestitam vsem mamicamuser posted image user posted image In veliiko lepih trenutkov z njihovimi drobižkiuser posted image user posted image

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
6.6.2012 9:33:42   
pika001
Noelina - lepo, da so te po tem dali na CR, saj nima smisla po moje, da bi te matrali ne vem koliko časa. Pa bi te še nekaj vprašala - a nisi pisala en čas nazaj, da je tudi tvoj user posted image nadpovprečen? Upam, da ne zameriš, ampak moj naj bi imel 6t nazaj 3.400g, pa me je malo strah, kako ga bom ven spravla... zanima me predvsem, če se lahko na UZ za tako dosti zmotijo? Mi je gin. rekel, da je lahko odstopanja 10%, kar je v mojem primeru 350g, se pravi da če je tako je verjetno sedaj v najboljšem primeru okrog 4 kg, v njslabšem pa okrog 5kg user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Taany)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
6.6.2012 10:23:27   
ninocka26
Noelina in mmt čestitke za super porode in veliko crkljanja. user posted image

Mene pa zanima kaj bi ve naredile na mojem mestu. Danes ob 6h zjutraj sem imela malo roza izcedka, potem se mi je malo izlilo (predvidevam, da plodovnica), sledila sta dva krča in to je to. Vložek je sedaj čisto suh, krčev ni od nikjer, je pa malo krvi, ko se obrišem. Ne vem, a se je to za pokazat, ali lahko počakam do jutri, ko imam tako ali tako pregled v P.

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
6.6.2012 10:51:20   
malina86
Čestitke novim mamicam! user posted image Že komaj čakam, da bom tudi jaz na vašem mestu! So se vaši otročički že kaj umirili v trebuščku? Pri nas je še vedno akcija. Čez cel dan mi rebrca privzdiguje user posted image Točno vem, kje ima ritko, kje eno in kje drugo nogico, ker imam kar velike izbokline na trebuhu vsakič ko se premakne. Imam že občutek kot da bi ga imela v naročju in ne v trebuhu user posted image
ninocka26, jst bi na tvojem mestu še malo počakala na popadke, če se povrnejo. Sicer pa bi za mnenje vprašala svojo ginekologinjo. Vsekakor se mi zdi bolje it čim kasneje v porodnišnico.

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
6.6.2012 10:53:37   
Rina2
Ojla souser posted image in mamice!

ne morem verjeti, da vas je že toliko, ki se doma cartate! Samo par dni nisem uspela pokukati sem gor in je že polno porodnih zgodb.
Čestitam vsem novopečenim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in hvala za lepe porodne zgodbe. Mi gre kar na jok ko vas berem, kako doma uživate. Joj tudi jaz si želim da bi moj porod potekal kot sta ga doživeli KajaNagaja ali mmt1.

Orešček, probaj čim bolj odmislit to fasado. Čeprav vem kako je, jaz sem ista, take stvari me spravijo ob živce. Pri nas pa je vse zrihtano! Nekaj dni je bilo mučno; hrupno, umazano, kaos...a so prišli za dva dni k nama najini zlati starši in pomagali vse pospravit in počistit. sedaj je pa res že vse pripravljeno, otroška soba uštimana, predalčki polni samo še princesko čakamo.
no, gospodični se je marca tako mudilo, da sva morali v bolnico, sedaj pa nič...čisto nič ne kaže na to, da se bo kmalu kaj začelo. trebuh mi sicer redno otrdeva, ampak meni se to dogaja že 2 meseca, tu in tam imam kak fajn krč, čep se še ni odluščil....očitno se nam nikamor več ne mudi. jaz pa že komaj čakam, da spoznam najino princesko. pa še noge so mi začele otekati, križ me boli, ker sem dosti več na nogah, pa sitna sem zadnje dni full.

No, vsem ki še čakamo, naj čim hitreje minejo dnevi do poroda. Stiskam, pesti, da bodo zgodbe lepe. Pa srečno vsem, ki boste rodile danes. Res je lep datum!

Lepo bodite in ena user posted image za vse!

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!

(odgovor članu Orescek)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
6.6.2012 13:24:06   
noelina
pika001 zadnja meritev mojega Juliana je bila okroglo 4kg. Pa še rekli so,da morda še več. No,zdaj imam pravega drobižka in premetavam cunjice,ki sem jih izločila,ker sem bila prepričana,da bo velikan.
V mojem primeru se res ni za obremenjevati glede UZ resnic. Ti svetujem,da se tudi ti ne. Bilo je več plodovnice,pa tudi ne zaradi sladkorne,tako da....
Vse bo ok,boš videla.user posted image

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
6.6.2012 15:20:19   
pika001
Hvala Noelina za spodbudne besede, sem že čisto na koncu in posledično tudi že napeta in tečna sama sebi. Bom probala da se ne bi obremenjevala z velikostjo/težo. Upam, da bo tudi naš user posted image v mejah normale, predvsem da rodim normalno.

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
6.6.2012 15:36:25   
kale
Monika23 - držimo pesti zate user posted image !

Top secret- čestitke ob rojstvu user posted image !

Tud pri meni še ničkaj ne kaže na akcijo. MV se sicer krajša, a je še zmeraj zaprt in dolg dobra 2 cm ter rahlo zmehčan. user posted image  je super in naj bi tehtal okoli 3500g - bomo počasi videli, če to drži user posted image . Po občutku sodeč bi lahko bilo to naslednji teden....

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
6.6.2012 15:37:19   
kale

Čestitke noelina in mmt user posted image !

user posted image

datum rojstva
nick mamice, PDP, ime otroka, teža, dolžina

1.5.2012
user posted image   jupi ja   (PDP 27.6.)   TADEJ   1570g   41cm

6.5.2012
user posted image   titi29 (PDP 5.6.)  JULIAN   2880g   49cm

16.5.2012

user posted image    nives28 (PDP 5.6.)   TAJA    2420g   44cm

25.5.2012

user posted image    genovefa (PDP 3.6.)   LOVRO   3070g   50cm

28.5. 2012

user posted image     KajaNagaja (PDP 8.6.)   ZOJA   3470g   52cm

31.5.2012

user posted image    kepca (PDP 7.6.)   TOMI   3800g   50cm

1.6.2012

user posted image  noelina (PDP 12.6.)   JULIAN   3340g   50cm

2.6.2012

user posted image  mmt (PDP 2.6.) BOR   3800g   54cm

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
6.6.2012 15:39:46   
kale

user posted image

PDP,
nick, starost, številouser posted image , število user posted image  , naslednji pregled, kraj/porodnišnica, spol 

28.5.
monika 23 - 1 user posted image , LJ, user posted image

29.5.
mina88- 23 let, 1user posted image , KP/Izola, user posted image

1.6.
ilanaaa10 - 22 let, 2user posted image , Štajerska/, user posted image

2.6.
mtt - 34 let, 3user posted image , 2 user posted image , Gorenjska/, user posted image
MiaMia22- 1user posted image , user posted image

3.6.
genovefa- 37 let, 2 user posted image , LJ/, user posted image , 31.5. CR
Akin- 24 let, 1 user posted image , LJ/ , user posted image

4.6.
sugar grl – 27 let, 1user posted image , KR/, user posted image
bimbasi- 1 user posted image ,  Bled/Jesenice, user posted image
Daisy_- 28 let, 3 user posted image , 1 user posted image , /, user posted image
mkranjec- ?let, ?user posted image , /, user posted image

5.6.
titi29 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image
ancyka- 24 let, 1user posted image , MB/, user posted image
pika001- 35 let, 2 user posted image , Postojna/ , user posted image
Nives28- 28 let, 1 user posted image , okolica LJ/, user posted image
Joob- 31let, 2user posted image , 1user posted image , okolica Domžal/, user posted image , 5.6. CR

6.6.
Simonka83 - 28 let, 2user posted image ,   okolica Domžal/ , user posted image
Ploha - 24 let, 3user posted image , 2user posted image , , Gorenjska/, user posted image

7.6.
žogica81 – 30 let, 4user posted image , 1user posted image , Štajerska/ , user posted image
Lanaa – 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Dolenjska/, user posted image
kepca- 30 let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/, user posted image , 31.5. CR

8.6.
KajaNagaja – 23 let, 1user posted image , KR/Jesenice, user posted image
tigrica78, 2user posted image , ?user posted image , MB, user posted image

9.6.

10.6.   
Saraah – 30 let, 1user posted image , LJ/, user posted image
googica – 26 let, 2user posted image , 1user posted image , Gorenjska/,user posted image
Srecka010- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/LJ, user posted image
top secret- 26 let, 1 user posted image , MB/ , user posted image

11.6

12.6.
Vrtnica00 – 25 let, 1user posted image , , ?/ NM , user posted image
dobrovoljka - 2user posted image , 1user posted image , , user posted image user posted image
tinxi- 24let, 1 user posted image , LJ/ , user posted image

noelina- 38let, 2user posted image , 1user posted image   MB/, user posted image , 31.5.
13.6.
baby12 – 22 let, 1user posted image   , Kamnik/, user posted image
Ninch7- 28 let, 1user posted image , , Portorož/Izola, user posted image

14.6.
LeJo- 33 let, 2user posted image , LJ/LJ, user posted image

15.6.
Morgan – , MB/, user posted image
mary12- 31 let, 2user posted image , 1user posted image ,  /  user posted image

16.6.
Patišonka – 32 let, 1user posted image , / , user posted image
hinavkica- 34let, 3 user posted image , 2 user posted image , LJ, /, user posted image
Orescek- 24let,1user posted image , MB/MB, user posted image
17.6.
~Biba~- 30 let, 1 user posted image ,  / , user posted image
MiaLi- 26 let, 1user posted image , , LJ/, user posted image
LiliMia- 28 let, 1 user posted image , ,  LJ/, user posted image
megiTT- 28 let, 1 user posted image , Primorska/ , user posted image , 4.6. sprožitev

18.6.
metuljčica1 – 27 let, 3user posted image , 2user posted image ,  Koroška/ , user posted image
ananaska87- 24 let, 1. user posted image , NM/LJ,user posted image
19.6.
buba1982- 29let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/, user posted image
Gromska - 31 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image
nimanorven- 26let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ/LJ, user posted image

20.6.
škratka 007 – 33 let, KP/, user posted image
legenda_m - 30 let, 2user posted image , 1user posted image ,okolica Kamnika/, user posted image
ninocka26- 32 let, 1user posted image , /, user posted image
Charli- 35 let, 5 user posted image , 4 user posted image , MB/SG, user posted image

21.6.
kale – 30 let, 2user posted image , 1user posted image , Ptuj/MB, user posted image
Pecorella –2user posted image , 1user posted image   / , user posted image
tintinek –28 let, 2user posted image , 1user posted image , , MB/MB, user posted image
mylinn- 25 let, 1 user posted image , LJ/, user posted image

22.6.
Babybee81 - 2user posted image , 1user posted image , /,   user posted image
tejci1981 - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , štajerska/MB, user posted image
taraji- 39 let, 2user posted image , 1user posted image , /, user posted image

23.6.
pikalonca- 32 let, 3user posted image , 2user posted image , /, user posted image
katy8- 32 let, 1 user posted image , /, user posted image

24.6.
ursaosh- 24let, 1user posted image , Izrael,  user posted image

25.6.
Lanolina – 33 let, 3user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image
vim - 2user posted image , 1user posted image ,  ., /,  user posted image

26.6.
Pikica80- 31? let, 2user posted image ,/ , user posted image

27.6.
Isabelle
- 2user posted image , 1user posted image , morfo., user posted image     
malina86- 25 let, 1user posted image , , LJ/LJ, user posted image
LILA100- 3user posted image , 1user posted image , , MB/, user posted image
pikica159- ?user posted image , LJ/ LJ, user posted image
jupi ja- 24 let, 1.user posted image , CE, user posted image

28.6.
Afrodita1
- 34 let, 3user posted image , 2user posted image , New York/, user posted image
jancheee- 1user posted image , okolica CE, user posted image

29.6.
Tanny- ? let, 2.user posted image , 1user posted image , / , user posted image

30.6.
kronca1- 28let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
mamica_bom- 1user posted image , /, user posted image , user posted image   

x.6.
SKORPY
– 29 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska/, user posted image
Polho3006 – 36 let, 2user posted image , 1user posted image , /, user posted image
bUbAmAmA- 28 let, 1 user posted image , Savinjska/, user posted image

SKUPAJ NAS JE : 78

NOSEČKE Z DVOJČKI :   dobrovoljka

PRIČAKUJEMO:    17   user posted image
                              23   user posted image
                              38  user posted image

POT SO Z NAMI ZAČELE:
*Teya D user posted image
*cuero76 user posted image
*modrookica user posted image
*Živica user posted image
*Pkica user posted image
**viva* user posted image
*delfinka82 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
6.6.2012 15:40:47   
kale
Ploha- danes je tvoj dan. Bomo videli, če boš spet čez rok user posted image ...

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
6.6.2012 18:08:59   
genovefa
Čestitam kajanagaja, kepca, noelina, mmt in topsecretuser posted image , veliko crkljanja in lepih trenutkov želimuser posted image !

Ostalim želim mirne zadnje dneve in lepe porodeuser posted image user posted image user posted image !

Aja pa probajte se prej malo naspatuser posted image

Lp

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
6.6.2012 18:10:18   
jupi ja
čestitam vsem ki ste postale mamice user posted image user posted image

Have a nice day and put a smile on your face....

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
6.6.2012 19:08:15   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: kale

Ploha- danes je tvoj dan. Bomo videli, če boš spet čez rok user posted image ...

sploh ni dvoma...zgleda že tako...dons sm mela amnio, nasledno mam v pondelk...

agrrrrr......

me pa še vedno boli od tega pregleda, mislim nekajmi hoče dol prtiskat...kr neki...prou zoprno...sej še otroke spat dam pol grem pa tud sama vodoravno...

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
6.6.2012 20:17:15   
top secret
hy user posted image in mamice!
1.6.2012 ob 12:03 sem rodila Luka, ki je tehtal 4200 in 53 cm, pravi korenjakuser posted image
Porodna zgodba - ob 4 zjutraj sem začutila prve poadke, takoj zatem mi je začela odtekati voda. popadki so sledili na par min, sicer nisem gledala na uro ampak med popadkom ni preteklo niti 5 min. Nič se grem stusirat in se odpeljema v porodnišnico, kjer sledi britje in direkt v porodno. Odprta sem biloa 3cm, začname z mojemu predihavat, bolelo ko hudič. Sestre pridejo občasno malo pogledat, drugače sva bila z mojim sama. Prosim za epiduralno , ker pa nisem bila prej zmenjna je nisem dobila, so mi pa dali dve inekciji. Iztis je bil naporen, okoli mene dve sestri, ki sta me drzali vsaka za eno nogo, babica ki je skakala okoli presredka in mi dajala napotke in pa zdravnica ki mi je skakala po trebuhu. Aja, pa še dve studentki ki sta gledali in mi je žal da sem to podpisala in dovolila, saj sem vmes videla eno stati pred mano in drzati tel v rokah...kaj je počela nevem in v tistem trenutku niti nisem bila pri močeh da bi vprasala...
Uglavnem, vse skupaj je trajalao 8 ur, ob 12:03 ko sem ga zaslisala in so mi ga dali v naročje sem postala nasrečnejša na svetu. preprosto zaljubljena v svojega sina, ati pa tudi cel jokast.
Hvala vsem za čestitke.
Noelina- poljupčka pošiljamo prelepemu Julijanu z prekrasno frizurco. Upam, da smo na veziuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
6.6.2012 20:23:11   
pikalonca
user posted image user posted image user posted image  Bravo za vse lepe porodne zgodbe. Joj sem vam res kar mal fouš za vse tiste, ki je "tahudo" že za vami in že crkljate svoje zakladke. No saj počasi bomo vse pricaplajle na cilj user posted image .
Srečno vsem in komaj čakam na naslednjo porodno zgodbo user posted image

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu Orescek)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?